Saskia, de geile…

()

Ik lag uitgeput op het luxueuze bed in de grote slaapkamer van de ouders van Joke. We hadden net heerlijke seks gehad en ik keek een beetje rozig naar het prachtige lichaam van Joke dat zich in al haar naaktheid naast me uitstrekte. Haar blonde haar lag als een waaier rond haar hoofd, haar grote tieten stonden recht overeind en ik zag hoe een straaltje zweet van haar hals tussen haar borsten liep.

Beneden klonk de deurbel. Ik keek Joke vragend aan. Ze haalde haar schouders op, liep naar het raam en gaf me zo een fantastisch uitzicht op haar spectaculaire, strakke kont. “Het is Saskia,” zei Joke verrukt. Ze klopte tegen het raam en gebaarde haar om binnen te komen. Ik stond op en wilde mijn kleren aantrekken, maar Joke zei dat ik moest blijven liggen. Ze kwam weer naast me liggen en lachte me mysterieus toe.

De deur van de slaapkamer ging open in de deuropening verscheen een mooi meisje van een jaar of twintig. Ik hield mijn adem in. Ze had donkerblond haar, heldere groene ogen, ze was erg slank maar ze had hele grote borsten die maar ternauwernood in haar strakke shirtje paste. Siliconen, dacht ik. Ze leek absoluut niet verbaasd om mij en Joke naakt te zien liggen. “Hoi, ik ben Saskia.”

“Moria,” stamelde ik. “Ik ben een goede vriendin van Joke ” giechelde ze en knipoogde naar Joke. Daarna zei ze tegen mij. “Mag ik je complimenteren met je prachtige lichaam?” Saskia was zeker niet verlegen. Ik lachte een beetje schaapachtig en vertelde dat zij er ook mocht wezen. “Dank je, ze hebben genoeg gekost.” Ze pakte haar borsten en tilde ze een beetje omhoog. “Wil je ze voelen?” Ik moet ontzettend verbaasd hebben gekeken want Joke barstte in lachen uit. Saskia kwam echter naast me op bed zitten en leunde voorover. Het wordt alsmaar gekker, dacht ik, maar ik aaide toch voorzichtig over haar shirt. Dat was blijkbaar niet genoeg voor Saskia, want ze pakte mijn hand en leidde me onder haar shirt. Terwijl ze me strak aankeek met een brutale lach rond haar lippen voelde ik hoe stevig en groot haar tieten waren en hoe haar tepels meteen reageerden op mijn aanraking.

“Lekker?” informeerde ze. Ze leunde achterover en ik zag hoe haar harde tepels door haar shirt priemde. Joke kroop over me heen naar Saskia toe en beet door de stof in één van de tepels. “Mm… lekker ja,” zei ze. Saskia lachte en zoende Joke die hartstochtelijk terug kuste. Ik manoeuvreerde mezelf onder Joke en zoende haar op haar kutje. Ze was alweer zeiknat. Geil begon ik fanatiek te likken terwijl ik zag hoe mijn nieuwe vriendinnen hun grote tieten tegen elkaar aan wreven. Saskia trok intussen haar broekje en onderbroekje uit. Ik zag dat ze helemaal kaal was. Ik kreeg meteen kippenvel.

Ik zoog op mijn vinger, stak die in de soppende poes van Joke en verschoof mijn aandacht naar Saskia haar vrouwelijkheid. Voorzichtig zette ik mijn lippen op haar uitnodigende kale kutje. Ze smaakte heerlijk en liet zich wat verder zakken, zodat ik er goed bij kon. Met mijn linkerhand spreidde ik haar lippen en likte gulzig door haar spleet. Ik zoog op haar schaamlippen en knabbelde en sabbelde op haar opgezwollen klitje. Intussen was Joke tussen mijn benen gekropen, likte en vingerde mijn poesje. Saskia hurkte boven mijn gezicht dat al helemaal kletsnat was van haar sappen en begon zichzelf te vingeren. Haar openstaande poeperd was recht boven mijn gezicht en ik kon haar kontje ruiken. Ik was echter zo geil dat ik zonder aarzelen de rand van haar anus begon te likken en vervolgens mijn tong in haar poepgaatje liet verdwijnen.

Oh, wat was dit een heerlijke, geile meid. Ik vingerde haar sterretje en voelde hoe Joke inmiddels ritmisch mijn kut vingerde met twee vingers. Ik kon elk moment komen. Op het moment dat ik klaar kwam sproeide Saskia over mijn gezicht. Ik likte zoveel mogelijk op. Saskia boog zich voorover en gaf me een warme, lange, geile tongzoen. Ik kuste haar zo hard ik kon, terwijl ik voelde hoe Joke mijn poesje schoon likte. Saskia ging tegen de beddensteun zit en trok haar benen op, zodat Joke en ik ongehinderd in haar kutje konden kijken. Deze vrouw geneerde zich nergens voor. “Dat was lekker,” zei ze. “Ik ben er helemaal geil van geworden.” Ze stond op, pakte mijn hand en die van Joke en nam ons mee naar de badkamer.

In de badkamer aangekomen, bukte ze voorover en greep de rand van het bad. Ik keek zo tussen haar benen door en zag haar grote tieten hangen. Ze keek om en wenkte Joke die tussen haar benen ging zitten en plagend haar poesje likte. Ik liep naar Joke en kuste haar heerlijke borsten. Saskia kreunde intussen en begon, plotseling zonder waarschuwing te plassen. Een warme, gele straal kletterde in het gezicht van Joke en liep naar beneden over haar borsten. Ik probeerde me terug te trekken, maar Joke greep me vast, likte mijn oor en fluisterde dat ik ervan moest genieten.

Tot mijn verbazing zag ik hoe Joke haar mond onder de poes van Saskia zette en haar zeik zo in haar mond liet lopen. Intussen vingerde ze zichzelf als een bezetene. Het was zo’n geil gezicht. Ik had een brandend gevoel tussen mijn benen en ik voelde hoe nat mijn kutje was. Voorzichtig likte ik over de borsten van Joke en proefde de pis van Saskia. Tot mijn verbazing vond ik het heerlijk en ik begon gretig te likken en te zuigen. Joke voelde mijn opwinding en glimlachend bewoog ze mijn hoofd naar haar kutje. Nog voor ik bij haar poesje aan kwam was ze al begonnen met plassen. Voorzichtig proefde ik haar sappen. Heerlijk. Bloedgeil dook ik in haar kruis en begon haar als een bezetene te likken en te vingeren. Ik voelde haar vingers in mijn eigen poesje en zag hoe Saskia zich ook op het plassende kutje van Joke stortte. Ze dronk gretig

van Joke ’s pis, speelde ermee in haar mond en opende haar mond om me te zoenen. Ik aarzelde, maar Saskia trok me naar haar toe, pakte me bij mijn tieten en zoende me. Intussen had Joke een vinger in mijn kontje geschoven en ze vingerde me keihard. Harder en harder tot ik gillend klaar kwam.

Ik zakte voldaan op de grond en bedankte de dames. Ik vroeg of ze weg wilden gaan, want van al dat vingeren moest ik nu echt poepen. Terwijl ik dat vroeg keken ze me lachend aan…

Moria

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *