Fijne collega

()

Mijn naam is Paul en ik ben getrouwd met een leuke blonde vrouw. Mijn grootste wens is al jaren om mijn vrouw eens te zien neuken met een andere man. Ik had haar daar al vaak over aangesproken en na een tijdje zei ze. “Als het iemand is die ik aardig vind wil ik het wel eens proberen.”

Bij het idee alleen al, liep ik nu regelmatig met een stijve lul rond en vlinders in mijn buik. Maar, nu nog iemand vinden die aan haar wensen voldeed en waarmee het met mij ook klikte tenslotte moet je het iemand ook gunnen. Ik werkte op het bedrijf al jaren met een collega vrijgezel die volgens mij aan haar eisen voldeed. Een leuke vlotte vent en wat jonger dan wij. Ik stelde het aan haar voor en ze zag het wel zitten. Zo, nu de volgende stap; het hem vragen, en dat was moeilijker dan gedacht. Maar ja het idee maakte me zo geil dat ik de stoute schoenen aantrok en hem te spreken vroeg.

Direct met de deur in huis vallend vroeg ik hem wat hij ervan dacht om eens met mijn vrouw naar bed te gaan waar ik bij was. Hij keek me aan of hij het in Keulen hoorde donderen. Hij was zeker geen heilig boontje maar dit had hij nog nooit meegemaakt. “Daar moet ik eerst een nachtje over slapen” zei hij “dit overvalt me, kom er morgen op terug.”

De volgende dag ik liep naar hem toe met een droge keel van de spanning en vroeg hem wat hij er van vond. “Nou,” zei hij “je hebt een leuke vrouw en ik ben vrijgezel dus ik hebt er wel zin in.” “Mooi,” zei ik “dan spreken we een keer af. Goed?”

“Nou, ik ben wel nieuwsgierig geworden en het is al een tijd geleden mag ik aanstaande vrijdagavond voorstellen.”

“Zal het vragen, je hoort het zo vlug mogelijk.” Die avond thuis gekomen vertelde ik wat hij had gezegd en dat hij vrijdagavond al langs wilde komen. “Goed hoor, ik vind het een beetje eng maar doe maar.” De resterende dagen duurde een eeuwigheid maar uiteindelijk werd het toch vrijdagavond. Ze had zich leuk aangekleed, niet te uitdagend maar wel sexy.

Rond acht uur ging de bel, ik deed open en daar stond hij met een bosje bloemen. Dat was hij ten voeten uit, altijd charmant. Hij ging naar mijn vrouw, gaf de bloemen en een kus op beide wangen. Je kon aan haar zien dat dit een goede binnenkomer was, zelf liep ik weer met een droge keel rond. Nu het eindelijk zover was wist ik eigenlijk niet goed hoe aan te pakken. Je leest het wel eens, maar zo eenvoudig vind ik het niet om te beginnen. Na de koffie en over van alles en nog wat te hebben gepraat ging ik wat drankjes inschenken. Ze zaten apart en terwijl ik de drankjes neerzette zei ik tegen mijn vrouw. “Ga eens naast hem zitten, om het ijs een beetje te breken.”

“Als hij dat leuk vind” zei ze.

“Natuurlijk” reageerde hij blij “graag zelfs.” Ze stond op en ging naast hem zitten. Ik zag zijn ogen over haar borsten glijden en kreeg zelf al een enorme spanning in mijn lijf. Met opzet ging ik al snel een nieuw drankje inschenken en bleef wat langer weg. Teruggekomen zag ik dat hij al bezig was om die flinke borsten van haar te masseren onder haar bloes door, haar tepels priemde door de bh dus het deed haar wel wat, tjonge wat een geil gezicht. Voorzichtig begon ze over zijn been te wrijven en ik zag een heerlijke bobbel in die spijkerbroek komen Het duurde niet lang of ze liet haar bloes uitdoen en draaide zich om zodat hij haar bh kon verwijderen en daar waren ze dan die flinke borsten van haar. Hij kon z`n ogen en handen er niet van af houden. “Wat een heerlijke bollen” zei hij.

De spanning liep al aardig op en ik keek muisstil met een enorme harde paal in mijn broek toe, bang om dit te verstoren. Voorzichtig streek ze over de bobbel in zijn broek en maakte de rits open, tjonge wat een geil gezicht, ik genoot. Het lukte haar niet om die harde paal uit zijn broek te krijgen en ze vroeg zacht om te gaan staan. Met zijn hulp begon ze de broek uit te doen en al spoedig, samen met de andere kleren, stond hij daar poedelnaakt met een prachtige slanke pik recht omhoog. Allemachtig, wat een geil gezicht. De spanning steeg in mijn lijf, dit was wat ik wilde. Ik genoot en nog belangrijker, zo te zien begon zij het ook leuk te vinden en had totaal geen erg meer in mij. Hij kon niet wachten om haar ook naakt te zien en begon al snel haar kleren uit te doen. Het duurde niet lang of ook zij stond naakt voor hem, wat een pracht zicht was. Voorzichtig zonder geluid te maken ging ik zitten om dit niet te verstoren.

Hij masseerde haar borsten en begon over haar kutje te wrijven wat haar niet onberoerd liet. Ze wreef zijn lul en ballen en samen kwamen ze handen te kort om alles van elkaar aan te raken. Het was een enorme geile atmosfeer en ik genoot voorzichtig spelend met mijn eigen pik. Dit was het helemaal, Je geile vrouw te zien spelen met de pik van een andere man. Ik zag ook dat de spanning hem bijna te veel werd en hij moeite had zich in te houden. Mijn vrouw had dit door en liet zich voorzichtig op de grond zakken, hem uitnodigend bij haar te komen. Terwijl hij langzaam over haar heen boog pakte ze zijn pik en liet hem rustig in haar kut zakken tot op z`n ballen toe. Ik kwam ogen te kort. Allemachtig, wat was dit geil, ik kwam bijna klaar van de spanning. Rustig liet hij zijn pik over de volle lengte in haar kut op en neer gaan, ik zag dat de spanning opliep.

“Kom maar” hoorde ik haar zeggen “laat je maar lekker gaan.” En terwijl zij haar kut naar boven drukte kwam hij diep in haar met grote schokken klaar. Na zich wat te hebben opgeknapt gingen ze weer op de bank naakt naast elkaar zitten. “Ik hield het niet lang vol hé” zei hij. “Geeft niks hoor” zei ze “dat is toch normaal de eerste keer” en plagend pakte ze zijn pik vast die alweer wat overeind kwam. “O, neen” zei ze “een keer vind ik nu genoeg, de rest doet Paul straks wel.

Na nog wat na te hebben gepraat vertrok hij nadat hij mijn vrouw een zoen had gegeven en zei, “voor mij hoeft dit niet de laatste keer te zijn.”

“We zien wel weer” zei ze.

Toen ze terug kwam had ik mijn kleren al uit en met een enorme stijve lul hebben we het nog eens dunnetjes over gedaan. Ik was nog nooit zo geil geweest met de gedachte dat er net een andere lul in haar kut had gezeten. Wat ben ik toen klaargekomen, heerlijk en zij natuurlijk ook. We hebben dit een tijd gedaan, later ging dat allemaal wat makkelijker. De eerste keer was bij ons geil maar moeilijk om te beginnen.

We genoten van de speciale vrijdagavonden die zo ongeveer eens in de twee maanden voorkwamen. De start van zo`n avond en de manier van seks werd toch wel steeds vrijer en ik kon het niet nalaten mijn pik tevoorschijn te halen en hem dan heerlijk af te trekken tijdens het geile spel. Zeker als ik die slanke pik van hem weer in haar kut zag glijden en ze samen heerlijk naar een hoogtepunt neukten. Hij met die glanzende paal op en neer en zij met haar kut omhoog komende als ze klaarkwam terwijl hij zich diep in haar volspoot.

Na het een weekend spraken we er nog over op het bedrijf, hoe het gegaan was en hoe hij en ik het beleefde. Ondertussen vertelde hij dat het nu voor hem best voor te stellen was om net als ik erbij te zijn. Hij zei dat hij het ook wel een geil idee vond om ons eens te zien neuken, of dat ook mogelijk was. “Nou, ik zal het er over hebben” zei ik “je hoort het weldra.”

Thuis gekomen vertelde ik de opmerking van Ben. Ze keek me aan en zei, ”daar moet ik over nadenken.” Verder werd er niet meer over gesproken. Na enige tijd hadden weer eens een afspraak lopen, vrijdagavond zou hij langskomen en net zoals voorheen schoot de week niet op. Het werd natuurlijk toch vrijdagavond. Ze had zich lekker aangekleed. Een leuke bloes en een korte rok die haar altijd goed stond met die stevige benen. Het was rond acht uur en daar was hij. Na de gebruikelijke begroeting gingen we zitten en dronken koffie. Ze had ondertussen de gewoonte aangenomen om dadelijk naast hem te gaan zitten wat altijd meteen een heerlijke erotische spanning gaf. Terwijl ze recht tegenover mij ging zitten en een beetje over Ben z`n been streek tijdens het praten, stokte plots de adem in mijn keel.

Allemachtig! Wat geil! Ze heeft geen slipje aan, dacht ik en keek nog eens goed. Ja, inderdaad, het moest haast wel zo zijn want ze lachte me te ondeugend. Ik schonk een drankje in voor ons en was deze keer zo snel mogelijk terug om maar niets te hoeven missen. Ben was al weer heerlijk met die grote bollen aan het spelen waarvan de tepels parmantig vooruit stonden. Tjonge, wat was dat toch elke keer weer een geil gezicht. Hij streek met z`n handen over haar dijen eerst laag en toen steeds hoger onder haar rokje en in de richting van haar kutje, je zag de verrassing op zijn gezicht. “Wauw wat lekker” zei hij, “je hebt er niets onderaan” waarbij hij vol overgave aan haar kutje begon te voelen. Na enige tijd duwde ze zijn hand zacht weg en zei, “even wachten Ben, doe alles maar uit.”

Nou dat ging razend snel en daar stond hij weer met die mooie slanke pik recht omhoog. Wat een geil gezicht was dat, toen ze er naar keek en hem even aanraakte. Ze boog zich voorover en begon hem zacht te pijpen wat hij met gesloten ogen over zich heen liet komen, na een ogenblik stopte ze en zei tegen hem. “Je wilde ons ook eens zien neuken hé?”

“Ja, als dat kan, graag.”

Ze stond op kleedde zich langzaam helemaal uit en wauw wat was het toch een heerlijk ding met die grote borsten en mooi kort geschoren kut. Ze gingen op de bank zitten met Ben naast zich. Terwijl ze met z`n pik speelde vroeg ze mij ernaast te komen zitten wat ik me geen tweede keer liet zeggen. “Kleed jij je ook maar uit” zei ze “dan kunnen we jouw pik ook eens bekijken.”

In een oogwenk had ik ook mijn kleren uit en ging aan de andere zijde naast haar zitten. Meteen pakte ze ook mijn pik en zei “kijk mij nu eens met twee pikken wat een weelde” en begon ons langzaam af te trekken. Jemig! Wat een spanning. Dit had ik nooit gedacht en ik moest zelf ook ernstig aan de handrem trekken om niet meteen klaar te komen. Nadat we met z`n drieën zo lekker aan alles hadden gezeten en Ben en ik elkaar zo af en toe tegen kwamen tijdens het masseren van haar, besloten we om naar de slaapkamer te gaan want op de bank was het toch maar behelpen. Daar aangekomen moest ik op mijn rug gaan liggen wat ik natuurlijk zonder tegenstribbelen deed, ze kwam op bed en ging ruggelings met gespreide benen over me heen zitten. Ze pakte mijn pik in haar hand en terwijl ze naar Ben keek liet ze zich tot aan mijn ballen er overheen zakken. Ook Ben keek gespannen toe.

“Allemachtig, wat geil” zei hij, terwijl hij langzaam z`n pik masseerde. Met zachte hand hield ze hem tegen om ervoor te zorgen dat hij niet te snel al klaarkwam. Ze liet zich achterover zakken en nodigde hem uit om ook op bed te komen terwijl ze inmiddels ruggelings op me lag waardoor ik niet goed kon zien wat zich afspeelde. Ben kwam op bed, dat voelde ik wel, vlak voor haar kut waar mijn pik in zat. Hij moest daar een goed uitzicht op hebben, wat mij erg opwond. Opeens voelde ik een lichte druk op mijn pik, even begreep ik niet wat dat was. Maar al snel voelde ik dat ze bezig was om de pik van Ben er ook bij te stoppen.

Wauw! Wat was dit lekker! Langzaam voelde ik zijn pik over die van mij glijden terwijl die langzaam iets naar beneden werd gedrukt. Het duurde niet lang of we zaten er allebei helemaal in. Hij tot op z`n ballen voelde ik en ik zo ver mogelijk. Langzaam begonnen we te bewegen. Wat was dit een apart en enorm geil gevoel om zo te neuken. Het voelde lekker strak aan en het koste moeite om niet meteen te spuiten. Ook bij Ben liep de spanning op, ik kon z`n pik voelen kloppen tegen de mijne. Het duurde dan ook niet lang of ik voelde die pik opzwellen waarna hij diep in haar kut klaarkwam. Hierdoor hield ik het ook niet meer uit en spoot er direct achteraan. Allemachtig, wat geil, het ging door mijn hele lichaam heen.

Nadat we ons hadden teruggetrokken en wat opgeknapt hadden, zijn we nog een poosje op de bank gaan zitten en spraken over deze ervaring die niet eens als vreemd werd gevoeld. Natuurlijk hebben we haar ook nog lekker klaar laten komen, terwijl Ben haar lekker aan haar klitje zoog heb ik haar bollen nog eens verwend. Zo af en toe doen we dit erbij omdat het zo vreselijk geil en lekker is, uitgangspunt is nog steeds het kijken van mij naar het neuken van mijn vrouw met een ander.

Mr. Ano & Mm Niem

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *