Het moederinstinct

()

Erik stond voor de zoveelste maal naar het huis, waar Veronique woonde, te kijken. Veronique was er vandaag niet, ze bracht met haar vader de caravan naar zijn standplaats. Ze vond Erik wel aardig, maar hij liet haar teveel achterna naar haar zin. Veronique ’s moeder lag in de tuin te zonnen, ze droeg een bikini waardoor het overgrote deel van haar malse lichaam zichtbaar was. Erik kon haar niet of nauwelijks zien, ze lag achter een struik maar Linda kon hem wel gadeslaan. Geruime tijd bekeek ze de jongen en dacht aan wat hij met Veronique voor had. Het draaide altijd op hetzelfde uit. Een meisje mee vragen, wat wandelen, een kusje en daarna het betasten van haar lichaam. Eerst over de borsten aaien, een hand in het kruis en vervolgens de broek uit. Veronique was pas vijftien, ze wilde haar voorlopig nog beschermen tegen al te opdringerige jongens.

Veronique was een lekker meisje om te zien, ze bezat de ronde vormen van haar moeder. Een paar stevige tieten vulden haar blouse of trui, de mollige heupen welfden strak en uitdagend in de nauwe broeken die ze droeg. Linda besloot eens met de jongen te praten. Ze stond op uit haar ligstoel en kwam achter de struik vandaan. Erik zag haar en verstrakte, Veronique had hem meermalen verteld dat haar moeder niet wilde dat hij haar steeds opzocht. Dat was niet helemaal waar, Veronique had dit zelf bedacht omdat ze hem niet altijd om zich heen wilde hebben.

“Zoek je Veronique?” vroeg Linda. Haar stem klonk niet onvriendelijk. Erik knikte.

“Ga maar naar binnen,” zei Linda. Aarzelend liep de jongen de tuin in, zich afvragend waarom hij nu plotseling binnen mocht komen. Linda volgde hem en trok de achterdeur dicht. Ze wees hem de zitkamer en vroeg of hij iets wilde drinken. Linda gaf hem een glas cola.

“Veronique is er niet, ze is met haar vader de caravan wegbrengen.” Erik vroeg zich af waarom ze hem had binnengelaten. Ze wees hem een stoel en vroeg.

“Wat wil je eigenlijk van Veronique? Nou ja, eigenlijk hoef ik je dat niet te vragen. Je wilt met haar uit. Weet je hoe oud ze is?”

“Zestien,” zei Erik. Linda nam hem van top tot teen op.

“Jij bent ouder dan Veronique” stelde ze vast, ‘hoe oud ben je?”

“Bijna achttien,” verkondigde Erik, een beetje trots op zijn leeftijd. “Vind je niet dat Veronique nog wat jong is om verkering te hebben?” vroeg Linda. Erik haalde de schouders op.

“Ze lijkt veel ouder,” zei hij.

“ja, ze is goed ontwikkeld. Dat zal je wel aantrekken. Ze heeft mijn postuur en zal er over twintig jaar net zo uitzien als ik.” Erik ’s ogen gleden over de gevulde borsten van Veronique ’s moeder. Toch lagen ze niet als een spekmassa tegen elkaar gedrukt, maar was er achter de diep uitgesneden bikini een gleuf zichtbaar. Beide borsten lagen als Edammer kaasjes naast elkaar in de beha. Onwillekeurig ging zijn blik verder omlaag, via Linda ‘s mollige buik naar de stevige dijen. Hij vergeleek de vormen van deze vrouw met die van Veronique. Weliswaar had hij het meisje nog nooit halfnaakt gezien maar in haar strakke kleren waren de omtrekken van haar lichaam toch duidelijk herkenbaar. Hij haalde zich Veronique ’s beeld voor de geest en moest toegeven dat ze de bouw van haar moeder bezat. Dus zo zou ze er over twintig jaar ongeveer uitzien. Zijn ogen konden zich nauwelijks losmaken van het rijpe naakte vlees dat Linda zo openlijk tentoonstelde. Ze zag zijn keurende blikken die geleidelijk overgingen in een min of meer begerig staren.

Een hete golf bloed zette haar onderlichaam in gloed. Ze bedacht wat de jongen uiteindelijk met Veronique van plan was. Hij zou haar willen neuken, zijn pik in haar maagdelijke kutje steken en dat vullen met zijn sperma. Er waren natuurlijk meer kapers op de kust en Veronique gaf bepaald niet de voorkeur aan Erik. Maar Linda dacht dat deze jongen tot de doorzetters behoorde, hij zou Veronique tenslotte op de rug krijgen. In Linda ’s brein rijpte een gedurfd plan. Wanneer ze de jongen het lokaas van een seksueel volleerde vrouw kon voorhouden, Veronique ’s beeld in zijn ogen kon laten veranderen en hem kon insinueren dat ze er net zo zou uitzien als haar moeder, zou ze misschien Veronique ’s plaats kunnen innemen. Dan was het meisje voorlopig gevrijwaard van de aandacht van Erik.

“Ik zag er op m ’n zestiende precies zo uit als Veronique. Ik zal je foto’s laten zien.” Ze zocht in een lade van het grote wandmeubel en haalde een paar albums te voorschijn. Daarin bladerend zocht ze naar de meest sprekende voorbeelden.

“We maakten toen nog geen kleurenfoto’s, dat vonden we te duur.” Ze hield Erik het album voor en wees hem een paar kiekjes aan.

“Precies Veronique,” zei hij verbaasd over de grote gelijkenis.

“Ik heet Linda, je mag me wel bij m ’n voornaam noemen, je bent tenslotte geen kind meer.” Daarmee speculeerde ze op zijn stoerheid, ze wilde dat hij haar niet als een oudere vrouw beschouwde. Erik keek opzij, ze stond vlak naast hem met haar bijna naakte lijf. Hij taxeerde nogmaals oplettend de vlezige dijen en de mollige heupen. Omdat ze voorover stond, half naar hem toegewend, zag hij de verlokkende bollen in het behaatje hangen. Linda wist dat hij haar begluurde, ze was met opzet zo gaan staan dat hij al haar welvingen van dichtbij kon bekijken.

Erik haalde diep adem, de nabijheid van zoveel vrouwelijk vlees maakte hem onrustig. De ballen bewogen in zijn zak, hij kreeg eenzelfde gewaarwording als wanneer hij met Veronique praatte. Dat was een heftig verlangen haar te omhelzen en een plots optredende erectie. Linda lette scherp op zijn reacties, ze keek naar het kruis van zijn broek zodat haar de beweging daarin niet ontging. Ze wist dat hij een stijve had, de wetenschap dat zo’n jonge knul door haar lichaam werd geprikkeld, wond haar op. Ze besloot het spel verder te spelen.

“Ik zal je Veronique ’s kamer laten zien,” zei ze. Ze ging hem voor de trap op. Erik volgde haar op de voet, zijn gezicht bijna tegen haar kont. Hij staarde naar de bewegende dijen en billen, het strak zittende kruisje van het bikinibroekje en rook de flauwe geur van een zonnebrandcrème. Tussen zijn benen zat een hinderlijke stok, zo leek het althans. Zijn lul drukte hard en onverbiddelijk tegen de voorkant van zijn jeans en wilde onder geen beding slap worden. Hij vroeg zich af hoe dat moest, Veronique ’s moeder zou het zien wanneer ze straks op die kamer stonden. Hij hield een hand in de broekzak en probeerde de lastige zwelling terug te duwen, langs zijn buik te leggen. Het lukte maar gedeeltelijk.

Op Veronique ’s kamer kreeg hij het nog meer te kwaad toen hij het smalle eenpersoonsbed zag. Daar sliep Veronique dus, daar lag ze in dunne nachtkleren op misschien wel helemaal naakt. Linda wees hem op verschillende prenten aan de wand, maar zag dat Erik ’s blik steeds weer afdwaalde naar het bed. Ze ging er op zitten zodat Erik omlaag kon kijken in de gleuf tussen haar borsten. Ook merkte ze nu dat hij moeite deed zijn erectie te verbergen.

“Kom er even bij zitten” zei ze. Erik zakte onmiddellijk op het bed en sloeg het ene been over het andere. Veronique verschoof haar billen, strekte de benen languit en trok aan de rand van haar bikinibroekje.

“Hé, wat zit dat toch strak,” zei ze en verschoof het een paar millimeter. “Wat zitten we hier knus,” vervolgde ze en sloeg speels een arm om Erik ’s schouders, “jij had hier liever gezeten met Veronique, is t niet?” Ze keek hem glimlachend aan.

Erik wendde zijn gezicht niet naar haar toe, maar staarde recht voor zich uit. Hij probeerde iets te zeggen, schraapte zijn keel en bracht er tenslotte uit.

“Met u vind ik het ook gezellig.”

“Met jou,” zei ze.

“Met jou,” herhaalde hij gehoorzaam.  

Met een onverwachte heftige beweging, omarmde hij haar en zocht zijn mond de hare. Hij kuste haar heftig maar onbeholpen. Ze zoende terug, niet al te hartstochtelijk, maar toch voldoende om zijn verlangen aan te wakkeren. Zijn handen gleden over haar naakte rug en zochten de sluiting van de beha. Ze liet toe dat hij het haakje losmaakte en het minuscule kledingstukje van haar borsten trok. Hij greep de iets omlaag gezakte bollen, zette gretig zijn vingers in het zachte vlees en kneep erin.

“Zo moet je doen,” zei ze en bracht met zachte dwang van haar hand de zijne aan het maken van een strelende beweging. Gehoorzaam aaide hij Linda ’s tepels die hard en stijf waren.

Terwijl hij daarmee voortging knoopte Linda zonder aarzelen zijn hemd open. Ze ontblootte zijn borst en streek er met de handpalm over. Dat zweepte de jongen op, hij duwde haar achterover en lag bovenop haar, zijn naakte romp drukkend op haar vlezige tieten. Hij bewoog zijn onderlijf met korte stotende, op en neergaande bewegingen.

“Niet te vlug,” fluisterde ze, “straks spuit je het in je broek.”

Zijn handen grepen haar billen en begonnen aan het bikinibroekje te trekken. Ze hief haar onderlijf op en hielp hem met het wegschuiven van het broekje. Meteen gleden haar handen omhoog, tussen zijn lichaam en het hare. Ze gespte zijn broekriem los en opende zijn gulp. Nu tilde hij zijn onderlijf op zodat ze de jeans van zijn heupen kon trekken. Ze voelde de druk van de naakte penis tussen haar dijen. Linda spreidde haar benen en liet Erik ertussen zakken. Haar vingers streelden zijn balzak en penis waarna ze hem naar binnen leidde.

Toen de jongen zijn lul in haar vochtige schede voelde verdwijnen slaakte hij een diepe zucht. Zijn hart bonkte, Linda voelde het kloppen ervan tegen haar borst, en hij begon te hijgen. Hij wipte heftig op en neer, de gezwollen lul schuurde langs Linda ’s klit. Ze was zelf ook heet, ze voelde zich geil en wilde bij hem klaarkomen. Ze onderdrukte haar verlangens om hartstochtelijk mee te neuken. De jongen mocht niet denken dat ze erop lag te wachten. Genietend van zijn felle stoten voelde ze de spanning in haar lichaam toenemen. Ze concentreerde zich op de nadering van het orgasme, haar kut gloeide en smeulde. Erik’s eikel zwol en bonkte op en neer in de elastische vagina van de vrouw. Hij zag in haar Veronique en kneep de ogen dicht om te denken dat hij het meisje neukte. Het genot op haar moeder te liggen rammen en haar te neuken was onbeschrijfelijk. Zijn ballen jeukten, hij voelde de vlam die uit zijn lendenen leek te schieten en door zijn kruis trok. Het sperma stroomde door zijn lul die hij diep in het lichaam van de vrouw drukte. De eikel ontplofte, het zaad schoot in haar kut in een serie van felle rukkende schokken. Terwijl de jongen klaarkwam en zijn geil in haar liet lopen kreeg Linda een orgasme. Rillend onderging ze de sensatie van het klaarkomen met een vreemde man. Nu al dacht ze aan Erik in de termen van een man, hij had immers een flinke stevige penis en offerde haar een ruime hoeveelheid zaad. Ze voelde het lopen, huiverend van wellust en kleven aan haar dijen.

Het was de eerste keer tijdens haar huwelijk dat ze met een ander neukte. Ze besefte zelf nog niet waarom ze het gedaan had maar excuseerde zich door zich voor te houden dat ze het omwille van Veronique had gedaan. Te laat bedacht ze dat, nu de jongen de wellust had ontdekt die een vrouw hem schenken kon, hij des te eerder hetzelfde zou willen proberen met het jongere meisje. Ze moest hem dus nog sterker aan zich binden en het niet laten bij dit heftige nummertje. Ze streelde Erik ’s rug en billen, de jongen lag nog languit op haar. Ze voelde zijn lul verslappen en uit haar vagina glijden, hij hing tegen haar schaamlippen en prikkelde die.

“Heb je t wel eens eerder gedaan?” vroeg ze, meer fluisterend dan pratend.

“Neen,” zei hij kort.

“Dus ben ik je eerste vriendin, dat vind ik leuk.”

Hij hief zijn hoofd op en keek haar aan.

“Zeg je niets tegen Veronique?” vroeg hij, bijna nors.

“Natuurlijk niet. Dat zou dom van me zijn,” verzekerde ze.

Erik wreef zijn wang langs haar borst, hij voelde de tepel langs zijn huid glijden.

“Zuig erop,” fluisterde ze, “dat is een fijn gevoel.”

De jongen deed het, sabbelde als een kind aan de tepel die dik werd in zijn mond. Niet alleen de tepel zwol, ook zijn penis kreeg een soortgelijke neiging. Het zuigen aan die borst deed zijn potentie terugkeren en maakte hem geil. Linda voelde de reactie van zijn lul, ze verheugde zich erop dat hij haar nog eens zou naaien. Haar vingers hielpen eraan mee, ze streelde hem in de naad tussen de billen en onder zijn balzak. De fallus sprong schoksgewijs omhoog en stond trillend voor de opening van haar kut. Met een zacht gekreun stootte Erik hem in de zuigende vagina.

De op en neergaande beweging begon opnieuw. Linda hield zijn wippende billen in beide handen en nu kreunde ze ook. Ze wilde hem duidelijk maken dat ze het lekker vond en ernaar verlangde. Erik hijgde, zijn hete adem streek over haar gezicht. Ze voelde zijn handen grijpen en haar heupen betasten, ze gleden langs haar billen en dijen in een poging haar hele lichaam te bezitten. Linda kreeg een orgasme, ze schokte nu. Openlijk en ongeremd om hem te tonen dat ze ervan genoot. Haar sidderende lijf zweepte hem op tot uiterste drift. In woeste geilheid smakte hij zijn lichaam op haar deinende lijf zijn buik kletste tegen de hare, zijn lul stootte op en neer in de kut die slurpende geluiden maakte. Toen kwam de climax. Als geluidloos vuurwerk spatte het sperma uiteen in duizenden vonkjes, hechtte zich aan de wanden van haar schede en smeerde de verhitte eikel. Erik’s longen pompten zich vol lucht, hij hijgde als een atleet die het uiterste van zijn krachten heeft gevergd. Linda klapte hem zacht op de billen.

“Je bent geweldig,” fluisterde ze, “twee keer achter elkaar.”

Erik ’s bonkende hart zwol van trots, hij had het hem toch maar geleverd. Een volwassen vrouw geneukt, twee keer, waarvoor ze hem ook nog prees.

“Nu moet jij je aankleden,” zei ze. “Stel je voor dat Veronique en haar vader terugkomen.” Bewust sprak ze van ‘Veronique ’s vader’ en niet van ‘mijn man’. Ze voelde intuïtief aan hoe ze de jongen moest bewerken om hem te binden.

Erik ’s kruis werd door haar van het geil ontdaan, ze waste zijn pik en ballen met veel genoegen. Hij gluurde naar het sperma dat tussen haar dijen kleefde, zijn zaad! Linda ’s blonde schaamhaar trok zijn aandacht, hij had het wel gevoeld, maar nog niet kunnen zien terwijl ze neukten. Wat een bos bezat te op haar buik!

Terwijl hij zich aankleedde zag hij hoe ze het geil uit haar kruis veegde met de handdoek waarmee ze hem had gedroogd. Ze poetste het uit de wollen deken waarop ze gelegen hadden. Het was op Veronique ’s bed gelopen en inwendig grinnikte hij. Niet met Veronique geneukt en toch zijn zaad in haar deken, dacht hij.

“Mag ik nog eens terugkomen?” vroeg hij, nadat Linda zich had aangekleed.

Ze keek hem aan en zag hoe begerig zijn ogen haar lichaam bespieden.

“Wanneer ik alleen thuis ben kun je komen, ik zal wel een bepaald seintje bedenken om je te laten weten dat het kan. Maar onder één voorwaarde… dat je Veronique met rust laat.”

Erik knikte, hij was nu al volledig verslaafd aan Linda, aan haar wulpse lichaam.

“Ik heb nu alweer zin,” zei hij. Ze keek op de klok, het was vijf uur in de middag.

“Als ik maar wist wanneer ze terug komen, maar ik wil je nog wel even lekker verwennen. Er zijn manieren genoeg om een man klaar te laten komen zonder dat hij z’n broek uit hoeft te trekken.”

Ze ging bij hem zitten. Erik zat op de bank. Haar vingers maakten zijn gulp open en haar hand sloot zich om de penis. Ze streelde zijn lul, de vingertoppen gleden door tot onder de balzak en prikkelden de geslachtsklieren in zijn kruis. Ze schoof de voorhuid iets terug en ontblootte de eikel die de kleur en vorm had van een aardbei. Plotseling kreeg ze trek in die sappige vrucht, ze knielde naast Erik’s benen en cirkelde met haar tong om de rozerode bol. Haar lippen gleden er overheen. Erik’s lichaam verstrakte toen heerlijke gevoelens er door heen trokken. Terwijl ze op zijn lul zoog en de wellust van de jongen aanwakkerde, ging de telefoon.

Ze liet hem los en liep naar het toestel. Erik keek verlangend naar de welige heupen en de mollige kont. Hij luisterde niet naar wat ze in de hoorn zei, maar had zijn volle aandacht uitsluitend bij haar lichaam. Nadat ze de hoorn had neergelegd liep ze met wiegende heupen naar de jongen toe, haar blik strak op diens omhoog rijzende penis gevestigd.

“Dat was Veronique ’s vader, het is zulk mooi weer dat ze nog even op de camping blijven. Ze eten daar wat en denken om een uur of acht terug te zijn.”

Het drong tot Erik door wat dat betekende, namelijk dat ze nog uren de tijd zouden hebben. Hij keek haar vragend aan, in haar ogen kwam een wellustige glans.

“Ja, we gaan weer naar boven,” zei ze. Linda draaide zich om en liep naar de trap. Erik volgde haar op de hielen en ditmaal kon hij zich niet bedwingen. Dat hoefde ook niet meer, alles was nu geoorloofd. Hij hield zijn hand onder haar billen toen ze voor hem uit de trap beklom. Zijn vingers drukten in haar kruis, door de dunne stof van het broekje heen tegen haar kut. Hij voelde de vochtige warmte tussen haar benen en zijn lul wipte verlangend op en neer.

Ditmaal ging ze niet naar Veronique ’s kamer maar ze opende een andere deur.

Het was de slaapkamer van haar zelf en haar man. Erik zag het brede tweepersoonsbed en kreeg een visioen van wat hier allemaal gebeurde. Zijn voorstellingsvermogen schoot tekort om te bedenken wat ze hier deed met haar man. Ze zou het hem wel leren, ze wist veel meer dan hij van wat je met een kut en een penis kon doen. De gedachte aan wat ze straks had gedaan, op zijn lul gezogen, zweepte zijn zinnelijkheid op. Linda stond voor hem en kleedde hem uit. Tergend langzaam schoof ze de kleren van zijn lichaam.

“We hebben de tijd,” fluisterde ze, “we doen er lekker lang over”

Pas toen Erik naakt was liet ze toe dat hij de bikini van haar lijf trok. Terwijl hij haar borsten likte en de tepels zoog, vielen ze languit op het bed. Linda knielde boven hem en begon weer op zijn penis te zuigen. Erik keek omhoog, ze had de knieën aan weerszijden van zijn hoofd geplaatst. Hij staarde langs de gladde dikke zuilen van haar bovenbenen die bekroond werden door het gewelf van haar kut. Zijn ogen vergasten zich aan de vochtige, van geilheid bijna dampende scheur die omringd werd door blond krullend haar.

Het zuigen op zijn lul bezorgde hem een onbeschrijflijk genot. Hij werd er zo heet door dat zijn verlangen naar haar kut onweerstaanbaar werd. Zijn vingers gleden omhoog langs de zachte huid van haar bovenbenen, haar malse dijen. Hij bereikte de schaamlippen en stak een paar vingers ertussen. Ze wipte op en neer, bewoog haar onderlijf en drukte het hunkerend tegen zijn hand. Ze zakte omlaag, Erik hief zijn hoofd op en kuste haar schede. Linda kwam nog verder naar beneden zodat hij zijn hoofd op het bed kon laten rusten, haar natte kut schoof over zijn gezicht. Hij rook de geur die ze uitwasemde en zijn geilheid meer en meer opwekte. Erik stak de tong uit en likte de vochtige gleuf van voor naar achter. Hij proefde de smaak van haar geile sappen en voelde het kleverig op zijn lippen. In een opwelling van onstuimige wellust drukte hij zijn gezicht in haar spleet. Zijn tong en lippen werden nu even actief als die van Linda, hij likte en zoog of zijn leven ervan af hing. De reactie van de hete vrouw was fel en onstuimig, ze perste haar kut op zijn mond en knelde zijn hoofd tussen haar zachte dijen. Haar tong gleed soepel en vochtig rond zijn lul, ze kneep zachtjes in zijn testikels en speelde met zijn zak. Haar vingers waren tussen zijn benen en in zijn kruis, ze spoorde hem aan tot de grootst mogelijke zinnelijkheid. Ze geilde hem op en werd door de jongen opgegeild, wederkerig brachten ze elkaar in een toestand van uiterste wellust.

Linda rekte het spel en hield de jongen geruime tijd op het randje van klaarkomen. Aan het kloppen van de ader in zijn penis en het uitzetten van de eikel voelde ze hoever hij was. Dan liet ze hem even met rust, stelde zijn ejaculatie uit. Gaf zich met ware wellust over aan zijn heftig zuigen. Het tintelde in haar kut, de clitoris was gezwollen en even gevoelig als de eikel van Erik. Ze kon het niet langer inhouden, met een gesmoord gekreun begon het orgasme op te komen. Haar lichaam trilde, het flitste in scheuten door haar buik terwijl haar kittelaar uiteen leek te spatten. Linda gaf zich over aan het klaarkomen, met haar druipende kut besmeurde ze Erik ‘s gezicht. Tegelijkertijd verhevigde ze haar aanval op zijn penis. Haar mond werd een zuigend gat, een vagina die zijn fallus bewerkte tot zijn kloten het zaad vrij gaven. Het stormde heet en dik door zijn lul, spoot in slijmerige klodders in haar mond en stroomde langs haar tong. Linda zoog hartstochtelijk, ze voelde het zaad als warme, gesmolten boter in haar keel glijden en slikte meermalen. Huiverend van genot proefde ze het hete, prikkelende geil van de jongen.

Erik hield, na beider klaarkomen, zijn gezicht tussen Linda ‘s dijen. Hij genoot van het warme zachte vlees en likte haar bovenbenen met lange halen van zijn tong. Hij likte het kleverige sap van haar huid en proefde vol aandacht de smaak van haar kutvocht. Nog nooit in zijn leven had hij zich zo geil gevoeld na het wegspuiten van zijn zaad. Meestal was daarna de lol eraf maar ja, je was dan ook alleen. Klaarkomen bij zo’n vrouw bleek fijn en wellustig. Gulzig likte hij haar kut om nog meer van haar smakelijke vocht te kunnen opzuigen.

Linda onderging zijn begeerte met opwinding, de jongen leek bezeten van haar te zijn. Als beloning likte ze zijn ballen en de slappe penis, haar tong schoot door in zijn kruis om tussen zijn billen te kunnen likken. Erik vond het heerlijk, hij zou zo wel uren kunnen doorgaan. Maar na al die inspanning kreeg hij een knagende honger.

“Ik heb trek in een broodje, mag ik iets eten?”

“Met een lege maag kun je niet neuken,” lachte Linda, “ik zal wat voor je klaarmaken.”

“Dan zal ik jou straks weer klaarmaken,” beloofde hij.

“Je wordt ondeugend,” zei Linda en gaf hem een speelse klap op de billen. Daarmee daagde ze hem uit. Erik kletste met beide handen tegen haar stevige kont. Een poosje bleven ze aan de gang met dat spel tot hun billen gloeiden en tintelden. Geen van beiden voelde er iets voor zich aan te kleden.

Linda en hij aten naakt in de woonkamer een paar broodjes. De wijzers van de klok waren niet stil blijven staan, het was nu al over zevenen. Erik keek naar Linda ’s achterste toen ze zich bukte om de bordjes en bekers van de lage salontafel te pakken. Tussen haar dijen zag hij de dikke schaamlippen, de malse behaarde kut. Hij kreeg een stijve.

“Blijf eens zo staan.” Linda begreep wat hij gezien had en bleef gehoorzaam gebukt staan. Ze wilde zich graag in die houding door de bronstige jongen laten dekken. Ze keek achterom en zag hem naderbij sluipen, zijn gezwollen pik in de hand. Ze voelde hem even later naar binnen schuiven, diep in haar schede, en het haar van de jongen tegen haar billen kriebelen. Trillend van lust onderging ze de prikkels die de heen en weer gaande fallus haar bezorgde. Bij elke haal van de lul trok een wellustkramp door haar lijf Erik voelde hoe ze op zijn paring reageerde en kreeg de indruk dat zijn paal steeds harder werd. Hij barstte los in een onstuimig geneukt en klemde zich met beide handen vast aan haar naakte lichaam. Zijn handen gleden over de ronde heupen en de zachte buik. Linda ’s hoogtepunt naderde snel, in haar hartstocht kreunde ze luid. De jongen hoorde het wellustige kermen van de hete vrouw en gromde. Hij ramde zijn buik tegen haar kont en drukte zijn penis tot de wortel in haar schede. Linda zakte bijna in elkaar, ze huiverde en bewoog haar onderlijf schokkend toen ze klaarkwam.

Erik kreeg een orgasme, fel en zwiepend boorden de stralen gloeiend sperma zich in haar buik. Dan zakte ze door de knieën, de laatste stoot geil kletterde op haar rug.

“Nu moet je gaan,” fluisterde ze, “nu moet je gaan…

Miss Isha

Dank u

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *