Oriënt bay I

()

Zo. Het is wel even genoeg geweest. De laatste maanden waren mega druk, het reizen een beetje teveel. Dus ik heb besloten een weekje afstand te nemen. En afstand nemen betekent gek genoeg voor mij weer reizen. Reizen naar een ander continent, afstand van het hier en nu en van de hectiek. Eén vlucht meer betekent dan opeens een vlucht naar wat adem.

Om even bij te komen van een wereld van pakken en vergaderingen, van hoe het hoort en wat de mores is, moet je precies andersom denken om te ontladen. Dus geen chique reisdoel, geen exotische spa’s, maar een simpel onderkomen, geen gedoe, geen bagage, alleen zon en strand. Niet al te ingewikkeld dus; zo naakt en gestript van het dagelijks leven als maar mogelijk is.

Dat maakt de zoektocht waar ik weinig zin in heb heel makkelijk. Ik ben er snel uit: St. Maarten. Of St. Martin, afhankelijk van hoe je er naar kijkt. St. Maarten, of SXM zoals de vluchten er naartoe worden aangeduid, is half Frans en half Nederlands. Een eiland in de Caraïbische Zee. Ik Google wat en vind Club Oriënt, Oriënt Bay. Grappig dat het Engels is. Ook lees ik ergens Baie Oriëntale, Saint Martin. Hoe dan ook, ik vind het prima en boek voor een week.

Omdat ik mijzelf heb beloofd dat het een rustreis zal worden heb ik business class geboekt. Ik ben op tijd om te ontbijten in de lounge van KLM; ondertussen lees ik loom wat kranten zonder echt te registreren wat er staat. Er gaat weinig tot mij doordringen deze week, dat staat wat mij betreft wel vast. Een aantal boeken in mijn bagage, die zich overigens beperkt to handbagage, want Club Oriënt is naakt. Hardloopschoenen, een enkel T shirt, slippers en een bermuda, that’s it.

Na het boarden zet ik het gezicht op; ‘ben ik benaderbaar, nee toch?’ Dus de businessclass voordelen van een maaltijd, entertainment, onbeperkte drank, etc. wil ik allemaal niet, ook geen aandacht van pursers of andere passagiers, ik wil alleen maar slapen. En wakker worden in een andere wereld. En dat lukt.

Na een diepe slaap word ik gewekt door de opgetogen stem van de purser door de intercom die zegt dat we dekens, kussens en headsets etc. moeten inleveren omdat we spoedig gaan landen. Yes. Door het raampje kijkend zie ik de heerlijke azuurblauwe zee die mij wenkt. En dan zie ik een hek, waar we bijna eng laag overheen vliegen, terwijl mensen in zwembroek en bikini bij een strandbar naar ons zwaaien terwijl we laag over ze heen gaan landen op Princess Juliana airport. Ze kunnen ons bijna aanraken.

De heerlijke tropische atmosfeer valt als een deken over mij heen boven aan de vliegtuigtrap. Terwijl we achter een dame aan naar de aankomsthal lopen, zie ik dat het aantal zilverkleurige vliegtuigen van American Airlines behoorlijk dominant is. Misschien moet ik mij instellen op grote aantallen Amerikanen, not my favourite kind of people, helaas. People als in volk, ik ken natuurlijk ook hele leuke Amerikanen. Ik zal het wel zien. Bij de paspoortcontrole merk ik de Caraïbische stijl al. Alles op het gemak, hier en daar een vette lach, dikke vrolijke dames in voornamelijk leggings. No worries; precies waarom ik hier ben.

Buitengekomen zoek ik een taxi. Ik merk dat ik ben aangekomen op het Nederlandse deel van St. Maarten. De lichtreclames van casino’s zijn niet te negeren. Het ziet er rommelig en een beetje goedkoop uit allemaal. Ik ben benieuwd wat het Franse deel te bieden heeft, want daar moet ik zijn. De taxichauffeur kondigt aan dat we zo meteen de grens overgaan bij Oyster Pond. De grens blijkt slechts een dikke witte streep over de weg. Bienvenue en France. Het contrast kan bijna niet groter; direct mooie, goed onderhouden huizen met prachtige bloemrijke tuinen. De wegen zijn kwalitatief veel beter dan op het Nederlandse deel. Wat een bizar verschil.

De onverharde weg leidt langs een lagune en via een buurtje met huizen in allerlei kleuren in typisch Caraïbische stijl naar een groot bord: Welcome to Club Oriënt. Ik kijk eens rustig om mij heen en zie allerlei houten huisjes om een aantal grasvelden heen gebouwd. Prachtige palmbomen en mooie struiken met veelkleurige bloemen ertussen. Er heerst een serene rust. Precies wat ik zoek.

Het huisje dat ik blijk te hebben gehuurd heeft vrolijke kleuren, en heeft naast een badkamer een keukentje dat niet zal worden gebruikt, een zitje en op verzoek een kingsize bed, vanwege mijn lengte. Alle huisjes hebben ook een ‘porch’, een soort veranda aan het huis. Prima locatie.

Na een heerlijke en verfrissende douche en met alleen maar slippers aan besluit ik eens rond te kijken. Het blijkt dat Club O, zoals het hier wordt genoemd, tussen een lagune en de Caraïbische zee ligt, op een langgerekt stuk land. “Aan het zuidelijkste puntje van de baai”, zegt het leuke Franse meisje van het winkeltje op het terrein.

“Een dagelijks hoogtepunt hier is de zonsopkomst midden in de baai. Vandaar dat er veel wandelaars op het strand zijn bij het ochtendgloren. En hoewel het officiële naaktstrand alleen bij club O is, maken de mensen de wandeling meestal naakt. De baai is twee en een halve kilometer lang en de meeste mensen starten dus hun dag vroeg en met vijf kilometer. De meesten gaan dus ook vroeg slapen en het is hier rustig ‘s avonds.” Lijkt mij prima, gezien mijn doelstelling voor deze week.

De volgende ochtend ben ik natuurlijk vanwege de jetlag om half vijf klaar wakker. Ik gooi wat koud water in mijn gezicht, doe mijn loopschoenen aan en een loopbroekje en loop richting het strand. Het heerlijke van het Caraïbische klimaat is dat het ondanks de wind nooit koud is. Het strand is hoewel smal, fantastisch wit en warm. Ik begin naar links en dus naar het noorden te lopen. Rechts van mij de zee, en een glooiend licht. En ik ben niet de enige.

Ik kom hardlopend echt veel mensen tegen, tenminste voor dit tijdstip. Ik loop tot het einde van de strip en keer om. Halverwege de terugweg komt de zon op. Ik besluit even te pauzeren om het te bekijken. Hijgend en druipend van het zweet kijk ik ademloos naar het schouwspel. De wolken worden goudkleurig verlicht. De kleur van de zee is mysterieus, dan weer zwart, dan weer lichtgroen. Adembenemend.

Ik besluit om mijn vijf kilometer af te maken. Zwetend kom ik bij het bord ‘Nude beach, pictures not allowed’. Ik doe mijn schoenen en broek uit en duik in het heerlijk warme water. Goddelijk voel ik mij. Uiteindelijk kom ik uit de zee en ga mijmerend naar de horizon zitten kijken op een bedje met ouderwetse plastic streepjes zitting onder een gele parasol die door een vrolijke jongen wordt opgezet.

Dan zie ik een verschijning opduiken die, hoewel nog op afstand, onmiddellijk indruk op mij maakt. Een mooie wat oudere vrouw loopt tot haar middel in het water op zo’n twintig meter uit de kust. Ze komt langzaam mijn kant op. Bruin opgestoken haar, slank, ferme borsten, donker gebruinde huid, en heel sereen. Zij waadt, nee schrijdt voorbij, statig, en komt twintig meter verder het water uit. Ik zit ademloos te kijken.

Wat een sierlijke vrouw. En ze loopt over het strand weer aan mij voorbij. Elegant en in zichzelf gekeerd, zich totaal niet bewust van haar uitstraling en de uitwerking daarvan, bijvoorbeeld op mijn hormonen. Een Nubische Koningin. Ik kijk haar na terwijl ze langs het strand weer terugloopt, waarbij haar billen charmant kantelen bij elke stap. Tjonge. En de dag moet nog beginnen.

Later op de dag blijkt mijn voorgevoel over de hoeveelheid Amerikanen bewaarheid. Luidruchtig verzamelen ze zich bij een outdoor bar aan het eind van het naaktstrand. Aan de muur hangt een enorme verzameling hoeden. Aan de statafel waar ik met een biertje in mijn hand het rumoerige tafereel wat aanschouw komen een man en een vrouw staan en we raken aan de praat. Zij blijken trouwe gasten, die al jaren in Club O komen, Dick en Jan uit Houston. Ik schat ze midden vijftig. Verder hoef je hier nauwelijks iets te schatten, één van de bijkomstigheden van een naaktstrand. Jan is niet erg groot, bruin gebrand, peper en zout-kleurig lang haar en heeft mooie behoorlijk grote borsten die wel eens chirurgisch geconstrueerd zouden kunnen zijn. Hoewel een eventuele boob job bij haar goed gedaan zou zijn. In ieder geval niet zo opvallend als de siliconen toeters bij sommige andere vrouwen die hier luidruchtig rondlopen. En Jan heeft een mooi kort getrimd streepje op haar venusheuvel.

En hoewel we beleefd converseren over Club O, hun kinderen, ons werk en zo verder, heb ik het gevoel dat dit ook een ander soort kennismaking is. Er hangt een lekkere onderhuidse spanning. Jan staat tussen Dick en mij in en draait zich doorlopend naar mij om, waarbij haar tepels langs mijn arm strijken. Wanneer zij mij iets vertelt kijkt zij mij doordringend aan en legt daarbij haar hand op mijn bovenarm. De zongebruinde hand met de rode nagels werkt erotiserend op mij. Op de oppervlakte beleeft, eronder een lekker soort lichte opgewondenheid tussen haar en mij.

Zij zijn hier met een bevriend stel, ook uit Houston. En ik word uitgenodigd om ‘s avonds mee te eten in het restaurant van Club O, Papagayo. Het maakt niet uit of ik gekleed kom, of ongekleed. Lijkt mij apart voor een diner, maar ik ga het meemaken.

De rest van de dag lig ik lui op een stretcher onder een gele parasol mijn directe omgeving op te nemen. Het valt mij op dat hoe verder de dag en daarmee de bierconsumptie vordert, hoe luidruchtiger en geiler de mensen worden. De grappen die over en weer worden geroepen worden grover en de aanrakingen steeds opener en toch intiemer.

‘s Avonds besluit ik gekleed naar het restaurant te gaan. Weliswaar in bermuda en T-shirt, maar naakt dineren lijkt mij voor niemand echt fijn. Daar denken sommigen kennelijk anders over. Maar ik zie ook vele verschillende outfits, van visnet jurkjes to latex. Club O lijkt dus nog wakker. Aan de houten bar staan Dick en Jan, met een ander stel. Zij midden veertig, een super strak figuur, geaccentueerd door een strak aansluitend jurkje. Haar borsten vallen bijna uit haar decolleté en ik kan geen aftekening van een slip zien. Blond, even groot als Jan en even bruin. Als ze lacht zie ik mooie witte tanden. Ook Jan ziet er sexy uit met een strak jurkje. De beide heren zijn zo ongeveer gekleed als ikzelf.

Ik maak kennis met Janet en Tom. Janet houdt mijn hand iets te lang vast en daarmee mijn attentie ook. Prettige ogen. Gelijk daarna zie ik uit mijn ooghoek haar achter haar hand iets zeggen tegen Jan. Jan op haar beurt kust mij alsof ik een goede vriend ben. Ze legt haar hand in mijn nek, trekt mij naar zich toe en kust mij op beide wangen. Ik voel haar tepels tegen mijn borst. Wat een ontvangst.

Tom, aardige kerel van een jaar of vijftig, biedt mij een biertje aan en we keuvelen even beleefd maar gezellig. Dan gaan we aan tafel. Ik mag tussen de dames inzitten. Er wordt veel gelachen en gepraat, maar opnieuw, net zo als vanmiddag, heb ik het bizarre gevoel dat er onder de oppervlakte iets anders gebeurt dan dat je kunt waarnemen. Ik word constant aan beide zijden aangeraakt, niet stiekem, maar wel opvallend. Of misschien zijn beide dames gewoon aanhalerige types. Kijk ik links, dan kijk ik, gezien mijn lengte, in een decolleté, wat rechts nog meer het geval is. Bij Janet zie ik bijna haar tepels. En kijk ik richting mijn bord, dan zie ik opgekropen jurkjes en hoge, bruine dijbenen. Ik zie tanden die bijten in een onderlip, tongen die lippen natmaken, slanke vingers die over een hals strelen, ik zie haren die achter oren worden gestreken.

Ik kan het gesprek bijna niet meer volgen en besluit mezelf te concentreren. Het blijkt dat Tom en Dick de volgende ochtend gaan zeevissen. De dames hebben besloten niet mee te gaan en samen ‘a day at the beach’ te gaan doen. De enthousiaste verhalen over eerdere ‘Merlin fishing trips’ zorgen voor vrolijkheid aan tafel. Na de koffie besluit ik om naar mijn jetlag te luisteren en naar bed te gaan. Ik word weer enthousiast gekust en ik voel overal handen, borsten en opgerichte tepels, lijkt het wel.

De volgende ochtend precies om half vijf word ik wakker. Het lijkt een ritueel te worden. Lekker lopen, prachtige zonsopgang en bij terugkomst een duik om het zweet weg te spoelen. Dromerig zit ik naar de zee te staren.

En ja, daar is ze weer, de Nubische Koningin. Trots en waardig paradeert ze door de golven, zich niet bewust van haar uitstraling. Kennelijk zit ik opvallend te staren want als ze langsloopt op de terugweg kijkt ze mij strak aan en glimlacht. Wat een begin van de dag.

Na het ontbijt besluit ik naar het strand te gaan. En onderweg kom ik Janet tegen. Enthousiast begroet ze mij en kust mij ditmaal intiem op mijn mond. Ok… Ze is onderweg naar Jan om een kop koffie te drinken op de porch en dan naar het strand te gaan. De mannen zijn vroeg vertrokken voor hun trip. Of ik zin heb in koffie? Ik wel. Bij het huisje aangekomen horen we de douche lopen. Janet roept dat ze er is en zegt tegen mij; “kom, we gaan even goedemorgen zeggen.” Aarzelend loop ik mee naar binnen.

In de badkamer in een grote inloopdouche met twee stromende douchekoppen staat Jan. Het beeld van de mooie natte bruingebrande vrouw bedekt met romig doucheschuim werkt op mij in. Janet loopt naar haar toe, stapt de douche binnen en zoent haar vol op haar mond.

“Goedemorgen, lieverd”, zegt ze. ‘need any help?” Jan kijkt nu mij aan en lacht. “Goedemorgen, wordt er niet gekust?” Ook ik loop nu de douche in en wil haar op haar wang kussen. Ze trekt mij dicht tegen haar aan en zoent mij op mijn mond. Ik voel haar handen op mijn achterhoofd en haar tong glijdt direct naar binnen en verkent mijn mond. Ze zuigt zacht mijn tong naar binnen.

En opeens en zonder echte waarschuwing zit ik in een orkaan. Mijn pik richt zich schoksgewijs op. Het schuim op haar lichaam wordt aangenaam uitgewreven over het mijne. Haar strakke borsten schuiven over mijn borstkas. Mijn handen glijden als vanzelf over haar borsten, langs haar lendenen, over haar rug. Ik heb nog geen woord uit kunnen brengen. Jan onderbreekt onze tongzoen en lacht.

“Gisteren hebben Janet en ik al vastgesteld dat het minste dat er vandaag voor ons inzat een vrijpartij met jou moest worden.” Kennelijk wordt mij geen keus gelaten, maar ik klaag niet. Janet staat nu achter mij en ik voel haar volle borsten tegen mijn rug, haar handen glijden over mijn billen. Drie bruingebrande, natte mensen glijden langs en over elkaar.

Jan grijpt mijn pik vast. Een sierlijke hand met lange rode nagels om mijn pik, de vingers van haar andere hand glijden rondjes om de eikelrand. Janet masseert mijn rug en glijdt met haar handen door mijn bilspleet. Haar handen gaan weer naar boven en onder mijn armen door en ze streelt langzaam en gekmakend over mijn tepels, mij ondertussen tussen mijn schouderbladen kussend.

Jan biedt mij haar borsten aan, door ze te ondersteunen met haar handen. Ik buig mij voorover en ga met mijn tong over haar borsten, haar tepels naar binnenzuigend. Zachtjes bijt ik in een tepel. Jan gooit haar mooie hoofd in haar nek en kreunt. Janet ’s armen glijden weer om mij heen en gaan over Jan ’s buik naar haar borsten. Ze knijpt hard in haar tepels en trekt. Weer kreunt Jan. Ik draai me om en kus Janet met open mond. Ze zuigt mijn tong naar binnen. Mijn handen glijden langs haar lichaam naar beneden. Daar voel ik een glad en warm kruis.

Ik zet Janet met haar rug tegen de muur en hurk voor haar. Terwijl het water over ons neerkomt open ik haar grotje met mijn vingers. Het roze van de binnenkant steekt lekker af bij haar bruine huid. Ik lik met lange halen langs haar lippen, terwijl mijn duim rondjes draait om haar clit. Haar handen liggen op mijn achterhoofd. Ik moet oppassen niet te verdrinken in het water dat langs haar buik stroomt.

Jan komt naast haar staan en zoent haar geil. Haar mooie handen glijden over het natte lichaam. Haar mond daalt af naar Janet ’s borsten en zij zuigt haar tepels in haar mond. Daarna doet ze met mij hetzelfde, terwijl ze zichzelf met één hand over haar tepels streelt en met de andere hand zichzelf vingert. Haar tong draait natte cirkels om mijn tepels.

Dan glijdt ze naar beneden en gaat zitten op de vloer met haar rug tegen de muur. Zij buigt lenig voorover. Mijn pik wordt vastgepakt en ik voel haar lippen die zich om mijn eikel sluiten, haar nagels krassen over mijn billen. Mijn tong gaat zo diep mogelijk in Janet ’s kutje en ik proef warm, zoet en sticky vocht. Terwijl ik Janet ’s benen voel trillen komt ze klaar terwijl ze mijn hoofd hard in haar schoot trekt.

Jan ’s tong draait rondjes om mijn eikel, haar hand trekt mij af, terwijl haar andere hand mijn zak masseert. Ze glijdt van daar door naar mijn bilspleet en wrijft met haar vingers over mijn ster, tegelijkertijd mijn pik diep in haar mond zuigend. En terwijl Janet staat uit te hijgen van haar orgasme kom ik met hete stralen klaar in Jan ’s mond. Lachend kijken we elkaar aan.

“And good morning to you, too”, zeg ik, haar overeind helpend. We spoelen elkaar af en zoenen. Handen blijven over borsten en billen gaan en de geile sfeer blijft. Ook Janet en Jan kussen elkaar uitgebreid. Dan vragen ze mij of ik de stranddag met ze wil doorbrengen. Ik wil niets liever. We besluiten de koffie op het strand te drinken. Dit was slechts een introductie. De dag met deze mooie dames moet dus nog beginnen. Ik ga het meemaken.

Mickey

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *