Sofie kijkt op de wekkerradio

()

Sofie kijkt op de wekkerradio. Over 2 minuten gaat de wekker af en normaal staan Sofie en haar man Richard dan samen op om te gaan werken. Vandaag zal Richard echter alleen opstaan want gisteren heeft Sofie onverwachts haar ontslag gekregen. Wegens reorganisatie werden 10 mensen aan de deur gezet.

8u30:

Langzaam ruimt Sofie de keukentafel af, haar man is net vertrokken. Ze neemt de krant en gaat op zoek naar de werkaanbiedingen. Bij de firma De Schepper zoeken ze een parttime administratieve kracht, Sofie neemt de telefoon en maakt een afspraak met de secretaresse van de personeelsdirecteur, vanmiddag om 14u mag ze langskomen voor een sollicitatiegesprek.

14u05:

Zenuwachtig treedt Sofie het kantoor van de personeelsdirecteur binnen. “Komt U binnen mevrouw Sofie Overtomen, ik ben John, U kwam solliciteren voor de parttime administratieve functie?” Het gesprek verloopt vrij vlot, John is een sympathieke jonge veertiger met licht grijzend haar, Sofie vindt hem wel knap ook al is hij heel wat ouder dan zijzelf. Eigenlijk fantaseert Sofie al een tijdje om eens seks te hebben met een oudere meer ervaren man dan haar eigen man. Als ze de verhalen uit de boekjes zou mogen geloven zouden oudere mannen veel betere minnaars zijn.

14u30:

Einde van de sollicitatie, Sofie mag volgende week op proef beginnen op de orderadministratie. Het contract zal klaar liggen om 19 uur.

18u55:

De fabriek ligt er verlaten bij, de personeelsdirecteur opent de deur en laat Sofie binnen, hij doet de deur achter haar terug op slot. Eigenlijk vindt Sofie het wel spannend, alleen met een andere vreemde man in een groot bedrijf. Ondanks vele avances op haar vorige bedrijf was Sofie tot nu toe haar man altijd al trouw gebleven in die 2 jaar dat ze nu al getrouwd waren. Waarom eigenlijk, Sofie wist dat ze knap was en wou eigenlijk het ook wel eens weten hoe het zou zijn om seks te hebben met een andere man. De gedachte dat ze misschien met deze vreemde man seks zou hebben windt haar op. Zou hij ook met haar naar bed willen? Tijdens de sollicitatie had hij haar enkele keren nadrukkelijk in de ogen gekeken en ze had ook wel gezien dat hij zijn ogen niet van haar kon afhouden. Misschien kan ik hem proberen verleiden en daarmee een hoger salaris bekomen.

Samen nemen ze het contract door, John stelt haar voor iets te drinken. Met een glas water in de hand komt hij naast haar zitten, Sofie kijkt toch wat verlegen naar rechts recht in de ogen van John, hij glimlacht en zet het glas water voor haar neer. “Het salaris zou ook iets hoger kunnen zijn Sofie, als je me tenminste af en toe een dienst zou willen bewijzen?”

19u30:

John buigt zich dichter naar Sofie, kust haar zachtjes op de mond, Sofie voelt de opwinding stijgen in haar buik. Gelukkig heeft ze vlak voor ze naar hier kwam nog condooms kunnen kopen bij de apotheker om de hoek. Ze wil wel graag met John seks hebben om een hoger salaris te krijgen maar haar laten vol spuiten door hem en misschien in verwachting geraken vindt ze toch iets te ver gaan. John streelt haar kleine stevige borstjes door de stof van haar blouse, Sofie legt haar hand op het kruis van John en vindt daar al een stevige bobbel. John knoopt de knopjes van de blouse open, maakt haar BH los en begint zachtjes te zuigen op haar tepels. 5 minuten later liggen ze volledig naakt op het zachte tapijt van het kantoor van John. John steekt een vinger in het natte kutje van Sofie en begint haar langzaam te vingeren. De opwinding stijgt, Sofie trekt aan de alsmaar groeiende penis van John. Opgewonden steekt John zijn hoofd tussen de slanke dijen van Sofie. Hij begint Sofie te beffen zoals Sofie nog nooit is gebeft, haar man Richard heeft dat eigenlijk nog nooit bij haar gedaan. Sofie wil ook niet achter blijven en begint de harde pik van John te pijpen. “Ik wil je neuken” fluistert John tussen twee likbeurten.

“Ik heb condooms in mijn handtas” hijgt Sofie. “Ik zou je zo graag zonder condoom neuken Sofie, ik zal oppassen en je niet volspuiten.” Sofie twijfelt, ze wil natuurlijk die extra bonus die John heeft beloofd en eigenlijk wil ze ook wel die harde pik zonder condoom in haar voelen. Als hij inderdaad haar niet volspuit wil ze het wel proberen. “OK, John, steek hem er maar in maar je mag me niet volspuiten hé, ik wil geen kind van jou.” Sofie gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen, John glijdt snel zonder condoom haar kut binnen en begint onmiddellijk te pompen in haar natte kut. Sofie gilt het uit van genot. “Ah wat lekker zo een grote pik in mijn kut, ah …, hij is zoveel groter dan de pik van mijn man”

John vertraagt even het tempo, als hij haar zo blijft neuken komt hij binnen de minuut klaar. Sofie slaat haar benen rond het lichaam van John om hem nog dieper te kunnen voelen stoten. Wat is het toch heerlijk om zo lekker geneukt te worden. John is duidelijk een veel betere minnaar dan haar man. Doordat ze zo opgewonden is voelt Sofie haar orgasme al opkomen. “Ik kom bijna klaar” hijgt Sofie in het oor van John. John is ook bijna zover maar probeert zich zo lang mogelijk in te houden.

“Ik wil op je zitten als ik klaar kom John, trek hem eruit”. John stopt zijn neukende bewegingen en gaat op zijn rug liggen. Sofie klimt onmiddellijk op John, ze wil zo snel mogelijk verder neuken. Ze laat zich in één beweging op zijn harde leuter zakken en begint snel te wippen. John kijkt naar zijn buik en ziet hoe zijn penis in en uit Sofie schuift. Hij hoopt dat ze snel klaar komt want hij voelt aan zijn ballen dat hij zich niet meer lang zal kunnen beheersen. Sofie versnelt nog het tempo, ze is nu dicht bij haar orgasme. “John, ik ga klaarkomen, blijf me neuken, het is zo lekker, Ah …” “Ik kan het niet meer ophouden Sofie, ik moet spuiten, ik kan me niet meer inhouden, …” Sofie voelt haar orgasme komen, ze drukt haar onderlichaam nog dieper op John zijn pik. “Ik kom klaar John, ah, spuit me maar vol, het kan me niet schelen !”

Twee seconden later spuit John al zijn sperma diep in de klaarkomende Sofie. “Oh ja John, ik voel het in me spuiten, ah wat lekker veel sperma in mijn kut, ik hoop dat er geen kindje van komt!” Gelukkig voor Sofie (en haar huwelijk) had John niet raak geschoten, ze hield er wel een extra bonus van € 250 per maand aan over, de moeite waard om het risico eens te nemen

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *