Kennismaking met BDSM

()

Het volgende verhaal is me enkele jaren geleden overkomen. Ik heb nogal een turbulente puberteit doorgemaakt. Ouders gescheiden, oudste broer geïnterneerd, slechte cijfers op school.

Mijn moeder vertrok naar het buitenland en zodoende werd ik onder de hoede van mijn vader geplaatst. De man was (zacht uitgedrukt) van het autoritaire type, iemand die je beter vermeed en dan zeker als hij een zware werkdag achter de rug had.

Het botste tussen hem en zijn dochter. Ik was een speels, vrolijk meisje dat moeilijk overweg kon met zijn norse houding. Van discussie kwam ruzie, van een gesprek kwam geschreeuw. Om verdere problemen te voorkomen, werd ik naar een internaat gestuurd. Een nogal strikt internaat, dat geef ik toe, maar eigenlijk heb ik daar geen onaangename periode meegemaakt.

Er zijn drie gebeurtenissen die me steeds zijn bijgebleven. Met de jaren wordt de herinnering vervormd, dus ik pretendeer hier niet realiteitsgetrouw te schrijven, maar er schuilt een grond van waarheid in elke gebeurtenis. Het zijn alleszins drie situaties die mijn ontluikende seksualiteit hebben getekend. Nu goed, laat ons beginnen bij mevrouw Carbonne.

Mevrouw Carbonne was iemand van de oude stempel. Ze gaf al jaren Latijn (de oudste leerlingen spraken haar zelfs aan met zuster Carbonne) en begon haar les steeds met het aanduiden van enkele meisjes die vier à vijf werkwoordsvervoegingen dienden af te dreunen. Wanneer iemand een fout maakte, kreeg die een tik van de liniaal. Vaak op de vingers, maar even vaak op het achterwerk. Dit alles speelt zich af voor de maatschappelijke discussie rond de pedagogische tik, in de tijd dat een mep in het gezicht nog onder “straf” werd gecategoriseerd. Wij, meisjes van veertien -vijftien jaar, wisten niet beter.

Natuurlijk waren we bang (zo’n liniaal kan hard aankomen), maar het kwam niet in ons op om mevrouw Carbonne tot de orde te laten roepen. Het was in de les van mevrouw Carbonne dat ik iets vreemds ontdekte over mezelf.

Ik droeg een blauw kostuum zoals schoolmeisjes dragen. Twee van de zusters hielden mijn armen vast en lieten me over een bank buigen. Ik begreep niet goed wat er aan de hand was. Teveel fouten tijdens het afdreunen van mijn les Latijn, dat begreep ik wel, maar dit was de eerste keer dat ik zo’n houding diende aan te nemen.

Mijn bovenlichaam werd op de bank gedrukt. Ik keek in de ogen van mijn klasgenoten. Mevrouw Carbonne trok mijn rok omhoog en rukte mijn kuise wit katoenen broekje naar beneden. De meisjes in de klas zagen gelukkig niet al te veel van mijn blote billen. Ik ging met mijn benen wat wijder staan om het slipje niet verder te laten afzakken. Mevrouw Carbonne zwaaide met haar houten liniaal. Ze streelde met een hand mijn achterwerk. De andere meisjes in de klas keken in angstige afwachting toe.

“Je kent niets van Latijn,” zei mevrouw Carbonne.

“Laat me los, wie denk je wel dat je bent?”, riep ik met de blos op de wangen. Dit ging te ver, vond ik. Het begon me te dagen wat er ging gebeuren en heel mijn lichaam protesteerde.

“Je maakt het zo alleen maar erger,” zei één van de zusters die me vasthield. Ze trok wat harder aan mijn arm waardoor mijn rug meer kromde en mevrouw Carbonne een beter zicht had op mijn billen.

De liniaal kwam zwiepend op mijn achterwerk neer. Ik gilde van de pijn. Ik kon me de rode lijn al levendig voorstellen. Nog eens en nog eens kwam de liniaal neer. Mijn billen brandden. Het leek alsof al mijn bloed zich verzamelde in dat zachte deel onder mijn rug. Ik begon zachtjes te huilen, meer van de pijn dan van de publieke vernedering.

Mijn klasgenootjes begonnen zenuwachtig te giechelen. De liniaal bleef mijn rood wordende billen bewerken. Ik schreeuwde en trachtte te ontsnappen aan de stevige greep van de twee andere zusters. Het hielp niets, het slaan bleef doorgaan.

Met elke slag ging er een stroomstoot van pijn door me heen. Tranen gleden van mijn wangen naar beneden.

Toen gebeurde het.

Ik voelde een plotseling opkomend orgasme. Het gebeurde zo snel dat het me verraste. In stilte, met al die kijkende ogen die me doorprikten, kwam ik klaar. Het was de eerste maal dat pijn, vernedering en genot samen hoorden voor mij. Je kan wel begrijpen dat deze gebeurtenis me desoriënteerde. Ik had reeds orgasmen meegemaakt (op die leeftijd verken je nu eenmaal je eigen lichaam), maar het was nooit eerder in me opgekomen mezelf te pijnigen om tot een climax te komen. Dus al klinkt het wat vreemd, tot op de dag van vandaag neem ik mevrouw Carbonne niets kwalijk.

Voor heel wat andere meisjes zou dat een traumatische ervaring zijn geweest, terwijl het voor mij iets bevrijdend had. Al duurde het tot mijn zeventiende alvorens ik terug zoiets meemaakte. Om jullie niet te vervelen met onnodige informatie (ik werd ouder, zakte van Latijn naar handel, mijn vader kreeg een nieuwe vriendin, enzovoort), ga ik in vogelvlucht naar die gebeurtenis…

Ik droeg een witte open beha en een wit gordeltje dat met jarretelles aan beige kousen bevestigd was. Mijn feestjurkje lag ergens op de achterbank van een Audi A1 en ik lag op mijn knieën op het gras van de begraafplaats naast het internaat.

Patrick en Jos hadden haast, omdat de zusters deze plek in de gaten hielden, op zoek naar tieners die hier hun lustgevoelens de ruimte gaven. Zeker deze avond droeg risico met zich mee, aangezien de jaarlijkse schoolfuif net was afgelopen. De jongens hadden net hun jeans en boxer laten zakken. Naast de auto staande lieten ze zich gelijktijdig door mij pijpen. Ik kon ze niet allebei tegelijk helemaal in mijn mond nemen. Ik had dit geprobeerd, maar de lading was te groot of mijn mond te klein.

In de plaats daarvan nam ik beide lullen apart even heel diep in mijn mond en wisselde dat af door aan beide eikels te zuigen en deze snel met mijn tong te bewerken terwijl ik ze afzonderlijk aftrok en tegelijk mezelf vingerde buiten mijn strakke gordeltje.

Jos sloeg mijn hand weg van mijn poes en gebood me meer aandacht te geven aan hun lullen. Ik had tegen de jongens gezegd dat ik ongesteld was, omdat ze er geen van beiden aan hadden gedacht condooms te kopen. Patrick schreeuwde: “O, God, O God, O God!”

Jos zei: “Schiet op, trut! Straks krijgen we de nonnen nog op onze nek!”

Ik zei niets en maakte alleen slurpende en zuigende geluiden. Deze houding, gekoppeld aan de vernederende opmerkingen van de jongens, deed me terugdenken aan de klas van mevrouw Carbonne.

Hoewel pijn nu niet de doorslaggevende factor was, kreeg ik een soortgelijk gevoel. Mijn kutje was goed nat aan het worden. Ik kon mijn lippen niet volledig rond beide lullen sluiten en mijn mondvocht druppelde langs mijn kin op mijn beha.

Jos gromde en Patrick herhaalde: “O God!”. De jongens namen mijn hoofd vast en kwamen dichterbij. Hun stoten werden onregelmatiger. Ik voelde hoe hun lullen samentrokken en bereidde me zo goed als ik kon voor op hun stralen sperma. Ze kwamen sneller klaar dan ik kon slikken en spoten over mijn gezicht.

Ik slorpte de kleverige zilte stroom op en zoog beide lullen naar binnen nu ze slap werden, terwijl ik al die tijd mijn vingers langs mijn kut wreef aan de buitenkant van de elastische versperring van mijn gordeltje.

Mijn orgasme kwam op hetzelfde moment waarop ik beide lullen helemaal tot in mijn keel zoog.

De jongens trokken zich kort daarna terug en stapten in de auto. Jos gooide mijn kleren naar me toe en al lachend reden ze weg. Ik fatsoeneerde mezelf en sloop terug richting internaat. Dit was de tweede seksuele ervaring die me iets vertelde over mezelf, en kort daarna kreeg ik de derde…

Het internaat werd gemengd. Hoewel het leeuwendeel van de populatie nog bestond uit meisjes, hadden nu toch een groep jongens zich ingeschreven. Vooral in de hogere jaren was het aantal mannelijk grut toegenomen aangezien het internaat een degelijke sportafdeling bezat.

Het is daar, in het sportgebouw, dat ik een douche nam die ik nooit zal vergeten: heet, stomend en ontspannend voor gespannen spieren.

Bij het afdrogen hoorde ik de oudste jongens in de gangen te keer gaan. Ze kwamen mijn kant uit. Misschien had ik bewust de verkeerde cabine genomen, al geloof ik daar nog steeds niet in. Eerder was het een samenloop van omstandigheden dat de jongens mijn kleedkamer binnentraden terwijl ik me verstopte onder een badhanddoek.

Ik bevond me in een mannenkleedkamer vol stoom en ik droeg uitsluitend een lap stof. De jongens glunderden en begonnen zich uit te kleden. Sommige gingen onder de douche, anderen keken naar me. Het waren spetters van mannen, druipend van het zweet en met goed gevulde onderbroeken. Er was een moment geweest dat ik de kleedkamer had kunnen verlaten, maar ik had dat moment laten verglijden.

Ik wist het. Zij wisten het.

Ik slaakte een nerveus gilletje toen een van de jongens me met zijn opgerolde handdoek op mijn benen sloeg.

“Als jij met ons wil douchen, dan moet je wel vooroverbuigen.”, zei hij.

Een paar jongens kwamen dichterbij. Ze dwongen me op mijn knieën op een bank. Het ging allemaal heel soepel, deels omdat ik wat verdoofd was door alle emoties die ik voelde, geil, bang en nieuwsgierig.

Daar zat ik dan, voorovergebogen op mijn knieën met al die jongens rondom me. Een paar tellen later duwde een ingezeepte lul zich mijn kont binnen. Ik schreeuwde het uit toen de kop naar binnen glipte en de lul in zijn volle lengte ruw tot aan de ballen naar binnen werd gestoten. De man begon zich krachtig in me te bewegen onder aanmoedigende toejuichingen van de anderen.

Ik hijgde, maar doorstond de pijn. Na enkele minuten voelde ik hoe zijn lul verstrakte en vervolgens zijn lading in mijn rectum spoot. De tweede binnenkomst was minder pijnlijk en de man kwam na een paar snelle stoten klaar. Ik voelde hoe hij uit me glipte. De derde lul was dik en lang.

De man neukte mijn kont langzaam terwijl de anderen hem toeriepen dat hij op moest schieten. De rustige, glijdende stoten gaven me een lekker gevoel. Hij vormde een rustpunt na de twee eerste jongens. Ik verzette me wat om zijn lul beter in ontvangst te nemen. Dit vonden de omstanders wel leuk. “Kijk, ze heeft het graag”, zei er één. “Ja, wat een geile teef is me dat,” zei een ander.

De stemmen kwamen van ver, aangezien ik niet goed zag wie er rond me stond en wie me stond te neuken. Ik concentreerde me op de vorm van de lul die in mijn rectum zat.

De vierde leek eindeloos klaar te komen. Ik voelde zijn stralen tot diep in me verdwijnen. Hij duwde mijn billen uit elkaar op het moment dat hij mijn kontje verliet.

De vijfde was binnen een minuut mijn kont in en uit. Hij was als een hond te keer gegaan, heel ruw en snel.

Een paar anderen hadden van de gelegenheid geprofiteerd om mijn borsten te masseren. De zesde nam de tijd en pauzeerde even om een cola te drinken. Ik schoof dan maar zelf mijn kontje op en neer zijn lul om hem sneller te laten komen.

Toen de zevende kwam, was mijn kont schraal en bloedde. Hij stak zijn hand tussen mijn benen en streelde mijn kutje. Hij wist mijn klitje te vinden en begon op een geoefende manier rondjes te draaien.

Pijn werd vermengd met genot.

Bij de negende kreeg ik uiteindelijk mijn orgasme. Ik trok mijn sterretje samen om ook hem te laten komen, wat ook gebeurde.

De mannen namen me mee onder de douche en wasten mijn gehavende en gebruikte lichaam. Mijn billen tintelden en ik wist dat zitten de eerste dagen pijnlijk zou zijn.

Enkele maanden daarna studeerde ik af. Ik weet niet of ik sadomasochistisch ben aangelegd (ik denk eerder van niet), maar deze drie gebeurtenissen zijn me steeds bijgebleven. Een mengeling van pijn, genot en schaamte doet het nog steeds voor me. Met de jaren ben ik wel braver geworden, maar ik ben blij dat ik op zulke wijze mijn seksualiteit beter heb leren kennen.

Natuurlijk was het gevaarlijk, zo stond ik bijvoorbeeld niet stil bij het risico op geslachtsziekten, en achteraf bekeken zou ik het nooit meer zover durven laten komen, maar het typeert het meisje dat ik toen was.

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *