Maddy L.

()

Mijn eigen oktoberfeestje…

Omdat mijn werk mij voor een paar dagen naar München dirigeert heb ik besloten het weekend ervoor af te reizen om het Oktoberfest eens te bezoeken. Ik heb er van vrienden al veel over gehoord. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld.

Na in mijn hotel te hebben ingecheckt loop ik de straten van het centrum van München in. Er is een soort optocht aan de gang. Karren met paarden, marcherende blaaskapellen en loopgroepen trekken aan de vele lederhosen en dirndl jurken voorbij. Snorren en blonde vlechten domineren. Het lijkt of ik in het decor loop van een typische Duitse seksfilm uit de jaren 80. Maar het is ontegenzeglijk een gezellige boel.

In een wirwar van kleine straatjes schuifel ik met de menigte mee. Ergens in een straatje blijf ik staan kijken. Omdat het zo smal is sta ik met mijn rug letterlijk tegen de muur. Voor mij komt een groep vrouwen in dirndl jurken staan. Kennelijk vriendinnen, ze zijn druk en hebben enorme pret met elkaar. Eén van hen valt mij op, om meerdere redenen. Ik schat haar begin veertig. Niet al te groot, bruin gebrande huid, donkerbruin opgestoken haar wat haar slanke hals accentueert. Haar kledendracht verraad grote, volle borsten en prachtige ronde billen.

Als ze omkijkt zie ik een mooie glimlach. Haar billen in het dunne jurkje drukken nadrukkelijk tegen mijn heup, wat ik overigens niet erg vind. Ze kijkt nogmaals verleidelijk om en zegt.

“Entschuldigen Sie, bitte…” als de voorbijkomende stoet ons bijna door de muur drukt, waarbij haar linkerhand langs mijn kruis schuurt.

Ik glimlach terug en zeg: “Macht nichts, Das Vergnügen war meinerseids…”

Onmiddellijk draait ze zich om en lacht weer. “Betrapt”, zegt zij in het Nederlands. “Inderdaad”, zeg ik, “maar dat is geheel wederzijds… ben jij hier ook voor het Oktoberfest naar toe gekomen uit Nederland?”

“Nee,” zegt zij, terwijl zij zich naar mij omdraait, “Ik woon al jaren in München. Madeleine Leander”, stelt zij zich voor, “ik kom elk jaar met mijn Duitse vriendinnen hier feest vieren”.

Als onderdeel van de optocht komt er nu een grote platte kar voorbij met een blaaskapel erop. Bijna te breed voor dit straatje. Madeleine wordt weer tegen mij aangedrukt, met haar voorkant tegen mijn zij. Op deze manier voel ik tegelijk zeer aanwezige borsten tegen mijn borst, een hand op mijn billen en een hand zwervend over mijn buik en kruis. Daarbij kijken twee paar mooie glanzende donkere ogen mij van dichtbij aan. Ze bijt op haar onderlip. Ik word hard. Ook dat wordt vastgesteld door de zwervende handen.

Na deze ‘plezierige kennismaking’ zetten wij ons gesprek voort, bijna schreeuwend om boven de muziek uit te komen. Zij blijkt uit Ede te komen, is jaren geleden naar München gekomen door haar huwelijk met een Duitse chirurg, van wie zij is gescheiden inmiddels. Maar vanwege haar twee kinderen die natuurlijk ‘Duits’ zijn opgegroeid en in Duitsland studeren is Madeleine hier gebleven. Zij werkt in een Seniorenheim, zoals zij het noemt. Het gesprek wordt nog geanimeerder als ik vertel oorspronkelijk uit dezelfde regio te komen. Ik ken Ede en omgeving goed. De Ginkelse heide, Landgoed Kernhem, het Edese Bos, ik heb er vele voetstappen liggen. Deze plekken weer te horen noemen maakt Madeleine zelfs ietwat melancholiek, maar dat lacht ze gelijk weer weg. Ze heeft vrolijke ogen.

Madeleine vertelt enthousiast en beantwoordt ook al mijn vragen over het Oktoberfest. Haar vriendinnen begrijpen inmiddels dat een landgenoot voor haar wel speciaal is en laten haar met rust, nadat ik aan alle dames ben voorgesteld. Bij het voorstelrondje krijg ik het gevoel dat de dames prettig geïnteresseerd zijn. Hoewel we beleefd converseren over de kinderen, ons werk en zo verder, heb ik het gevoel dat dit ook een ander soort kennismaking is. Er hangt een lekkere onderhuidse spanning. Maddy, zoals zij liever wordt genoemd, draait zich doorlopend naar mij om, waarbij haar tepels langs mijn arm strijken. Wanneer zij mij iets vertelt kijkt zij mij doordringend aan en legt daarbij haar hand op mijn bovenarm. De sierlijke hand met lange rode nagels werkt enigszins erotiserend op mij. Op de oppervlakte beleefd, eronder ontstaat langzaam een lekker soort lichte opgewondenheid.

Na de optocht loop ik met dit jolige groepje dames mee naar iets dat ze ‘der Wiesn’ noemen. Ik word als een soort van mascotte (of trofee?) door de vriendinnen opgenomen en meegevoerd. Ik ben benieuwd. Onderweg informeert Maddy mij over alles. Het blijkt de Theresienwiese te zijn, een speciaal voor het Oktoberfest bestemd terrein. We lopen langs een groot bronzen beeld, Frau Bavaria, die Beieren blijkt te symboliseren. Overal muziek van live spelende blaaskapellen. Op het terrein staat een kermis en enkele enorm grote maar mooi aangeklede tenten met er om heen een soort terrastuinen met grote houten tafels. Biergarten, hoor ik. Bij één ervan nemen we plaats. Direct worden er enorme glazen bier besteld. Ik denk dat er makkelijk een liter bier ingaat per glas. De dames drinken dapper, haken in en deinen mee met de muziek.

Er wordt veel gelachen en gepraat. Opnieuw, net zo als eerder vanmiddag, heb ik het bizarre gevoel dat er onder de oppervlakte iets anders gebeurt dan dat je kunt waarnemen. Ik word constant aan alle kanten aangeraakt, niet stiekem, maar wel opvallend. De dirndl jurkjes helpen niet mee. Kijk ik links dan kijk ik, gezien mijn lengte, in een decolleté, wat rechts nog meer het geval is. Bij één vriendin aan de overkant van de tafel zie ik bijna haar tepels. En kijk ik richting mijn enorme bierpul, dan zie ik opgekropen jurkjes en lekkere blote en vaak gebruinde dijbenen. Ik zie tanden die bijten in een onderlip, tongen die lippen natmaken, slanke vingers die over een hals strelen, ik zie haren die achter oren worden gestreken. En ik voel Maddy’s hand geregeld op mijn bovenbeen. Ik kijk en zie rode nagels op vale spijkerstof. Geil beeld. Het bier heeft zijn bekende uitwerking op mij. Als ik opsta om een toilet te zoeken staat Maddy ook op.

“Ik weet een toilet dat je niet hoeft te delen met de duizenden anderen”, zegt ze. Even later blijkt dat ze de manager van de grootste biertent waar we naar binnen gaan kennelijk kent. Ze praat kort met hem en hij knikt. Dan pakt ze mijn hand en loopt een gang achter de bar in. Zij wijst mij een kamer met een toilet en een douche, die van elkaar worden gescheiden door een bad gordijn. En met een. “Als je mij nodig hebt ben ik in de buurt…”, trekt zij het gordijn dicht dat het toilet van de rest van de ruimte afsluit, maar niet helemaal.

Ze gaat tegen de deur staan met zicht op mij. Eén been gebogen tegen de deur geplaatst en met haar handen achter zich. Ok, een showtje dus… Ik schuif mijn schoenen van mijn blote voeten. Haar aankijkend knoop ik mijn jeans open en laat hem langzaam van mijn benen glijden en trek hem over mijn voeten. Ik sta in een strak T shirt en mijn boxer. Ik schuif heel even met mijn hand mijn T shirt een beetje omhoog, subtiel mijn buik strelend. Haar vingers glijden langs haar nek, de nagels zacht krassend over haar huid. Ik draai mij om met mijn rug naar haar toe, steek mijn vingers achter het elastiek van mijn boxer en schuif hem van mijn billen. Mijn half stijve, zware penis valt naar beneden en is nu van achteren tussen mijn benen door in volle glorie te zien. Daarna doe ik datgene waarvoor ik hier ben.

Dan draai ik mij langzaam om. Maddy heeft haar armen over elkaar geslagen om te verbergen dat haar vingers van één hand over haar tepel draait en er zachtjes aan trekt. Voor mij is het echter goed zichtbaar en mijn penis schokt langzaam en zichtbaar voor haar naar een erectie. Gebiologeerd kijken we naar elkaar. Ik trek mijn boxer op maar laat mijn balzak en mijn penis er buiten hangen, waardoor mijn erectie nog strakker trekt en mijn eikel ontbloot wordt. Zij kijkt terwijl zij langzaam haar wijsvinger in haar mond steekt en haar wangen een beetje inzuigt. Dan loopt Maddy naar mij toe. Met haar nagels trekt zij zachtjes een spoor over mijn erectie wat mij bijna doet klaarkomen. Daarna neemt ze haar plaats weer in, één been weer opgetrokken tegen de deur.

Terwijl ik mijn boxer langzaam optrek tekent mijn erectie zich duidelijk af. Op dat moment zie ik dat zij één keer hard aan haar tepels trekt en vervolgens met haar andere hand over haar jurk wrijft ter hoogte van haar kruis. Ze zucht en komt klaar. Stil en heftig. Een beetje in elkaar gedoken hangt ze een paar tellen tegen de deur. Wat een enorm opwindende situatie is dit. Ze lacht, komt naar mij toe en fluistert. “we kunnen misschien straks lekker de biergeuren van ons afspoelen nu we weten dat er hier een douche is”. Haar vingers glijden over de boxer naar mijn billen, eerst van links naar rechts en dan langzaam van beneden naar boven, waarbij een paar vingers door mijn bilspleet glijden en zacht krassen over mijn ster. Ik sta op springen op dat moment.

Ze kreunt een beetje en bijt op haar lip. Haar handen strelen over mijn boxer ter hoogte van mijn heupen en krassen net boven mijn erectie; daarna glijden haar handen via de zijkant naar beneden en krast ze zacht met haar prachtige rode nagels over mijn zak. Daarna legt zij haar handpalm over de lengte van mijn geslacht. Ze voelt hem kloppen. “Lijkt mij lekker”, zegt ze terwijl ze haar armen tegen elkaar aandrukt, waardoor haar borsten tegen elkaar en naar boven worden gedrukt. Daarna schuift ze met twee vingers onder de band van mijn boxer en wrijft over mijn toompje, met de andere hand wrijvend over de hele lengte van mijn ingepakte erectie. Zuchtend kom ik klaar en spuit een paar stralen sperma in de boxer. Trillend sta ik mijn best te doen niet te hard te kreunen. Ze knipoogt.

“We kunnen straks allebei wel een frisse douche gebruiken”. Ik besluit mijn boxer uit te laten.

“Naast Ede hebben we nu nog iets gemeen”, zegt Maddy, terwijl zij langzaam haar dirndle jurkje optrekt. Een prachtig glad gleufje wordt zichtbaar. Ze is supervochtig want supergeil. Dit tafereel duwt mij over de rand. Ik loop op haar toe en pin haar vast tegen de deur, haar polsen vastpakkend boven haar hoofd met mijn linkerhand. De vingers van mijn rechterhand glijden over haar lichaam. Langs haar wangen, langs haar lippen.

“Zuig op mijn vingers” zeg ik. Ik voel haar warme, zachte tong rondjes draaien om mijn vingers. Langzaam streel ik haar langs haar kin, haar kaaklijn, haar oren en haar hals. En zij kan niets doen. Dan open ik met één hand de rits op haar rug en laat haar polsen even los. Haar jurk glijdt van haar af en ze staat in haar naakte schoonheid voor mij.

Ik houd haar polsen weer boven haar hoofd vast, waardoor haar borsten omhoog worden geduwd. Mijn hand draait om haar borsten, strelend. Ik stimuleer haar tepels zachtjes. Ze strekken zich uit naar mijn vingers. Ik leg mijn wijsvinger achter mijn duim en laat hem schieten tegen haar tepel. Niet hard, maar hard genoeg om haar voor het eerst licht te laten kreunen. Mijn hand glijdt terug naar haar gezicht en ik streel haar wangen met de rug van mijn vingers. Haar tong komt uit haar geopende mond en probeert mijn vingers te vangen, wat haar niet lukt. Opnieuw glij ik zachtjes met mijn vingers over haar lichaam, via haar borsten, waar ik weer tegen haar tepels tik, naar haar buik, elke centimeter nauwkeurig bestrijkend.

Bij de gootjes van haar lendenen nemen mijn krassende nagels het over en ik glij met mijn nagels in de V-vorm van haar lendenen naar beneden. Mijn vingers glijden over de randen van haar openstaande gleufje, zonder haar clit te raken. Dan glij ik door via de binnenkant van haar benen. Onderwijl zoenen we, nat en diep, waarbij ik zachtjes bijt in haar onderlip. Dan verken ik de route van haar lichaam met mijn tong en lippen. Mijn tong draait eindeloos rondjes om haar tepels, mijn lippen zuigen, mijn tanden bijten zachtjes. Ondertussen voelt ze mijn vingers bij haar gleufje. Ik streel de contouren van haar opengesperde lipjes. Haar clit is nog steeds niet aangeraakt maar staat stijf overeind. Maddy is druipnat.

Ik hurk tussen haar benen. Ze drukt haar handen op mijn achterhoofd en duwt mijn gezicht vaster tegen haar schoot. Ik blaas zacht op haar kutje en bijt dan zachtjes in haar clit. Ze kreunt harder. Mijn tong draait rondjes aan de binnenkant van haar lipjes om vervolgens diep naar binnen te gaan. Ik zuig en bijt op Maddy’s clitje en ze gromt. Ik sta op en mijn erectie staat schuin omhoog tegen haar buik. Dan buig ik een beetje door mijn knieën.

Ik ga met mijn eikel over de buitenkant van haar kutje en haar clit. Ik wrijf al haar vocht uit over haar clit; ze glimt helemaal. Dan gaat mijn eikel naar binnen. Maddy’s lipjes staan er strak om heen. Zo wacht ik even, om haar te plagen. Ik knijp in haar tepels en ze kreunt weer. Mijn vingers schuiven in haar mond en ze draait haar tong er om heen. Dan pas schuif ik in één keer naar binnen. Terwijl ik Maddy neuk kus ik haar hard. Onze tongen draaien geil om elkaar heen.

Haar gretige gleufje zuigt mij naar binnen. Ik voel de wanden van haar tunnel om mijn stam sluiten. Steeds trek ik mij bijna uit haar tot haar lipjes gespannen om mijn eikel staan. En dan pas schuif ik weer naar binnen. Steeds sneller. Voor het eerst zegt Maddy iets; “het duurt niet lang meer…”

Ze bijt op haar onderlip en gromt. Ze steunt en kreunt en gaat gigantisch komen. Ze klapt twee keer een soort van dubbel tegen mij aan. En ze komt. Hard en hevig. En opeens raast in mij een niet te controleren storm. Totaal niet synchroon met Maddy. Haar linkerhand vouwt ze nu om mijn van zaad kolkende ballen. Ze moet het voelen razen daar.

Met diepe stoten neuk ik haar meedogenloos. Geen tijd voor tederheid. Ik trek haar hoofd aan haar haar naar achter om haar te dwingen mij aan te kijken. Ik kijk diep in haar bruine ogen. En zij kijkt intens terug in de mijne. Naar haar kijken is klaarkomen. Dit is genieten. Door haar blik, de nagels om mijn balzak, het hoge tempo. Ik weet niet wat het is, maar, het is enorm urgent opeens. Wat geil dit. Ik beuk nu richting klaarkomen. Alles is nu gericht op bevrijding. En die komt als ik hard klaarkom, diep in Maddy. Ik kreun en mijn ballen exploderen. Drie, vier krachtige stralen spatten diep in haar uit elkaar. Zij lacht terwijl we uithijgen.

“Ik zei toch al dat we straks allebei wel een frisse douche kunnen gebruiken”.

Mickey

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *