Na de party

()

Ik zat net op het eerste jaar voorgezet onderwijs toen ik door twee klasgenoten gevraagd werd voor een pyjamafeest. De ouders van het Stefanie waren een weekend weg, en alleen haar oudere broer was thuis. Op de bewuste vrijdagavond was ik al vroeg bij de grote bungalow waar het feest gehouden werd en al snel zat de sfeer er goed in.

De broer van Stefanie, (Bertrant) zat een poosje bij ons en vertrok toen naar zijn kamer. Eigenlijk vond ik dat wel een beetje jammer want hij zag er best leuk uit, maar de gehuurde dvd,s waren leuk, en de breezer smaakte best. De eerste dvd was een komische dus giechelde we zoals alleen meiden dat doen en Bertrant kwam een paar keer kijken of het wel goed ging. Wel twijfelde ik of Bertrant daarvoor kwam, of dat hij drie meiden in pyjama wel een leuk gezicht vond.

Zijn zus Stefanie zat in een rode, ouderwetse mannen pyjama, zodat haar flinke vormen niet erg opvielen Haar korte, donkere haar zat in een klein staartje wat haar erg goed stond. Het andere meisje (Evelien) had een topje en een korte broek aan, die haar erg goed stonden en haar lange, blonde haren hingen los tot op haar middel. Haar slanke, lange lichaam was erg mooi gevormd en steeds keek Bertrant dan ook haar kant op.

Ik zelf (Isha) had een kort nachthemd aan en droeg mijn lange, donkere haar in twee staarten langs mijn hoofd. Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik van Aziatische afkomst, ook ben ik de jongste van het trio en heb nog niet veel vorm. De tweede dvd was minder leuk en de derde was meer erotisch dan wij gedacht hadden, maar door alle breezer konden we er wel om lachen en eerlijk gezegd wond het me ook wel een beetje op. Aan het einde van de derde dvd sliepen Stefanie en Evelien bijna en zachtjes liep ik (een beetje aangeschoten) van de kamer van Stefanie naar het toilet. Ik liep terug naar haar kamer maar per ongeluk liep ik de kamer van Bertrant in.

Bertrant lag in bed naar een dvd te kijken en vroeg direct vriendelijk of ik bij hem kwam zitten. Maar mijn oog viel op zijn terrarium, waar ik dan ook naar toe liep en de mooie dieren rustig bekeek. Uit mijn ooghoeken zag ik Bertrant de deur dicht doen (tot mijn verbazing ook op slot maar door de drank realiseerde ik mij dat later pas) en naar me toe liep. Ik bekeek zijn gespierde lijf (dat kon omdat hij alleen maar een slipje aan had) en voor het eerst kreeg ik kriebels in mijn buik door het kijken naar een bijna bloot mannenlijf.

Hij legde zijn handen op mijn schouders en begon te vertellen over de slangen, hagedissen en kikkers, terwijl ik geboeid luisterde voelde ik zijn handen over mijn rug dwalen en later over mijn buik glijden. Door de breezer, de half erotische film en de spanning vond ik het een heerlijk gevoel, en legde mijn hoofd tegen zijn schouder. Terwijl zijn warme handen over mijn buik gleden trok hij me zachtjes tegen hem aan. Haast ongemerkt drukte hij zijn lippen op de mijn. Verdoofd van genot liet ik me voor de eerste keer van mijn prille leventje door een jongen zoenen en al snel voelde ik zijn tong in mijn mond dringen.

Ook voelde ik iets hards tegen mijn billen drukken en besefte dat dit wel eens veel spannender kon worden als ik gedacht had. De handen van Bertrant wreven steeds verder en raakte steeds iets meer van mijn borstjes. Bertrant werd steeds brutaler en begon het harde ding tegen mijn billen zachtjes heen en weer te halen, terwijl hij nu met twee handen mijn tietjes vast had. Genietend zoende ik steeds feller terug en snapte nu dat iedereen het over tongen had, en dat iedereen het zo lekker vond. Bertrant verplaatste zijn handen naar boven, en trok op mijn schouders de koordjes van mijn nachthemd los, zodat het hemdje nutteloos naar beneden op de grond dwarrelde.

Met alleen een slipje aan stond ik tegen die veel oudere jongen aan en voelde zijn ervaren handen met mijn blote tietjes spelen en mijn blote rug tegen zijn warme borst schuren. Alles in mij gilde dat dit uit de hand liep, en dat ik moest stoppen, maar ik had niet de kracht om te stoppen en inwendig wilde ik ook ontdekken waar wij op het schoolplein veel over praten. Rustig draaide Bertrant me om. Met de buiken tegen elkaar begonnen we weer te tongen en voelde ik zijn actieve handen op mijn rug en billen.

Toen Bertrant een stapje naar voren deed kwam ik met mijn rug tegen een muurtje te staan en voelde hem steeds harder tegen mij aan drukken. Het harde ding wat een paar minuten geleden tegen mijn billen drukte voelde ik nu tegen mijn heuveltje aan komen en ook nu bewoog Bertrant hem langzaam heen en weer. Ondanks de twee slipjes die er nog tussen zaten voelde ik de warmte van het harde ding door mijn hele onderlijf gaan en aarzelend liet ik mijn handen over zijn brede rug en billen gaan. Steeds harder drukte ik met mijn handen tegen zijn billen, zodat het schurende gevoel tegen mijn heuveltje sterker werd.

Na een tongzoen van een eeuwigheid sidderde mijn hele lijfje van ongekende sensaties en vond ik het jammer dan Bertrant stopte met tongen. Resoluut duwde hij me achteruit de kamer door en al snel voelde ik de rand van het bed tegen mijn kuiten. Met een simpele duw van Bertrant viel ik achterover op het brede bed en voelde de begerige handen van de knul om het elastiek van mijn slipje. Zachtjes voelde ik het slipje al van mijn billen glijden en hielp mee door mijn billen omhoog te doen.

Terwijl ik achterover lag torende de knappe jongen hoog boven me uit en raakte ik steeds verliefder. Snel rukte Bertrant zijn onderbroek naar beneden en tot mijn verbazing zag ik een enorme pik tevoorschijn komen met een paar behaarde ballen. Zo groot had ik het nooit verwacht en zenuwachtig vroeg ik of hij voorzichtig zou doen en niet te ver zou gaan. Teder kwam hij op me liggen en drukte zijn lippen weer op de mijn. “Geniet maar,” fluisterde hij en berustend liet ik hem begaan.

Ik voelde iets warms tegen mijn maagdelijke kutje drukken, en heel langzaam gleed het eerste stukje pik mijn ongerepte spleetje in. Nooit had ik verwacht dat het zo lekker zou voelen en zette van genot mijn nagels in zijn rug. Genietend voelde ik zijn pik dieper naar binnen glijden en in een keer drukte Bertrant zijn hele pik diep mijn grotje in. Kermend van genot smeekte ik om meer en Bertrant neukte me zo hard mogelijk. Na een paar minuten kwam ik gillend klaar en Bertrant stopte even tot ik weer een beetje bijgekomen was. Daarna draaide hij me om en ik zat op handen en knieën te wachten op wat er verder ging gebeuren.

Bertrant ging achter me staan en drukte zijn lul helemaal mijn kutje in. Ik kon langs mijn schommelende tietjes de paal van Bertrant mijn kutje in en uit zien glijden. Kermend van genot ving ik de stoten op en voelde het volgende hoogtepunt al komen. Met een diepe kreun schoot Bertrant zijn zaad diep mijn kutje in, en dat gevoel bezorgde mij het tweede hoogtepunt. Lang lagen we nog te zoenen en te strelen tot we iemand op de gang hoorde lopen. “Er gaat er een naar het toilet, zorg dat je snel in bed komt anders worden we ontdekt,” fluisterde Bertrant.

Snel trok ik mijn nachthemd aan en sloop naar de meidenkamer. Dat deze avond nog een vervolg zou krijgen wist ik toen nog niet. Na de onvergetelijke ontmaagding door Bertrant ging ik snel naar de meiden slaapkamer. Ik lag net in bed toen Evelien terugkwam van het toilet. Ik deed net of ik sliep. Na een heerlijke nacht werd ik uitgerust wakker en zag dat Stefanie al uit bed was, Evelien werd net wakker en rekte haar slanke lijf lekker uit.

“Wat bleef je gisteravond lang weg,” begon Evelien het gesprek, en na een aarzeling besloot ik haar het hele verhaal te vertellen. Ik besloot het verhaal met de vraag of Evelien niet tegen Stefanie wilde zeggen dat haar broer mij ontmaagd had. “Misschien zegt ze het wel tegen haar ouders en heeft Bertrant een probleem, en dat wil ik niet.”

“Ik zal niets zeggen als ik ook een keer mag kijken hoe jullie het doen,” zei Evelien, “ik wil ook wel eens wat meer weten van die dingen.” Ik beloofde te overleggen met Bertrant en vrolijk begonnen we aan de dag. Toen Bertrant en ik even alleen waren vertelde ik hem het vreemde verzoek van Evelien en gelukkig werd hij niet boos. Ik verzin er wel wat op riep hij terwijl hij naar zijn werk ging en direct vertelde ik het goede nieuws aan Evelien. Een paar dagen belde Bertrant me op en vertelde dat hij een vriend had die in een jeugdhuis werkte, en dat er die avond niemand in het jeugdhuis zou zijn. Als jullie willen kunnen we daar een leuk feestje bouwen en kunnen we die nieuwsgierige vriendin van jou wel wat leren.

Ik vroeg het adres en belde opgewonden Evelien, gelukkig kon ze die avond ook en al snel fietste we door de kou naar het verlaten jeugdhuis. We werden binnengelaten door Bertrant en een grote, donkere  Kosovaarse jongen, die zich voorstelde als Ben. We liepen de gezellige ontspanningsruimte binnen en bewonderde de grote bar, de gezellige zitjes en het sfeervolle licht. Ik voelde de begerige bikken van de jongens over mijn lijf gaan en was blij dat ik een spijkerbroek en een wijde trui aangedaan had zodat ze niet te veel konden zien. Evelien voelde zich duidelijk ongemakkelijker in haar mini rokje en topje, maar ze liet het gelukkig niet merken.

We gingen aan de bar zitten en Ben schonk in flink tempo wat mixdrankjes in. De stemming werd al snel meer ontspannen en na een uurtje zag ik dat Ben de handen van Evelien al vasthad. Bertrant zette de muziek wat harder, de discoverlichting aan en begon te dansen. Natuurlijk volgde we zijn voorbeeld en swingde er op los. Regelmatig wisselde ik van partner en had het prima naar mijn zin. Ook Evelien danste er stevig op los en nam ook regelmatig een stevige slok, terwijl de blow van Ben ook rondging en Evelien tot mijn verbazing ook weleens een haaltje van de blow nam.

Na een poosje vroeg Bertrant of ik wou strippen en gaf me een knipoog. Direct sprong ik op een tafel en begon verleidelijk te swingen. De knoop van mijn spijkerbroek maakte ik los en schoof de rits naar beneden, dansend schoof ik de spijkerbroek uitdagend naar de grond en danste ik in mijn string nog even door. Verwachtingsvol keken we nu naar Evelien die begreep dat het haar beurt was en met een rood hoofd klom ze op tafel. Verlegen begon ze in haar mimirokje en topje te dansen en liet na een poosje het rokje zakken.

Het lange, blonde haar danste mee in haar tempo en verlegen danste ze nog een poosje door. Haar mooie lange benen werden nog beter zichtbaar en haar heupslipje was eigenlijk te klein voor wat hij moest bedekken. Ben zette een slow nummer op en Bertrant hielp Evelien weer op de grond. Natuurlijk kon Bertrant niet laten Evelien even tegen zich aan te trekken en haar een zoentje te geven, terwijl zijn handen over haar rug gingen. Automatisch begonnen we op de slow muziek te dansen en gingen helemaal in elkaar op.

Bertrant danste met twee armen om Evelien heen en zij vond het goed dat hij een tongzoen begon. Onervaren probeerde Evelien terug te tongen en ze keek steeds uit haar ooghoeken hoe ik het deed. Door de ervaringen met Bertrant voelde ik me al heel ervaren en begon al dansend met Ben zelf aan een tongzoen. Al zoenend voelde ik de handen van Ben onder mijn wijde slobbertrui komen om mijn rug en schouders te masseren. Ik liet mijn handen onder het shirt van Ben gaan en streelde de brede rug en slanke middel van de Kosovaarse jongen. Zwoel schuifelde we strelend over de dansvloer en kreeg ik steeds meer zin om te vrijen met mijn donkere kanjer.

Toen ik zag dat Bertrant langzaam dansend het topje van Evelien uittrok, pakte ik met twee handen mijn trui en trok die over mijn hoofd. Ook het shirt van Ben trok ik van zijn lijf en met blote bovenlijven danste we nog een poosje door. Na een poosje kreeg ik dorst en trok ik Ben mee naar de bar. Terwijl ik op de barkruk sprong keek ik hoe Ben wat drankjes mixte en bij me kwam staan. Genietend van de drank voelde ik de lippen van Ben aan mijn tepeltjes knabbelen en daarna naar beneden glijden.

Lui zat ik op de barkruk tegen de bar geleund en liet ik Ben mijn benen uit elkaar duwen. Direct voelde ik het hoofd van Ben ertussen komen en hoe een paar vingers mijn slipje opzij duwde en zijn tong mijn kutje begon te bewerken. Genietend hing ik tegen de bar en keek of ik Bertrant en Evelien zag. Ze bleken op de bank te zitten en waren allebei al helemaal naakt. De vingers van Bertrant zaten in het maagdelijke kutje van Evelien en de monden kwamen niet los van elkaar. Verbaast keek ik hoe het eerst zo preutse meisje lag te kronkelen onder de ervaren handen van de veel oudere jongen en werd zo geil als boter.

Ik sprong van de barkruk af en trok Ben mee naar de bank waar de andere twee aan het vozen waren. Traag deed ik mijn string uit en gebaarde dat Ben zich ook uit moest kleden, met een plof kwam ik naast Evelien op de bank neer en lokte Ben weer tussen mijn benen. Bertrant reageerde door ook tussen Evelien haar slanke benen te gaan zitten en tegelijk werden we gebeft. Kreunend van genot zag ik de twee zwoegende jongenshoofden en keek opzij, Evelien lag met haar ogen dicht te genieten en snel gaf ik haar een zoentje op haar mond. Toen ze hier verschrikt van opkeek duwde ik speels mijn tong tegen haar lippen en drukte meteen een stukje in haar mond.

Evelien opende haar mond en begon vol overgave terug te zoenen terwijl ik haar borstjes verkende. Lang lagen we zo met zijn vieren te genieten tot eerst ik en al snel Evelien heerlijk klaarkwamen. Hijgend lagen we bij te komen terwijl de jongens opstonden en elkaar aankeken, alsof ze het afgesproken hadden deden ze allebei een stap naar voren en hielden hun stijve lullen tegen onze monden. De pik van Ben was kleiner dan die van Bertrant en genietend liet ik de paal naar binnen glijden. Uit haar ooghoeken keek Evelien toe en met dichte ogen deed ook zij haar mond een stukje open.

Direct drukte Bertrant door en werd Evelien opgevuld door de voor mij bekende grote homp vlees. Pijpend lagen we naast elkaar en de jongens kreunde bij elke stoot die ze gaven. Ben kwam als eerste en spoot mijn mond helemaal vol. Slikkend voelde ik zijn pik uit mijn mond glippen en keek ik opzij. Precies op dat moment kon Bertrant zich ook niet meer houden en schoot de mond van Evelien vol. Hoestend verwerkte ze het meeste zaad en het kleine straaltje wat uit haar mond liep likte ik uit haar mondhoekje en wangen af.

De jongens haalde weer wat drinken voor ons en proostend dronken we het op. Loom liet ik toe dat Ben me optilde en omdraaide, zodat ik op mijn knieën op de bank zat met mijn tietjes over de leuning. Evelien werd door Bertrant in dezelfde houding geduwd en de jongens gingen achter ons staan. “Nu gaat het gebeuren,” fluisterde ik tegen Evelien en voelde de harde pik van Ben tegen mijn kutje drukken. Snel drukte ik mijn lippen op die van Evelien en zoenend voelde ik de spanning van haar naderende ontmaagding door haar slanke lijfje gaan.

Ze beet op mijn lip toen Bertrant in een keer zijn grote pik door haar vliesje duwde en ze kreunde van pijn en genot. Al snel had het genot gewonnen van de pijn en genoot ze van de eerste harde pik in haar krappe kutje. Tegen elkaar gedrukt werden we in hoog tempo genomen en al vlug kwamen de jongens voor de tweede keer klaar. Hijgend spoten ze hun dikke klodders diep in onze kutjes en lieten ze zich gewoon achterover op de grond vallen.

Lang streelde Evelien en ik elkaar nog terwijl de jongens naar de bar verdwenen en ik vond het jammer dat het tijd werd om weg te gaan. Wel spraken we af dat we dit nog vaak zouden herhalen.

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *