Intrigerende handen

()

Het was zo’n zinderende zomer. Heerlijk weer, terrassen vol vrolijke mensen. Na een biertje te hebben gedronken in deze voor mij onbekende stad, besloot ik door het centrum heen te slenteren. Ik was toen ongeveer dertig, donkerblond, 1 meter 90 en afgetraind. Toen ik langs een modewinkel liep werd mijn aandacht getrokken door een aantrekkelijke vrouw, leunend op een kledingrek in de winkel. Ze keek naar mij door de etalage, haar ogen lachend en flirtend. Door de zon gebruind, wat geaccentueerd werd door de strakke witte bloes spannend om duidelijk aanwezige borsten.

Ik registreerde de blik, glimlachte terug, maar liep door, er verder geen aandacht aan schenkend. Pas een tijdje later kwam het moment weer in mijn gedachten en overviel mij een lichte vorm van opgewondenheid. Ik besloot om te draaien en weer langs de winkel te lopen om te zien of ik het eigenlijk wel goed had gezien. Zij stond ditmaal buiten met haar rug naar mij toe de kleding aan het rek recht te hangen. Zij droeg een zwarte kokerrok die om haar strakke ronde billen gedrapeerd zat. De zwarte lakschoenen met stiletto hakken zorgden voor prachtig gespannen kuiten en daarmee gelijk wat spanning in mijn versleten jeans. Peper en zout kleurig kort haar en een jaar of vijfenveertig oud. Een supersexy verschijning, die dat van zichzelf waarschijnlijk ook goed wist.

Ze liep om het rek heen op het moment dat ik weer voorbij kwam, waarbij de sierlijke handen met lange rode nagels sensueel over een jasje aan het rek gleden. Die beweging gaf mij onbewust de impuls om contact te maken. Ik glimlachte naar haar terwijl ik de winkel binnenliep. Zij glimlachte terug en bekeek mij met een waarderende blik van top tot teen, ondertussen een haarlok achter haar oor glijdend met die intrigerende vingers.

Nonchalant liep ik langs de rekken van de mannen afdeling, hier en daar iets bekijkend en ondertussen haar onopvallend in het oog houdend. Zij zorgde ervoor steeds een positie te kiezen waarbij ze mij kon zien en belangrijker, ik haar dus ook.

Haar bruine hand schikte de ketting die haar vrij diepe decolleté accentueerde, daarbij ‘per ongeluk’ een extra knoopje openend van haar bloes. Daarna gleden haar handen strak over de zijkanten van haar bovenlichaam, zodat haar mooie forse borsten strak stonden en je de harde tepels kon zien. Vandaar gleden haar handen langs haar billen om haar rok glad te strijken. Het was allemaal heel subtiel en ongelofelijk opwindend. Ik besloot het spelletje mee te spelen en terwijl ik mijn rug naar haar toe draaide gleed ook ik met mijn hand over mijn redelijk strakke bilpartij. Achteloos, maar niet te missen voor haar. Even later, weer naar haar toegekeerd, keek ik nadenkend naar een shirt, ondertussen met mijn wijsvinger een aantal keer zacht over mijn tepel glijdend.

Zij was weer van positie veranderd, stond nu weer helemaal in mijn gezichtsveld en terwijl zij mij aankeek beet ze heel kort op haar lip, waarbij ik haar witte tanden zag. Haar intrigerende handen gleden ditmaal over haar liezen om ‘haar rok weer glad te strijken’, haar slanke wijsvinger eindigend over waar ongeveer haar clitoris moest zijn. Nauwelijks waarneembaar. Hoewel steeds met tien meter ertussen en met doorlopend mensen tussen ons door lopend, stonden we elkaar enorm op te geilen, zonder op te vallen en zonder direct oogcontact te maken.

Ik draaide mijn lichaam weer naar haar toe en besloot tot een ‘nu of nooit’ gebaar: langzaam rekte ik mij uit waarbij mijn borstkas zich opzette en ik gleed met mijn handen over mijn opstaande tepels en over mijn borst en buik. Daarna gleed subtiel mijn rechterhand door over mijn kruis, mijn erectie één keer onopvallend accentuerend.

Niet lang daarna liep ik naar een rek met herenondergoed aan de wand. En hoorde ik een warme stem achter mij “kan ik u helpen?” Ik draaide mij om en glimlachte.

“Ik ben op zoek naar een goed aansluitende boxer, wel zo prettig met dit weer, maar ik twijfel over de maat”. Pretogen keken mij aan.

“U kunt natuurlijk even passen, maar dat moet dan over uw ondergoed natuurlijk”.

“Dat wordt lastig”, grapte ik, “want de boxer die ik nu aanheb is zo’n katoenen Amerikaanse”.

Zij boog zich vlak voor mij langzaam naar voren, waardoor haar strakke rok zich nog meer spande om haar fantastische billen en pakte een pakje met een boxer uit het rek. Ze draaide zich langzaam om en kwam omhoog, waardoor ik een buitengewoon plezierige blik in haar decolleté kreeg. Om gek van te worden, dit spel. Zij likte met haar tong heel even over haar onderlip, beet er lichtjes in en zei.

“Tja, dan moet ik maar een uitzondering maken. Ik denk dat U met een small moet beginnen”. Van maten wist ik niet veel, maar een small zou echt te klein zijn.

Ze wees mij de paskamer en met een. “Als u mij nodig hebt ben ik in de buurt…”, trok zij het gordijn dicht, maar niet helemaal. Ze ging tegen een muur staan net buiten de paskamer en net buiten het zicht van de rest van de winkel, maar met zicht op mij. Eén been gebogen tegen de muur geplaatst en met haar handen achter zich. Ik schoof mijn schoenen van mijn blote voeten. Haar aankijkend knoopte ik mijn jeans open en liet hem langzaam van mijn benen glijden en trok hem over mijn voeten. Ik stond in een strak T shirt en mijn boxer. Ik schoof heel even met mijn hand mijn T shirt een beetje omhoog, subtiel mijn buik strelend. Haar vingers gleden langs haar nek, de nagels zacht krassend over haar huid. Ik draaide mij om met mijn rug naar haar toe, stak mijn vingers achter het elastiek van mijn boxer en schoof hem van mijn billen. Zij had een volle blik op mijn billen en de spleet ertussen terwijl ik hem voorover gebukt langs mijn benen liet glijden. Mijn half stijve, zware lul viel naar beneden en was nu van achteren in volle glorie door haar te zien. Ik kwam omhoog en draaide mij langzaam om. Haar armen had ze over elkaar geslagen om voor anderen te verbergen dat haar vingers van één hand over haar tepel draaide en er zachtjes aan trok. Voor mij was het goed zichtbaar en mijn lul schokte langzaam en zichtbaar naar een erectie.

Ik paste de boxer maat small aan, en die was natuurlijk te klein. Ik liet mijn zak en mijn lul er buiten hangen, waardoor mijn erectie nog strakker trok en mijn eikel ontblootte. Zij keek terwijl zij langzaam haar wijsvinger in haar mond stak en haar wangen een beetje inzoog. Ik keek haar strak aan, weliswaar glimlachend en zei. “Een beetje klein, nietwaar?”. Zij glimlachte ook: “nou dat valt echt reuze mee, maar ik pak wel een maatje groter”.

Terwijl ik ondertussen de boxer weer had uitgetrokken kwam ze terug. Terwijl ze met haar rechterhand mij een andere boxer aangaf, trokken de nagels van haar linkerhand zachtjes een spoor over mijn lul, wat mij bijna deed klaarkomen. Daarna nam ze haar plaats weer in, één been weer opgetrokken tegen de muur.

Terwijl ik weer omgedraaid de nieuwe maat paste gaf ik haar opnieuw zicht op mijn voorovergebogen billen en de daar onder hangende strakgetrokken balzak. De nieuwe boxer was de goede maat en mijn erectie tekende zich duidelijk af. Langzaam draaide ik mij om. Op dat moment zag ik dat zij één keer hard met één hand aan haar tepels trok en met haar andere hand over haar rok wreef ter hoogte van haar kruis. Ze zuchtte en kwam klaar. Stil en heftig. Een beetje in elkaar gedoken hing ze een paar tellen tegen de muur.

Daarna kwam ze overeind, deze prachtige, sexy vrouw, ze wreef haar rok weer recht, duwde haar haar in model en rechtte haar rug, zodat haar harde tepels vooruitstekend zichtbaar waren.

“Hij past geloof ik wel”, zei ik, over mijn boxer en mijn afgetekende erectie wrijvend. Ze lachte, kwam naar mij toe en fluisterde; “dat zou ik graag proberen, maar helaas gaat dat niet…”. Ik lachte terug en vroeg. “Vind jij ook dat hij past?” Ik draaide mij weer om en opeens voelde ik haar door de opening van het gordijn gestoken handen, terwijl zij zelf buiten de paskamer bleef staan. Haar vingers gleden over de boxer en dus mijn billen, eerst van links naar rechts en toen langzaam van beneden naar boven, waarbij een paar vingers door mijn bilspleet gleden en zacht krasten over mijn ster. Ik stond op springen op dat moment.

“Ik geloof inderdaad dat dit de goede maat is, draai je eens om?” Ik draaide mij om en zag haar kijken. Ze kreunde een beetje en beet weer op haar lip. Haar handen streelden over de boxer ter hoogte van mijn heupen en krasten net boven mijn erectie, daarna gleden haar handen via de zijkant naar beneden en kraste ze zacht met haar prachtige rode nagels over mijn zak. Daarna legde zij haar handpalm over de lengte van mijn pik. Ze heeft hem moeten voelen kloppen.

“Hij past prima inderdaad prima”, zei ze terwijl ze haar armen tegen elkaar aandrukte, waardoor haar borsten tegen elkaar en naar buiten werden gedrukt. Daarna schoof ze met twee vingers onder de band en wreef over mijn toompje, met de andere hand wrijvend over de hele lengte van mijn ingepakte lul. Zuchtend kwam ik klaar en spoot een paar stralen sperma in de boxer. Trillend stond ik mijn best te doen niet te kreunen. Ze knipoogde. “Deze dan maar doen?”

Toen ik even later een beetje opgelaten met een plakkerige boxer in mijn handen naar de kassa kwam, deed zij hem in een tas, legde die onder de toonbank en zei, nog een keer knipogend.

“Straks toch even proeven…”

Mickey

Ik schrijf omdat voor mij erotiek leuk is. Hopelijk ook voor jou door mee te genieten van mijn ervaringen en fantasieën. Om een eventuele ‘doelgroep’ in de toekomst beter te bedienen ben ik benieuwd wie mijn verhalen leest, jong of ouder, man of vrouw en met name natuurlijk wat je er aantrekkelijk aan vindt. Ik hoor het graag, groet, M.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *