Een opwindende nacht tegemoet

()

Zoals we telefonisch hadden afgesproken, had Brenda mij bij het station opgehaald. Nu, terwijl Brenda haar wagentje door het avondlijke verkeer stuurde, bekeek ik mijn vriendin grondig. Ik stond versteld toen het voor mij duidelijk werd dat de meid naast mij nog steeds even veel in mij losmaakte als vroeger. Wat ik nooit voor mogelijk had gehouden toen ik op Brenda’s uitnodiging om over te komen was ingegaan, was nu waarheid geworden. Een goed gevoel overviel mij toen ik plotseling besefte dat ik nog altijd verliefd was op mijn schoolvriendin van vroeger.

Toen Brenda halt moest houden aan een verkeerslicht keek die op haar beurt naar mij en zag de bijzondere blik in mijn ogen. Brenda herkende die blik meteen en zonder woorden schonk ik haar mijn allerliefste glimlach terug. Waaruit Brenda dan weer terecht concludeerde dat haar verliefdheid werd beantwoord, onze verliefdheid was wederkerig, puur en oprecht, zelfs nu we elkaar al bijna vier jaar niet meer hadden ontmoet. Ik plaatste mijn hand bovenop Brenda’s dijbeen. Telkens die een hand vrij had legde ze haar warme vingers op die van mij. Zo reden we zwijgend en genietend van elkaars gezelschap verder in de richting van Brenda’s woning op de buiten.

“O! Wat is de tuin mooi in de avondzon” verbaasde ik mij toen we achter het huis uit de wagen waren gestapt. De tuin was behoorlijk groot en ik liet mijn bewonderende blik langsheen het plantsoen dwalen. “Als je een romantische zonsondergang wil meemaken” zei Brenda, “dan weet ik hier vlakbij nog een veel mooiere locatie.”

“Oh ja?”

“Ja, door het bos is het een tiental minuutjes lopen naar een oude boerderij. Het woonhuis en de stallingen zijn enkele jaren geleden helemaal verwoest door een brand. De boerderij werd nooit meer heropgebouwd en de boer is met zijn gezin in het dorp gaan wonen. Maar de schuur staat er nog steeds en wordt nog gebruikt om hooi op te slaan. Van op de zolder heb je een prachtig uitzicht over een vijver en de landerijen erom heen. Bij zonsondergang is dat echt een schilderachtig panorama. “

“Hm…, klinkt goed” antwoordde ik, “maar euh…jij weet dat zo goed”

“Ach, een oud liefje van me wilde daar steeds weer heen, zwijg me daarvan. Maar het uitzicht is echt wel de moeite” antwoordde Brenda. “OK, we gaan!” Was mijn enthousiaste antwoord. “Goed meisje, maar eerst toch maar iets gemakkelijker aantrekken, de korte rokjes die we nu dragen zijn niet echt geschikt om door het hooi te klauteren” opperde Brenda. “Daar heb ik mij niet op voorzien hoor, ik heb alleen maar stadskleding bij me.”

“Dat kan geen probleem zijn. Ik heb op zolder nog wel wat oude kleren bewaard. Laat ons daar eens kijken, we vinden vast wel wat.” Even later stonden we op de zolderkamer doorheen de ouwe kleren van de gastvrouw te snuffelen. Hoewel we niet meteen iets geschikts vonden, waren lacherige opmerkingen over de verouderde mode en zijn uitwassen nooit ver weg. Tot Brenda een doos opende en daarin een aantal bermuda’s vond, uit lang vervlogen tijd. “Moet je hier eens kijken, dat heb ik als kind ook nog gedragen, ik weet nog hoe strak de stretch stofjes van die dingen om mijn billen zaten.” “Doen?”vroeg Brenda. “Doen!” Was mijn antwoord. “Maar dan liefst zoals vroeger als kind zonder ondergoed.”

“Ach, waarom ook niet?” Brenda verbaasde zich niet zo snel meer om de woorden van de ander. Ik was nog altijd dezelfde flapuit van weleer. Samen zochten we in de doos naar een geschikt exemplaar. In de kast ernaast vonden we beiden ook nog een afgewassen en gekrompen T-shirt. We ontdeden ons van het ondergoed en trokken de gekozen kledingstukken aan. Om beurten stonden we voor de grote spiegel te draaien terwijl de ander dan bewonderend naar de strak afgelijnde rondingen van haar vriendin keek. Als een tweede huid, zo strak zaten de stukjes textiel om onze huid en dat was een behoorlijk sensueel beeld. Dan liepen we naar beneden, deden de achterdeur achter ons in het slot en gingen op stap.

Met de arm om elkaars middel liepen we de tuin door in de richting van het bos. Dicht tegen elkaar aan lopend, waarbij onze dijen bij elke stap langs die van de ander schuurde, hielden we er een flinke tred in. Het bospad liep afwisselend langs naald en loofbomen, soms ook was er aan weerszijden een rhododendronhaag. Op het ogenblik dat het uitzicht door zo een stukje haag werd belemmerd, kwamen we onverwacht in een bocht een jager tegen. “Goedenavond dames” zei de man vriendelijk en ruim voordat hij ons passeerde. Maar wat ons vooral opviel, was dat de man ongegeneerd naar onze nauwelijks verholen rondingen tuurde, in plaats van ons in het gezicht aan te kijken. Nadat we beiden ook en “goedenavond” hadden gemompeld, kruisten we de eenzame jager die ons gewoonweg aangaapte. We beseften wel dat we in deze kleding, best in staat waren om elke gezonde man een erectie te doen krijgen en tegelijk kregen we hetzelfde idee.

Allebei voelden we als het ware de blik van de man in onze rug prikken en instinctief besloten we om de man nog wat extra’s te bieden. Alle twee lieten we onze hand, die om elkanders midden lag naar omlaag glijden, om die hand dan te laten rusten op de wiebelende bil van de ander. Giechelend om onze uitdagende houding liepen we, zonder omzien door en weldra kwamen we aan bij de hooischuur. Brenda zette haar schouder tegen de oude poort die onder luid gepiep open zwaaide. De warmte en de geur van gedroogd hooi kwam ons tegemoet. Ik liep in het schemerduister naar de ladder en klom voorop naar de zolder. Bovenaan de ladder wachtte ze even tot ik het luik van de hooizolder had geopend, maar toen het vage licht van de avondzon voldoende zichtbaarheid bood, klauterde ook zij over het hooi naar de opening in de voorgevel.

Brenda had niet overdreven stelde ik vast. Het uitzicht was fantastisch. De weerspiegeling van de ondergaande zon op het wateroppervlak van de vijver zorgde voor een kleurenpallet op de wijde omgeving en dat was zonder meer prachtig. We zetten ons neer in het hooi en zonder een woord te spreken genoten we van het uitzicht, daarbij de warmte trotserend die opsteeg vanuit het hooi. Tot ik een arm om Brenda’s schouder legde. Blijkbaar, verbaasde die zich erover welk een uitwerking de minste aanraking van haar mij nog steeds op haar had. Ik kreeg het plots nog warmer, en zei blijkbaar ook. “Phoe, wat is het hier warm, dat hooi plakt gewoon op mijn huid.”

 Ik keek naar mijn vriendin, en inderdaad, daar waar bij het klauteren Brenda’s T-shirt naar omhoog was geschoven, plakte het hooi gewoon tegen haar bezwete huid. Ik probeerde met mijn hand de buik van mijn vriendin schoon te vegen, iets wat nog aardig lukte ook. “Volgens mij zit het ook hoger” zei Brenda met een knipoog, “want ook daar kriebelt het zo.”

“Doe dan uit meisje” zei ik. Brenda deed haar T-shirt uit en inderdaad zag ik overal hooi. Weldra gleden mijn handen van de buik naar haar borstjes. “Dat kietelt” fluisterde Brenda lacherig. “Wacht maar tot ik alle hooi eraf heb” fluisterde Ik terug, “dan zal ik je nog veel erger kietelen.” Ik wreef de laatste restjes hooi van mijn vriendin’ s dichtstbijzijnde borst en boog mij naar haar toe. Met mijn tong likte ik over de tiet van Brenda heen en gleed daarbij langs de tepel. Brenda voelde dat ik met de punt van mijn tong de tepel diep wegdrukte in het malse vlees van haar tiet. Toen ik de tepel weer tevoorschijn deed komen, was de tepel al flink wat stijver geworden. Ik opende mijn mond en hapte de tiet van mijn vriendin zo ver mogelijk op. Ik begon stevig op de tepel te zuigen. Brenda kronkelde, alsof ze wou dat ik zou ophouden. Maar ik hield helemaal niet op, integendeel. Ik duwde Brenda verder achterover en zoog fel op haar andere tepel.

Maar dan was het aan Brenda om snel te handelen. Vlug schoof ze haar handen onder mijn T-shirt en rukte het van mijn lijf. Ik graaide, naar de borsten van haar en kneedde ze flink. Nu was het Brenda’s beurt om voorover te buigen en de volgende ogenblikken gaf Brenda mijn borsten precies dezelfde behandeling, zoals ik haar heuveltjes had verwend. Daarna bracht Brenda haar hand als eerste tussen onze lichamen in en liet die over mijn bermuda heen, naar mijn kruis afdalen. Seconden later voelde hoe mijn ook haar eigen lipjes doorheen mijn bermuda werden samengeknepen. Even streelden wij elkanders kruis doorheen de stretchstof tot we besloten om ons ook van het laatste kledingstuk te ontdoen en twee strak zittende stukjes textiel lagen weldra wat verderop in het hooi.

Brenda vleide zich als eerste languit op haar rug neer in het kriebelende hooi. Ik echter, kroop om Brenda heen en drukte eerst een vochtig kusje op haar lippen. Dan zette ik aan weerskanten van Brenda’s hoofd een knie neer en liet mij langzaam voorover zakken. Brenda zag mijn poesje steeds dichterbij komen. Toen ik nog dieper doorzakte werden de schaamlipjes als vanzelf een beetje uit elkaar getrokken en Brenda drukte er een liefdevol kusje op. Bijna tegelijk drukte ik ook haar op onderlipjes een even teder kusje. Dan likte ik een eerste keer over Brenda’s kutje. Deze laatste sloeg haar armen rond mijn malse billetjes en trok me bovenop haar, voor dat ze ook een eerste likje deed doorheen het poesje dat boven haar mond hing.

In de minuten die volgden werd de stilte op de hooizolder enkel verstoord door de sabbel en smak geluiden van onze verhitte bezigheden. De tongen drongen diep door in de poesjes en probeerden zelfs de schede binnen te dringen. We maakten elkaar steeds wilder. Zodra de ene langs de klit van de ander likte, probeerde die dat op haar beurt ook te doen. Nogal logisch dat dit niet lang kon duren en we korte tijd later allebei heftig klaar kwamen. Ik kwam als eerste. Ik perste me plat bovenop Brenda en schokte en zuchtte, tot de laatste heerlijke kramp wegebde. Dan stak ik mijn tong opnieuw diep in het gleufje van de Brenda, drukte de kutlipjes van mijn vriendin uit elkaar en zoog het klitje van Brenda tussen mijn lippen.

Dat was meer dan voldoende om ook Brenda te laten schokken en schudden bij haar intens hoogtepunt. Minutenlang lagen we daarna uitgeteld naar adem te happen, maar langzaam kwamen onze lichamen weer tot rust. We bedanken elkaar voor zoveel heerlijks met een innige zoen, waarna ze weer onze bermuda’s en T-shirts aantrokken. Het was al behoorlijk donker toen we, arm in arm als een verliefd stel, en begeleid door het schijnsel van de maan, de weg terug insloegen naar Brenda’s huis.

We gingen een opwindend nachtje tegemoet.

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *