Happy bastard

()

Na een plezierige kennismaking met Merel, een vriendin van Sunshine, lopen we gedrieën over een zonnig Noordwijks strand, op weg naar het naaktstrand. De dames praten vrolijk terwijl wij slalommen om spelende kinderen in de branding. En ik loop achter ze te zeulen met een koelbox, maar met een juichend hart. Daar waar ik gisteren nog wat weemoedig werd van het probleemloos mee kunnen zingen van een nummer uit de jaren zeventig, klinkt nu het opgetogen in mijn hoofd: Let the Sunshine, let the Sunshine in… Toch ook eind jaren zestig, begin jaren zeventig, denk ik glimlachend bij mijzelf.

Een juichend hart is iets anders dan verliefd zijn, want dat ben ik niet. Het komt bij mij door het genieten van de ander en weten dat jij die ander ook kunt laten genieten zonder verplichtingen en gedoe. Omdat die ander je herkent en toelaat. Zielsverwantschap. Elkaar aandacht, warmte en bandeloos genot schenken zonder daar iets voor terug te willen. Omdat je het beiden nodig hebt en elkaar daarin herkent en erkent. Liefdevol voorzien in een behoefte. Een ontmoeting met zo”n gelijkgestemde persoon is uiterst zeldzaam, weet ik uit ervaring. En het laat mijn hart dus juichen, ik ben nu eenmaal een romanticus.

En een geluksvogel ook, denk ik grijnzend bij mijzelf. Voor mij uit lopen twee aantrekkelijke vrouwen. Mooie blote bruine ruggen. Daaronder verleidelijke ronde billen in vrolijke sarongs heen en weer dansend bij elke kanteling van hun heupen. Deze twee hebben het begrip verleiding uitgevonden. Verleiding zoals het hoort; subtiel. Schijnbaar onbewust en onschuldig weten zij mijn hormoonspiegel doorlopend op een hoog peil te houden. Er wordt veel gelachen en gepraat door de dames maar onder de oppervlakte gebeurt doorlopend ook iets anders dan datgene wat je aan de oppervlakte kunt waarnemen. Als het strand wat minder bevolkt raakt kom ik tussen hen inlopen. Blote bruine borsten dansen met iedere stap lichtjes heen en weer. Hun door de zachte zeewind hard geworden tepels strijken nu en dan tegen mijn armen als ze zich naar mij toedraaien. De fysieke signalen corresponderen absoluut niet met hun vrolijke conversatie. Terwijl Sunshine mij vertelt over haar werk glijdt haar hand suggestief over mijn in een bermuda gehulde billen. Een heerlijk geraffineerd spel waarvan ik geniet.

Na de laatste strandtent wordt het rustig. Het is nog een eind lopen naar het naaktstrand. Ik word constant aan beide zijden aangeraakt, niet langer stiekem nu, nog wel steeds subtiel. Ik zie ogen die mij lachend aankijken terwijl tanden bijten in een onderlip, tongen die lippen natmaken, slanke vingers met mooie gelakte nagels die over een hals strelen, ik zie haren die achter oren worden gestreken. En ondertussen voel ik langzamerhand overal handen, borsten en opgerichte tepels, lijkt het wel. De geile stemming wordt langzaam maar zeker opgevoerd door deze prachtige vrouwen. En ze hebben er plezier in. Ik ook trouwens.

Het naaktstrand is traditioneel veel minder bevolkt dan het ‘gewone’ strand en dat geldt ook voor vandaag. Toch lopen we langs de her en der in paartjes, groepjes en individueel verspreide mensen tot we een behoorlijk verlaten plek hebben gevonden. We spreiden de grote zachte badlakens met het ingeweven logo van Huis ter Duin uit. Sunshine en Merel zitten naast elkaar en ik kies een plek aan hun voeten. Twee aantrekkelijke gezichten, twee paar mooie volle borsten en twee kaalgeschoren kutjes. Wat een lekker uitzicht. De grote koelbox die het hotel ons heeft meegegeven zet ik naast mij neer. Hij blijkt gevuld met twee flessen water, twee flessen rosé, fruit en andere hapjes. Nu begrijp ik waarom hij zo zwaar is. Hiermee kunnen we voorlopig vooruit vanmiddag.

Omdat ik dol ben op handen met mooi gelakte nagels is er voor mij extra veel te genieten, waar de dames overigens kennelijk van harte aan meewerken. Overdreven langzaam wrijven Sunshine en Merel afwisselend met hun slanke handen vermeend zand van hun borsten, mij daarbij geregeld recht aankijkend. Sunshine ‘s borsten zijn behalve mooi ook van behoorlijk formaat en staan pront rechtop. Met haar vingers glijdt ze onder haar borsten door, ertussen in. Haar rode nagels steken geil af tegen het bruin van haar huid. Langzaam draait ze rondjes om de harde knoppen. Ik heb het niet meer en vind het supergeil. Ze doet het argeloos alsof het niet voor mij was bedoeld is, maar ik weet wel beter. Wat een geil dier, deze leuke vrouw.

Merel gaat een stap verder. Ze zit rechtop in kleermakerszit. Na het ritueel met en rond haar eveneens prachtige bruine borsten gaan haar handen langzaam over haar strakke buik, nog steeds denkbeeldig zand afvegend. Ook haar benen krijgen die behandeling. Daarna haar kruis. Zo geraffineerd dat ik tegen een glad en een beetje openstaand glinsterend poesje aankijk waarbij haar vingers met de lange roze nagels ook langzaam over haar lipjes vegen. Een fantastische voorstelling voor een heel select publiek, namelijk alleen ik. Dan kijk ik tegen de knokkels van haar gekromde hand aan terwijl ze kort haar clitoris bewerkt. Ze kijkt mij recht aan en bijt op haar lip.

Mijn pik is tijdens dit gedoe inmiddels half hard geworden. Sunshine kijkt er naar en lacht.

“Weet je wat ik enorm geil vind,” zegt ze. “Ik vind het heel opwindend als een man zijn piemel aftrekt op een langzame manier. Zachtjes zijn voorhuid naar achteren trekt zodat zijn eikel mooi te zien is en die dan weer verstopt…” Dat zij expliciet kon zijn wist ik al. “Is dat een uitnodiging?” Vraag ik glimlachend. Zij kijkt mij aan met een stoute blik.

“Ja, dat denk ik wel. Vind je het leuk dat voor mij te doen?” Haar stem wordt een beetje hees. Een teken dat ze opgewonden raakt, weet ik sinds gisteren.

Ik neem dezelfde houding aan als Merel die geïnteresseerd meekijkt, rechtop en in kleermakerszit. Met mijn wijsvinger ga ik een aantal keren van mijn eikel langzaam naar mijn balzak, op mijn beurt nu de dames beurtelings strak aankijkend. Ik vind het geil om dit te doen wetend dat het Sunshine opwindt. Dan draai ik met mijn duim en twee vingers van bovenaf om mijn eikel, mijn voorhuid om mijn eikel trekkend en daarna weer naar beneden duwend. Mijn andere hand gaat over mijn tepels.

Sunshine gaat onbewust met haar tong langs haar lippen. Haar handen glijden langzaam heen en weer over haar dijen. Ik pak met dezelfde drie vingers mijn pik halverwege vast zodat Sunshine goed zicht heeft op mijn eikel. Langzaam duw ik mijn voorhuid weer over mijn eikel en trek hem weer terug, waarbij een druppel voorvocht naar buiten wordt gestuwd. Tergend langzaam wrijf ik het uit over mijn eikel die ervan glimt. Dan herhaal ik een aantal keer dezelfde handelingen.

“Vind je het geil om te zien?” vraag ik plagend. Haar mondhoeken krullen licht naar boven en zij lacht haar nauwelijks waarneembare maar enorm geile lachje. Ze knikt. “Wil je dat ik doorga?” vraag ik. Weer knikt Sunshine. Terwijl ik langzaam mijn voorhuid steeds weer op en neer schuif over mijn eikel zeg ik; “ik ga alleen door als jij met je tepels speelt.”

Alsof ze er op gewacht heeft glijden haar handen direct om haar mooie borsten heen. Het kost mij nu moeite om de beweging bij mezelf langzaam te houden. Terwijl ze gebiologeerd naar mijn pik kijkt waarvan mijn eikel nog steeds langzaam verdwijnt en weer tevoorschijn komt, gaat Sunshine met haar handen naar haar tepels. Haar duim en vingertop trekt aan haar tepels, rekt ze uit, draait ze een slag en laat ze weer terugschieten. “Hm…” kreunt zij daarbij. Wat een geil gezicht. Mijn eikel is drijfnat van mijn voorvocht. Ze drukt ze haar borsten omhoog en ze knijpt er in met haar vingers, waarbij zij hijgt. En weer draaien haar vingers haar tepels een slag en laat zij ze terugspringen. En weer dat geile kreuntje direct er na.

“Weet je hoe hard ze zijn?” Fluistert ze hees terwijl zij mij nu opgewonden aankijkt.

Dit geile spel heeft Merel niet onberoerd gelaten.

“Wil je niet meedoen met ons spelletje?” Vraag ik terwijl haar aankijk. Mijn vraag lijkt haar terug te roepen in de realiteit.

“Ja, wat ongelofelijk opwindend is dit,” zegt Merel.

“Laat mij je kutje eens zien” zeg ik.

“Zo?” Vraagt zij met nu ook hoorbare opwinding in haar stem terwijl zij met twee vingers een omgekeerde V maakt over haar clitje en haar lipjes uit elkaar trekt. Een glimmend roze grotje wordt zichtbaar waarbij haar clitje voorzichtig uit haar behuizing piept.

“Eh… ja” was alles wat ik kon zeggen.

“Zo, bedoel je toch?” Vraagt Merel, nu overduidelijk botergeil. Haar wijs- en ringvinger vormen nu de V met haar middelvinger gaat ze heen en weer door haar roze grotje. De kreuntjes en hese zuchtjes van Sunshine komen korter op elkaar en zij kijkt beurtelings opzij en naar mij. We komen alle drie ogen te kort.

“Vind je het lekker?” Vraagt Merel licht hijgend aan mij, ondertussen met haar middelvinger door drijfnatte gleufje glijdend.

“Megageil” kreun ik terug. Merel brengt haar glimmende natte vingers naar haar mond en likte ze schoon. Dan hervat zij haar geile vingerwerk. Intussen duwt Sunshine haar borst naar haar mond en zuigt haar tepel naar binnen. Dat zag ik gisteren voor het eerst en weer is het bloedgeil om te zien. Ze strekt haar roze tong uit en glijdt ermee over haar tepel. Aan het pulseren van mijn pik voel dat ik dit niet lang meer ga volhouden. Maar ook Merel kreunt zich nu een weg naar een orgasme, zie ik aan de snelheid waarmee haar vingers hard over haar clitje wrijven. Als Sunshine mij met grote ogen geil aankijkt terwijl haar handen haar borsten ondersteunen en haar tepels naar mij laat wijzen terwijl zij er nog een keer kreunend aan trekt gutst mijn zaad uit mijn pik. Naar mijn zaadlozing kijken is genoeg voor Merel om ook schokkend klaar te komen.

Uit hijgend moeten we alle drie grinniken.

“Tja, dit kon niet uitblijven na vanochtend natuurlijk”, zegt Sunshine. “Gelukkig zal het voor eventueel publiek vanuit de verte de schijn hebben gehad dat we gewoon een gesprek hadden.”

“Nou lieverd, daar zijn jouw borsten ook van een afstand te groot voor,” grapt Merel. “Dan vertrouw ik er maar op dat ze genoten hebben” zegt Sunshine op haar ongecompliceerde manier. We staan alle drie op en lopen met de armen om elkaar heengeslagen naar de zee om af te spoelen en af te koelen. Teruggekomen schenk ik voor ons een glas koele rosé in en we eten een paar van de heerlijke Huis ter Duin- hapjes. Daarna valt er een stilte. Na een tijdje slaapt Merel, Sunshine leest en ik lig op mijn buik te genieten van het heerlijke uitzicht, om ten slotte ook heerlijk weg te dommelen.

Ik word wakker van een hoge kreun. Als ik opkijk zie ik nog net twee vingers van Sunshine in haar kutje verdwijnen. Ze hijgt zwaar en haar lipjes glinsteren. Afwisselend glijden twee vingers door haar kutje met haar clitje ertussen er geil tussendoor piepend. Dan gaat ze weer met twee vingers naar binnen. Met een derde vinger erbij gaat ze snel en dan weer langzaam in en uit. Daarna door haar natte spleet over haar lipjes naar haar clit. Ik lig eerste rij, kijk toe en geniet. Afwisselend hoor ik een hoge “hm…” en een lagere “ooh…” Wat maakt ze toch opwindende geluiden. Dan slaat ze met een gekromde hand met vlakke vingers een aantal keer op haar kutje. Ook de petsen klinken nat en geil.

Sunshine gaat met haar rechterhand achterlangs naar haar sterretje. Verrassend soepel glijdt een vinger naar binnen en ze vingert zich daar verder. Ik zie haar duim tussen haar sterretje en kutje heen en weer gaan en het effect van haar rode nagel is bij mij direct merkbaar. Zij hijgt hees door. Zachtjes klinkt haar “aah…”. Dan glijdt haar hand weer via haar lies naar haar kutje en ze draait rondjes met haar wijs- en middelvinger op haar clitje. Het zacht soppende geluid is opwindend. Ik zie haar linkerhand weer spelen met haar tepel, geil kreunend en zuchtend er aan trekken en draaien. Haar vlakke hand slaat nog een paar keer op haar kutje. Ze hijgt nu duidelijk richting klaarkomen. Als dat gebeurt, kreunt ze hees en diep vanuit haar keel. Haar heupen krampen een paar keer.

Als ze bijgekomen is steunt Sunshine op haar ellenbogen om even op te kijken en kijkt verbaasd recht in mijn lachende gezicht.

“Sorry, ongevraagd voyeurisme” zeg ik.

“Ik vind het heerlijk dat je kijkt. Heb je genoten?” Vraagt zij lief lachend.

“Onwijs genoten, fijne geile vrouw, zowel van beeld als geluid,” zeg ik naar waarheid. “Dit moest echt even, na jullie opwindende showtjes” zegt ze.

“Ik klaag er niet over,” zeg ik. Ik sta op en strek mijn handen uit om haar overeind te helpen.

“Kom, dan koelen we nog even af” zeg ik. “Daarna drinken we nog een glas rosé”. Terwijl we naast elkaar naar zee lopen slaat Sunshine haar armen om mij heen, drukt zich tegen mij aan en zegt.

“Ik ben blij dat wij elkaar letterlijk tegen het lijf zijn gelopen”, terwijl haar grote blauwe ogen vrolijk naar mij opkijken. Wat een leuk en fijn mens is dit. Ik voel mij een happy bastard dat ik haar mag kennen. Mijn hart juicht: Let the Sunshine, let the Sunshine in…

Mickey

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Happy bastard”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *