Uitbesteed…

()

De hele week maakte mijn meester een bad voor mij klaar, op de rand van het bad lag elke avond een heerlijke joint zodat ik al snel in de stemming kwam. Eenmaal uit bad lagen dan mijn kleren en schoenen klaar die ik die avond moest aantrekken. Ik mag wel zeggen dat ik er de hele week als een geile slet bijzat; leer, rubber, lak: alles zat even strak en was superkort, je keek zo tegen mijn kale kutje aan. Dat was dus het enige wat ik doen moest van mijn meester; er elke avond uitzien als een gehoorzame slet; dat lijkt eenvoudig maar er wil nog wel eens iemand onverwacht voor de deur staan. De gedachte aan het eventuele bezoek en wat er dan met mij zou kunnen gebeuren zorgde er voor dat ik elke avond met een supernat in de kamer zat. Helaas hebben we de hele week geen bezoek gehad: wat had ik mij graag zo laten zien aan enkele vrienden van ons.

Uiteindelijk werd het dan zaterdag en ik voelde de spanning toenemen; je moet namelijk weten dat de beloningen die ik van mijn meester krijg mij helemaal in extase brengen. Zoals gebruikelijk die week stond er weer een heerlijk heet bad op mij te wachten met op de rand wel een hele sterke joint. Deze avond mocht ik van mijn meester zelf mijn kleren uitzoeken, hij zou dan keuren of ik er wel geil genoeg uitzag. Ik wist nog steeds niet wat zou gebeuren die avond, mijn kutje werd alsmaar natter en voor ik mij zou gaan omkleden heb ik eerst nog even heerlijk mijn klitje verwend. Uit mijn kast haalde ik mijn strak leren rokje, een daarbij horend jasje, kousen met naad en schoenen met stilettohakken. Ik kleedde mij aan en ging mijn meester voor de keuring. Hij bekeek mij van top tot teen en plotseling voelde ik zijn grote hand bij mijn kutje. Hij controleerde of mijn kutje wel glad genoeg was en duwde plots drie vingers bij mij naar binnen, ik dacht dat ik knapte maar net voor dat zou gebeuren stopte hij.

Mijn meester was tevreden en gaf mij opdracht mijzelf op te gaan maken en piercings in mijn tepels te doen. Als ik klaar was moest ik boven op hem wachten. Ik zat al een tijdje te wachten toen ik plots de deurbel hoorde, ik schrok en voelde mijn hart in mijn keel. Beneden hoorde ik stemmen, die van mijn meester en van een onbekende man. De trap kraakte en mijn meester kwam mij halen, hij sprak geen woord deed mij een blinddoek voor en een halsband om. Hij geleide mij de trap af en liet mij in de gang staan.

Daar stond ik dan als een supergeile slet te wachten op wat er komen zou. Ik hoorde mijn meester tegen de onbekende man zeggen waar hij mij heen moest brengen en iets over een cassettebandje. Ik werd geboeid en aan de halsband meegenomen naar buiten, ik hoopte maar dat de buren de gordijnen dicht zouden hebben.

Ik moest plaatsnemen in een auto en hoorde de deuren dichtslaan. De onbekende man bleek een taxichauffeur te zijn die mij weg zou brengen en weer zou ophalen. Hij stopte het cassettebandje in de radio en ik luisterde naar de boodschap die mijn meester had ingesproken. Mijn meester zei dat ik een goede slavin was geweest en als beloning had hij mij “verhuurd” aan een groep mensen. Ik stond volledig beschikbaar voor hen, mijn meester had mij veranderd in een hoer en ik vond het een heerlijke gedachte.

De taxi stopte, de portieren gingen weer open en iemand nam mij mee aan mijn halsband. Eenmaal binnen werd mijn halsband afgedaan en mocht ook mijn blinddoek af. Ik moest plaatsnemen op een groot bed dat in de kamer stond met daar omheen een paar banken waar een aantal mannen en vrouwen zat te wachten. Mijn kutje werd drijfnat en ik zou mijn meester niet willen teleurstellen. Liggend op het bed moest ik mijn kutje gaan verwennen en al snel was ik op mijn eerste hoogtepunt. Blijkbaar vond het publiek dit ook heerlijk want overal over mijn lichaam werd ik gestreeld en gelikt.

Ik telde vier mannen en drie vrouwen die er allemaal even strak uitzagen. Slanke en dikke vingers verdwenen achter elkaar in mijn kutje en in mijn geile kontje. Een van de mannen duwde zijn stijve pik in mijn mondje en gulzig begon ik hem te pijpen. Wat was dat een heerlijk grote lul. Door het vele vingeren en die pompende lul in mijn mond was ik al weer diverse malen klaar gekomen. Rust kreeg ik niet, ik moest op handen en knieën gaan zitten. Een van de vrouwen begon mij te tongen en ik voelde een pik in mijn kontje glijden, ik kon wel schreeuwen; zowel van de pijn als van het genot.

De vrouw die mij zoende kroop onder mij, likte mijn klitje en gebaarde dat ik het zelfde bij haar moest doen. Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat iedereen nu lekker aan het geilen was, de hele situatie wond mij enorm op. Weer moest ik anders op het bed gaan liggen en al snel werden hun bedoelingen mij duidelijk: ze wilde mij tegelijk in mijn kutje en kontje neuken. De eerste stijve pik gleed in mijn kutje, een van de vrouwen pakte een grote dildo die ik nat moest likken, eenmaal nat genoeg stopte zij hem in mijn kontje en ging wild op en neer. Heftig schokkend kwam ik klaar.

De dildo werd eruit gehaald en een grote pik kwam ervoor in de plaats, hij vulde mij helemaal. De twee andere mannen drukten hun twee eikels tegen elkaar, zodat ik ze allebei tegelijk kon likken en pijpen. Ik had nu vier lullen in mijn lichaam die allemaal op het punt stonden mij vol te spuiten. Al mijn spieren spanden zich en ik voelde de ene na de andere lul klaarkomen in mijn lichaam, ik begon te schokken en plotseling vloeide alle kracht uit mijn lichaam, ik was weer klaargekomen en doodop.

Het zaad droop over mijn lichaam en de vrouwen begonnen mij helemaal schoon te likken. De mannen moedigden ons aan om een heerlijke show weg te geven en dat deden we dus ook, een voor een moest ik die heerlijke kutjes likken en proefde de verschillende spermasmaken van de mannen. Nog eenmaal kwam ik klaar, ik was aan het einde van mijn kunnen.

Nadat ik mij gedoucht had was de taxi er alweer. Ik kreeg mijn blinddoek weer voor, mijn halsband weer om en een envelop mee. Onderweg voelde ik dat de chauffeur een andere route nam, ik merkte ineens dat we op de autobaan reden, daar waren we op de heenweg niet geweest. De taxi remde af en de chauffeur nam mij mee naar buiten, ik hoorde het verkeer razen en dacht dat we op een parkeerplaats stonden. Door de blinddoek kon ik het niet zien en ik zou hem nooit afdoen zonder toestemming van mijn meester, ik liet maar gebeuren wat gebeuren zou.

De chauffeur drukte mij voorover tegen de zijkant van de taxi en duwde mijn benen uit elkaar. Wild begon hij in mijn kut te neuken, de gedacht dat ik niet wist hoe hij eruit zag en hoeveel mensen er stonden te kijken wond mij zo op dat ik weer supergeil werd. Ik voelde hoe hij klaarkwam en zijn lul uit mijn kut haalde. Zuig hem maar leeg vuile slet schreeuwde hij, ik zoog zijn lul leeg en likte hem schoon. Ik stapte weer in en ging eindelijk naar huis. Nadat ik thuis alles aan mijn meester verteld had deden we het samen nog eens over. Uiteindelijk kropen we tegen elkaar aan en zei mijn meester dat hij trots op mij was, er zat namelijk 500 euro meer in de envelop en een briefje waarop stond dat ik een geile slet was.

Ik was moe, viel in slaap en heb heerlijk gedroomd van een volgende “beloning”.

Miss Ischa

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *