Strandag in Cadaqués I

()

Hoogzomer. Ik draaide het oude grijze Fiatje 850 de bergweg op, weg van Roses, richting de Pyreneeën. Ramen open, muziek op hard. Vakantie aan de Costa Brava, de laatste vakantie voordat ik zou gaan studeren.

Twintig jaar en op de drempel van wat in mijn beleving ‘het echte leven’ zou gaan worden. Bruingebrand, gebleekte haren, een lichaam gevormd door fanatiek sporten. En uitermate relaxed.

Ik logeerde in het huis van vrienden van mijn ouders en was de stranden van L’Escala en Roses zo langzamerhand wel beu. Hoge flats, volle boulevards, volle stranden met voornamelijk duidelijk aanwezige Nederlanders en Duitsers. De avond ervoor was ik uitgenodigd door de buren voor een biertje. Een bejaard echtpaar, aardige pensionado’s uit Engeland die hun leven verder wilden wijden aan zon en gin tonics en van hun pensioen een huisje hadden gekocht vlak bij Roses. Nadat ik aangaf de toeristische plekken wel te hebben gezien, vroegen zij of ik al in Cadaqués was geweest. Ik antwoordde ontkennend.

Cadaqués bleek, althans volgens hun beschrijving, een kustplaatsje te zijn met Spaanse laagbouw en een leuk strandje. Een kunstenaarsplek en de woonplaats van Salvator Dali. Een ander soort toerisme dus. Het klonk aanlokkelijk en in ieder geval de moeite van een bezoekje waard. Aangezien ik geen vervoer had en Cadaqués alleen via een bergroute te bereiken bleek te zijn, boden zij mij aan hun autootje de volgende dag te lenen.

De bochtige weg naar boven, rechts ravijn, links bergwand, gaf weinig ruimte om uit te wijken, iets waaraan het lokale verkeer kennelijk weinig boodschap had. Hoewel het uitzicht hier en daar adembenemend was, had ik weinig tijd om ervan te genieten. Op het moment dat de weg weer naar beneden glooide, zag ik tussen twee bergtoppen opeens de zee schitteren. Even later stuurde ik rechtsaf naar beneden het dorp in.

Na de auto geparkeerd te hebben, slenterde ik over de kleine ramblas, van het strand gescheiden door een straat. Aan de zijkant van het kleine strandje een soort houten strandbar. Blauwe vissersboten op het strand met de traditionele glazen lampen op de voorplecht. Een zanderig pleintje, meer was deze ramblas niet, met een paar jeu de boulende mannen. Hier en daar een Noord Afrikaanse kralenketting verkoper. Een klein houten kraampje met kitscherige schilderijtjes.

Ik zwierf door de kleine straatjes tussen de witte huizen door naar boven. Op het hoogste punt vermoedde ik de kerk. Af en toe een flard van een gesprek of van muziek uit een radio uit een open raam of deur. Gelach van spelende kinderen. Een fantastisch sfeertje. Cadaqués bleek een leuk dorpje met een soort mix van hippieachtige, voornamelijk vrijheid uitstralende vibratie en toch een traditioneel Catalaans vissersdorpje.

Na de kerk, inderdaad op het hoogste punt van het dorp gelegen, te hebben bekeken, werd het tijd voor het strand. Bijna weer afgedaald, kwam ik langs een piepkleine super-mercado, een winkeltje met een witte gevel, waardoor de felgele fiets die er tegenaan stond opviel. Ik bedacht mij dat een fles water voor op het strand een goed idee zou zijn. Achter de kassa stond een vrouw van begin dertig. Mooie olijfkleurige huid, diepbruine ogen en halflang zwart haar. Zoals veel Spaanse vrouwen mooi en elegant. Vriendelijk heette zij mij welkom. In mijn beste Spaans brabbelde ik dat ik graag een fles water wilde kopen voor op het strand.

Wij raakten aan de praat over waar ik vandaan kwam, hoe lang ik zou blijven en wat ik van Cadaqués vond. Wilma, kennelijk uit te spreken als Bilma, kwam uit Barcelona en was hier verliefd geworden op een Engelsman. Uiteindelijk bleek de vakantieliefde geen stand te houden en was hij terug gegaan naar zijn land. Wilma was blijven hangen door de schoonheid van het dorpje, zoals ze zei. Gedurende het gesprek werd ze steeds opener, ging meer lachen en raakte af en toe mijn arm aan, om ten slotte haar hand op mijn schouder te laten liggen. Het voelde als elektrisch geladen aan.

In mij welde een onverklaarbaar gevoel van geilheid op. Ze leek nergens op uit, alleen maar vriendelijk zijn, maar ondertussen stak een erectie van heb ik jou daar de kop op. In die situatie dus niet iets om trots op te zijn, maar om je eigenlijk een beetje ongemakkelijk over te voelen. Gauw stopte ik mijn hand in de zak van mijn bermuda om het te maskeren. Wilma keek mij aan terwijl ze op haar lip beet met een blik die mijn gemoedstoestand alleen maar erger maakte. Haar vingers gaven een klein kneepje in mijn schouder. Ik wist niet goed hoe er mee om te gaan, sloot dus het gesprek maar af, betaalde voor mijn fles Font Vella en groette haar. Terwijl ik een beetje opgelaten de winkel verliet riep ze; “Nos vemos!”

Op het strand lagen weinig mensen. Wel zo rustig. Ik besloot aan de andere kant van het houten strandbarretje mijn handdoek uit te spreiden. Verderop stond een wit gebouwtje zonder dak en met twee deuropeningen. In één ervan was een rood wit lint gespannen. Het bleken douches te zijn, waarbij de herenkant kennelijk niet gebruikt kon worden. Maar regelmatig zag ik ook mannen die uit het water komend zich afspoelden onder de vrouwendouche. Geen punt kennelijk, in Cadaqués.

De situatie met Wilma bleef door mijn hoofd spoken en ook mijn geilheid nam niet af. Grappig eigenlijk dat zo’n gevoel je ook anders laat kijken. Waar ik normaal nauwelijks iets zou registreren op het strand, zag ik nu met name vrouwen anders. Ik nam hun figuur in mij op en gaf er in mijn hoofd een cijfer voor. Rechts voor mij lag op ongeveer vijf meter een echtpaar. Hij met een dikke buik en slapend. Zij een jaar of vijfenveertig, topless op haar buik liggend, groen klein broekje aan, lezend. Lekker bruin, blond kort haar, strakke bilpartij en geen gram te veel. Zij lag met haar hoofd naar mij toe en ik zag aan haar decolleté dat half tegen haar handdoek gevouwen lag dat zij behoorlijke borsten moest hebben. Een absolute acht en een half.

Om af te koelen besloot ik tot een duik. Mijn poging normaal het water in te komen, wat in de praktijk onhandig over de steentjes op de bodem struikelen bleek te zijn, werd lachend bekeken door een oudere dame in een badpak. Uiteindelijk bereikte ik de zandbodem. Ik lachte een beetje onbeholpen terug. In een voor mij véél te rap Catalaans sprak zij mij toe. Ik begreep het niet en maakte dat duidelijk met mijn handen. De oudere dame, ik schat makkelijk zeventig, dobberde een eindje weg op haar rug. Hoewel een gewoon uiterlijk, zag ik ook een enorme borstpartij boven water drijven, waar ik zo’n beetje inkeek. Zo ging mijn opwinding niet weg, natuurlijk.

Na een flink eind de zee in gezwommen te hebben draaide ik mij watertrappelend om. Het uitzicht op Cadaqués was van daaruit subliem. De shift of focus hielp ook de rest van mijn gevoel wat afkoelen. Langzaam zwom ik terug. De oude dame had zich afgedroogd en stond nu met haar rug naar mij toe kansloze pogingen te ondernemen om haar eigen rug in te smeren. De bandjes van haar badpak vielen over haar schouders en maakten dat er ook niet makkelijker op.

Eigenlijk gedachteloos liep ik naar haar toe en gebaarde of ik het even voor haar moest doen. Ze lachte dankbaar en ik kreeg een pot met donkerbruin vet in mijn handen gedrukt. Langzaam vette ik haar nek in, onder haar opgestoken haar. Terwijl mijn handen over haar schouders gleden zuchtte zij iets te nadrukkelijk. Onmiddellijk meldde mijn erectie zich weer. Mijn hemel, wat was dat toch met dit dorp? Werd ik hier nu werkelijk opgewonden van een dame die makkelijk mijn oma kon zijn? Ze leunde echt tegen mijn smerende handen aan en kreunde nu zelfs zachtjes. Geil als ik was geworden gleed ik met mijn handen onder haar badpak naar de zijkant van haar enorme borsten, mijn strakke erectie voorzichtig tegen haar bilspleet aan duwend. Ik zorgde ervoor dat voor eventueel publiek op het strand het niet waarneembaar was. Weer hoorde ik haar zachtjes kreunen. Brutaal gleed ik met mijn gladde handen naar voren en omvatte van achter haar beide borsten snel even.

Ik voelde grote, rechtopstaande tepels. Zij keek snel opzij en fluisterde: “Si, me gusta mucho, quiero un poco mas fuerte”, of iets dergelijks. Ik zag het maar als een aanmoediging en deed dezelfde beweging nog eens, maar nu trok ik erbij aan haar tepels. Ze kreunde nu iets luider en ik wilde geen slapende honden wakker maken op het strand, dus na een laatste keer haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger te hebben gewreven stapte ik terug. Toen zij zich omdraaide zag ik in haar ogen een blik als van een jong meisje. Ze gaf mij een knipoog en likte over haar lippen terwijl ik haar het vet teruggaf. “Gracias amigo” wist ze nog te zeggen. “Nos vemos….”. Dat had ik eerder gehoord, ik wist alleen nog steeds niet wat het betekende.

Ik liep terug naar mijn handdoek en ging zitten. De blonde vrouw lachte naar me en stak even haar duim omhoog. Shit, kennelijk toch niet zo goed geacteerd als ik dacht. Of misschien bedoelde ze het alleen maar om daarmee mijn ridderlijkheid te waarderen. Al snel bleek toch dat ze waarschijnlijk het eerste had bedoeld. Ze kwam overeind en ging in kleermakerszit naar mij toe zitten. Haar man lag achter haar en sliep nog steeds. Overdreven langzaam wreef ze met slanke handen met lange, roodgekleurde nagels vermeend zand van haar borsten, mij recht aankijkend. Haar borsten waren van behoorlijk formaat en stonden pront rechtop. Met haar vingers gleed ze onder haar borsten door, ertussen in. Wat een show, vond ook mijn lid, gezien de tent in mijn bermuda. Langzaam draaide ze rondjes om de harde knoppen. Ik had het niet meer en vond het supergeil. Ze deed net alsof het niet voor mij was bedoeld en pakte haar boek weer. Cadaqués maakte mij langzaam gek.

Na tot rust te zijn gekomen en langzaam te zijn weggedommeld, besloot ik nog een keer het water in te gaan. Vrijwel onmiddellijk volgde de oude dame, alsof ze er op had zitten wachten. Toen ik over de steentjes waadde bedacht ik mij dat dat ook voor haar vervelend moest zijn, dus wachtte ik en stak mijn hand naar haar uit. Een gerimpelde maar goed verzorgde hand met gelakte nagels nam hem aan. We liepen gebaren naar elkaar makend de zee in. Zij liep langzaam door totdat ze tot haar nek onder water was. Omdat de dame een stuk kleiner was kwam het water bij mij tot net boven mijn navel. Rustig boog ik mijn benen en zakte ook tot mijn nek in het water.

Onmiddellijk werd onder water mijn hand gepakt en naar haar borsten getrokken. Zij zat schuin voor mij, met haar rug naar het strand en het leek op een rustig dobberen, hoopte ik. En terwijl ik aan haar stilzwijgende verzoek voldeed en met mijn hand onder haar oksel haar badpak ingleed, voelde ik haar het touwtje waarmee mijn bermuda vastzat lostrekken. Mijn hand gleed over haar tepel en ik trok zachtjes. “Muy fuerte”, zei ze. Ik vermoedde dat ze het harder wilde en trok en draaide haar tepel behoorlijk hard nu. “Si”, kreunde ze en liet haar hand achter zich in mijn zwembroek glijden en begon mij af te trekken. Ik had niet veel nodig, voelde ik. De hele dag opgewonden; de ontlading zou snel komen. Haar hand gleed over mijn pik naar mijn ballen en haar vingers sloten zich om mijn zak en trok er zachtjes aan.

Megageile oude, charmante dame. Ik wist niet hoe ik het had. Ze keerde zich naar mij om alsof we gewoon in gesprek waren en liet de bandjes van haar badpak afzakken. Beide gigantische borsten dreven voor mij net onder het wateroppervlak. Ik pakte met beide handen haar tepels vast. Haar ene hand trok mij af, draaide rondjes om de rand van mijn eikel en ik voelde haar nagels zachtjes krassen. Haar andere hand zat kennelijk tussen haar eigen benen, want terwijl ik aan haar tepels trok en ze draaide, kwam ze klaar met een langgerekt “Si…”.

Na even rust, voelde ik haar andere hand om mijn ballen. Ze kneep zachtjes in mijn zak en versnelde de beweging om mijn pik. Ik kwam als een raket naar het heelal, met sterren en al. Stralen sperma door het water. Beiden kwamen we even bij, kijkend naar de horizon.

“Mi gusta mucho”, zei ze na een tijdje, toen we alle kleding weer strand gereed hadden gemaakt. Ik begeleidde de lieve oude dame over de steentjes terug. Met een laatste knipoog liep ze door naar haar plekje.

De blonde dame lachte lief naar mij toen ik haar passeerde. Eenmaal op mijn handdoek blies ik nog een kusje naar de oude dame, draaide mij om en doezelde weg, heerlijk.

Ik werd wakker met een droge mond, ging rechtop zitten en nam een slok water. Op dat moment keek de blonde dame op, kwam ook overeind en ging weer in kleermakerszit zitten met haar rug naar haar man, die lag te lezen. En weer begon het ritueel met en rond de prachtige bruine borsten. Iedere vrouw hier leek de hele dag botergeil. En ik werd het er ook van. Haar handen gingen nu over haar strakke buik, nog steeds denkbeeldig zand afvegend. Ook haar benen kregen die behandeling. Daarna haar kruis, waarbij ze met één hand haar broekje wel erg ver opzij trok, zodat ik tegen een glad en openstaand glinsterend poesje aankeek. Daarna trok ze de andere kant van haar broekje weg, waarbij haar vinger ook over haar lipjes veegde. Een fantastische voorstelling voor een heel selectief publiek, namelijk alleen ik. Haar broekje weer uitermate langzaam rechttrekkend ging ze nu met haar vingers achter haar broekrand. Ik zag door de stof de knokkels van haar gekromde hand. Het kon bijna niet anders of ze bewerkte kort haar clitoris. Ze keek mij recht aan en beet op haar lip. Daarna pakte zij haar boek weer en begon te lezen. Haar suffe man was weer in slaap gevallen.

Na mijn zoveelste erectie van die dag te hebben laten afkoelen, voelde ik het zand, waarschijnlijk in mijn zwembroek gekomen bij de act met de oude dame, onplezierig in mijn bilnaad schuren. Ik besloot even de zaak af te spoelen en liep naar de douche die nog wel mocht worden gebruikt. Omdat ik alleen was, besloot ik mijn bermuda even uit te trekken en snel uit te spoelen.

Ik stond onder het koude water mijn bilspleet af te spoelen en wilde net mijn bermuda weer aandoen, toen ik een stem achter mij hoorde; “you might want to leave it off for a another while”. Achter mij stond de blondine. “Let me help you”. Cadaqués bleek een absoluut paradijs voor mij. Haar hand ging sensueel door mijn natte gladde bilspleet, tussen mijn benen door en langs mijn zich in snel tempo oprichtende pik, trok twee keer mijn voorhuid terug en gleed naar achteren. Datzelfde gebeurde nog twee keer, terwijl ze in de waterstraal dicht tegen mijn rug aan ging staan. Ze wreef met haar tepels langs mijn rug. “We have to be quick, before someone catches us”, zei ze in mijn oor. Mijn hand gleed over haar lies naar haar kruis, mijn vingers door haar vochtige kutlipjes, warm contrasterend met het koude douchewater. Ik wreef met de muis van mijn hand achter mij over haar klitje en vingerde haar snel. Zij had haar hand tussen mijn benen door om mijn pik en trok mij nu snel af, haar wijsvinger over de achterkant van mijn eikel heen en weer. Ik boog wat voorover om het haar makkelijker te maken en voelde nu de andere hand over mijn ster gaan, een heerlijk gevoel. Door mijn houding konden mijn vingers ook dieper haar kutje in en ik wreef over de sponsachtige verdikking. Daar ging ze van kreunen.

We waren beiden nu op ramkoers. Mijn vingers gleden over haar G spot en ik voelde haar verkrampen terwijl ze steun zocht met haar hand op mijn rug. Warm vocht spoot met kracht uit haar en vermengde zich met het koude douchewater dat over mijn naar achter gekromde pols liep. Na een moment op mij geleund te hebben stapte ze naar achter, keek om de hoek en zag dat alles rustig was, inclusief haar slapende man. Nog niemand onderweg naar de douche.

Ze stapte terug naar mij, draaide mij om en knielde voor mijn nu wel heel erg erecte erectie. In één keer nam ze hem in naar mond en zoog hard. Ik leunde met mijn handen en het bovenste deel van mijn rug tegen de muur. Haar handen had ze om mijn billen geslagen en haar mond deed het werk. Ze trok mij hard tegen zich aan. Ik geloof dat ik nog nooit zo diep was geweest, terwijl haar tong ijverig om mijn pik bleef heen draaien. Toen pakte ik haar hoofd beet, en begon haar mond te neuken. Terwijl ze met haar tong driftig om mijn eikel heen draaide, pakte ze haar borsten vast. Haar handpalmen wreven over haar tepels terwijl ze in haar borsten kneep. “I”m going to come”, zei ik steunend en haar handen pakten de mijne vast zodat ik niet van haar mond los kon komen, om aan te geven dat ik in haar mond moest klaarkomen. Straal na straal spoot ik in haar mond, daarna leunde ik uitgeput naar achter tegen de muur en trok haar onder haar armen omhoog.

Dicht tegen mij aan, mijn zachter wordende pik tegen haar buik en haar borsten geplet tegen de mijne eindigden we met een hete tongzoen en een glimlach. “I really needed this after observing your actions from before”…

We spoelden elkaar af onder de nog steeds lopende douche en ik vertrok als eerste naar mijn handdoek. Haar sukkelige man sliep. De charmante oude dame keek naar mij en gaf een knipoog. Zij had alles gevolgd. De blondine liep langs mij en glimlachte breed.

Cadaqués was a living dream geweest. Ik pakte mijn spullen, gaf naar twee kanten een overdreven kushand en een grote glimlach en liep terug naar mijn auto. Onderweg zag ik een botergele fiets naast een terras staan. En aan een tafel zat Wilma, met twee mooie andere vrouwen. Wilma zag mij ook en zwaaide. Ze zei iets achter haar hand tegen haar vriendinnen en wenkte mij vervolgens uitnodigend, maar ik wees op een denkbeeldig horloge alsof ik een afspraak had, zwaaide en liep door. Een mens kan maar zoveel hebben op één dag.

Iets verder stopte naast mij de gele fiets met de mooie Wilma. Ze lachte breed, kuste mijn wang en drukte een papiertje in mijn hand. Ik keek. Kennelijk een telefoonnummer. Nos vemos? vroeg ze lachend en stapte weer op haar fiets. Ze keek om en zwaaide. “Nos vemos? Ik denk het wel”, dacht ik.

Mickey

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *