Gezellig met een wijntje

()

Mia sluit met een klap op haar muis de pc af. “We stoppen ermee, Veronique. Het is mooi geweest. Ik heb zin in een wild weekend!” Veronique maakt nog even wat laatste zinnen af en drukt dan ook haar pc uit. Nog wat nababbelend van een drukke week trekken ze beiden hun jas aan en op het punt dat Veronique in haar auto wil stappen vraagt Mia of ze misschien zin heeft om nog even een borrel te gaan drinken. Bij haar thuis. Veronique is nog nooit bij Mia geweest en eigenlijk lokt het idee haar bijzonder aan. “Ik doe het zegt ze. Ik rij wel achter je aan.”

“Hoeft niet” zegt Mia, “je kan met mij meerijden en dan zet ik je straks hier weer af. Ik moet vanavond toch nog hier in de buurt zijn.” En zo gezegd, zo gedaan. Veronique stapt in aan de passagierskant en Mia start de auto en rijdt soepel de weg op. Onderweg babbelen de dames honderduit. Het valt Veronique echter wel op dat Mia regelmatig op haar bovenbeen tikt als ze iets aan het vertellen is. Veronique zoekt er niet veel achter en vindt het zelfs wel prettig dat haar werkgeefster aangeeft dat ze haar graag mag. Eenmaal bij Mia thuisgekomen is het al wat schemerig geworden. Mia sluit de gordijnen en maakt wat kaarsjes en kleine lampjes aan.

“Zo gezellig. Wijntje?” Veronique zegt graag een wijntje te lusten en Mia reikt haar even later een flinke borrel rode wijn aan. Veronique heeft plaatsgenomen op de bank en Mia komt gezellig naast haar zitten. Ook nu weer komt Mia’s hand regelmatig op de bovenbenen van Veronique terecht en neigt er zelfs naar om net wat te veel richting haar kruis neer te komen. Veronique vindt dit helemaal niet vervelend en ze bemerkt zelfs dat ze begint te hopen dat de positie van de hand erg verandert. Mia ziet dat Veronique naar haar hand kijkt en kijkt haar ondeugend aan. “Lekker?” Vraagt ze. “Eh… ja, wel lekker,” stamelt Veronique. “Heb je wel eens wat met een vrouw gedaan?” Vraagt Mia.

“Nee,” zegt Veronique. “Alleen maar met mannen. Maar wat niet is kan nog komen,” lacht ze gewiekst. Mia lacht terug en laat haar hand een beetje omhoog lopen over haar bovenbeen. Veronique ziet dat Mia geen bh meer draagt, haar bloesje staat net iets te ver open. Ze ziet twee heerlijk rondingen en zou deze het liefst even in haar handen nemen.

“Toe maar,” zegt Mia. “Maak mijn bloes maar open en pak mijn borsten maar.” Gretig knoopt Veronique het bloesje open. Tegelijkertijd schiet Mia met haar hand onder het rokje van Veronique. Tot haar verrassing treft ze daar kousen aan die opgehouden worden door jarretels. Ze slaakt een kreetje van verrukking en schuift wat dichter naar Veronique toe. Veronique heeft ondertussen het bloesje van Mia open ziet twee heerlijke zachte blanke borsten. Zacht begint ze eraan te sabbelen en ze hoort hoe Mia zachtjes kreunt. Veronique voelt dat ze een nat kutje begint te krijgen en begint gretiger aan de borsten van Mia te zuigen. Mia glijdt steeds verder met haar handen onder het rokje van Veronique en voelt zacht aan haar minuscule slipje. Ai, dat voelt lekker nat. Dit had ze zo snel nog niet verwacht. Voordat Veronique het in de gaten heeft, heeft Mia haar op haar rug op de bank gelegd en trekt haar rokje naar beneden. Daarna haakt ze haar duimen achter het kleine broekje en ook dat gaat uit.

Daar ligt Veronique met haar natte glinsterende kutje achterover op de bank. Mia buigt zich voorover en houdt de kutlipjes van Veronique wat uit elkaar. Veronique kreunt. Zachtjes laat Mia haar tong zakken en likt langzaam over het kutje van Veronique. Veronique kreunt harder. Heerlijk likkend met haar tong over het natte kutje laat Mia ook een vinger in het poesje glijden. Oh wat gaat dat lekker. Veronique is zeiknat. Haar kut blijft al een stukje open staan.

“Wat heb jij een geile kut,” zegt Mia. “Die zou ik wel willen likken tot het ochtend wordt. En ik weet nog veel meer lekkere dingen om met zo’n geile neukspleet te doen.” Veronique kreunt en voelt zich met de minuut geiler worden. Wat is dit lekker! Ook Mia begint zich uit te kleden. Haar bloesje laat ze van haar schouders glijden en haar rok en slip belanden ook op de grond. Daar torent Mia hoog boven Veronique uit. Spiernaakt met alleen haar pumps nog aan. Veronique kijkt en het uitzicht bevalt haar prima. Ook het truitje van Veronique gaat uit en de bh volgt. Veronique ligt nu met haar kousen en jarretelgordeltje en haar pumps nog steeds op de bank.

Mia pakt een enorme dubbele dildo en zet Veronique recht op de bank met haar benen gespreid opgetrokken. Ze neemt een slok wijn en laat de wijn over de natte kut van Veronique lopen. Veronique kreunt. Wat is dit geil. Mia doopt de dildo in het wijnglas van Veronique en zet dan de grote eikel tegen het kutje van Veronique aan. Veronique weet niet meer hoe ze het heeft. Even borrelen na kantoor tijd! Geil!

Met kleine bewegingen schuift de dildo in de natte geile kut van Veronique. Met lange halen neukt Mia de natte spleet van Veronique. Langzaam duwt ze Veronique weer op haar rug en zelf gaat Mia ook op de bank zitten met haar benen wijd gespreid tegenover Veronique. Het andere einde van de dildo zet ze tegen haar eigen kutje. Veronique kijkt haar ogen uit. Van zoiets heeft ze zelfs nog nooit gedroomd. Langzaam schuift de dubbele dildo ook bij Mia haar natte geile kut in. De meiden kreunen van genot en beginnen zachtjes te bewegen. Steeds heftiger schuiven hun kutjes over de dildo heen. Deze glinstert van hun beider kutsap. “Wat is dit een geil gezicht” zegt Veronique. “Doe je dit vaker met andere meiden?”

“Ja” zegt Mia. “Ik heb wat vriendinnen die ook Bi zijn en met elkaar beleven we nogal wat geile dingen. Wil je nog wat meemaken?” Veronique knikt alleen maar en wacht op wat er komen gaat. Mia verdwijnt even uit de kamer en komt even later terug met een reusachtige voorbinddildo voor. Ook heeft ze wat in haar hand maar Veronique kan niet goed zien wat het is.

Mia vraagt of Veronique op haar knieën op de bank wil gaan zitten met haar kutje goed omhoog. Veronique rilt van geilheid en van genot als ze het topje van de dildo tegen haar geile natte kut voelt. Langzaam stoot Mia de dildo in het geurige kletsnatte kutje van Veronique. Veronique duwt haar billen zo ver mogelijk naar achteren zodat de dildo heel diep in haar kut verdwijnt. Ongelooflijk wat kan die meid neuken! Ondertussen heeft Mia weer een slok wijn genomen, spreid de billen van Veronique en laat wat wijn op haar kontgaatje lopen. Zachtjes wrijft ze met haar vinger over het sterretje van Veronique die nog harder begint te kreunen. Het aarsje van Veronique gaat een heel klein beetje open en Mia neemt nog een slok wijn en laat deze zo in het poepertje van Veronique lopen. “Wat een geil gezicht!” Zegt Mia en ze vertelt Veronique wat ze aan het doen is. Veronique weet van genot niet meer wat er allemaal gebeurt. Ook hoort Veronique een zoemend geluid. Op haar vraag wat dat is antwoord Mia dat er aan de binnenkant van de voorbinddildo nog een ander apparaatje zit. Een vibrator die in haar kutje zit en een apparaatje wat haar klitje stimuleert. “Dus jij voelt het dat je geneukt wordt en ik voel een grote bewegende vibrator in mijn natte grot. Geil idee?”

“Ontzettend geil,” zucht Veronique. “Dus nu we met elkaar bezig zijn worden we beiden zelfs zonder vent heerlijk geneukt. Wie had dit kunnen denken… .”

“Ik heb nog wat leuks voor je in petto,” zegt Mia. Zachtjes wrijft ze nog steeds over het sterretje van Veronique. Ze haalt een kleine butt plug te voorschijn die ze insmeert met vaseline. De plug zet ze tegen het kontje van Veronique en duwt hem met enig kracht naar binnen. Veronique gilt het uit, eerst van pijn dan van genot. En terwijl de plug in het nauwe poepgaatje zit, neukt Mia de kut van Veronique hard en met lange stoten. Ze worden steeds wilder en beiden naderen ze het hoogte punt. “Doorneuken!,” commandeer Veronique. Mia neukt haar en beweegt ondertussen de plug een beetje op en neer in het poepgaatje van Veronique. Beide dames voelen hun hoogtepunt komen. Al neukend, zwetend en hijgend voelt Mia dat de trillende vibrator in haar kut haar naar een hoogtepunt brengt. Tegelijkertijd neukt ze met lange halen de enorme dildo in de kut van Veronique op en neer en ook deze voelt dat het hoogtepunt niet lang meer op zich laat wachten. Al neukend komen de beide dames schokkend klaar. Ze laten zich op elkaar vallen met alle hulpmiddelen nog lekker in de gaatjes. Alles gevuld.

Als de meiden weer bijgekomen zijn haalt eerst Mia de dildo uit de kut van Veronique. Daarna draait ze voorzichtig de plug uit het nauwe reetje van Veronique. Deze kreunt nog even van genot. Veronique vraagt of ze de vibrator uit de kut van Mia mag halen. En terwijl ze dat doet kan ze het niet laten om even met haar vingers de klit van Mia te beroeren. Mia kreunt. “Verder gaan?” Vraagt Veronique. “Heerlijk!,” fluistert Mia. Veronique brengt haar mond naar de kut van Mia en begint op haar dikke volle lippen te zuigen. Al snel stroomt het kutsap alweer uit de speelt van Mia en Veronique grijpt de dubbele dildo en begint Mia met het enorme apparaat snel met lange halen te neuken. Mia wil meer…

Veronique duwt de benen van Mia zo ver mogelijk in haar nek en buigt de dildo richting aars van Mia. Met wat vaseline glijdt de andere kant van de dong in de kont van Mia. Veronique geniet van het uitzicht en Mia gilt het uit van genot. Veronique pakt de dildo in het midden vast en neukt met de beide uiteindes in de verschillende holletjes van Mia. De kut van Mia sopt en haar kontje geeft mooi mee. Veronique pakt de voorbind-dildo, en stopt deze nog even in haar eigen kut. Al neukend met de dildo’s komen de meiden voor de tweede keer klaar. Veronique trekt de dildo uit haar krampende kut en likt hem helemaal af. “Wat een geil gezicht,” zegt Mia. “Wat ben jij een lekker wijf zeg!”

Zelf haalt Mia de dubbele dong nog even in en uit haar kontje. Ze neukt met het andere einde nog even haar rauwe kut. Maar twee keer klaarkomen is even voldoende voor de dames.

Mr. Ano & Mm. Niem

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *