Met de meiden op stap 1.2

()

Op een zaterdag, ergens in februari gingen ze weer naar de stad. Op de fiets reden ze met vier meiden Erica, Johanna, Debby en Brenda richting “Kar-wiet”, een grote discotheek bij hun in de buurt. Zoals elke zaterdag was er weer een optreden in de bar. Gelukkig was er nog een tafeltje vrij. De meisjes gingen zitten en bestelden een drankje. De band was die avond van hoge kwaliteit. Het werd ook steeds drukker. De mensen die eerder op de dansvloer vertoefden, waren nu ook aanwezig in de bar. De sfeer was fantastisch. Ergens in de menigte keken een paar jongens naar Brenda. Ze had het wel opgemerkt, maar schonk er weinig aandacht aan.

Na een paar drankjes, was het tijd om het toilet te bezoeken. Terwijl haar vriendinnen achterbleven, liep Brenda zich naar het toilet achter in de bar. Onderweg kwam ze langs de jongens, die haar al de hele avond in de gaten hielden.

“He, lekker ding. Zin in een nummertje?”

“Oh, man! Ik kom nu al klaar!”

“Jezus, wat een heerlijk kontje.”

Ze liep zo snel mogelijk langs de jongens door naar het toilet. Ze moest even wachten, daar de drie beschikbare toiletten bezet waren. Ze begon zichzelf dus maar even te fatsoeneren in de spiegel. Een toilet kwam vrij en het meisje verliet het damestoilet.

In de gang stonden de drie jongens. Brenda zag hen naar binnen kijken. Vlug schoot ze in het toilet. Ze draaide het slot om. Nu was ze toch een beetje geschrokken.

“Ach, stel je niet aan. Die jongens proberen alleen maar aandacht te trekken. Dat gebeurt vaker. Het blijft toch alleen maar bij woorden en kijken.”

Ze vergat de jongens en maakte haar riem los. Ze schoof haar spijkerbroek en slipje naar beneden en ging zitten. Ze liet haar urine de vrije loop gaan, het warme vocht kletterde naar beneden. Het was niet veel, maar ze kon haar plas nooit erg lang ophouden. Ze stond weer op maakte zich proper trok haar broek op. Ze verliet het toilet en liep naar de wastafels om haar handen te wassen. Nog even keek ze in de spiegel en toen liep ze het damestoilet weer uit. De jongens stonden er nog steeds.

“Moet je die borsten zien; je zou er zo tegenaan in slaap vallen, na een wilde neukpartij.”

“Ik wou, dat ik die WC pot was, kijken naar je heerlijke geile kutje en je pis opvangen.”

Vlug liep ze door. “Gatver, mijn pis opdrinken? Wat een stelletje goorlappen.” Ze liep terug naar het tafeltje en schoof bij haar vriendinnen aan. De band speelde nog steeds en de jongens was ze alweer vergeten. De rest van de avond kwam ze de jongens niet meer tegen. Tegen half een vertrokken de meisjes. Ze reden samen terug, maar Brenda woonde wat verder dan de rest, dus de laatste vijf minuutjes moest ze alleen fietsen.

“Tot morgen!” Ze nam afscheid van de rest en reed verder naar huis.

Niet lang daarna werd ze ingehaald door een auto. Een tiental meters voor haar stopte de auto. Drie mannen stapten eruit. Brenda schrok. Ze wou omkeren, maar de mannen waren te snel en hadden haar al vastgepakt. Ze herkende de drie jongens uit de disco. Schreeuwen lukte niet meer; een hand werd voor haar mond gehouden. Ze probeerde te bijten, maar dat ging ook niet. Hardhandig werd ze in de auto geduwd. Haar fiets werd in de bosjes gegooid. De auto reed weg. Ze zat achterin, naast een van de jongens. Hij hield haar arm op haar rug. Telkens als ze probeerde te bewegen, trok hij de arm strak. Al gauw hield ze op met tegenstribbelen. De jongen haalde zijn hand voor haar mond weg.

“Geen woord. Anders breek ik je mooie armpje.”

Ze hield wijselijk haar mond. Achter het stuur zat de jongen die haar urine wel wilde drinken. Al gauw was ze erachter, dat hij Willem heette. De jongen naast de bestuurder was degene, die, naar zijn zeggen, al bij haar aanblik klaar was gekomen. Hij scheen Ivo te heten. Naast haar zat de gozer, die haar zo graag zou neuken. Berry noemden zijn vrienden hem.

Onderweg luisterde Brenda naar het gepraat van de jongens. Ze praatten alsof zij er niet bij was. Over het voetbal ’s middag, de meisjes bij hun op school.

“Wat zijn jullie met mij van plan?” Ze vroeg het aarzelend, bang dat Berry haar arm zou breken.

“Alleen maar leuke dingen,” antwoordde Berry. Hij legde zijn vrije hand op haar been. Zachtjes streelde hij haar been. Brenda duwde haar benen stijf tegen elkaar.

“Rustig schatje. Ik zal je geen pijn doen.” Hij boog zich naar haar toen om haar een zoen op de mond te geven, maar Brenda wendde zich af. Berry trok haar arm strak.

“Maar dan moet je wel meewerken. We doen het over.” Wederom boog hij zich naar haar toe. Langzaam opende haar mond. Hij stak zijn tong naar binnen. Binnenin gebeurde weinig. Hij gaf een klein rukje aan haar arm. Nu kwam er ook beweging in Brenda haar tong. Ze vond de zijne en werkte nu volledig mee.

Berry duwde haar benen iets uit elkaar, zodat hij nu ook de binnenkant van haar benen kon strelen. Af en toe liet hij zijn vingers over haar kruis glijden. Ivo draaide zich om.

“Rustig aan Berry. We hebben nog tijd zat.”

Op dat moment, maakte de auto een scherpe bocht en reden ze een erf van een verlaten boerderij op. Ze stopten en stapten uit. Willem en Ivo liepen voorop. Daarachter liep Andrea, met Berry naast haar. Haar arm had hij nog steeds klem. Ze gingen de boerderij binnen. Willem pakte een dobbelsteen uit zijn binnenzak.

“1 en 2 betekent, dat Berry begint. 3 en 4 is voor Ivo. 5 en 6 zijn voor mij.”

Hij gooide: Drie.

Ivo liep naar Brenda toe en nam haar van Berry over. Hij leidde haar naar boven. Willem liep achter hun aan. Samen gingen Brenda en Berry een kamer in.

“Je roept maar als je klaar bent”. Willem sloot de deur achter zich. Brenda hoorde een sleutel in het slot. Nu was ze alleen met Ivo. Hij liet haar los. “Kom maar gezellig naast me zitten.” Hij wees haar naar het bed, dat in de kamer stond opgesteld. Langzaam liep ze er naartoe. Ze ging zitten. Ivo kwam naast haar. Hij bracht zijn hand naar haar hoofd en trok haar langzaam naar hem toe. Nu opende ze haar mond meteen. Met zijn vrije hand maakte Ivo Brenda haar riem los. Zijn hand gleed van bovenaf haar broek in. Hij voelde haar slipje zitten. Met zijn vingers gleed hij over de stof van Brenda haar slipje. Ongewild zuchtte ze zachtjes. Af en toe duwde hij met een vinger op het broekje. Hij voelde de opening tussen haar lippen. Brenda kon een lichte kreun niet onderdrukken.

Nu nam Ivo de knoop van Andrea ’s broek tussen zijn vingers en maakte deze open. Hij trok haar spijkerbroek naar beneden. Ze stribbelde lichtjes tegen. Nu streelde hij met zijn hele hand over het oppervlak van Brenda haar kruis. Hij duwde haar achterover. Met beide handen begon hij haar te ontdoen van haar blouse. Deze viel open, een kanten B.H. werd zichtbaar. Door de kant heen, waren haar tepels te zien.

Hij wurmde haar linkerborst uit de houder. Met zijn vingertoppen streek hij over het zachte vlees. Haar tepel nam hij tussen duim en wijsvinger. Zachtjes kneep hij erin. Een zachte kreun, haar kontje wipte ze iets omhoog. Ook haar andere borst haalde Ivo nu tevoorschijn. Haar B.H. lag nutteloos op haar buik. Hij draaide het kledingstuk om en maakte het haakje los. Nu begon hij haar borsten te zoenen en te likken. Brenda haar borsten glommen van zijn slijm. Hij nam een tepel in zijn mond en begon eraan te zuigen, af en toe zijn tong er overheen halend. Hij voelde hoe haar tepel onder zijn tong harder werd. Toen hij klaar was, was het gegroeid tot een keihard puntje. Ook haar andere tepel had dit proces doorgemaakt.

Hij ging met zijn hoofd naar beneden. Zijn mond gleed over haar buik. Hij liet zijn tong rondjes draaien in haar navel. Hij gaf een kort zoentje op Brenda haar kruis. Ze rilde kortstondig. Het slipje werd een klein beetje nat. “Van mijn zoen,” dacht Ivo. Zijn tong gleed langzaam langs haar benen af naar beneden. Een nat spoor achterlatend van Brenda haar borsten naar haar schenen. Daar vond hij haar spijkerbroek op zijn weg. Ivo trok haar schoenen uit en zo haalde hij haar broek over haar voeten. Haar sokken trok hij mee uit. Hij ging verder, belandde bij haar voeten. Zachtjes sabbelde hij op haar teen. Daarna ging hij weer naar boven. Bij haar slipje aangekomen stopte Ivo weer. In plaats van een kortstondig kusje gleed hij nu met zijn tong van boven tot ver tussen haar benen.

Haar slipje werd drijfnat; niet alleen van zijn tong. Hij rook haar heerlijke kutje. Brenda tilde haar kontje een beetje op. Ivo schoof het slipje naar beneden, waar Brenda het uittrapte. Wederom likte hij haar kruis. Zijn tong gleed langs haar lippen, door haar schede, over haar klitje, die intussen flink gegroeid was. Hij stak zijn tong een stukje naar binnen. Brenda kreunde luid. Haar lichaam reageerde natuurlijk. Haar kutsappen werden weldadig aangemaakt.

Ivo bracht zijn hoofd weer naar boven en stak zijn tong die daarvoor tussen Brenda haar schaamlippen had gezeten nu tussen twee andere lippen.

Gulzig beantwoordde ze zijn tongzoen. Ze likte haar eigen geil van zijn tong af. Ivo lag nu geheel aangekleed over haar heen. Brenda toonde steeds meer eigen initiatief en duwde hem van haar af, zodat hij op zijn rug naast haar kwam te liggen. Haar handen gleden onder zijn T-shirt. Ze pakte het aan de binnenkant vast en trok het binnenstebuiten uit. Haar zachte tong kuste zijn borstkas.

Ondertussen was ze al bezig met het uitdoen van zijn broek. Ze trok alles in een keer naar beneden. Ivo schopte zijn broek verder uit. Zijn lul stond rechtovereind. Op de kop van zijn ontblote eikel glinsterde wat voorvocht. Nu was het Brenda haar beurt. Ze ging richt Ivo zijn kruis en nam het topje van zijn lid in haar mond. Haar tong likte zijn eikel schoon. Langzaam draaide ze met haar tong kort cirkeltjes over zijn gevoelige kopje. Ivo legde zijn twee handen op Brenda haar hoofd. Zachtjes duwde hij haar hoofd naar beneden. Zijn penis verdween in haar mond. Met diepe halen begon ze hem een pijpbeurt te geven. Ivo probeerde zich in te houden, maar het aanzicht van zo’n mooi, naakt meisje dat zijn lul in haar mond had maakte hem zo geil, dat hij zijn ballen leegpompte in haar mond.

Brenda liet Ivo zijn penis uit haar mond glippen, zodat hij ook heel haar gezicht onderspoot. Zijn sperma belandde in haar haren en klodders wit zaad dropen over haar gezicht naar beneden. Het sperma dat hij in haar mond had gespoten slikte ze smakelijk door. Nog even likte ze Ivo zijn lid schoon, maar het apparaat was al gauw geslonken tot zijn natuurlijke vorm. Hij stond op en begon zich weer aan te kleden.

“Wat ga je doen?”

“De afspraak was, dat we ieder een keer mochten klaarkomen en dat daarna de ander aan de beurt is.”

“En als jullie alle drie geweest zijn?” Ivo glimlachte.

“Dat zien we dan wel weer.”

Hij liep naar de deur en bonkte er een paar keer hard op. “De volgende is aan de beurt,” schreeuwde hij

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *