Stranddag in Cadaqués III

()

Het feest ter ere van Maria’s hemelvaart is in volle gang. De band speelt en er wordt gedanst. Een specifieke dans, de Sardana. Een Catalaanse volksdans leer ik, die gedanst wordt op speciale hoog tonige muziek. Ik ben niet zo van volksdansen maar hier is geen ontkomen aan. Meegetrokken door Wilma en Maria haak ik in bij een groep van een man of twintig. Mannen en vrouwen om en om, de handen in elkaar geslagen en met de armen omhoog volg ik de moeilijke passen. Tussen Maria en Wilma dans ik mee en na een tijdje begin ik het te leren. Dus heb ik tijd om mijn blik te verplaatsen van mijn voeten naar de kring.

En ik kijk recht in de lachende ogen van de oudere Spaanse dame met wie ik gisteren op het strand nog wederzijdse bevrediging vond. Ze glimlacht en knikt charmant. Ze is stijlvol en traditioneel gekleed in het zwart en met een behoorlijk decolleté. Ook vallen mij de zwarte lakstiletto’s op die ze draagt. Ze ziet er elegant en toch ook lekker uit. En het spel dat volgt is pure verleidingskunst. De oudere man naast haar zal haar echtgenoot zijn en heeft niets in de gaten. Zij kijkt mij aan en likt subtiel over haar lippen. Ze draait met haar heupen op een sensuele manier. Omdat de dans bestaat uit allerlei pasjes in een bepaald patroon golven haar borsten mee wat ze accentueert met haar lichaamsbeweging. Ik krijg het nog warmer dan ik het al had. Wat een leuke, geile dame.

Ik maak gebruik van het eerste het beste moment om mij uit de kring te bevrijden en opgelucht loop ik terug naar de tafel. My heeft de belangstelling van twee lokale jongemannen en lijkt het leuk te hebben dus daar hoef ik voorlopig niet op te letten. Wilma en Maria hebben in mijn plaats snel een nieuwe kandidaat gevonden en hebben veel plezier. De porron met moscatel gaat nog vrolijk rond en er wordt overal gelachen, gedanst en gedronken. Er hangt een heerlijk zomers sfeertje.

Ik sta het geheel een beetje achteraf te aanschouwen als ik op mijn schouder wordt getikt. Ik draai mij om en zie de oude dame voor mij staan.

“Usted olvidó ayer me beso – U bent vergeten mij te kussen gisteren”. Dat klopt. Een hete kus met een weliswaar mooie, charmante, elegante, maar toch ook aanzienlijk oudere dame is gisteren tijdens ons onderwaterspel niet in mij opgekomen. Maar ze ziet er vastberaden uit. En trekt mij aan mijn hand mee uit het licht. Ze loopt naar een straatje verderop en trekt mij snel een huisdeur binnen. Ok…

Dat de oude dame geil was wist ik al. Bij binnenkomst duwt ze mij tegen de dichte deur. Ze kust me intens en duwt met haar tong mijn lippen uit elkaar. Dan draait ze haar tong om de mijne. Ze kust eigenlijk best lekker. Maar ze heeft nog meer plannen. Haar vingers met lange rode nagels openen mijn shirt. Haar gezicht gaat over mijn borst en likt uitgebreid mijn tepels. Ze pakt mijn handen en slaat ze om haar billen terwijl zij met haar borsten tegen mijn buik aan duwt. Ze wil dat ik haar rok omhoogschuif.

Terwijl ik dat doe knoopt ze mijn jeans open. Haar sierlijke hand schuift over mijn boxer. Ook al is ze veel ouder en vind ik het spannend of haar man haar komt zoeken. Het is eigenlijk ook heel geil en ik besluit om nu welwillend mee te werken. ‘En des te eerder is het klaar’, bedenk ik mij hypocriet. Ik schuif haar rok omhoog en tot mijn verbazing draagt ze geen ondergoed. Dus mijn hand glijdt direct over haar naakte billen. Ze kreunt als ik even over haar ster ga met mijn vinger, terwijl haar tong en haar vingers nog steeds uitgebreid spelen met mijn tepels en mijn pik. Ze likt, zuigt, bijt en draait natte rondjes om mijn tepels en haar mooie lange nagels krassen over mijn pik en ballen. Het maakt mij bloedgeil.

Dan neemt ze plaats op een houten stoel die in de hal staat. Ze schuift met haar handen haar rok aan de voorkant omhoog, zodat een onverwacht glad kutje tevoorschijn komt. Vanwege haar lengte bevindt haar gezicht zich ter hoogte van mijn kruis. Zij zit als een man, benen wijd. Haar voeten in de geile stiletto’s staan aan weerszijden van de stoel. De mooie oude dame gaat met haar gelakte nagels over mijn boxer naar de band. Geil en elegant tegelijk is haar stijl. Ik ben er dol op.

Mijn half harde pik valt naar buiten als ze de band van mijn boxer naar beneden trekt. Ze likt aan het topje terwijl zij mij aankijkt. En dan neemt ze mij direct achter in haar mond. Terwijl zij mij pijpt word ik in haar mond pas echt hard wat een heerlijk gevoel is. Met haar getuite lippen duwt zij mijn voorhuid naar achteren terwijl zij mij stijf zuigt. Haar tong draait nat en warm rond mijn eikel.

Ondertussen doet ze met haar handen haar bovenstuk uit. Er is ook geen bh, dat had ik tijdens het dansen al vastgesteld. De grote borsten ken ik al van gisteren. Ik weet dat ze het fijn vindt wanneer er hard met haar tepels wordt gespeeld dus doe ik dat. Ze gromt goedkeurend en pijpt goddelijk. Haar handen spelen met haar kutje. Het maakt een zacht soppend geluid wat absoluut bijdraagt aan de feestvreugde. Ze wisselt diep in zichzelf af met glijden over haar lippen naar haar clit. En zij heeft haast, waarschijnlijk vanwege dezelfde bedenkingen die ik heb over haar man die thuis kan komen.

En toch heeft zij nog meer plannen. Zij staat op en buigt zich over de zitting steunend op de armleuningen. Haar benen staan wijd gespreid. Meer aanwijzingen heb ik niet nodig. Ik ga achter haar staan en kom in haar. Ze is verrassend strak en glad. Dit gaat niet lang duren weet ik. Vanwege de geilheid en zeker vanwege de spanning. Ik schuif helemaal in haar en neuk haar in een snel tempo terwijl mijn heupen tegen haar billen stoten. Haar heupen heb ik vast. Ik laat mijn handen om haar enorme borsten glijden en masseer ze, afgewisseld met het trekken aan haar tepels waarvan ze gisteren zo genoot.

We racen nu beiden naar het einde. Ze kreunt heftig en laat haar spieren zich spannen om mijn keiharde pik. Ik word in haar gemasseerd en het is goddelijk. Dan kan ik het niet meer houden en ik laat het gaan, diep in haar. Mijn vingers trekken aan haar tepels en rekken ze uit. En ik voel haar ook klaarkomen door de manier waarop ze schokt. Hijgend hang ik over haar rug. Dit was bizar veel lekkerder dan ik ooit voor mogelijk zou hebben gehouden. Ze komt overeind, draait zich naar mij om en kust mij bijna teder dit keer.

“Gracias, guapo” zegt ze. En nog een keer. “Gracias, guapo”.

“Me gustaría darle las gracias” zeg ik, mij fatsoenerend. “Ik wil graag u bedanken”. Opgelucht en toch ook met spijt dat het voorbij is glip ik de deur uit terug naar het plein.

Daar is het feest in volle gang. Er wordt gedanst, gezongen en gedronken. Niemand schijnt ons te hebben gemist dus is er ook niets uit te leggen. Als even later de oude dame weer keurig opgemaakt verschijnt knipoogt zij en krijg ik een charmant kushandje toegeworpen. Om even uit blazen van alle heftigheid neem ik nog een biertje en ga op het strand op de rand van een oude vissersboot zitten. ‘Tjonge, wat heeft dit dorp mij een geile pret bezorgd de afgelopen dagen’, bedenk ik mij.

En kennelijk is het nog niet afgelopen. Wilma komt naar mij toegelopen en kust mij meer lief dan geil. Ze gaat naast mij zitten en vraagt mij wat mijn plannen zijn. Ik zeg dat ik nog een week in Roses blijf en dan terug ga naar Nederland. Tot mijn verbazing vraagt zij mij of het een idee is om die week bij haar door te brengen.

“Je hebt verteld dat het daar in je eentje wat saai is en hier kunnen we samen plezier maken want ik heb volgende week vrij genomen omdat My er is”.

“Ik vind het een super idee, heel graag!” zeg ik enthousiast. Wilma vraagt of ik vannacht al wil blijven slapen omdat ik eigenlijk al te veel gedronken heb om nog veilig terug te rijden.

Waarin zij gelijk heeft. Omdat ik mij toch al niet verheugde op de nachtelijke terugtocht via de onverlichte bergweg stem ik ook graag in met dit idee. We spreken af om de volgende ochtend de auto terug te brengen en mijn spullen op te halen.

“Daarna kunnen we er een rustige stranddag van maken, want Maria neemt My mee op een boottocht langs de kust” zegt Wilma. Ik wacht dat ‘rustig’ maar rustig af, denk ik bij mezelf.

“Prima plan, ik ga de buren even informeren over hun auto”, zeg ik en ga op zoek naar een telefoon.

Nadat ik de buren gerustgesteld heb ga ik terug naar de ramblas. Het feest loopt op zijn einde. Iedereen heeft zich verzameld op het strand en een waanzinnig vuurwerk begint net als ik het strand op stap. Ik ben onder de indruk van het effect van de prachtige explosies van kleur aan de hemel boven de baai. Elke keer als er weer een pijl ontploft kijk ik in het schijnsel ervan waar de vrouwen zijn. Ik vind ze, zittend op het strand. Ik ga er bij zitten en voel me supergoed in het vooruitzicht dat ik meer tijd ga doorbrengen met deze leuke mensen.

Na het vuurwerk is het echt afgelopen. De tafels worden afgeruimd, de band pakt in. Met z’n vieren lopen we door de straatjes omhoog naar Wilma’s huis. Maria gaat voor de gezelligheid nog even mee. Wilma woont in een leuk wit huisje met een veranda. Een blauwe voordeur geeft direct toegang tot een kleine en gezellige woonkamer. We nemen nog een koud biertje en praten wat na. My vertrekt al snel naar bed. Maria en Wilma hebben enorme pret in het Spaans. Het gaat mij te snel om te volgen. Ik vraag aan Wilma of ik even kan douchen.

“Ik heb een buitendouche” zegt ze en neemt mij mee.

Via de keuken komen we op een gezellige ommuurde binnenplaats. Een lange houten tafel, een paar banken er om heen in mooie vale kleuren geverfd. Veel oude en verweerde spiegels tussen druivenranken aan de muren. Een aantal openslaande deuren waarvan er één wijd open staat. Op een paar plekken staan tussen de grote grijze tegels een paar olijfbomen her en der verspreid. In de hoek een houten vlonder. Een grote douchekop hangt erboven. En daar weer boven de sterrenhemel. Spectaculair. Wilma zegt dat ze een handdoek voor mij gaat halen. Ik kleed mij uit en stap onder de douche. Lauw koud water. Heerlijk.

Achter de geopende deuren zie ik My zich uitkleden. Haar silhouet wordt door een lamp achter haar uitgelicht tegen de vitrage die zachtjes heen en weer gaat door een zuchtje wind af en toe. Af en toe waait het open. Het beeld is sereen, past bij de mystieke My. Dan zie ik nog een silhouet. Wilma. Ze staat achter My en kust haar nek terwijl haar handen over de armen van My strijken. Met één hand tilt My haar staart op en houdt die tegen haar achterhoofd. Ze buigt haar hoofd en staat stil en geniet kennelijk. En langzaam ontvouwt zich een opwindend schouwspel.

Wilma’s handen glijden over My’s borsten en buik. Dan weer naar boven. My draait haar hoofd en ze kussen elkaar. Ze slaat haar armen achter zich om Wilma heen. Ze liefkoost haar billen. Ik kijk er naar terwijl het heerlijke lauwe water over mij heen spoelt. Een bijna onwerkelijke sfeer op die binnenplaats.

Het is sereen en opwindend tegelijk omdat ik niet alles duidelijk kan zien en delen ervan moet raden. Ze vrijen langzaam met elkaar. Het is geen hitsig spel waarbij ze gericht op elkaars gevoelige plekken naar een orgasme toe werken. Het is meer een soort geile tevredenheid. Mooi om te zien. En voor mij wordt het nog mooier…

Maria komt uit de keuken. Ze leunt tegen de tafel en kijkt naar mij en dan naar de twee vrijende vrouwen. Ze glimlacht.

“Geven ze je een slow motion show?” vraagt ze, terwijl ze achter haar rug de rits van haar jurk openmaakt. De jurk glijdt van haar af en ze is naakt. Bruine huid, mooie grote rechtopstaande borsten waar ze kort haar handen op legt. Haar roze gelakte nagels steken af tegen de prachtige en rechtopstaande donkerbruine tepels.

“Mag ik erbij komen?” vraagt ze.

“Graag” zeg ik. “De douchekop is groot genoeg voor ons tweeën”.

Ze stapt de vlonder op en komt onder de douche staan, legt haar hoofd in haar nek en geniet even met gesloten ogen van het water. Dan kijkt ze kijkt mij aan. Ze trekt mij dicht tegen haar aan en zoent mij op mijn mond. Ik voel haar handen op mijn achterhoofd en haar tong glijdt naar binnen en verkent mijn mond. Ze zuigt zacht mijn tong naar binnen. Langzaam kussen we geil en beloftevol. Ik voel haar borsten tegen mijn borst en zij voelt mij me schoksgewijs oprichten. Haar strakke tepels schuiven over mijn borstkas. Mijn handen glijden als vanzelf langs haar lendenen, over haar rug, naar haar mooie billen.

Maria biedt mij haar borsten aan, door ze te ondersteunen met haar handen. Ik buig mij voorover en ga met mijn tong over haar borsten, haar tepels naar binnenzuigend. Zachtjes bijt ik in een tepel terwijl de douche regent langs mijn gezicht en over Maria’s borsten. Ze gooit haar mooie hoofd in haar nek en kreunt. Mijn handen glijden langs haar lichaam naar beneden. Daar voel ik een glad en warm kruis.

Maria gaat in de waterstraal achter mij dicht tegen mijn rug aan staan. Ik voel haar volle borsten tegen mijn rug, haar handen glijden over mijn billen. Eén sierlijke hand met lange roze nagels slaat ze om mij heen om mijn pik, de andere masseert mijn nek, mijn rug en glijdt door mijn bilspleet. Haar hand gaat weer naar boven en onder mijn armen door en ze streelt langzaam en gekmakend over mijn tepels, mij ondertussen tussen mijn schouderbladen kussend terwijl zij over mijn schouder meekijkt naar de twee vrouwen. We zijn twee vrijende voyeurs.

Mijn hand glijdt achter mijn rug over haar lies naar Maria’s kruis, mijn vingers door haar vochtige kutlipjes, warm contrasterend met het lauw koude douchewater. Ik wrijf met de muis van mijn hand over haar klitje en vinger haar langzaam en geil. Ik voel haar vochtige warmte ondanks de douche. Ze wrijft haar rechtopstaande tepels over mijn natte rug.

Wilma ligt inmiddels op een bed. Eén been is gebogen en haar voet rust op de matras. My ligt op haar, gebogen met haar gezicht in Wilma’s kruis, haar eigen kruis op Wilma’s gezicht. Ik zie Wilma’s rug zich krommen. Ze legt haar hoofd in haar nek. My’s handen glijden over Wilma’s buik naar haar borsten. Ik kan alleen maar raden wat er gebeurt. En ondertussen vlinderen Maria’s handen over mijn lichaam in hetzelfde tempo als waarmee dat wederzijds gebeurt bij de twee vrouwen die wij staan te bekijken.

Mijn hand schuift in en uit Maria. Ik voel de sponsachtige verdikking en wrijf er langs. Ze kreunt. Tussen mijn omhoog glijdende vingers vang ik iedere keer haar clit. Haar harde tepels glijden over mijn rug, er tussen druipt water. Ik kijk naar beneden en zie haar bruine hand om mijn pik. Langzaam trekt ze mijn voorhuid over mijn eikel en weer terug. Dan weer vlinderen haar vingertoppen rond mijn eikelrand en glijden haar roze nagels naar beneden en om mijn ballen. Gekmakend geil dit…

Inmiddels zijn Wilma en My kennelijk beiden tevredengesteld. Ineengestrengeld liggen ze na te genieten. Onder de douche is het spel nog niet gespeeld. Maria glijdt achter mij naar beneden en hurkt waarbij haar handen over mijn rug naar mijn billen glijden. Ze worden uitgebreid door Maria’s slanke vingers gemasseerd. Ze trekt ze uit elkaar, duwt ze naar elkaar toe. Haar wijsvinger glijdt onderzoekend door mijn bilspleet. Ik kreun. Haar slanke handen glijden tussen mijn benen door. Haar vingers glijden delicaat om mijn eikel. De mooie bruine handen met glanzend gelakte nagels winden mij enorm op.

Haar handen trekken zich terug tussen mijn benen. Mijn billen krijgen weer alle aandacht. Maria’s vinger glijdt over mijn ster. Ik voel haar lippen en haar tong. Haar handen glijden weer tussen mijn benen door en masseren mijn pik en ballen. Dan trekt ze mijn pik helemaal naar achteren tussen mijn benen door en ik voel haar lippen zich om mijn eikel vouwen. Haar tong draait fijne rondjes. Ik duw mijn billen meer naar achteren. Terwijl ze mij pijpt voel ik weer haar wijsvinger heen en weer gaan in mijn bilspleet. Wat een geil gevoel.

Ik buig door mijn knieën en leun nog iets meer voorover en kan zo goed bij haar kutje tussen mijn benen door. Ik breng een vinger in. Een tweede vinger. Mijn duim stimuleert Maria’s clit. Terwijl het water nog steeds op ons neer komt open ik haar grotje met mijn vingers. Het roze van de binnenkant steekt lekker af bij haar bruine huid. Ik moet oppassen niet te verdrinken in het water dat langs mijn gezicht stroomt. Ik breng een derde vinger in en ga hard en diep heen en weer in haar. Ze kreunt met mijn pik diep in haar mond. We rammen nu richting klaarkomen. Nog niet eenvoudig met dit acrobatische standje. Maar alles is nu gericht op verlichting. En die komt, krampend. En vrijwel tegelijkertijd.

Ik kom moeizaam overeind, draai mij om naar Maria en help haar omhoog. We zoenen langzaam en intens. Handen blijven nog even over borsten en billen en mijn pik strelen. Ik voel mij diep tevreden. Wat een dag en wat een dorp, dit Cadaqués. En mijn laatste vakantieweek ga ik doorbrengen in het gezelschap van deze geile mooie dames. Nu al voel ik mij bevoorrecht en het avontuur moet eigenlijk nog echt beginnen. Ik ga het allemaal meemaken.

Mickey

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Stranddag in Cadaqués III”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *