Stranddag in Cadaqués II

()

Mijmerend zit ik in de haven op een terras met een biertje en een schaal calamaris voor mij. Ik probeer de dag nog even terug te halen in mijn hoofd. Op aanraden van buren ben ik vandaag naar Cadaqués geweest. Het bleek een pittoresk dorp aan een prachtige baai. En wat mij betreft ook een soort lustoord. Verschillende opwindende avonturen op één stranddag op één strand. Phew… Maar goed, spannend was het zeker. En dat was ook wel nodig. Ik logeer in het huis van vrienden van mijn ouders en alleen is maar alleen, zeker zonder vervoer. Ik vier vakantie in de buurt van Roses, Costa Brava, de laatste vakantie voordat ik ga studeren. Twintig jaar, bruinverbrand, gebleekte haren, een lichaam gevormd door fanatiek sporten. En uitermate relaxed. De afgeladen toeristische stranden in de buurt heb ik wel gezien en veel bruiner kan ik toch niet worden. En dat nummer brandt in mijn broekzak…

Tijdens een wandeling vandaag door het dorpje ben ik in een winkel op een leuke vrouw gestuit, Wilma. Omdat zij er werkt en ik als doel een stranddag had was er niets meer tussen ons dan een leuk gesprek. Maar toen ik aan het eind van de dag langs een terras liep werd ik geroepen door dezelfde mooie vrouw die er zat met twee aantrekkelijke vriendinnen. En kreeg ik een briefje met haar nummer en het verzoek om haar toch echt te bellen.

Wat ik nu dus ook doe. En enthousiast nodigt zij mij uit om te komen eten de volgende avond. Er blijkt één of ander groot feest te zijn in Cadaqués. Als ik bij mijn pensionado buren nog een keer ga bedelen om hun oude auto, wat direct lief akkoord is, vertellen zij er meer over. La Asunción de la Virgen wordt groots gevierd met zang en dans hoor ik. Het blijkt de Hemelvaart van Maria te zijn. Nu Wilma en ik nog.

En zo draai ik voor de tweede keer in 36 uur in het oude grijze fiatje de bergweg op richting Cadaqués. Aangekomen in het dorpje realiseer ik mij bij het parkeren dat we niet hebben afgesproken waar we elkaar gaan ontmoeten. En dus slenter ik naar de ramblas, het centrale pleintje bij het strand. Ik zal wel zien. In een verwassen jeans, wit overhemd en met espadrilles aan mijn blote voeten ben ik overal wel klaar voor vind ik.

Op het plein is de bedrijvigheid enorm ondanks dat het aan het einde van de warme middag is. Mensen slepen met tafels, er wordt een klein podium gebouwd, lampen worden opgehangen. Ook is er enige activiteit op het strand maar ik kan niet goed zien wat er gebeurt. Mannen zijn in ieder geval druk aan de kustlijn. Ik ga zitten op een terras en bestel een San Miguel. En terwijl ik de drukte gadesla en mijn biertje drink voel ik opeens twee koele handen voor mijn ogen. Een heldere, vrolijke stem zegt: “Buenas tardes, guapo!”

Ik pak de handen vast en draai mij om. Wilma staat achter mij. Ik schat eind twintig, begin dertig. Olijfkleurige huid, diepbruine vrolijke en brutale ogen en halflang bruin haar. Zoals veel Spaanse vrouwen mooi en elegant. Niet te groot en aan haar decolleté te zien met duidelijk aanwezige borsten. Terwijl ik haar twee kussen op haar wangen geef legt ze haar sierlijke hand in mijn nek, trekt mij daarmee naar haar toe en de derde is vol op mijn mond. Ik zou zweren zelfs heel kort haar tong te voelen. Ok, ze heeft er kennelijk zin in vanavond…

We praten even over de avond die voor ons ligt en wat de traditionele elementen van dit feest zijn. De processie door de nauwe straatjes voorafgaand aan het feest. De tafels met voedsel van iedereen en voor iedereen. De traditionele groepsdans daarna op het plein en natuurlijk het vuurwerk op het strand. Wilma’s vriendinnen zullen er ook zijn en schijnen nieuwsgierig te zijn naar mij. Ik zeg dat ik niet wist dat ik nu al onderwerp van gesprek was. “Ze hebben je zien lopen toen ze met mij op het terras zaten en “erg sexy” was het eerste oordeel”. Ik ga een echte Spaanse avond meemaken en ben zeer benieuwd en niet alleen naar de avond…

Na een half uurtje sluiten twee vriendinnen aan. Maria is een elegante vrouw, heeft de leeftijd van Wilma en hetzelfde figuur. Ze spreekt rap Spaans met Wilma en het gaat over mij kennelijk. Ze lacht aanstekelijk. Aangezien ik bij haar met mijn basis Spaans niet wegkom spreken we Engels. Zij met een heerlijk Spaans accent, waarbij ze bij alles wat ze mij vertelt vertrouwelijk naar mij toe leunt en haar slanke hand met roze gelakte nagels op mijn arm legt. En mij daarmee tegelijk een veelbelovend kijkje geeft in een diep decolleté.

De andere vriendin is Aziatisch. Mooi, sereen, klein, haar zwarte haren in een staart gebonden. En Belgisch. Gelukkig, zodat we Vlaams kunnen spreken. Ze zal midden dertig zijn. Als ze zich voorstelt zegt ze: “My”. Ik zeg dat ik altijd begrepen heb dat het “amai!” was als iets je verbaasde. Ze lacht en zegt: “nee, mijn naam is My. Dat is de naam die ik bij mijn geboorte in Azië kreeg en ik verkies hem te gebruiken boven de naam die mijn Belgische adoptie ouders mij later hebben gegeven. En ik ben niet verbaasd, wel aangenaam verrast”. Grappig, een prachtige oosterse vrouw met een Vlaams accent. Maar dat is in haar uitstraling ook het enige Belgische. Mooie, mystieke en stijlvolle vrouw. Ze heeft Wilma een paar jaar geleden leren kennen op een vakantie en komt ieder jaar een paar weken op bezoek in de zomer.

We drinken nog wat en maken verder met elkaar kennis. Na een half uurtje ben ik er wel uit. Twee grappige en vrolijke Spaanse driftkikkers en een oosterse beetje verlegen “kat uit de boom” kijker. Later op de avond zal ze bewijzen dat stille wateren diepe gronden kunnen hebben. Maar we gaan eerst naar de processie kijken. Het dorp is een wirwar van witte huizen in kleine straatjes die uiteindelijk leiden naar de kerk bovenaan. Ergens in een straatje blijven we staan kijken hoe veelal oudere en serieuze dorpelingen in een optocht achter een aantal priesters aanlopen. Omdat het zo smal is en ik veel langer ben dan de dames sta ik met mijn rug letterlijk tegen de muur.

Voor mij staat Wilma. Haar billen in het dunne zomerjurkje drukken nadrukkelijk tegen mijn heup, wat ik overigens niet erg vind. Naast haar staat Maria. Zij duwt even nadrukkelijk met haar billen tegen mijn rechter heup. Kijkt verleidelijk om en zegt sorry als de voorbijkomende stoet ons bijna door de muur drukt, waarbij haar linkerhand langs mijn kruis schuurt. “The game is on”, denk ik.

Als onderdeel van de processie komt er nu een groot houten kruis voorbij, gedragen door zeker tien mensen en bijna te breed voor dit straatje. Om zich zo klein mogelijk te maken draaien de dames zich allebei om en niet toevallig met hun voorkant tegen mijn zij. Op deze manier voel ik tegelijk vier zeer aanwezige borsten tegen mijn borst, twee verschillende handen op mijn billen en twee handen zwervend over mijn buik en kruis. Daarbij kijken twee paar mooie glanzende donkere ogen mij van dichtbij aan. Ze bijten als op commando allebei op hun onderlip. Ze beloven stilzwijgend een agenda voor vanavond. En ik word hard. Ook dat wordt vastgesteld door zwervende handen.

My is niet in het complot betrokken kennelijk. Zij staat aan de zijkant en heeft geen idee van wat zich net subtiel heeft afgespeeld. Ik heb ook tot nu toe geen hoogte gekregen van wat ze wil en of ze wel wat wil. Ik vind haar wel intrigerend. Een stil soort van sexy. Ik besluit de avond te verdelen in twee kampen voor zover ik het voor het zeggen heb. Wilma en Maria met hun duidelijke dubbelspel en My, single en buitengesloten door hun taal maar wel de mijne sprekend. Beide wedstrijden ga ik proberen te spelen. Mijn ambitie is altijd al mijn valkuil geweest.

Weer afgedaald naar het plein bij het strand heeft er zich een soort band op een klein podium verzameld. Een man of twaalf met sommige herkenbare instrumenten zoals een trompet, een trombone en een contrabas maar ook instrumenten die ik nog nooit heb gezien. Ze maken zich klaar om te gaan spelen. Er staan lange gedekte tafels klaar met heerlijke gerechten klaar. We eten en de gesprekken zijn eerst algemeen maar worden steeds specifieker. Dat zal te maken hebben met het plaatselijke gebruik.

Een soort glazen gieter, verpakt in riet, kennelijk een zogenaamde porron, met een dunne tuit en gevuld met zoete wijn, moscatel, gaat vrolijk rond. De bedoeling is dat je die in je hand houdt en de straal langzamerhand vanaf je mond met gestrekte arm over je lippen in je mond laat gieten. Het gaat vaak mis en je krijgt als het goed gaat ook veel binnen. Ik vraag mij af of ik nog terug ga rijden vanavond. Ik denk het niet. De dames laten zich ook niet onbetuigd. De porron gaat vrolijk rond.

My zit naast mij en ontdooit. Dat is niet aardig gezegd, want ze was nooit bevroren maar ze laat meer van zichzelf zien. En wat ik zie is leuk. Ze vertelt enthousiast over haar werk. Ze is beheerder van een erotische internetsite in België die ze heeft overgenomen van een vriendin die kort daarna is overleden. Hoewel het verhaal niet vrolijk is, is ons gesprek dat wel. Ze vertelt over een goede groep vrienden die elkaar steunden in die tijd. En die altijd feestten in een bepaalde kroeg waar het met vooral na sluitingstijd behoorlijk los kon gaan. Dus weinig gêne of juist veel opwinding als anderen zagen wat je allemaal uitspookte. Ok. Kennelijk toch niet zo verlegen als ze doet voorkomen. “Kijk maar eens op mijn site als je wil” zegt ze en geeft mij haar visite kaartje. 4fingers.be zie ik.

En ik word geil. Onverklaarbaar maar waar. En dat zeg ik haar ook. “Alleen de naam al”, zeg ik. Ze lacht lief en raakt mijn wang aan met haar hand. Ze speelt ineens van harte mee. Haar sierlijke vingers glijden rond mijn mond. Ik heb de neiging om ze in mijn mond te nemen. Onbezonnen als ik me voel doe ik dat ook. Haar wijs- en middelvinger spelen opeens een spannend spel met mijn tong. Zo spannend dat we alles vergeten. Ze kijkt mij intens aan met haar donkere ogen. Dan kussen we ineens rusteloos, terwijl we gewoon aan tafel zitten. Uit mijn ooghoek zie ik dat de twee Spaanse dames goedkeurend toekijken. Hun vingers glijden langs hun hals. My beantwoordt mijn kus ook passievol. Haar handen wrijven over mijn bovenbenen. We moeten zien waar we dit kunnen voortzetten want er is haast opeens.

Ik herinner mij van gisteren het douche gebouwtje op het strand. Ik sta op en trek haar mee. Struikelend en giechelig aan elkaar friemelend bereiken we het douchegebouwtje. Binnen duw ik My tegen de muur. Het lijkt of er een golf van niets ontziende geilheid over ons heen is gespoeld. We kussen heftig, onze tongen draaien om elkaar heen en onze handen grijpen en trekken aan kledingstukken. My’s handen zoeken de knopen van mijn spijkerbroek.

Nog voordat mijn gulp helemaal open is glijdt haar hand naar binnen. Ik heb inmiddels haar T shirt omhoog getrokken en wrijf met mijn hand om haar kleine borsten en over haar tepels. Zij masseert mijn pik over de stof van mijn boxer. Het is pure lust. Ze duwt mij tegen de muur en knielt. Haar handen trekken mijn spijkerbroek naar beneden en gaan over mijn erectie. Ook mijn boxer wordt naar beneden getrokken. Met mijn hoofd in mijn nek en met mijn handen tegen de muur voel ik haar lippen sluiten om mijn eikel. Haar kleine handen om mijn stam.

Dan zie ik twee schaduwen naderen. Geschrokken wil ik My omhoog trekken en zie dan dat het Wilma en Maria zijn. Ze komen binnen en gaan staan tegen de muur tegenover ons. Dit gaat mij wel wat ver, kijkers erbij, maar ik ben al te ver heen, te geil. En ik moet toegeven, het verhoogt de feestvreugde wel. Toekijkend hoe My mij intens pijpt zoenen ze elkaar langzaam en geil. Dan leunt Wilma tegen de muur en trekt Maria met haar rug tegen zich aan. Beiden kijken toe. En beiden glijden met hun mooie handen over elkaars benen, hun jurken omhoog schuivend. Ik zie bruine handen met geil gelakte nagels over bruine benen krassen.

Ondertussen voel ik My’s warme natte mond. Haar tong cirkelt over mijn eikel. Haar handen glijden over mijn billen, haar vingers door mijn bilspleet. De vrouwen tegenover mij zitten nu in elkaars string en vingeren elkaar. De bewegingen van opbollende knokkels door de stof van de strings heen laten subtiel zien wat ze bij elkaar doen terwijl ze ons bekijken. Wilma’s rechterhand speelt met Maria’s borsten. Ik kijk naar beneden en zie dat My haar string opzij geschoven heeft en met zichzelf speelt, terwijl mijn pik langs haar lekkere lippen glijdt.

Ik kijk rond en zie naast ons een houten onderhoudskast met precies de goede hoogte. Ik til My omhoog onder haar oksels en in één beweging door zet ik haar met haar billen op de kast. Nu ziet zij de toekijkende vrouwen ook en kreunt. Haar handen zoeken haar borsten en haar tong maakt haar lippen nog natter. Mijn handen glijden over haar geopende bovenbenen die ze over mijn schouders laat hangen. Ik trek haar aan haar heupen iets naar onder. Een glanzend kaal kutje ligt open voor mij. Ik trek haar lipjes uit elkaar en zie in de vage verlichting vanaf het strand een vochtige roze heerlijkheid. Mijn tong glijdt door haar spleetje en ze huivert. Ze is zijdezacht en druipnat en smaakt heerlijk zoet. Ik lik vanaf haar clitje naar beneden tot haar sterretje en weer omhoog en draai vervolgens rondjes over haar clitje. Die combinatie laat haar nog meer kreunen. Met haar handen duwt zij mijn hoofd dichter tegen zich aan.

Dan voel ik handen op mijn billen. Ze glijden om mij heen en trekken aan mijn pik. Ik krijg kusjes op mijn billen terwijl mijn hand My binnenglijdt. Mijn duim stimuleert haar clit en mijn vingers glijden in haar op en neer. Naar beneden kijkend zie ik dat Maria zich gehurkt tussen de kast en mijn benen positioneert. Ze pakt mijn pik vast die vlak voor haar gezicht staat. En ik voel haar natte mond die mij naar binnen zuigt. Achter mij zit Wilma ook gehurkt. Allebei hebben ze hun benen wijd gespreid en met één hand vingeren ze elkaar. Maria’s andere hand ligt rond mijn pik. Ik voel dat Wilma mijn billen uit elkaar trekt en ik voel haar tong rond mijn ster dansen. Een hand liefkoost mijn ballen. Hoe geil kan een mens het hebben?

Ik richt mij weer op My. Mijn vingers glijden aan haar binnenkant over de sponsachtige verdikking. Mijn vingers zijn nat van haar vocht. Mijn tong draait natte rondjes rond haar clitje. Ik lik, ik zuig, ik bijt zachtjes. Zij jammert, ook zachtjes. Maria trekt mijn heupen naar zich toe en neemt mij diep in haar keel. Terwijl ik mij probeer te focussen op het genot van My wordt mijn ster door een tong gepenetreerd. Ik voel af en toe harde tepels aan zowel de voorkant als de achterkant langs mijn bovenbenen schuren. Als ik langs mijn pik naar beneden kijk zie ik twee kruislings tussen mijn benen door gestoken handen die wederzijds spelen met elkaars kutje. Mijn hemel.

We zijn een bandeloze kluwen handen en monden geworden. Als iemand zou toekijken in de schemerige verlichting vanaf het strand moet het een supergeil tableau de vivre zijn. De gehurkte meisjes kreunen, net als ik. Daartussen door jammert My zachtjes. Eén groot feest van geilheid. Terwijl Maria met haar hand nu mijn voorhuid snel heen en weer schuift, komt My schokkend klaar en wordt mijn mond overspoeld met sweet sticky stuff. En ook ik kom krampend klaar en vul Maria’s mond met stralen sperma terwijl mijn ster gelikt wordt door Wilma’s tong.

Hijgend en giechelend hangen My en ik tegen elkaar. Maria wurmt zich onder mij vandaan trekt Wilma overeind. Ze kussen elkaar en kennelijk laten ze mij aan elkaar proeven. Ook My wordt gekust en daarna ik. De zinderende geilheid is hiermee niet weggenomen. Handen blijven over lichamen glijden en we lachen opgewonden. We fatsoeneren zoveel mogelijk onze kleren en de meisjes vegen straaltjes zweet en natte haren uit elkaars gezicht. De muziek is inmiddels gaan spelen. Meeslepende hoge klanken. We gaan dansen. En dan het vuurwerk nog straks. Wat een avond. Maria’s hemelvaart? Het was die van ons allemaal, naar de 7e hemel.

Mickey

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

2 reacties op “Stranddag in Cadaqués II”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *