Saskia heeft pret

()

Hallo,

Hier weer een verhaal van Saskia en Herman. Vorige keer heb ik geschreven over ons eerste bezoek aan een parenclub en de vrienden die we daar hebben gemaakt. Ik kan je zeggen dat is niet bij die ene keer gebleven.

Dit verhaal begint op een vroege woensdagochtend. Herman mijn man moest voor zijn werk naar Frankfurt en daarna door naar Milaan en hij zou drie dagen wegblijven. Hij had een vroege vlucht en moest al om 5 uur weg naar Zaventem. Het was de afgelopen nacht erg warm geweest en ik had niet zo goed geslapen. Het was 4 uur en ik was klaarwakker. Naast mij lag Herman heerlijk in dromenland. Het was vast een leuke droom want zijn pik was keihard. Alleen al van dat prachtige aanzicht werd ik kletsnat. Wat een pech dat ik die heerlijke pik drie dagen zou moeten missen. Ik keek op de wekker, over 10 minuten zou de wekker af gaan. Ik kreeg ontzettende zin om Herman eens te verwennen en hem op een originele manier te wekken. Voorzichtig begon ik kusjes op zijn keiharde eikel te geven. Snel nam ik helemaal in mijn mond en ik begon Herman lekker te pijpen. Ik voelde dat zijn pik begon schokken en Herman kreunde luid. Binnen een minuut kwam hij grommend en kreunend klaar en hij spoot een enorme kwak zaad in mijn mond. Gulzig slurpte ik zijn kostelijke sperma naar binnen.

“Oh…heerlijk schatje” zuchtte Herman, terwijl mij een innige knuffel gaf. Ik was ontzettend blij dat Herman zo had genoten. We bleven nog even nagenieten tot dat de wekker genadeloos begon te loeien. We stapten uit bed en gingen snel onder de douche. Na de douche liep ik lekker in mijn blootje naar beneden om het ontbijt klaar te maken. Even later kwam Herman naar beneden, lekker strak in het nette pak. We aten wat toast en croissants en ik speelde plagerig met voeten tegen zijn kruis, terwijl ik mezelf vingerde. Ik voelde dat zijn pik weer lekker stijf werd. Ik stond op en daagde Herman uit voor een vluggertje. Ik schoof de ontbijtspullen aan de kant en ging wijdbeens voor hem liggen.

Herman dook met zijn gezicht tussen mijn benen en begon mij heerlijk te beffen. Het duurde maar even of ik voelde de golven van genot door mijn lijf stromen. Ik liet mij gaan en ik kwam al snel klaar. Herman stond op deed zijn broek omlaag en stak zijn pik tussen mijn druipende schaamlippen. Met een ferme stoot ging hij naar binnen. Meestal is Herman erg teder en voorzichtig maar nu stootte hij lekker stevig bij mij naar binnen. Herman deed geen enkele moeite om zijn orgasme uit te stellen, en kwam snel klaar terwijl hij mijn soppende kut volspoot. Nadat hij zich had teruggetrokken mocht ik zijn slapper wordende pik schoon likken. We zeiden een paar lieve dingen tegen elkaar, Herman trok zijn broek weer aan, en toen kwam de luchthaventaxi. Ik gaf Herman een afscheidskus en ik wenste hem een goede reis. Ik ging weer terug naar bed en bleef daar lekker nagenieten.

Om 8 uur ging de wekker weer, want mijn werkdag begon ook weer. Mijn kut zat nog vol met het zaad van Herman en omdat heerlijke intieme gevoel vast te houden, besloot ik om mijn kutje nu niet te wassen, ik pakte schoon slipje en een maandverband om geen last van lekkage te hebben. Ik was nog steeds ontzettend geil toen ik naar mijn werk ging. Onderweg had ik de grootste moeite om mijn aandacht bij het verkeer te houden. Op mijn werk was het niet veel beter. Ik moest een aantal contracten doornemen en het was erg moeilijk om mijzelf te concentreren. Ik zat een beetje op mijn stoel te schuiven en mijn kutje te stimuleren en ik dacht aan wat Herman en ik die ochtend hadden gedaan. Het was al bijna half elf en ik had nog maar een paar stukken gelezen. Door mijn geilheid was ik niet in staat om fatsoenlijk te werken.

Monique mijn secretaresse had door dat er iets mis was en vroeg of er iets was. Ik loog dat ik mij niet zo lekker voelde en dat last had van een opkomende griep. Ik vroeg Monique al mijn afspraken af te zeggen en mij ziek te melden. “Ik blijf een paar dagen thuis” zei ik. Voor ik wegging ging ik nog even naar het toilet waar ik mijn slipje uittrok. Heerlijk slip loos liep ik ons kantoor uit. Dit had ik nog nooit eerder gedaan, spijbelen van mijn werk omdat ik te geil was om te kunnen werken! Het was lekker weer en een zwoel zomers briesje kietelde aan mijn blote kutje. Ik stapte in mij auto en ik en ging naar huis.

Onderweg bedacht ik dat als ik mijn rokje omhoog zou trekken dat vrachtwagenchauffeurs en buspassagiers mijn kutje zouden kunnen zien. Bij die gedachte werd ik weer helemaal nat. Dus ik trok mijn rokje lekker omhoog. Op de snelweg haalde ik vrij langzaam een vrachtwagen in en ik hoopte dat de chauffeur mij had gezien. Bij de eerste vrachtwagen kreeg ik geen reactie maar tweede vrachtwagen knipperde met zijn lichten nadat ik hem had ingehaald. Daarna reed ik achter een legervrachtwagen met militairen in de laadbak. Ik bleef er dicht achter rijden. Eerst keken de jonge soldaten wat verveeld, maar toen zag ik een soldaat een andere soldaat attent maken op mijn blote kutje dat schijnbaar te zien was. Toen ik de afslag nam werd ik uitbundig nagezwaaid.

Over een paar stille wegen reed ik naar huis. Ik moest even aan de kant van de weg stilstaan om een jonge boer met zijn grote tractor voorbij te laten gaan. Vanuit zijn hoge positie moet hij vast een goed uitzicht hebben gehad op mijn kruis want ik zag in mijn achteruitkijkspiegel zag dat hij mij met open mond nastaarde. Gelukkig was ik bijna thuis want ik hield het niet meer. Toen ik thuis kwam kreeg in bijna sleutel niet in het sleutelgat want ik stond te trillen op mijn benen van geilheid. Eenmaal binnen gooide ik mijn schoenen uit en terwijl ik de trap op liep trok in mijn blouse en bh uit. Ik stapte uit mijn rok. Uit mijn nachtkastje pakte ik twee vibrators die ik een paar weken geleden had besteld.

Ik ging lekker op bed liggen en begon met een vibrator langzame rondjes te draaien over mijn schaamlippen en mijn clitje. Ik was supernat, ik schoof de tweede vibrator naar binnen en ik heb mijzelf heerlijk verwend met de twee trillende pretstaven. Ik probeerde mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, maar op een gegeven moment was er geen houden meer aan. Ik ontplofte bijna, en ik kreeg een verschrikkelijk heftig orgasme en alles werd zwart voor mijn ogen, terwijl ik intens genoot. Ik was helemaal van de wereld. Deze geweldige ontlading had ik echt nodig.

Toen ik weer tot rust was gekomen besloot ik lekker in de tuin te gaan zonnen. Ik lag heerlijk helemaal in blootje van de warme zon te genieten. Plots ging de deurbel, ik trok een badjas aan en liep naar de voordeur. De postbode kwam een pakketje afleveren. Ik tekende snel voor ontvangst. Weer binnen gekomen maakte ik het pakketje zo snel mogelijk open. Het pakketje was voor mij geen verrassing. Een week geleden had ik een vibrerende butt-plug besteld, volgens de catalogus was dat een genot voor hem en haar. Er zaten gelukkig batterijen bij dus ik kon hem meteen proberen.

Eerst ging ik naar de badkamer om alles goed voor te bereiden. Ik ging naar de wc om mijn darmen leeg te maken. Daarna heb ik mijzelf twee keer een klysma gegeven om alles goed schoon te spoelen. Ik pakte mijn vibrators en de gloednieuwe butt-plug en ik ging weer lekker buiten in de zon liggen. We wonen buitenaf, we hebben geen buren en een tuin met heel veel privacy. Dus ik kan lekker buiten met mezelf spelen. Ik smeerde de plug in met glijmiddel en ik drukte de top stevig tegen mijn sterretje. Het ging niet gemakkelijk maar na even proberen drukte ik de plug helemaal in mijn aarsje.

Ik voelde mij erg gevuld, voorzichtig zette ik de trilfunctie in werking, steeds sneller tot ik er een lekker gevoel van kreeg. Een waanzinnig zinderend gevoel trok door mijn buik, wow wat lekker! Ik lag weer ongelofelijk te soppen. Toen pakte in mijn vibrators om lekker mijn kutje te bewerken. Ik genoot waanzinnig van mijn solosandwich. Luid gillend kwam ik klaar met een butt-plug in mijn aars en vibrator in kutje. Ik haal de plug weer langzaam uit mijn aarsje, en ik bleef voldaan en volkomen ontspannen in het zonnetje liggen.

Ik lag lekker te dommelen in het zonnetje toen mijn mobieltje ging. Het was Ilse, een vriendin die Herman en ik bijna twee maanden geleden samen met haar man Ron heb leren kennen in een parenclub. “Heb je zin om vanavond mee te gaan tennissen,” vroeg ze. “Ja, leuk” zei ik. Ik vertelde haar dat ik spijbelde van mijn werk omdat ik zo geil was vandaag. Ilse moest lachen. “Je hebt te veel energie, misschien raak je dat wel kwijt met een lekker potje tennis.” We spraken af dat ik haar zou ophalen. Om zeven uur haalde ik haar op, ik werd vriendelijk begroet door Ron de man van Ilse. Ilse pakte haar spullen en we gingen weg. We hebben lekker getennist en we hebben nog een partijtje gedubbeld. Daarna bracht ik Ilse weer thuis en we besloten nog even een drankje te nemen.

Ron en Ilse zijn net als ik en mijn man Herman overtuigde nudist die het liefste naakt zijn. Ron liep dan ook ongegeneerd naakt. Ook Ilse trok snel al haar kleren uit en ik bleef natuurlijk niet achter. We dronken lekker ontspannen in ons blootje gezellig een glaasje. Plots ging mijn mobieltje. Het was Herman die belde, hij zat in zijn hotelkamer in Frankfurt, morgenochtend ging hij door naar Milaan. Herman vroeg wat ik had gedaan en ik vertelde hem over mijn geile belevenissen, en natuurlijk dat de butt-plug was gearriveerd en ik hem meteen had gebruikt. Ondertussen had ik mijn mobiel op ‘handsfree’ gezet zodat Ron en Ilse stiekem konden meeluisteren. Herman vertelde dat hij zo geil was als boter en dat hij naar de heerlijke geur en smaak van mijn kutje verlangde.

“Ik heb zin om met mezelf te spelen, jij ook?” zei ik. Ik hoorde een tevreden gemompel. Herman vertelde dat hij fantaseerde dat ik met mijn vibrator speelde. “Zou jij je vibrator willen pakken” vroeg Herman. “Ik weet niet of ik hem wel zo snel kan vinden” antwoordde ik. Ilse begreep de hint ging snel weg en kwam terug met een zwarte Tarzan vibrator. Ik zette de vibrator aan en hield bij de telefoon. Hoor je hem schat? Vroeg ik. “Mm…” mompelde Herman.

Langzaam draaide ik cirkeltjes met de top van de zoemende vibrator langs mijn tepels, navel steeds lager over mijn gladde venusheuvel naar mijn klitje, terwijl ik Herman vertelde wat ik deed. Ik ging wat makkelijker zitten met mijn bekken meer omhoog en ik duwde de vibrator in mijn soppende spleet. Ik vergat alles om mij heen ik fantaseerde hardop dat Herman mij neukte. Ik voelde mijn baarmoeder samentrekken en ik verloor de controle over mijn spieren. Schokkend met mijn onderlijf en luid kermend kwam ik klaar. Herman was ook klaar gekomen, we zeiden nog lieve woordjes tegen elkaar en hingen op.

Ron en Ilse waren ook flink geil geworden van ons telefoonseksspelletje. En Ilse liet zich op z’n hondjes door Ron nemen. Het duurde niet lang of ook Ron en Ilse beleefden een heerlijk hoogtepunt. We dronken nog wat en het werd tijd om weer naar huis te gaan. Het was een heerlijke zwoele zomeravond. Ik kreeg een spannend ideetje. Ik besloot helemaal naakt in de auto te stappen en naar huis te rijden. Het was spannend en toen thuis kwam was ik weer behoorlijk opgewonden. Ik kroop onder de wol en ik besloot de dag met een heerlijk potje ouderwets vingeren, waarna ik naar dromenland vertrok.

De volgende ochtend stond ik goedgemutst weer op. Na het ontbijt nam ik een heerlijk warm bad. Mijn kutje is heerlijk glad geschoren en ik houd het altijd goed bij. De haartjes tussen mijn billen zijn het moeilijkst om te doen, meestal helpt Herman mij daar bij. Nu was ik heel acrobatisch bezig om het zelf te doen. Gelukkig ben ik behoorlijk lenig. Ik was behoorlijk ingespannen bezig om de allerlaatste moeilijke haartjes te verwijderen. Opeens hoorde ik voetstappen op de trap.

Oeps… ik was helemaal vergeten dat op donderdagochtend onze hulp in de huishouding komt schoonmaken. De badkamerdeur stond open en ik zat op de rand. Ik wist niet wat ik zo snel moest doen, maar het was al te laat. Daar zat ik oog in oog met Betty onze hulp in de huishouding. Ik weet niet wie het meeste schrok van ons tweeën.

“Oh, sorry” riep ze en ging weer snel naar beneden. Betty is een gescheiden vrouw van begin 50 die bij ons in de buurt woont. Ik ken haar alleen als hulp in de huishouding, en ik wist niet hoe ze het zou opvatten. Ik trok snel wat aan en liep naar beneden. Met een opgelaten gevoel bood ik mijn excuses aan, maar Betty geneerde zich ook, ze kreeg een vuurrood hoofd. “Het spijt mij ook. Ik had niet zo onaangekondigd naar boven moeten lopen,” zei ze. “Je bent toch niet geschrokken” vroeg ik. “Och, ja wel een beetje, ik had dit niet verwacht” zei Betty. “Wat had je niet verwacht, dat ik mijn schaamhaar wegscheer?”

“Nee hoor, het was de hele situatie waarvan ik schrok. Bovendien ben ik wel wat gewend hoor. Ik heb vier schoondochters tussen de 20 en 30, en die meiden snoeien hun tuintje ook regelmatig” zei Betty lachend. “Jij zelf niet?” Vroeg ik. “Nee hoor, mijn oksels en mijn benen vind ik meer dan genoeg. Bovendien voor wie zou ik het doen, ik ben alleen.”

“Ik doe het niet alleen voor Herman, maar ook voor mezelf, zei ik. “Het is gewoon lekker fris. Als je het een keer gedaan hebt wil je nooit meer anders.” Betty lachte wat schuchter. We gingen samen aan de slag met de schoonmaak. En wanneer alles aan kant was dronken we nog een kopje koffie op het terras. Het was heerlijk warm in het zonnetje Ina, hing lui achterover in stoel. “Heerlijk, zo’n tuin  ik zou hier de hele dag wel willen zitten als ik mijn badpak bij me zou hebben,” zei Ina. “Je hoeft hier echt geen badpak aan, hoor zei ik lachend. “Ik heb helemaal geen badpak, en mijn bikini heb ik ook al jaren iet meer aan gehad” zei ik lachend. “Ik ga altijd bloot net zo als onze lieve heer ons geschapen heeft. Er is geen mens te zien hier.” Ik vertelde Betty dat Herman en ik al jaren geleden naturist zijn geworden, en dat we sindsdien als het maar even kan in ons blootje lopen. Betty vertelde dat ze ooit lang geleden in Joegoslavië op het naaktstrand was geweest omdat haar ex-man dat zo graag wilde. Ik ging naar binnen om nog wat koffie in te schenken.

Teruggekomen, zag ik dat Betty haar rok en mouwen zo hoog mogelijk had opgestroopt en van het zonnetje lag te genieten. We dronken nog een kopje en ik had het ook behoorlijk warm. Ik stond op, trok in een beweging mijn jeans en mijn slipje uit en snel trok ik mijn T-shirt over mijn hoofd. “Je hebt mij toch al naakt gezien” zei ik. En ik ging weer rustig in mijn stoel zitten en ik begon mijzelf in te smeren met zonnebrandolie. Betty knoopte haar blouse open en trok hem uit, en daarna haar BH. Haar lichaam was spierwit. Grote niet zo stevige borsten met grote bruine tepels. Even bleef ze zo zitten en toen trok ze ook haar rok en slip uit. Ze had een enorme bos zwart schaamhaar die begon als een heel dun streepje bij haar navel en steeds voller werd in de richting van haar doos. Zelfs de binnenkant van haar witte dijen was behaard. “Zal ik je insmeren?”

Betty ging op haar buik liggen en ik begon haar rug in te smeren. Ze genoot zichtbaar van mijn aanraking. Haar grote tepels werden keihard en stonden fier vooruit. Ik masseerde haar rug en haar billen. Betty lag te spinnen als kat. Betty vertelde mij fluisterend dat ze het ontzettend fijn vond hoe ik haar masseerde en dat ze deze lichamelijkheid en intimiteit al zo lang had moeten missen. Ik zag hoe ze genoot en ik masseerde nu ook haar buik, borsten en dijen. Onbewust spreidde Betty haar benen. Ik raakte zelf ook behoorlijk opgewonden van de reactie van Betty. Opeens als vanzelf omhelsden we elkaar. We hebben heel lang intiem geknuffeld en gezoend. Betty raakte steeds meer opgewonden. Ze wreef met haar kut heen en weer over mijn dijbeen. “Ik heb het nog nooit eerder met een vrouw gedaan” fluisterde ze.

“Laat je maar gewoon gaan, en volg je hart,” zei ik. Ze kuste zachtjes mijn tepels en ging via mijn navel naar mijn venusheuvel. Hier stopte ze even. Maar ik spreidde mijn benen uitnodigend. Voorzichtig gaf ze kusje op mijn buitenste schaamlippen, daarna begon ze voorzichtig mijn binnenste lippen te likken. Uiteindelijk verhoogde ze snelheid van haar likbewegingen en richtte haar aandacht op mijn opgezwollen clitje. Betty befte mij heerlijk, ik lag met mijn ogen dicht te genieten. De spieren in mijn buik begonnen ritmisch aan te spannen, ik verloor de controle en ik kwam heerlijk klaar. Ik gaf Betty een heerlijke tongzoen. Langzaam zoende ik naar beneden ik kuste en likte de tepels van Betty. Ik ging verder naar mooie zachte buik met prachtige ronde vrouwelijke vormen. Ik verstopte mijn gezicht in haar kruis, dat zwaar behaard was met lang zwart krulhaar. Met de vingers van een hand drukte in haar buitenste schaamlippen naar buiten en ik kreeg een prachtig uitzicht op haar zeer grote binnenste schaamlippen. Haar lippen waren vochtig en roodgloeiend van opwinding. Eerst likte ik haar lippen en daarna concentreerde ik mij met mijn tong op haar flink gezwollen clit, terwijl ik met een vinger haar G plek stimuleerde. Al snel begon Betty met haar bekken te stoten. Snel kwam ze piepend, kermend, kreunend spuitend klaar. Een enorme hoeveelheid kutsap spoot met kracht uit haar schede in mijn gezicht. Betty schrok er zelf van. Ze dacht zelfs dat ze haar plas niet had kunnen ophouden. Maar gelukkig was het alleen haar heerlijke liefdessap.

Wij bleven ineengestrengeld liggen knuffelen, strelen en vingeren. Ik kroelde met mijn vingers door haar schaarhaar en trok er af en toe een beetje aan. “Ik wil ook een kale kut” fluisterde ze in mijn oor. We stonden op en we liepen naar de badkamer. Ik liet ons tweepersoonsbad vollopen, samen stapten we in het warme water. We zeepten elkaar in, streelden en masseerden elkaar. Ik pakte mijn onderwater vibrator en ik ging achter Betty zitten. Betty hing lekker ontspannen achterover in mijn armen, met haar benen wijd over de rand van het bad. Met de vibrator bewerkte ik haar clit en schaamlippen. Een siddering trok door haar lijf toen ik de vibrator bij haar naar binnen duwde. Ze pakte de vibrator van mij over en maakte stevig stotende bewegingen met haar onderlijf en de vibrator. Ze slaakte een paar oerkreten toen ze weer klaarkwam.

We bleven nog even knuffelen en strelen. We droogden elkaar af. Het was nu tijd voor haar scheerbeurt. Ik pakte de tondeuse, scheerschuim, babyolie. Betty pakte de handdoeken en een teiltje warm water. We liepen weer naar het terras. Betty ging wijdbeens in de ligstoel zitten met een kussen onder haar billen. Met de tondeuse haalde ik meteen al flinke plukken schaamhaar weg. Dat zag er al een stuk beter uit. Daarna zeepte ik Betty in. Voorzichtig begon ik te scheren. Het was een hele klus, maar het resultaat was prachtig. De kut van Betty zag werkelijk prachtig uit, het was net een roos met haar roze binnenste schaamlippen die mooi naar buiten staken. Eeuwig zonde om dat onder dat haar te verstoppen. In smeerde geschoren kruis in met verzachtende babyolie. Betty voelde zich ook apentrots op haar geschoren kut.

“Ik voel me net een pornoster,” lekker hoerig zei ze. We bleven de hele middag lekker van de zon genieten. Ik nodigde Betty uit om te blijven eten, maar ik moest nog wel wat te eten in huis halen. Ik ging naar boven en trok een kort zomers jurkje aan. Voor het gemak trok ik geen slipje of bh aan. Ook Betty had alleen haar blouse en rok aangetrokken. We stapten in mijn auto en gingen eerst even langs bij Betty. Ze moest de kat voeren en ze wilde ook iets sexy aantrekken. Ze kwam terug in een kort rood jurkje met hoog gehakte rode schoenen. Ze zag er echt sexy uit. We gingen naar de Delhaize, zo zonder slip een winkel, de koele lucht van de airco gaf een heerlijk fris gevoel.

Ik genoot van Betty, ze straalde een en al geilheid uit. Bij de groenten plaagde ze mij een beetje door een komkommer onder mijn jurkje te steken. Even later greep ze mij ongegeneerd in mijn kruis. Wat een heerlijke geile vrouw. Toen we uit de winkel kwamen stelde Betty voor om een leuke film te halen bij de videotheek. Ik wilde meteen de Videoland in lopen, maar Betty wist een veel betere videotheek, zei ze. Ik voelde al wat de bedoeling was, Betty wees mij de weg naar een straat even buiten het centrum. Videotheek Amor stond op de geblindeerde ramen. We liepen langs de stellingen met “gay”, “lesbian”, “bizar”, “animal”, “teens”, “big tits”, “fat ladies”, “SM”. Betty zocht iets leuks bij “amateur”  en “groepsseks”. Ze kwam terug met twee video’s “Geile Seksparty met Echte Hollandse Amateurs” en 50-plus Gang-Bang: One White Horny Lady and Seven Black Guys With Huge Cocks”.

“Dat klink geil,” zei ik. We reden weer naar huis. Onderweg vertelde Betty dat als ze masturbeerde ze vaak fantaseerde dat ze de hoofdrol speelde in een pornofilm waarin ze werd geneukt door meerdere mannen tegelijk. Thuis aangekomen bood Betty om te koken. Ik kreeg een ontzettend geil plannetje. Ik belde stiekem met mijn vriendin Ilse, en ik vertelde wat er vandaag was gebeurt. “Oh, wat geil” kreunde Ilse “ik sta helemaal te soppen.” Ik vroeg of ze zin had om met Ron langs te komen. “Stomme vraag Els, natuurlijk!”

“Nemen jullie de videocamera mee?” Na het eten dronken we een kopje thee. We zaten lekker ontspannen in ons blootje op de bank. “Zullen we een filmpje kijken.” De eerste film was een echte amateur film. Juist daardoor was de film juist extra geil. Geen perfecte superslanke lijven, met opgepompte borsten maar gewone mannen en vrouwen die genieten van seks. We zaten samen een beetje te vingeren op de bank. Ik stelde Betty voor om naar boven te gaan om op bed verder te kijken. Betty ging naar boven, ik ging nog even naar de keuken om wat hapjes en drankjes te pakken. Op dat moment kreeg ik een SMS op de mobiel van Ilse. ‘We zijn onderweg en we nemen een paar verrassingen mee.’ Wat voerde die geile Ilse nu weer in haar schild. Ik ging naar boven en Betty lag al wijdbeens. We deden de video in de recorder en we gingen verder kijken waar we gebleven waren. Er werd flink geneukt in alle standjes, het gebruikelijke werk, pijpen, beffen, anaal, lesbische scènes, uitmondend in een orgie waarin iedereen het met elkaar deed. Een heerlijk film omdat het allemaal amateurs zijn wordt er niet gefakete en deze mensen stralen ook uit dat er plezier aan beleven. Betty lag lekker te vingeren en kreunde.

“Dat zou ik ook wel willen. Het zo lang geleden dat ik echte pik van vlees en bloed gevoeld heb.” We besloten ook de andere film te bekijken. Het begon met een knappe rijpere blonde vrouw die het stralende middelpunt is van een gang bang met maar liefst zeven zalige zwaargeschapen zwarte mannen. Ze wordt de ene na de andere keer in de sandwich genomen door die onverzadigbare negers. Tegelijk wordt ze in haar aarsje, kut en mond geneukt. De film is in volle gang, terwijl ik de bel hoor.

“Wie kan dat nu zijn” zeg ik tegen Betty, terwijl net doe of ik heel verbaasd ben. Ik loop naar beneden en ik zie de auto van Ron en Ilse al staan. Ik doe de deur open. Daar staat Ron en daarachter Ilse omarmd door Pieter en August en een derde zwarte  man. Ik begroet Ron, Ilse, George, August en ik wordt voor gesteld aan Alwin. Alwin is de halfbroer van August. George en August zijn twee Surinaamse mannen die Herman en ik hebben leren kennen tijdens ons eerste bezoek aan een parenclub waar we ook Ron en Ilse voor het eerst hebben ontmoet. Ik vertelde dat Betty nu boven een beetje ligt vingeren bij een pornofilm. Dat we haar gaan verrassen met een lekker neukfestijn dat we gaan opnemen op de video. Ilse heeft de camera bij de hand en ik pak ook onze eigen camera. Snel trekken ze allemaal hun kleren uit. En de mannen sluipen muisstil naar boven. Voorzichtig doen ze de deur open en Betty ligt met haar ogen dicht zich zelf te strelen. De mannen sluipen doodstil naar het bed en als ze op het bed stappen schrikt Betty zich bijna lam.

“Verrassing!” Roepen we. Verbaasd kijkt Betty in rond naar de mannen. “Ja! Zeg dat wel! Wat een verrassing.” Ilse en de mannen stellen zich voor aan de blij verraste Betty. De vier mannen zitten om Betty heen en beginnen haar te strelen en te masseren. Herman zit achter Betty en masseert haar rug en schouders. Alwin streelt haar borsten, Pieter haar buik en August haar benen. Ondertussen nemen Ilse en ik dit heerlijke erotische schouwspel op met twee videocamera’s. August begint haar te beffen, Betty kreunt heel erg opgewonden. August geniet er zelf ook van want zijn forse zwarte pik staat strak stijf omhoog. Behendig rolt August een condoom over zijn pik en neemt plaats voor Betty. Hij trekt Betty naar de rand van het bed en hij steekt voorzichtig zijn machtige pik tussen haar schaamlippen.

“Ja, ja neuk me, Ja neuk me, neuk me keihard met je harde negerpik schreeuwt Betty. Betty houdt van dirty talk want in uiterste opwinding schreeuwt ze. “Neuk mijn geile hoerenkut. Ik ben je geile neuksnol.” Terwijl ze stevig wordt geneukt door August heeft ze pikken van Pieter en Alwin in haar handen. Meer een lang uitgerekte kreun komt August klaar terwijl het zweet van zijn voorhoofd gutst. Ilse en ik proberen alles zo mooi mogelijk op de video te zetten. Betty is nog niet gekomen en wil verder. Ron rolde een condoom om zijn keiharde neukstang. En wilde de plaats van August overnemen. Maar Betty gebaarde dat zij dit keer boven wilde. Ron ging op zijn rug liggen en Betty ging boven op zijn pik zitten. Ze begon ritmisch te rijden en haar slappe borsten slingerde op en neer. Betty houdt plotseling in en buigt zich helemaal naar voren zodat Ron met gemak aan haar borsten kan sabbelen. Terwijl zich voorover buigt trekt ze met haar handen haar billen uit elkaar en ze vraagt bijna smekend of iemand haar kontje wil neuken. Pieter heeft al een condoom gepakt en smeert zijn lul en Betty haar sterretje in met glijmiddel. Ik neem plaats tussen de benen van Pieter en ik kan zo een perfecte close up maken van deze dubbele penetratie.

Voorzichtig steekt Pieter zijn flinke pik in anus van Betty. Als hij er helemaal in zit beginnen Ron en Pieter om beurten voorzichtig te stoten, steeds harder tot dat een stevig neuktempo hebben. Betty kirt en gilt en kreunt en geniet met volle teugen. Plotseling begint ze over haar hele lichaam te trillen en te bibberen. Met een jammerend kreet komt ze klaar. Ook de Ron en Pieter laten zich nu helemaal gaan en komen klaar. Pieter laat langzaam zijn slapper worden de pik uit haar anus glijden. Betty laat zich van Ron afrollen. Ze zijn alle drie nat van het zweet. Het haar van Betty plakt aan haar hoofd.

We besluiten allemaal wat te drinken. En Betty straalt een en al geilheid uit terwijl we wat drinken speelt ze al weer met de pikken van Alwin en August. Als de mannen weer wat tot rust gekomen zijn zit Betty alweer ongeduldig heen en weer te schuiven op bed. Betty wilde had nog een wens: een driedubbele penetratie met Alwin, August en George. August ging op zijn rug liggen, Betty nam zijn pik in haar mond om hem lekker stijf te pijpen. August rolde een condoom over zijn pik en smeerde hem rijkelijk in met glijmiddel. Betty ging boven hem zitten en liet zich lekker met haar anus op zijn pik zakken. Zuchtend, kreunend en steunend liet ze August binnendringen. Alwin stond al klaar om met zijn staalharde pik om haar druipende kut te penetreren. Als Alwin een August in een goed ritme bewegen neemt Betty ook nog de pik George in haar mond. Het is een prachtig gezicht hoe drie zwarte mannen het melkwitte hunkerende vrouwenlichaam van Betty omstrengelen. Betty gloeit helemaal, in lichaamsopeningen wordt ze geneukt door een zwarte pik. Samen met Ilse probeer ik zoveel mogelijk van dit ontzettend geile tafereel op de video te zetten. Het stoten van August en Alwin gaat steeds harder en feller. Kreunend en grommend gaan de drie mannen te keer, terwijl Betty kronkelt van genot. De drie mannen staan op het punt om klaar te komen. Betty roept.

“Spuit je zaad maar in mijn smoel, alsjeblieft.” De mannen trekken de condooms van hun lullen, en staat stevig te rukken vlak boven het gezicht van Betty. Alwin spuit als eerste zijn zaad in het gezicht van Betty, die zichzelf ligt klaar te vingeren. Na Alwin lozen August en Pieter ook hun zaad in het gezicht van Betty. Betty blijft een tijdje roerloos liggen. Ze veegt het zaad met een tissue van haar gezicht. “Ik voel me zo gelukkig, ik voel me nu echt 1000% vrouw,” zegt Betty met een dolgelukkige glimlach. We drinken wat met z’n allen. Ilse vraagt aan mij of ik geen zin heb gekregen in een lekkere zwarte vent met een grote pik. Ik ben geil en geniet enorm van het prachtige liefdesspel, maar ik wil mijn geilheid bewaren voor Herman die morgenavond weer thuiskomt van zijn zakenreis. Herman en ik hebben afgesproken dat hij alleen met andere vrouwen neukt waar ik bij ben, ik neuk alleen met andere mannen waar bij is. Want ik vind het heerlijk om te zien hoe Herman een andere vrouw neukt, en Herman vind het prachtig om te zien hoe ik door andere mannen wordt geneukt.

Ilse heeft wel zin in een triple-fuck, maar de machtige negerpikken van Alwin, Pieter en August zijn verschrompeld tot slappe wormpjes en hun zakken zijn flink leeg gemolken door Betty. Gelukkig voor Ilse was de pik van Ron alweer staalhard en stond strak gespannen omhoog. Van negers wordt gezegd dat ze grote pikken hebben. Maar de blanke pik van Ron is ook een gigantisch apparaat.

Ilse en Ron kruipen op bed en knuffelen, strelen en zoenen elkaar. Ron duikt met zijn gezicht tussen de benen van Ilse en beft haar vol overgave. Ilse laat zich zelf helemaal gaan en ze komt al snel schokkend klaar. Naai me, naai me moedigt ze Ron aan. Ron steekt zijn neukstaaf tussen haar schaamlippen en begint Ilse in een langzaam tempo met lange halen te neuken. Ron en Ilse gaan helemaal in elkaar op en ze stralen uit dat ze ontzettend veel van elkaar houden. Na een paar keer zijn orgasme te hebben uitgesteld kan Ron het niet meer houden en spuit zijn zaad in de kut van zijn vrouw. Ze blijven genietend en elkaar zachtjes kussend in elkaars armen liggen. Het zaad van Ron druipt uit de spleet van Ilse. Ilse wrijft met haar vingers tussen haar schaamlippen en likt het zaad van haar vingers.

Betty heeft zich ondertussen ontfermt over de snikkels van Alwin, Pieter en August. Trekkend en pijpend heeft Betty de machtige zwarte genotsknotsen weer op volle sterkte gebracht. Ron wenkt de mannen dat ze erbij mogen komen. Nu is het aan Ilse de beurt voor een drievoudige penetratie. De drie mannen rollen elk een condoom over hun pik. Pieter pakt de fles met glijmiddel om hem extra glad te maken voor de anale penetratie.

Ilse wordt in de sandwich genomen met Alwin in haar kut en Pieter in haar anus. Ondertussen zuigt Ilse aan de pik van August die verpakt is in en rood aardbeien condoom. Ron heeft de videocamera gepakt en legt vast hoe zijn vrouw door de drie negers wordt verwend. Pieter is de eerste die klaarkomt, en daarna kont August. Alwin blijft nog even doorstoten totdat ook Ilse klaarkomt, waarna hij zich zelf ook helemaal overgeeft aan het orgasme.

We blijven met zijn allen nog wat na praten en wat drinken. Betty is zielsgelukkig en ze vraagt zich af hoe het komt dat ze het zo lang volgehouden heeft zonder echte seks. Het is inmiddels 1 uur in de nacht, we spreken af dat we een vervolg zullen geven aan deze avond. Het lijkt mij ook wel wat een seksparty in huiselijke kring, dan kunnen we de video bekijken die we hebben gemaakt. Ron is een video hobbyist en hij heeft een hele installatie waarmee hij videobanden kan monteren. Ron neemt de banden mee om er een lekkere spannende film van te maken. We nemen afscheid van elkaar en de auto’s van Ron en Betty rijden weg in de nacht.

Als ik boven terug kom ruikt de hele slaapkamer nog naar geilheid en seks. Ik besluit om de nacht maar door te brengen in de logeerkamer. Eenmaal onder de wol fantaseer ik dat Herman is thuis gekomen en we geweldige seks hebben, en ik vinger mezelf in slaap.

Moria

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *