Een gewone wip

()

Ik kwam haar tegen in een coffeeshop, ik was net 18 en had deze maand voor het eerst geneukt met een jongen van 19. Het was een geile beer maar ik vond er niet veel aan. Mijn vriendin zij dat ik eens een vrouw moest proberen dan kwam ik wel los. Dus ik heb diverse vrouwtjes zo tussen de 18 en de 23 gebeft ik was door ’t dolle heen en viel op alles wat sexy was. Vrouwen vond ik overigens spannender dan mannen, ze hebben meer van datum en uithoudingsvermogen. Maar ik had nog geen ervaring met vrouwen en mannen tegelijkertijd gehad dus ging ik op zoek. Pas dan kon ik mijn keuze maken dacht ik. Een mooi mollig blondje bood me een kop koffie aan en raakte in gesprek ze vertelde. Een koetje en een paar kalveren later vertelde ze dat ze ‘pas’ 44 was. Ik schrok. Wat nu, ze had mijn moeder kunnen zijn? Maar we vonden elkaar al snel erg aardig.

Ze vertelde dat ze op 29 jarige leeftijd weduwe was geworden en er geen spijt van had dat ze niet hertrouwd was. Ze woonde nu samen met haar zus Miriam en haar man een Arabier. Tja, denk je zo’n belegen tut dat is niks. Nou meiden, vergis je niet, dat is echt “geil” die maakt van je kut een snoepdoos of even met de heren gesproken van je lul een kurkentrekker. Ze vroeg me of ik haar eens wilde opzoeken om eens gezellig te stoeien of een triootje te maken. Ik zou er hoe dan ook geen spijt van krijgen dat beloofde ze me. Eenmaal bij haar huis ging alles vanzelf. Renilde vertelde me dat ze een nachtje met mij wilde geilen. Ze had er op gerekend. We verkenden elkaar snel, ze speelde met mijn borsten en wreef over mijn dijen. Ik kreeg ’t er warm van en deed mijn trui en mijn broek uit.

Ze viel gelijk op mijn tieten, daar was ze gek op zei ze en greep ze dan ook met volle hand. Met haar andere zat ze gelijk diep in mijn kut te vingeren. Renilde trok haar blouse uit en haar peervormige joekels sprongen vooruit. Ze speelde met mijn geile lichaam, trok me in haar armen en kuste me. Haar tong glipte naar binnen. Plotseling voelde ik haar hand weer in mijn kut verdwijnen Mijn schaamlippen werden plotseling dik en vochtig. Ik voelde dat het geil met golfjes uit mijn kut stroomde en ik begon spontaan klaar te komen. Dat was nog eens wat anders dan gewoon recht op en neer geneukt te worden. Renilde nam me mee naar haar slaapkamer. Ik kon mijn ogen niet geloven. Haar zusje Miriam (41 jaar) was haar man Awad aan het pijpen erg opwindend om dat te zien, vooral de kuiltjes in Miriam ’s wangen als ze zoog.

Hij was een echte mooi gebouwde Arabier zo uit de woestijn. Hij duwde haar gezicht net weg, draaide Miriam om en ramde zijn tamp in haar kont. Ik schrok me rot, wat een end lul ging daar in. Ik hoorde zijn volle zak hard tegen haar schaamlippen klappen. Ik verlangde wel naar zo’n neuk partij. Hij wisselde van gaatje en ramde met lange halen de kut van Miriam klaar. Awad stapte uit bed en kwam naast mij staan. Ik pakte gelijk zijn dikke lul en likte zijn paarse knop. Ik wilde pijpen.

Hij vroeg me te wachten en zoende me intens. Ik kon mijn ogen niet van Miriam ’s rijpe lichaam af houden, ze zat op haar knieën met haar brede kont naar me toe ik keek recht in haar grote kut met brede hanglippen. Haar mollige dijen maakten me erg opgewonden. Miriam keek naar mij en vroeg of ik haar wilde beffen! Ze was geil zei ze. Wat een lichaam had ze, geil sexy zoiets had ik nog niet eerder gezien.

Ja, graag zei ik, met volle hand pakte ik haar kut en haar duwde haar lippen opzij – t leek wel een kameel die uit je hand een suiker klontje opvreet – en duwde mijn hand naar binnen, met mijn andere pakte ik haar borsten. Ze was er klaar voor. Ik ging met mijn gezicht onder haar natte kut liggen en likte me naar binnen. Haar kittelaar had ik snel te pakken en het geil liep met stralen uit haar tutje ik slikte en slikte. Renilde likte ondertussen mijn snoepdoos. Ik zag dat zij ondertussen door de man van Miriam van achteren werd genomen. We kwamen met zijn drietjes bijna gelijk klaar. Awad had nog niet genoeg en stopte, zijn bruine pik eindelijk in mijn mond. Hij liet zijn paal tergend langzaam tot aan zijn zak naar binnen zakken. Ik kon hem nu intens en pijpen. Miriam nam mij nu van onderen en maakte me weer lekker klaar. Awad zijn pik, groeide sneller dan kool op het land. Ik genoot en proefde de heerlijke zout zoete smaak van Renilde ‘s kutje! Awad kwam stotend klaar en een geweldige golf geil liep uit mijn mond naar beneden. Ik verslikte me in zijn dikke lul en de aanhoudende stroom geil die met kracht naar binnen spoot.

Ik kon het niet nalaten in zijn zak te knijpen en mijn tanden in zijn knop te zetten, ik zoog hem leeg en slikte ’t laatste kwakje zorgvuldig naar binnen. Renilde ging op haar hurken zitten om zo mijn grotje goed met haar tong te kunnen bewerken. Ze likte mijn doos, haar lange tong tolde in het rond. Ze knabbelde zachtjes aan mijn knopje dat inmiddels naar buiten stak. Ik bleef klaarkomen. Ik moest op mijn knieën op het bed gaan zitten Miriam had haar hand diep in mijn kont gestoken wat geil was dat. Ze bewoog haar hand gelijkmatig heen en weer terwijl ze met haar vrije hand mijn borsten pakte. Renilde stak vinger voor vinger diep in mijn kut tot haar hele hand er in zat. Ze vingerde mij tot ik bijna klaar kwam. Awad stak nu zijn lul in mijn kont, eerst langzaam masseerde met zijn knop het strakke gaatje tot het een heel sappig holletje werd en stootte door. Wat was dat lekker van twee kanten tegelijk genomen te worden.

Ik bleef klaarkomen, onwijs, ik werd er niet goed van. Awad kon het niet laten om mij ook nog even in mijn kut te naaien. Ik werd weer zo geil! Renilde stond op en schoof haar clitoris van wel 2 cm tegen mijn tepel haar schaamlippen liet ze zachtjes over mijn borst naar beneden zakken. Ik werd hier weer zo geil van dat ik spontaan klaar kwam. Renilde en Miriam gingen mij nu op hun gemak beffen tot we uitgeput in slaap vielen. Na een uurtje of drie werden we wakker en begonnen ze mij weer op te geilen. Renilde kwam naast me liggen en pakte me direct vol in mijn nog kletsnatte speeldoos. Ik voelde haar hand zoeken naar de ingang van mijn grotje. Haar vingers grabbelden ongeduldig door mijn schaamhaar. De hand van Renilde gleed inmiddels langs mijn gezwollen kittelaar die als een klein torentje op haar liefkozingen wachtte.

Miriam ging direct met haar grote natte kut op mijn gezicht zitten zodat ik haar nu kon beffen. Renilde kneedde vakkundig mijn kut, streelde mijn dikke, genoot van haar verovering en deed wat ze kon. Ik zag dat ze zich alweer aan ’t vingeren was. Mijn gezicht werd kletsnat doordat Miriam plotseling als een waterval klaar kwam. Renilde ging op haar rug liggen. Ik ging op haar zachte buik zitten schoof wat naar achteren en likte haar borsten die nu voor me lagen. Miriam pakte mij nu achterlangs door een dildo in mijn natte roompot heen en weer te stampen, terwijl zij mijn borsten masseerde. Ik sabbelde Renilde ’s borsten en zij genoot en bracht mijn hand naar haar kontje waar ik twee vingers in stak. Miriam wilde dat ook, we maakten wat ruimte en de dames gingen op hun rug liggen en klemden hun lange benen vast tussen de spijlen van het bed. Kun je voorstellen hoe ze er bijlagen? Ik ging op mijn knieën tussen hen in zitten zodat ik optimaal van dit lekkers kon gaan genieten. Awad kwam achter mij zitten en ramde zijn snikkel in mijn kont.

Onder dit genot ging ik verder. De openstaande kutjes lagen nu voor het grijpen. Ik stopte om beurten een dildo in de kutjes en begon met forse halen de dames op te geilen. Ik voelde dat Awad tegen zijn hoogtepunt aanzat ik kwam gillend klaar. O! Wat gloeide mijn kontje. Nu onze kutjes en kontjes lekker nat waren stopte Awad zijn tamp om beurten in onze kontjes en sleuven tot we om de beurt klaar kwamen. De verse honing liep in golfjes langs onze bilnaden naar beneden. We likten elkaar haastig om dit lekkers niet verloren te laten gaan. Nu even rust. Maar dat duurde niet lang, Awad zijn lul ging weer staan. Awad begon zich af te rukken dat was toch wel te gek met drie geile wijven in zijn buurt. Dus ik ging op zijn paal zitten en liet mijn kut heerlijk over zijn lul op en neer zakken ik had de smaak te pakken. Dat was me even lekker wat kon die vent naaien heerlijk. En spuiten dat hij kon! Ik kwam als een raket.

We moesten weer even bijkomen niet waar kun je dat voorstellen? Ik besloot Renilde nog wat extra’s te geven door met mijn gloeiende kut over haar grotje te rijden. Onze kittelaars raakten elkaar we kwamen hierdoor gelijk klaar. Ik had zin om het laatste geil uit haar kletsnatte doos te lebberen daar had Renilde niet de minste moeite mee en ging met haar benen extra wijd uit elkaar liggen zodat ik haar kut goed leeg kon slurpen. Ze duwde mijn hoofd dieper in haar kut zodat ik bijna stikte. Ik zoog de knop van haar klit vast tussen mijn tanden, en beet er een paar keer keihard in en herhaalde dit tot Renilde gillend en schokkend klaar kwam. Miriam wilde ook maar Renilde was uitgeput. Ik stelde gelijk mijn kut ter beschikking en liet Miriam mijn flamoes lekker leeg likken. Nu namen we tot besluit nog even Awad. Renilde en ik likte tegelijkertijd zijn lul terwijl Miriam zijn kontgaatje likte.

Awad spoot weer en met zijn drietjes likten we alles op. We waren moe van deze ronde en vielen voldaan en uitgeput in elkaars armen in slaap. Wat we daarna deden was ploppen, we gingen met z’n allen naast elkaar op de rand van het bed liggen stopten een grote dikke dildo in onze kut en deden met kracht onze benen weer tegen elkaar. Met een klap schieten de dildo’s er dan uit, als je het goed doet kom je in een keer klaar. Probeer het maar. Er werd gebeld Diana ze kwam binnen en kleedde zich gelijk uit. Ze is vol rond, heeft een paar stevige benen en dito heupen en rood haar op haar muts. Zij heeft ontzettend dikke dijen dat je haar kutje echt moet zoeken. Tot slot heeft ze een geheim wapen een lange tong!

Oei, oei, oei dames dat is lekker, dat moet je meemaken. Renilde, Miriam en ik hadden eigenlijk niets te doen. Maar Diana stond op klappen zei ze, we hebben haar op bed vastgebonden en haar gevingerd en bewerkt. Awad neukte haar tot ze lekker nat was. Wat was dat geil, om tussen die enorme dijen haar kutje te bewerken. We zijn boven haar gaan staan en hebben haar zo als ze daar vast gebonden lag heerlijk vol geplast. Diana lag te genieten en dronk onze hete pis alsof of het limonade was. Zij kwam als maar klaar vooral als we onze stralen diep en hard in haar kut spoten.

Ze genoot in het bijzonder van het geile uitzicht. Zij keek recht in drie spuitende sluizen waaruit met volle kracht een waterval op haar neer stortte. Zij kwam heerlijk klaar. Wij ook dat spreekt voor zich. Diana wilde de laatste druppels uit onze kutjes likken dat lieten we graag toe. We gingen een voor een voor haar gezicht zitten met onze geilgrotjes zodat Diana ons achter elkaar met haar lange tong heerlijk klaar kon beffen. Ze viel tevreden in slaap.

Ik ging na deze geile dagen tevreden naar huis. Maar even tussen door geile lezer, begin deze week ben ik eens lekker vreemd gegaan. Ik wilde weten of een gewone wip ook nog steeds de moeite waard was. Van al die kutwijven wordt je droog! Ik kwam een leuke man tegen van een jaar of dertig en nodigde hem uit om te neuken. Nou, je had hem moeten zien blozen. Hij keek wel wat raar toen ik daar zo gelijk klaar lag met mijn kut. Mijn lippen stonden wijd open, hij was verbaasd dat mijn kut zo groot was voor een meisje van 18. Wist hij veel dat ik een ruig weekend achter de rug had. Hij liet mij spontaan zijn zwaar behaarde lul pijpen om in de stemming te komen. Wat een lekkere pik was ’t Vooral nu dat hij zijn volle lengte ging aan neme. Ik nam hem gelijk wat dieper in mijn mond en likte hem intens om te zien hoe lang hij wel kon worden.

Nou, dat zag er goed uit, lekker lang, dik en stevig. Die lange lul mocht mijn kut in. Uit de la haalde ik een penisring en schoof die om zijn harde pik tot aan zijn ballen. Zo die werd dus het eerste uur niet meer slap. Zoals je weet! Ik liet hem een beetje terrein verkennen en zei toen dat ik er klaar voor was dat hij me een lekkere geile beurt kon geven. Ik deed een brede riem om mijn middel zodat ik gelijk kon plompzakken dat hielp hem een handje om zijn stijve paal in de houding te krijgen, een paar rukjes aan zijn ‘tamp a la rus’ en zijn fraaie harde genotsknots was klaar voor de aanval. Om hem echt goed in de stemming te krijgen masseerde ik geduldig zijn ballen en trok hem al een beetje af, bewerkte zijn knop met mijn mond. Nu was hij echt klaar om in mijn openstaande flamoes te zakken.

De eerste stoten waren gelijk al raak. Ik kwam gelijk schokkend klaar dat was lekker, mijn kut was gelijk door en door nat en sappig en begon als vanzelf zijn leuter naar binnen te zuigen. Mijn harde klit botste telkens bij de lange halen die hij maakte tegen zijn brede knop, en hield alles goed vochtig. Bij elke haal hoorde je een heerlijk soppend geluid. Terwijl hij zo lekker aan ’t pompen was trok ik bij elke diepe stoot de riem steeds een gaatje strakker. Ik voelde zijn pik en zijn zwellende ballen steeds dieper tussen mijn lippen zakken. Totdat mijn potje niet meer verder open ging en hij met zijn geschut incluis z’n volle zak diep in mijn kut vast zat. Ik deed de riem los en spande mijn kutspieren zo, dat zijn pik muurvast zat geklemd in mijn opgezette dikke kut. Ik liet me zo heerlijk door hem neuken.

Na een minuut of zeven was ’t tijd om te ontspannen. Ik liet mijn kutspieren verslappen en gaf hem schoksgewijs wat ruimte. Hij kwam met een geweldige straal klaar en spoot mij heerlijk vol. Tegelijkertijd kwam ik ook. Als beloning mocht hij me uitgebreid beffen dat deed hij niet slecht. Terwijl hij mij mijn geile flamoes aan het likken was kon ik hem heerlijk pijpen binnen een mum van tijd stond zijn fallus weer kaarsrecht.

Ik schoof met mijn tong het vel van zijn eikel terug, draaide speels om de opgezette rand van zijn harde knop en liet mijn mond ritmisch over zijn dikke stijve pik schuiven. Zijn paal begon langzaam te kloppen. Ik voelde dat er weer een golf geil onderweg was en zoog zijn harde fluit zo diep als ik kon naar binnen. Hij genoot ervan. Ik kneedde zijn ballen en kwam klaar toen hij in mijn clitoris beet. Gelijkertijd loste hij zijn lading, spoot tot ver achter in mijn keel. Ik moest wel slikken om alles weg te krijgen. Maar hij bleef spuiten. Ik zat vol dat het geil in lange draden langs mijn lippen over mijn kin naar mijn borsten liep.

Hij was echt onvermoeibaar echt een prijs stier Hij haalde zijn slap geworden lul uit mijn mond en zoende mij innig. We herhaalden dit enige keren tot hij bijna bewusteloos klaar kwam. Hij zou volgende week weer komen. Ik verheug me er nu al op. Een gewone wip is nog steeds erg lekker dames, laat Renilde t maar niet horen!

Miss Ischa

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *