Met de meiden op stap 2.2

()

Hij liep naar de deur en bonkte er een paar keer hard op. “De volgende is aan de beurt,” schreeuwde hij.

Beneden hadden Berry en Willem ondertussen weer gegooid met de dobbelsteen. Willem had deze keer gewonnen. Gewapend met een sleutel en zijn persoonlijke wapen liep hij naar boven. Daar opende hij de deur, gaf de sleutel aan Ivo, waarna Ivo de kamer verliet. Ivo sloot de deur en wandelde naar beneden. Bij de deur stond Berry. Brenda zat op het bed. Hij bekeek haar aandachtig.

“Wat een prachtig lichaam heeft ze. Jezus, Ivo is wel tekeer gegaan. Haar hoofd en haren glinsteren van zijn troep.”

Hij liep richting Andrea. Ze bleef rustig zitten. Toen hij vlak voor haar stond duwde hij haar hardhandig achterover.

 “Heeee..” Meer kon ze niet zeggen, want hij duwde zijn tong bij haar naar binnen. Wild zoende hij haar. Ze probeerde los te komen, maar hield haar vast. De tongzoen duurde zo’n tien minuten. Uitgeput van het worstelen bleef Brenda liggen toen Berry opstond.

Plekjes op zijn gezicht waren bedekt met het sperma van Ivo. Uit een kastje naast het bed pakte Berry een paar touwen. Daarmee bond hij Brenda haar armen en benen vast aan het bed. Haar armen boven haar hoofd en haar benen gespreid. Hij liep naar de wastafel. Daar pakte hij een tube tandpasta, een tandenborstel en een glas koud water. De tandpasta en tandenborstel zette hij op het kastje.

Hij liet een paar druppels van het koude water op Brenda haar tepel vallen. Meteen werd die hard. Ook op haar andere tepel drupte hij wat water. Nu pakte hij de tandenborstel. Hij spoot hem weldadig vol met tandpasta smeerde de tandpasta op Brenda haar tepels. Weer deed hij er een fikse dot op. Die smeerde hij uit over Brenda haar schede. De laatste klodder stopte hij met tandenborstel en al zo’n tien centimeter in haar kutje. De tandenborstel liet hij.

Al gauw begon de tandpasta op en in haar lichaam te irriteren. Ze begon te kronkelen, maar werd hevig in haar vrijheid belet door de touwen.

“Alsjeblieft, hou op! Laat me los!”

“Hier, drink op!” Berry hield haar het glas water voor. Achterdochtig keek ze in het glas.

“Het is gewoon leidingwater hoor. Drink het nou gewoon maar op.” Brenda dronk het glas leeg. Berry liep terug naar de wastafel. Daar vulde hij het glas weer en gebood Brenda weer het op te drinken. Dit herhaalde hij een aantal keer. Na het zesde glas weigerde Brenda het op te drinken. Berry trok haar mond open en goot het naar binnen. Langs haar mondhoeken liep al het water weer naar buiten. Hij zette het glas op het kastje en riep Ivo.

“Wat ga je doen?” Ze riep het in paniek.

“Rustig aan, over een uurtje ben ik terug.” Ivo opende de deur en liet Berry eruit. Brenda hoorde ze nog de trap af lopen. Daar lag ze dan. Naakt, vastgebonden, haar tepels en schaamlippen gloeiend van de tandpasta. “Waarvoor moest ik nou al dat water drinken?” vroeg ze zich de hele tijd af.

Na drie kwartier kwam het antwoord. Snel begon haar blaas zich te vullen. Met moeite probeerde ze het binnen te houden. Tien minuten later kwam Berry weer binnen. Ivo sloot de deur weer en vertrok naar beneden. “Alsjeblieft, laat me los. Ik moet plassen.”

“Je mag zo plassen. Kom maar.” Berry maakte de touwen los van het bed. Losjes hingen de vier touwen aan haar armen en benen. Brenda stond op. Berry pakte Brenda haar slipje van de grond. Hij bracht het naar zijn gezicht en rook eraan.

“Hm…, heerlijk.” Hij overhandigde haar het stukje stof.

“Aantrekken.” Brenda nam haar slipje aan en stapte erin. Ze trok het omhoog. Berry leidde haar naar de overkant van de kamer. Vlak voor een spiegel. In het plafond zaten twee haken, net zoals op de grond. Brenda moest met haar gezicht naar de spiegel staan. Berry maakte haar weer vast. “Waarom laat je me niet naar het toilet gaan?”

“Je mag zo pissen.” In de spiegel zag Andrea, dat Berry zich uit aan het kleden was. Zijn gereedschap stond recht vooruit. Klaar om in de aanval te gaan. Voor hij naar Brenda toe liep, liep hij eerst naar de wastafel. Hij zette de kraan aan. Toen kwam hij richting Andrea. Hij ging tussen haar benen zitten en begon haar slipje te likken. Ondertussen kletterde de kraan door. “Ik houd het niet meer.” Ze klonk wanhopig. Brenda haar slipje begon al gauw te verkleuren. Natte plekken ontstonden overal. Ze breidden zich uit. Door de stof heen sijpelden straaltjes urine. Berry likte door. Hij probeerde alle druppeltjes op te vangen.

“Probeer het zo lang mogelijk op te houden,” commandeerde Berry.

“Het lukt niet! Ik loos straks alles.” Ze raakte in paniek. Haar slipje was al doordrenkt. Berry nam het natte slipje tussen zijn handen en trok het in een ruk kapot. Op dat moment hield Brenda het niet meer.

Een lading pis spoot uit haar pisgaatje. Berry probeerde alles door te slikken, maar het was teveel. Het stroomde over. Zij hele gezicht kwam onder de pis te zitten. Andrea bleef doorgaan. Er leek geen stoppen aan.

Terwijl hij nog moeite deed om haar waterval op te vangen, had Berry zijn handen langs haar benen al omhoog gewerkt. Zachtjes kneedde hij in haar billen. Zijn vinger streek door haar bilnaad.

Plotseling stak hij zijn vinger in een ruk tot zijn knokkel in haar anus. Brenda schreeuwde het uit. Wild probeerde ze te bewegen in de touwen. Haar pis spoot alle kanten op.

Na van de eerste schrik bekomen te zijn werd ze weer rustig.

Haar blaas was bijna leeg. Een paar laatste straaltjes stroomden eruit. Berry ving ze op, maar slikte het niet door.

Een paar laatste druppeltjes sijpelden uit haar kutje. Berry haalde zijn vinger uit haar anus en stond op.

Hij ging voor haar staan en stak zijn vinger in de richting van haar mond. Haar eigen stront ruikend, hield ze hem wijselijk dicht. Berry duwde door. Uiteindelijk opende ze haar mond. Hij stak de vinger naar binnen. Brenda begon de vinger schoon te likken. Haar eigen slijm, vermengd met een klein beetje poep slikte ze door. Hierna haalde Berry zijn vinger uit haar mond. Hij bracht zijn mond naar de hare. Ze opende de hare weer. De laatste lading urine, die hij niet doorgeslikt had, stroomde haar mond binnen. Tussen hun in druppelde er nog wat op de grond.

Al gauw was Brenda haar mond gevuld met haar pis. Ze dorstte het niet door te slikken. Berry stak zijn tong naar binnen en roerde het goedje. Uiteindelijk hield ze het niet meer vol en slikte alles door.

Berry maakt Brenda weer los. Hij gebood haar weer richting bed, waar hij haar weer met gespreide benen vast bond. Hij ging voor haar kruis zitten. Haar kut glinsterde van haar pis. Een vinger schoof hij naar binnen. Brenda zuchtte.

Met zijn duim stimuleerde hij haar clitoris. Kutsappen werden in een rap tempo aangemaakt. Al gauw kwamen er soppende geluiden uit haar vagina. Brenda begon zwaarder te ademen. Vlak voor haar orgasme haalde Berry zijn vinger uit haar gleuf. Kutsappen dropen naar buiten. Hij plaatste zijn hand voor haar poesje. Hard duwend schoof hij hem naar binnen. Brenda schreeuwde het uit van de pijn. Het voelde aan alsof haar kut in tweeën scheurde. Tot aan zijn pols schoof zijn hand erin. Hij begon in haar te bewegen. De pijn begon plaats te maken voor genot. “Ja, ga door. Alsjeblieft. Laat me je hand voelen.” Vrij snel daarna kwam Brenda schokkend klaar.

Berry trok langzaam zijn hand uit haar schede. Met een floppend geluid haalde hij hem eruit. Meteen stroomde een lading sap uit haar kut. Door zijn hand kon het niet weglopen en nu had het de ruimte. Wederom stak hij zijn hoofd tussen haar benen, nu met het doel een ander sap te drinken dan ervoor. Snel slikkend slurpte hij haar doosje leeg. Daarna klom hij op bed.

Hij plaatste zijn geslachtsdeel in Brenda haar mond. Hij ontspande zich. Zijn blaas begon zich te legen in Brenda haar mond. Ze probeerde alles door te slikken, maar het was teveel. Een groot gedeelte van zijn urine stroomde uit Brenda haar mond, over haar gezicht. Zijn lul floepte uit haar mond. Langzaam kroop hij naar achteren. Nog steeds urine lozend op haar lichaam. Brenda haar borsten glinsterden van het gele vocht, haar buik zat onder. Uiteindelijk piste hij het laatste beetje tegen haar kutje aan. Berry maakt Brenda weer los.

“Ga maar op je knieën zitten.” Ze gehoorzaamde. Hij ging achter haar zitten en pakte haar borsten vast. Toen stak hij zijn staaf diep in Brenda haar anus. Wild begon hij te pompen, ondertussen knijpend in Brenda haar tieten. Het duurde niet lang of Berry kwam kreunend klaar. Met grote kracht schoot zijn sperma in Brenda haar darmen. Dit was voor Brenda de druppel om ook een gigantisch orgasme mee te maken. Uitgeput zakte ze neer op het bed. Ze voelde nog hoe Berry zijn lid uit haar terugtrok.

Dat Willem, Berry had afgelost, kon Brenda zich niet meer herinneren. Opeens voelde ze een hand door haar haren strelen. Ze opende haar ogen. Voor zich zag ze Willem staan. Hij glimlachte naar haar.

“Eindelijk ben je wakker.” Hij stak zijn hand naar haar uit. Ze pakte zijn hand vast. Langzaam trok hij haar op, tot ze voor hem stond. Weer streelde hij haar haren. Hij duwde haar naakte lichaam tegen zijn nog geklede lichaam. Brenda voelde zijn stijve tegen haar kruis drukken. Hij raakte haar borsten aan.

“Ze voelen nog beter dan ze eruit zien.”Hij begroef zijn gezicht in haar borsten. Brenda voelde zijn tong tegen haar zachte vlees.

“Ja, lekker, ga zo door.” Brenda haar tepels werden weer hard. Willem merkte dit.

“Wordt je al geil?” Hij ging met een hand richting haar kruis. Zachtjes streelde hij door haar schaamhaar, over haar lippen. Hij voelde dat ze al nat was. Behoedzaam stak hij een vinger naar binnen.

“Ja, neuk me met je vinger!” Terwijl hij met zijn wijsvinger in haar prutje zat, streelde hij met zijn duim haar groter wordende clitoris. Brenda begon naar adem te snakken.

“Oh, je maakt me gek.”

Met haar handen zocht ze zijn broek. Vlug maakte ze die open. Zijn broek viel op de grond. Uit zijn onderbroek stak een enorme sikkel. Brenda trok ook zijn onderbroek naar beneden, zodat zijn paal recht vooruit kwam te staan. Met haar zachte handen pakte ze hem vast. Ze betastte zijn staaf van top tot zak. Ondertussen vingerde Willem door. Nog steeds werd er een grote hoeveelheid kutsap aangemaakt. Langs haar benen droop het naar beneden. Willem haalde zijn vinger uit Brenda haar schede vlak voor ze klaarkwam. Hij bracht zijn vinger naar haar mond. Gulzig likte ze haar eigen kutsappen er vanaf. Daarna ging ze op haar knieën zitten. Ze nam zijn lul in haar hand en begon aan zijn blote eikel te zuigen. Ze zoog eraan Alsof het een lolly was. Wat voorvocht verliet het gaatje al. Willem voelde een zaadlozing opkomen. Hij duwde haar zachtjes naar achteren. Zijn penis floepte uit Brenda haar mond.

“Wat doe je nu? Deed ik het niet goed?”

“Je deed het te goed. Ik wil nog langer genieten.” Willem liep naar een kledingkast. Daar haalde hij een setje kleren uit.

“Trek eens aan. Maar niet hier. Achter dat verkleedscherm. Ik wil je pas zien als je alles aanhebt.”

Brenda liep naar de andere hoek van de kamer, waar een scherm opgesteld stond. Ze ging erachter staan. Op een stoeltje legde ze de kleren uit. Het waren kleren voor een meisje van tien of elf jaar. Een bloemetjesjurkje, een hemd en een katoenen onderbroekje met hartjes. Op een kastje zag Brenda een scheermesje liggen.

“Wat moet ik met dat mesje?”

 “Je kutje kaal scheren, natuurlijk.” Naast het mesje lagen twee linten en een diadeem. Brenda begon haar kutje kaal te scheren. Veel haar had ze niet, dus ze was vrij snel klaar. Ze begon zich aan te kleden. Het hemdje zat vrij strak, zodat haar borsten tegen haar lichaam gedrukt werden. Het leek net alsof ze bijna geen borsten had. Doordat ze geen schaamhaar meer had, sneed het onderbroekje een beetje in haar gleuf.

Ze trok het jurkje aan en stapte in de schoentjes die er al stonden. Voor de spiegel maakte ze met behulp van de lintjes twee staartjes en deed ze de diadeem in. Ze bekeek zichzelf in de spiegel. Ze herkende zichzelf niet meer. Ze was veranderd in een onschuldig 10-jarig meisje. Het enige wat haar oude ik verraadde was haar gezicht. Er zat wat make-up op en er zat ook nog een heleboel sperma op haar gezicht. Ze deed de kraan die tegen de muur zat aan en begon haar gezicht schoon te spoelen.

“Ik ben klaar.”

“Kom maar.”

Brenda kwam vanachter het scherm tevoorschijn. Willem lag op het bed. Zijn penis was verslapt, maar toen hij zag begon zijn gereedschap meteen te steigeren. Ze liep op hem af.

“Kom maar naast me zitten.” Zijn hand verdween onder haar jurkje. Hij voelde aan haar slipje. Zijn vingers streken door het gleufje. Hij deed de stof een beetje opzij en begon haar lippen te betasten. Brenda kreunde. Nadat hij haar nat gevingerd had, schoof hij haar onderbroekje naar beneden.

Willem klom bovenop Andrea. Zijn lul schoof gemakkelijk bij haar naar binnen. Hij begon te pompen. Brenda kreunde van genot. Ook Willem kreeg het steeds moeilijker. Kreunend kwam hij klaar.

Ook Brenda beleefde een orgasme. Hij spoot alles in haar baarmoeder. Langs zijn lul stroomden kleine beetjes sperma naar buiten. Hij trok zijn verschrompelde stukje vlees terug en kleedde zich weer aan. Willem gooide haar het onderbroekje toe.

“Trek maar aan.”

Willem riep Berry en Ivo. De deur werd geopend en achter de jongens aan liep Brenda naar beneden.

“Wat nu,” vroeg Brenda zich af. Berry liep naar een kast en opende deze. Drie geboeide meisjes met een prop in de mond kwamen tevoorschijn. “Erica! Johanna! Debby!” Ook de drie meisjes keken verbaasd. In de eerste plaats omdat ze Brenda daar aantroffen en in de tweede plaats vanwege haar kleding.

“Hoelang zitten ze daar al?”

“Sinds jullie afscheid namen,” vertelde Ivo. “Een paar maten van ons hebben hun opgepikt en hier naartoe gebracht. Jammer genoeg konden ze niet blijven, vanwege een bijeenkomst van hun bende.” Toen viel het Brenda pas op, dat hun kleren gescheurd waren. Johanna had wat schrammen in haar gezicht, Debby haar hoofd zat onder het sperma en Erica had spermaresten op haar panty.

“Ok, dames! Een showtje graag.”

De drie meisjes keken verdwaasd naar de drie jongens.

Brenda begreep het en liep naar haar vriendinnen.

“We moeten elkaar bevredigen,” legde ze uit. Brenda begon haar vriendinnen los te maken. Ze haalden zelf de prop uit hun mond. Brenda maande haar vriendinnen om niets te zeggen.

“Doe nu maar gewoon wat ze vragen, des te eerder mogen we weg.”

Stijfjes begonnen de drie meisjes te strippen.

Brenda begon zich ook van haar meisjeskleding te ontdoen. Al vrij snel waren de vier meisjes uitgekleed.

De jongens hadden hun staven al uit hun broek gehaald en namen die in hun hand.

Brenda begon Debby te zoenen. Ze streelde de borsten van haar vriendin. Ze zag dat haar tepels stijf werden. Ook Brenda haar tepels werden hard. Voorzichtig stak Brenda een vinger bij Debby naar binnen. Haar kutje voelde zacht aan en ze voelde de aanwezigheid van wat kutsappen. Debby hijgde zachtjes in Brenda haar oor.

De andere twee meisjes waren onwennig aan het tongen. Erica duwde haar bekken tegen dat van Johanna aan. Ze pakte de billen van haar vriendin vast en kneedde ze zachtjes.

Al vrij snel belandden de vier meisjes op de grond.

Brenda en Debby namen een standje 69 houding aan. Ze zogen elkaars kutje helemaal leeg. Debby had een grote clitoris. Het leek wel een pink. Brenda omsloot het pretpaaltje met haar tong en zoog Debby zo in de zevende hemel. Sloten sap stroomden uit haar wijd openstaande kutje. Brenda probeerde alles op te vangen en slikte Debby haar liefdessap met smaak door.

De andere twee meisjes waren elkaar ondertussen heftig aan het vingeren. Klotsende geluiden verlieten hun kutjes. Erica liet Johanna haar tong uit haar mond glippen, zodat deze haar heerlijke tieten kon likken. Beide meisjes kwamen luid gillend klaar.

De jongens hadden ondertussen de slipjes van Brenda haar vriendinnen opgepakt en met hun ondergoed in de hand trokken ze zich af. Het schouwspel voor hen, wond hun zo op, dat de drie jongens vrij snel achter elkaar hun lading loosden in de slipjes. Uitgeput zagen ze de vier meisjes op de grond liggen.

“Kleden jullie je maar weer aan,” zei Ivo. De jongens overhandigden de meisjes hun slipjes, die ze meteen aantrokken. Het sperma vermengde zich meteen met hun kutsappen.

Brenda liep naar boven om haar kleren te pakken. Haar kapot, nat, naar urine ruikende slipje liet ze liggen. Ze trok haar spijkerbroek meteen over haar kale kutje aan. Aangekleed liep ze weer naar beneden.

De meisjes volgden de drie jongens naar buiten. Daar stonden twee auto’s. Johanna, Debby en Erica stapten bij Willem in de auto, die ze bracht naar het punt waar hun fietsen in de bosjes lagen.

Zonder iets te zeggen liet hij ze achter.

Brenda stapte met Berry en Ivo in de andere auto. Berry ging achter het stuur zitten en Ivo zat naast Brenda achterin. Al vrij snel nadat ze vertrokken waren had Brenda Ivo zijn lul uit zijn spijkerbroek gehaald. Ze liet haar spijkerbroek iets zakken en ging op Ivo zijn lul zitten. Hij zakte diep bij haar naar binnen.

Brenda gaf de maat aan en al vrij snel daarna spoot Ivo zich leeg in Brenda haar kutje. Ze liet zich van hem afglijden en trok haar spijkerbroek weer op.

“Ik had nog een afscheidszoentje nodig.”

De jongens zetten Brenda af en ze pakte haar fiets uit de bosjes. Rustig reed ze naar huis. Haar ouders sliepen toen ze thuiskwam en heel zachtjes liep Brenda naar boven, naar haar kamertje. Daar kleedde ze zich uit en trok haar nachthemd aan. Ze viel meteen in slaap. De volgende ochtend zat ze met haar ouders aan het ontbijt.

“Hoe laat was je gisteren thuis,” vroeg haar vader,” ik heb je niet gehoord.” “Oh, rond een uur of zo,” geeuwde Brenda.

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *