Ik ook!

()

Ik was met mijn ouders tijdens de zomervakantie op een van de Waddeneilanden. Mijn vriendin was ook mee. Op een avond ontmoetten we twee leuke jongens van onze leeftijd. Ze waren aan het voetballen op een trapveldje en mijn vriendin begon een praatje te maken toen ze een afzwaaier terugschopte. We kletsten wat en spraken af dat we de volgende ochtend zouden gaan zwemmen. We sliepen in één bed en fantaseerden over die leuke jongens.

Mijn vriendin had al eens gezoend, ik nog nooit. Natuurlijk had ik haar daarover wel eens uitgehoord. Ik had onthouden dat het vanzelf ging, gewoon lippen op elkaar en die dan langzaam openen. Ik zei dat het me toch eng leek. Stel je voor dat een van de jongens met me wilde zoenen en ik het niet kon. Mijn vriendin begon te lachen. “Zullen we alvast even oefenen?” vroeg ze. Ze duwde haar lippen op die van mij en opende haar mond een beetje.

Ik voelde haar tong tegen mijn lippen. Ook ik opende mijn mond een beetje. Mijn tong raakte die van haar. Langzaam bewogen we onze tongen tegen elkaar.

“Zie je wel”, zei ze, “je kunt het wel”.

Ik vond het een sensatie, voelde kriebels in mijn buik.

“Nog een keer?” vroeg ze.

Ik knikte. Vol overgave zoende ik haar. Ze pakte mijn hand en duwde die naar beneden, richting haar buik. Ik wist niet wat ik moest doen, maar ze duwde mijn hand haar broekje binnen. Ik voelde haar donshaartjes. Nog verder moest ik, tot ik een vochtig spleetje voelde. Ze duwde een van mijn vingers naar binnen en liet hem bewegen. Ze kreunde even. Met de binnenkant van mijn vinger gleed ik over haar harde bolletje daar binnenin. Haar tong bewoog nu wild in mijn mond. Met haar vinger duwde ze mijn vinger heen en weer in het nu kletsnatte spleetje. Ik voelde dat ze sneller ging ademen door haar neus. Mijn kutje werd nat van opwinding en mijn tepeltjes stonden stijf. Na een tijdje begon ze snuivend adem te halen en begon ze haar onderlijf ritmisch te bewegen. Ze liet mijn mond los en hapte naar adem, terwijl ik een golfje vocht over mijn hand daar beneden voelde.

“Ik geloof dat ik een beetje klaar gekomen ben”, zei ze.

Natuurlijk had ik me ook wel eens gevingerd, maar zo’n intense ervaring als mijn vriendin blijkbaar had, had ik nog nooit meegemaakt. Ze vroeg of ik ook eens wilde. Haar hand gleed onder mijn T-shirtje op zoek naar mijn borstjes. Mijn tepeltjes kwamen direct overeind. Ze streelde mijn borstjes heel lief. Daarna ging haar hand naar beneden, naar mijn buik. Plagerig trok ze even aan mijn donshaartjes. Mijn kutje was al goed nat toen haar vinger naar binnen gleed. Er ging een rilling door me heen bij de aanraking van mijn clitoris. Ritmisch bewoog ze er langs. Ik spreidde mijn benen en duwde mijn kontje omhoog. Wat was het en heerlijk gevoel. Ondertussen woelden onze tongen in elkaars mond. Mijn orgasme liet niet lang op zich wachten. Ik kon het wel uitschreeuwen van genot, maar gelukkig hield mijn vriendin haar hand voor mijn mond, anders hadden mijn ouders het vast gehoord. In heerlijke golfjes kwam mijn geil naar buiten. Met onze buikjes stijf tegen elkaar aan zijn we heerlijk in slaap gevallen.

De volgende ochtend werd ik wakker door een kusje op mijn wang. Mijn vriendinnetje lag met een arm onder haar hoofd naar me te kijken.

“Wat ben je lief als je slaapt, en mooi”.

“Anders niet?”

“Ja, hoor, anders ook”.

“Zullen we gaan zwemmen?” Ik vroeg haar hoe laat het was.

Het bleek al tegen tienen te zijn en mijn vader en moeder waren al weggegaan volgens mijn vriendin. Ik gooide het dekbed van me af, het was warm. Toen ik mij uitrekte, mijn T-shirtje kroop omhoog, voelde ik dat mijn vriendinnetje een kusje op mijn buik drukte. Met mijn hand woelde ik even door haar kapsel. Een heerlijk gevoel stroomde door mijn lichaam. We smeerden snel een broodje en trokken daarna onze badpakken aan. We hadden elkaar veel vaker bloot gezien, maar na gisteravond vond ik het anders, spannender. Het leek wel of mijn vriendin er extra lang over deed. Ze heeft een prachtig lichaam met mooie ronde borstjes. Bij het zien ervan voelde ik kriebels beneden in mijn buik. Mijn vriendin wilde kost wat kost naar een plek waar geen mensen zouden komen. Dus fietsen we een heel eind het schelpenpad af. We verstopten onze fietsen en kropen onder het prikkeldraad door. Het was een mooie plek met kleine duinvalleitjes. We trokken onze shirtjes en broekjes uit en renden naar zee. Er was niemand te bekennen op het strand. Het waren mooie hoge golven. Na een tijdje zei mijn vriendin dat het haar te gek leek om eens naakt te zwemmen. Er was hier toch niemand. Zover we konden zien was het strand verlaten. We trokken onze badpakken uit. Door het koude water stonden onze tepeltjes stijf vooruit. We gooiden onze badpakken op het strand en liepen hand in hand de zee in. Het was inderdaad een lekker gevoel. Toen we in de verte een wandelaar zagen aankomen, renden we de duinen in naar waar onze kleren lagen.

Mijn vriendin vroeg of ze in mocht smeren met zonnebrandolie. Ze ging schrijlings over me heen zitten en begon met mijn gezicht, heel zorgvuldig, alsof ze me opmaakte. Daarna mijn hals en borstjes. Ze duwde haar onderlichaam tegen die van mij. Dat was een heerlijk gevoel. Mijn tepeltjes gingen weer stijf staan en we moesten erom lachen. Voor ze mijn buik insmeerde, spreidde ze mijn benen en ging er op de knieën tussen zitten. Mijn buik en mijn kleine donshaartjes werden ingewreven. Ik voelde hoe mijn schaamlipjes nog verder uit elkaar gingen.

“Wat heb je een prachtig kutje”, zei mijn vriendin. “Zo lief. Mag ik er een kusje opgeven?”

Ik kon alleen maar schor ‘ja” zeggen. Ze drukte haar lippen op mijn schaamlipjes. Een siddering ging door mijn buik. Wat lekker…

Maar mijn genot werd nog groter toen ik haar tong langs mijn klitje voelde glijden. Het zou niet lang duren of ik kwam klaar.

Ik hoorde mijzelf kreunen: “Toe maar Lotte, o, wat heerlijk”. Voor ik ook maar iets kon tegenhouden explodeerde ik van binnen. Ik voelde een golfje uit mijn kutje spuiten. Mijn geil sproeide in het gezicht en de mond van mijn vriendin. Mijn lichaam schokte.

“Ik hoef in het vervolg geen drinken meer mee”, merkte Lotte op. “Tjonge, wat kun jij spuiten en het smaakt ook nog goed”.

Ze kwam op me liggen met haar kutje op mijn kutje. We fluisterden elkaar lieve woordjes in het oor. Natuurlijk wilde ik Lotte ook verwennen. Ik vond het heerlijk toen ik met mijn tong in haar kutje op zoek ging naar haar lekkerste plekjes. Ook zij kwam heerlijk klaar. We hebben daarna lekker liggen soezen en kletsen. We wisten niet of we lesbi waren of niet. Lotte vroeg me of ik wel eens iets in mijn kutje had gehad.

“Nee, alleen mijn vinger, jouw vinger en je tong”.

Lotte pakte haar flesje drinken, dronk het leeg en zei: “Kijk dit zou er best in passen”.

Het leek me eng, maar ik was ook wel nieuwsgierig.

“Spreid je benen eens”.

Ik ging achteroverliggen en spreidde mijn benen. Ze duwde de lange, slanke hals tegen mijn schaamlipjes. Ze reageerden door een beetje nat te worden.

“Voorzichtig, hoor”, smeekte ik haar.

“Ja, natuurlijk, joh”.Ze duwde het flesje een eindje verder. Het ging gemakkelijk en deed geen pijn.

“Kan hij verder?”vroeg Lotte.

“Ja, het doet geen pijn. Het voelt lekker”.

“Kijk eens hoe ver al”. Lotte haalde de fles er uit en wees met haar vinger aan hoe ver de hals in mijn kutje had gezeten.“Wil je geneukt worden?”

Ik schrok een beetje van het woord, maar ik was geil en ik wilde maar al te graag nog een keer klaar komen. Lotte ging op haar knieën tussen mijn benen zitten en duwde de hals voorzichtig weer een eindje in mijn spleetje. Ze bewoog het flesje nu heen en weer en ging daarbij steeds dieper. Het voelde heerlijk, zo’n opgevuld kutje. Af en toe voelde ik dat het flesje iets binnen raakte, maar het deed geen pijn. Vanuit mijn benen voelde ik mijn orgasme al aan komen.

“Toe maar Lot, ik kom”.

Lotte begon haar tempo te verhogen en dieper te stoten. Ik kwam fantastisch klaar en riep.

“Dieper, Lotte, het is zo lekker.” Met mijn kontje wippend probeerde de hals dieper in mij te krijgen. Ik voelde midden in het orgasme een pijnscheut. Het kon me niets schelen, het was zo heerlijk. Ik was even helemaal van de wereld.

Toen ik bijgekomen was, zat de fles nog in mijn kutje. Voorzichtig trok Lotte hem terug. Ik rilde nog na van genot.

“Oh, je hebt een beetje gebloed”, zei Lotte geschrokken.

“Ja”, zei ik beteuterd, “nu ben ik geen maagd meer.”

Lotte trok mij over zich heen om me te troosten.

“Dan wil ik ook door jou ontmaagd worden”, zei ze.

Even later zat ze op haar handen en knieën voor me, terwijl ik het flesje in haar op en neer bewoog. Ik was bang om haar pijn te doen, maar zij duwde haar kontje steeds zo ver naar achteren dat het er wel een keer van moest komen. Toen ze een kreet slaakte wist ik dat ook zij geen maagd meer was. Tranen biggelden langs haar wangen en bloed sijpelde langs haar benen. Ondanks de pijn wilde ze per se klaar komen en na langs zwoegen lukte het me eindelijk haar grommend een orgasme te laten krijgen. Uitgeput viel ze neer. We hebben elkaar nog lang geknuffeld. Toen we het strand opliepen om schoon te maken, waren er meer wandelaars. Maar snel renden we de golven in. Een paar mannen bleven staan kijken.

Die nacht zijn we bloot naast elkaar in bed gekropen en hebben we elkaar heerlijk klaar gevingerd.

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *