Omscholing

()

We zaten samen in een klas voor een omscholingscursus. Hij twee maal zo oud als ik. We hadden een hele hechte klas, maar met de een heb je meer contact dan met de ander. Zo ook met hem, sympathie, levens en werk ervaring.

Ik een jong meisje die ook al wel het een en ander achter de rug had, maar ja ten opzichte van hem nog een groen blaadje.

Mijn naam is Michelle en ben 21 jaar, heb zwart kort haar, een slank figuurtje en mooie ronde borsten met keiharde tepels erop. Ik woon alleen op een 2 kamerflatje. Hij, een stevige kerel, kort haar, stekels, een gewone vent, getrouwd, waarbij je niet denkt dat het een keer op seks zou kunnen uitdraaien.

Ik zelf had nog maar net een nieuwe vriend. Ik vond het een hele fijne man om mee te praten en om mee om te gaan, niets meer en niets minder.

Hoe kon het dan zomaar gebeuren?

Het was op een vrijdag en we moesten naar een bruiloft van een van de leerlingen bij ons in de klas. De klas was onderling erg vrij en er waren geen problemen. We kwamen ook regelmatig in verschillende bezettingen bij elkaar thuis. Enfin, die dag zouden er enkele klasgenoten mee naar mijn huis gaan om zich op te frissen en te verkleden. Uiteindelijk was het zo dat enkel, ik noem hem maar even John meeging. Zonder ook maar ergens aangedacht te hebben of op uit te zijn, werd dit een hele fijne middag. Enkele uren die ik altijd in mijn geheugen zal blijven bewaren en die ik nooit meer zal vergeten.

We hadden samen wat fris gedronken, wat gekletst en ik zei op een gegeven moment.

”Als jij je nu even gaat douchen, dan ga ik wel na jou”.

Zo gezegd zo gedaan. John kwam uit de douche, in zijn boxershort.

Ik ging ook douchen. Na een paar minuten kwam ik al snel terug en zag dat John al zittend op de bank zijn broek wilde aantrekken. Hij keek op en zei tegen mij.

“Wat zie jij er geweldig uit in je rode lingerie, het is maar goed dat ik niet 20 jaar jonger ben.”

“Dank je,” zei ik.

Ik zag dat hij ondertussen zich verder wilde aankleden. Wat er toen er met mij gebeurde is onbeschrijfelijk, ik voelde dat mijn buik verkrampte en ik voelde mijn kutje gewoon nat worden. Ik kreeg kippenvel en voor ik het wist liep ik naar hem toe. Ik pakte zijn gezicht met mijn beide handen en hij keek geschrokken naar mij op.

“Wat is er, heb ik iets verkeerds gezegd”.

“Neen, maar je bent zo verschrikkelijk lief.”

Ik ging zonder erbij na te denken, wijdbeens op zijn benen zitten.

Ik pakte weer zijn gezicht met beide handen en drukte mijn mond op de zijne en begon hem zacht te kussen. Ik zag zijn ogen heel groot worden. Ik pakte zijn handen en legde die op mijn borsten. Ik begon zacht druk te zetten zodat ik met zijn handen mijn borsten begon te kneden. Ik fluisterde allemaal lieve woordjes in zijn oren en streelde over zijn haar. Ik nam opnieuw zijn handen in de mijne die nog steeds over mijn borsten bewogen en begon zo weer mijn eigen borsten te kneden. Ik duwde langzaam de bandjes van mijn bh over mijn schouders, reikte achter me en knoopte mijn bh los.

Terwijl John nog steeds heel verbaasd zijn handen tegen mijn borsten aan had, om misschien wel te voorkomen dat mijn bh af zou gaan.

De enorme spanning tussen ons was ongelofelijk, we hadden het allebei ontzettend warm. We hadden beiden een hoog rode kleur op ons gezicht. Fluisterend met een overslaande stem, hijgde ik een beetje.

”Oh John ik vind je zo lief.”

Voor hij ook maar kon antwoorden begon ik hem opnieuw te zoenen en nu opende hij zijn mond en kuste me terug. We begonnen een hartstochtelijke kus en ik werd nog vochtiger in mijn vagina.

Ineens drong het tot me door dat John ook enorm opgewonden was. Ik voelde zijn penis in mijn kruis priemen, omdat ik wijdbeens over hem heen was gaan zitten.

Weer pakte ik John zijn handen vast en stopte die onder mijn los hangende bh cups. Ik voelde nu zijn handen op mijn blote borsten en zacht trok ik de bh tussen onze lichamen weg. Ik begon hem verder te strelen en te zoenen, ik voelde zijn tong in mijn mond en we begonnen een heerlijk tongspel. Beiden werden we steeds opgewondener van deze hele nu toch wel geile situatie. Al zoenend, diep in zijn mond, reikte ik naar beneden en pakte zacht zijn enorme erectie vast.

Met een rustige beweging, ging ik iets omhoog, haalde zijn penis uit zijn boxer en schoof hem langs het kruisje van mijn slipje. Ik schoof zijn eikel meteen tussen mijn kaal geschoren schaamlipjes en zakte weer een stukje naar beneden.

Er was geen enkele weerstand, want ik was zo nat van opwinding, dat ik hem in een keer in me had kunnen opnemen. Terwijl ik een stukje over zijn eikel zakte, hoorde ik John zacht zeggen.

”Lieverd, zou je dit wel doen”.

 “Ja!” Antwoordde ik, “Ik wil je in me voelen, schat van me” en ik zakte meteen helemaal over zijn penis heen. Ik bleef een tijdje zo zitten om van zijn penis in mijn schoot te genieten. John liet het allemaal aan mij over.

Langzaam en zacht begon ik op en neer te bewegen, genietend van zijn hele lengte die mij goed vulde. Zijn pik voelde keihard aan, zoals hij in me zat. Ik ging heerlijk op en neer en we zoenden elkaar steeds vuriger.

Ik ging helemaal omhoog zodat zijn eikel nog maar net in mijn poesje stak en dan zakte ik weer naar beneden en nam de hele lengte in mijn schoot op. John begon nu ook aan mijn tepels te zuigen, te likken en zacht te bijten. Dit gaf een lekkere tinteling in mijn tepels. Zijn handen waren overal op mijn lichaam. Ik genoot mateloos van zijn strelingen. Hij pakte mijn tepels bij elkaar en begon op beide tegelijk te zuigen.

“Vinger je klitje erbij, lieve Michelle, dan kunnen we samen klaarkomen.”

“Oh ja dat wil ik, samen met jou tot explosie komen.” Nu begonnen we het tempo op te voeren en ik voelde zijn penis nog harder worden in mijn kletsnatte kutje. Ik voelde hoe hij zijn handen van achteren in mijn slipje had gedaan en mijn rozetje zacht masseerde, dit was helemaal het einde voor me. Ik kon me niet langer in houden en ik kwam onstuimig tot een geweldige klimaks. Ik schudde en rilde en gilde het uit van genot.

“Neuk me, neuk me klaar, lieve schat van me. Ik wil je sperma in me voelen spuiten, spuit me vol met je zaad.”

Het was al een hele tijd geleden dat ik zo’n orgasme had gehad. Ik voelde toen John zich in mij ontlaadde, een hele warme gloed van binnen, ik gloeide van boven tot beneden. John, gaf zich ook helemaal en schoot al zijn sperma in mijn buik.

“Oh ja mijn lieve meisje, ik spuit je kutje helemaal vol”.

Ik kon zo goed voelen dat het harde zwaard in mijn lichaam zich in mijn kutje leeg pompte.

“Wat een ongelofelijke ervaring, wat was dit lekker”. Ik lag hijgend tegen hem aan.

“Je hebt me heel gelukkig gemaakt”. We bleven zo nog een hele tijd zitten. Nagenietend zaten we nog steeds op de bank, ik op zijn schoot met zijn dikke harde lul nog steeds in me.

“Je lul blijft hard zeg.”

“Ja geweldig hé.”

“Kun je nog een keer?”

“Ja hoor, geen probleem”, zei hij tot mijn grote verbazing.

Plots staat hij op en een gilletje van mij kan ik niet bedwingen als ik voel dat hij op staat en ik op zijn knalharde pik vast zit. Hij neemt me mee naar mijn slaapkamer en duikt heel beheerst met mij onder zich op het bed.

Ik voel bij het neerkomen dat zijn pik me nog even dieper raakt. Wat heerlijk zo’n ervaren man, hij neemt alle tijd voor me en zegt.

“Blijf maar lekker liggen en laat het nu maar eens aan mij over.” Zacht laat hij, zijn nog steeds harde paal, uit mij glijden. Ik voel meteen een leegte in mijn lichaam. Hij spreidt mijn benen en hij opent mijn kaal geschoren lipjes en begint zachtjes aan mijn schelp te likken. Eerst over mijn buitenste lippen en daarna voel ik zijn tong steeds om mijn klitje likken. Dan is ook mijn kutje aan de beurt en hij likt zo diep mogelijk in mijn, met zijn zaad volgespoten kut.

Hij neemt voor elk gedeelte de tijd en ik kronkel over mijn bed heen, omdat ik niet meer weet waar ik het zoeken moet van opperste geilheid.

John slurpt nu in mijn kutje en zuigt zijn eigen sperma eruit. Ik ben nu zo geil dat ik wel van alles voor hem wil doen. Ik hijg tegen hem.

“Laat me je zaad proeven schat, ik wil je proeven”. Als hij zijn mond vol heeft komt hij bij me en geeft me een natte zoen in mijn mond en zo krijg ik ook zijn pap te proeven.

“Geef me je lul, dan kan ik die afzuigen en je opnieuw proeven.” Op deze manier komen we in standje 69 terecht en beginnen we onze pure lust opnieuw met elkaar te delen. Ik zuig aan zijn penis als of ik een vlaggenmast aan het aflikken ben. Dan heb ik enkel zijn eikel tussen mijn lippen en dan zit hij achter in mijn keel. We zijn al weer een tijdje met elkaar bezig en John pompt nu zonder waarschuwing zijn zaad in mijn openstaande pijpmondje. Zwaar hijgend komt hij voor een 2de keer en ik proef nu zijn zaad direct vers vanuit zijn ballen.

“Heerlijk smaakt je zaad en toch nog een hele grote slok, lieverd”.

Ik zit zelf ook tegen het kookpunt aan en als hij opnieuw met zijn vinger mijn aarsje stimuleert, ontplof ik ook voor een 2de keer.

Uitgeput liggen we naast elkaar op het bed.

”Dit hadden we nooit gedacht, dit is echt geweldig, wat een super ervaring.”

“Ik hoop niet dat je er thuis moeilijkheden mee krijgt”.

“Nee hoor, lieverd, we zijn niet jaloers en gunnen het elkaar, maar ik vertel het wel.” “Wil jij nog naar de receptie,” vraagt John aan mij.

“Neen, ik heb eigenlijk geen zin meer, jij wel.”

“Neen, ik ook niet en ze verwachten ons toch niet meer.”

John duikt opnieuw tussen mijn benen en begint me weer te beffen.

Maar nu gaat hij snel naar mijn anus toe. Daar begint hij me heerlijk diep te tongen en te likken.

“Ik merkte dat je daar erg gevoelig bent. Als je het aandurft dan wil ik jou daar ook nog wel verwennen.”

“Ik ben daar eigenlijk nog maagd, maar wil het wel met jou proberen, John”.

Nadat hij me een tijdje daar gelikt heeft, trekt hij me op de grond en zegt dat ik met mijn bovenlijf op het bed moet gaan liggen. John komt achter me staan en zakt door zijn knieën zodat zijn pik op hoogte van mijn kontje is. Zijn dikke eikel zet hij voorzichtig tegen mijn aarsje aan.

“Als het pijn doet moet je het zeggen hoor dan doen we het een andere keer.”

“Nee hoor, ik vertrouw je lieverd. Ik wil je ook daar voelen.”

“Ik zal mijn pik nog even extra nat maken met je geil.”

“Oh ja, ontmaagd me in mijn aars lieve schat, ik wil het”.

Opnieuw heeft hij een keiharde pik tussen zijn benen staan en ik voel zijn eikel tegen mijn aarsopening aan duwen. Zacht vergroot John de druk en ik voel hoe zijn eikel door mijn sluispier drukt. Ik voel hoe mijn sluitspier zich om zijn eikel sluit. Dan hijg ik.

”Duw hem maar verder, ik wil je helemaal in me voelen”. Zacht begin ik tegendruk te geven om hem tegemoet te komen. Ik voel wat prikjes in mijn sluitspier, maar langzamerhand begin ik me beter te ontspannen op deze penetratie. Langzaam haalt deze lieve man zijn penis heen en weer in mijn maagdelijke kontgaatje.

“Ik ben er klaar voor, stoot hem er maar dieper in.”

Dan voel ik dat John de druk verder opvoert terwijl hij zacht aan het stoten is. Ik voel dat zijn penis steeds dieper in mijn darmen doordringt. Dan stoot ik ineens mijn kontje naar achteren zodat ik zijn penis in een keer helemaal in me voel boren. Ik voel nu een wat heviger pijn en zeg nu met wat tranen in mijn ogen.

“Kom John neuk me klaar ik wil je voelen neuken in mijn kontje”

John haalt nu zijn hele lengte terug en begint het tempo nu wat op te voeren en naait me nu lekker door.

“Wat is je aars krap, ik voel je sluitspier zo goed in mijn pik knijpen. Ik heb niet veel meer nodig om te spuiten schat.”

“Ja, ram maar door, je moet nu door neuken. Pomp de rest van je zaad in mijn poepgaatje. Ik wil het laatste restje sperma van je in mijn reet.” Ik hoor John nu grommen.

”Oh wat een geile praat, Michelle, ga door dan spuit ik me zo leeg in je.”

“Ja! Kom spuit me vol, diep in mijn poepgaatje nu. Nu, O! Ja! Ja! Ho. O. O, neen! Ja, kom! O, ja! Ja! Ja. O ja! Nu! Spuit! Ik voel je lul goed in mijn darmen schuiven schat.”

Ineens voel ik opnieuw een hele diepe stoot in mijn lichaam. Hij boort zijn stijve lul nog een keer heel diep in mijn darmen. Hij loost zijn laatste zaad in mijn aars.

Ik heb mezelf erbij gevingerd en terwijl hij bijna klaar is, kom ik ook tot een korte klimaks. Ik ben helemaal leeg en kan geen pap meer zeggen.

We blijven nog een uur lang zo naast elkaar liggen op mijn bed en genieten na van wat we hebben gedaan. Wat een avond en wat een belevenis.

Wie weet kunnen we dit nog eens herhalen en dan misschien met zijn vrouw erbij.

Michelle

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *