Sunshine on my shoulders II

()

Sunshine. Mooie, aantrekkelijke, lieve, vrolijke vrouw. Komt uit Amsterdam en logeert een weekend in hotel Huis ter Duin in Noordwijk, kennelijk om even weg te zijn van de hectiek in haar leven. En komt daardoor onverwachts het mijne inlopen. Midden dertig, bruin gebrand, bruin opgestoken haar. Grote fijne borsten en fijne ronde billen, prachtige rode nagels. Ik heb haar ontmoet in de Beach club van het hotel op een hete augustusdag. ‘Heet,’ blijkt vervolgens multi-interpretabel. Na mijn neiging om vanwege ons leeftijdsverschil alleen al geen seksuele avances te maken maar wel van haar gezelschap te genieten kwamen we er beiden achter dat het de moeite waard is om een behoorlijk leeftijdsverschil toch maar te negeren. Of liever gezegd: om moeite te doen het te onderzoeken. Want ze blijkt heerlijk onbevooroordeeld en stout. Heerlijk stout…

Nadat we gedoucht hebben en ik geil gevreeën heb met haar zitten we naakt in de zon op het terras van haar hotelkamer. We drinken een droge rosé die ze via roomservice heeft besteld. Het geroezemoes van het strand wordt op deze hoogte overstemd door het ruisen van de zee. Sunshine pakt mijn hand en lacht lief naar me.

“Wat was het lekker”, zegt ze. “En zo onverwacht…”

Ik lach. “Onverwacht was het zeker” zeg ik.

“En lekker ook”. Haar bruin verbrande hand met die geile nagels aait over mijn arm en zij kijkt mij onschuldig aan met haar grote blauwe ogen. Onschuld die niet overeenstemt met haar wulpse uitstraling. Dat is het geile. Het begint mij weer langzaam op te winden.

Ze kust mij. En ik kus haar terug. Onze lippen strijken over elkaar en er wordt zachtjes gebeten, met tongen gestreeld. Haar hand krast zachtjes over mijn bovenbeen.

“Wat ik zo fijn aan je vind is je rust”, zegt ze. “Mannen van mijn leeftijd hadden hun eigen genot al lang opgeëist.”

“Ik wil van je genieten en laat dus het initiatief aan jou”, zeg ik. “Ons leeftijdsverschil maakt mij zelfverzekerd en tegelijkertijd onzeker. Je bent de natte droom van iedere man en je zit hier met mij. Ik wil alleen maar doen wat jij fijn vindt. Want zolang jij plezier hebt in mij heb ik jou…”

“Nou, dan zal ik mijn plezier maar eens goed onderzoeken”, zegt ze, terwijl haar hand naar boven kruipt op mijn been. Sunshine gaat op haar knieën voor mij zitten. Haar mooie bruine handen strelen over mijn bovenbenen. Haar glanzende brandweerrode nagels trekken een spoor naar mijn liezen. Ik word langzaam hard. Ze neemt mij in haar hand. Haar mooie lippen drukken zachtjes kussen op mijn benen, mijn balzak, mijn perineum. Ze geeft een kusje op mijn eikel en likt het voorvocht weg, ondeugend naar mij opkijkend. Haar tong gaat van mijn eikel naar mijn ballen en van mijn ballen trekt ze een nat spoor terug naar mijn eikel. Haar rechterhand trekt mij langzaam af. Haar duim gaat heen en weer over mijn toompje.

Dan sluit ze haar lippen om mijn pik. Ze heeft een mond en een tong, gecreëerd door god om te pijpen. Zijdezacht gaan haar lippen om mijn erectie op en neer, steeds dieper. Haar tong draait natte rondjes om mijn eikel. Ze gebruikt haar handen om in mijn tepels te knijpen. Haar nagels trekken lichte sporen over mijn borst en buik. Ze zuigt mij steeds dieper in zich, in een rustig tempo, zodat ik optimaal geniet. Terwijl haar geile nagels zich weer om mijn ballen sluiten en die zachtjes heen en weer laten rollen voel ik mij in haar keel glijden. Deep throat, ook dat nog…

En opeens raast in mij een niet te controleren storm. Totaal niet synchroon met haar tempo. Haar linkerhand is om mijn ballen gevouwen. Schijnbaar onschuldig kijkt ze op. Naar haar kijken is klaarkomen. Dit is genieten. Ik kom spontaan bijna klaar als ze haar wijsvinger eerst nat maakt in haar wulpse mond en er vervolgens mee over mijn ster gaat. Door haar blik, de nagels om mijn pik, het trage tempo, weet niet wat het is, maar het is enorm urgent opeens. Ik trek mij uit haar mond terug. Zij trekt mij af terwijl ze mij aankijkt. Ik kreun en drie, vier krachtige stralen spatten op haar grote borsten die tussen mijn benen bungelen. Wat geil dit.

Geil glimlachend smeert ze mijn zaad over haar borsten uit. Haar ogen vertellen mij dat ze opgewonden is. Ze laat haar mooie vingers in haar mond glijden en ik zie haar tong tussen haar vingers door. Mijn hemel, waar heb ik deze vrouw aan verdiend? Ik neem mij voor dit samenzijn zo lang mogelijk te rekken dit weekend, als zij dat wil tenminste. Na klaarkomen is het altijd afwachten of het voor de ander daarmee over is. Maar in dit geval kennelijk nog niet. Sunshine trekt mij omhoog uit mijn stoel en we gaan weer douchen.

Na weer een geile was-partij onder haar lekkere douche blijkt het inmiddels bijna avond te zijn geworden. Vanwege het overslaan van de lunch nodig ik haar uit voor een diner. Gelukkig heb ik nog een jasje in mijn auto liggen. Terwijl ik dat ophaal maakt Sunshine zich klaar. Als ik op haar kamerdeur klop doet een opwindende verschijning open. Licht opgemaakt, bruine haren weer opgestoken wat haar slanke hals accentueert. Een grijze glitterjurk zit als een tweede huid om haar heen. Een diep decolleté grijnst mij tegemoet. Zwarte lakpumps maken het af. Ouderwetse stiletto’s, heerlijk. Ik glimlach goedkeurend. Ik complimenteer haar met plezier, zoen haar op haar wang en vraag of ze klaar is om te gaan. Op weg naar de lift blijkt de jurk een blote rug te hebben die tot net boven haar lekkere billen reikt. Stijlvol en sexy, helemaal mijn combinatie.

Als we uit de lift komen en de grote lobby inlopen komen ons flarden muziek tegemoet. Op het terras van het restaurant blijkt een band jazzy muziek te spelen, inclusief een zangeres met een zwoele stem.

“Zo klink jij ongeveer als je klaarkomt” fluister ik in Sunshine ‘s oor, terwijl mijn hand haar aan haar ellenboog naar onze tafel begeleidt. Ze glimlacht geil. Terwijl we naar onze tafel lopen glijdt mijn hand van haar ellenboog via haar rug naar haar billen. Ik voel geen lingerie. Met een opgetrokken wenkbrauw kijk ik haar aan. Weer die geile glimlach. Ik schuif haar stoel aan en neem tegenover haar plaats. Wat een feest, deze vrouw.

Onze tafel is wat achteraf en zicht er op wordt belemmerd door een aantal palmplanten in potten. Via openslaande deuren komt de muziek gedoseerd binnen. Over de leuning van het balkon kleurt de hemel donkerblauw. Discreet personeel loopt oplettend rond. Geroezemoes van stemmen. Een heerlijke sfeer. Met een heerlijke vrouw tegenover me. Op dit moment zorgt het leven goed voor mij.

“Wil je dansen?” Vraag ik.

“Graag” antwoordt ze charmant. Buiten speelt de band een lui jazz nummer. Sunshine danst heerlijk. Dicht tegen mij aan, één been tussen mijn benen, mijn hand op haar rug en haar andere hand in de mijne tegen mijn borst. Haar andere hand ligt in mijn nek, haar nagels strelen me. Haar bh-loze borsten wiebelen tegen mijn borst. Mijn hemel, wat voel ik mij goed.

Ze leunt met haar hoofd tegen mijn borst. Haar grote blauwe ogen kijken me tevreden glanzend aan. Maar haar pelvis zendt een heel andere boodschap. Ik realiseer mij dat dit precies is wat mij zo aan haar opwindt; voor de buitenwereld een lieve charmante vrouw en tegelijkertijd voor mij een lekker geil dier. De warmte van haar schoot dringt door mijn broek heen en zorgt voor een half harde erectie. Ze zucht geil. De adem die ze uitblaast glijdt langs mijn oor en zorgt voor een geile rilling over mijn rug. We dansen, maar in gedachten bedrijven we de liefde.

Na nog een dans blijkt ons voorgerecht gearriveerd te zijn. Met spijt begeleid ik Sunshine naar onze tafel. We hebben een heerlijk gesprek terwijl we eten. Over hoe het is om elkaar te hebben leren kennen en wat ons in de ogen van de ander aantrekkelijk maakt. Ook nu weer is de conversatie keurig gedempt en op het oog heel beschaafd, terwijl de inhoud ervan ongelofelijk opwindend is. Sunshine beschrijft gedetailleerd, expliciet en beeldend wat ze vanavond met mij van plan is. En wat ze van mij verwacht. Ik kan niet wachten en word hard.

Dat wordt even later ook door Sunshine vastgesteld, als ze met haar blote voet over de binnenkant van mijn bovenbeen glijdt, op weg naar mijn kruis. Ze praat rustig door terwijl ze mij met haar voet masseert. Ze becommentarieert mijn gestel alsof ze het heeft over de kwaliteit van de zalm op ons bord. Terwijl ze haar zwoele lachje laat horen gaat haar hand onder tafel. Twee vochtige vingers komen weer tevoorschijn en ze laat mij proeven hoe ze smaakt. Sweet and sticky, heerlijk. Ik blijf haar hand vasthouden met de mijne en laat mijn tong een geil spel spelen met haar vingers. Ze kreunt en bijt op de onderlip van haar Marilyn Monroe mond.

Zo spelen we de hele avond met elkaar. De dansen tussen de gangen door zijn een beschaafde vorm van de paringsdans die we beiden in gedachten hebben. We gedragen ons en we gedragen ons niet tegelijkertijd. We geilen elkaar op tot grote hoogte. Hoewel we eigenlijk niet kunnen wachten stellen we een terugkeer naar haar kamer zo lang mogelijk uit, genietend van ons geile spel.

Uiteindelijk belanden we daar wel. Sunshine opent de balkondeuren om nog wat van de muziek te kunnen genieten. Ik volg haar op het balkon, pak haar vast en druk haar met haar rug tegen de muur. Ik plant één been tussen haar benen met mijn bovenbeen in haar kruis en zoen haar heftig, nat en diep. En zij mij. Onze tongen glijden langs elkaar en buitelen over elkaar heen. Haar nagels gaan over mijn rug naar mijn billen en ze trekt mij dicht tegen zich aan. Mijn hand gaan over haar borsten en ik voel haar tepels door haar jurk in mijn handpalmen prikken. Ik knijp in haar tepels, gulzig. Haar grote borsten schudden in haar jurk en maken mij nog geiler. Mijn hand glijdt over haar bovenbeen naar blote billen. Met mijn andere hand trek ik ruw haar decolleté opzij. Beurtelings zuig ik hard aan allebei haar tepels. Sunshine kromt haar rug om haar borsten nog meer aan mij aan te bieden.

Mijn hand verdwijnt in haar druipnatte geile heiligheid. Haar handen knopen mijn gulp open en schuiven mijn broek en mijn boxer in één ruk omlaag. Ze trekt mij af, haar nagels glanzen geil om mijn pik. Er is geen tijd meer voor subtiliteit. Het moet hier en nu en direct. We hebben elkaar te zeer opgegeild de hele avond. Ik buig haar voorover over de tafel van het zitje. Haar benen in die geile stiletto ‘s spreidt ze wijd. Haar borsten worden geplet tegen het tafelblad en ik schuif in één keer naar binnen. Met diepe stoten neuk ik haar meedogenloos. Geen tijd voor tederheid. Sunshine wringt haar hand tussen haar lichaam en de tafel en ik voel haar snel over haar clitje wrijven. De andere hand wringt zich een weg naar haar borsten. Ik trek haar hoofd aan haar haar naar achter om haar te helpen haar tepels te bereiken.

We weten van geiligheid niet meer wat we doen, maar volgen ons instinct. Het mijne laat mij Sunshine een paar petsen op haar billen geven terwijl ik mijn pik diep in haar ram. Mijn duim gaat over haar sterretje en ze gromt. Dus druk ik door en neuk haar zo ook met mijn duim. Het duurt niet lang, we zijn te opgewonden. We hijgen en ik tril op mijn benen. Sunshine ‘s handen maken overuren over haar clit en haar tepels. Bijna dierlijk grommend komt ze klaar. En ik ook. Terwijl ik haar hoofd aan haar haren naar achteren trek spuit ik mijn zaad diep in haar. Dan val ik voorover op haar rug en kus haar nek. We lachen, kreunen en hijgen uit tegelijkertijd.

Onze langzame sensuele avond is geëxplodeerd in een heerlijke rechttoe rechtaan neukpartij. Later vast weer tijd voor tederheid. Beneden ons zingt een zwoele stem; “ain’t no Sunshine when she’s gone…” Maar ze is er nog, in ieder geval het hele weekend…

Mickey

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Sunshine on my shoulders II”

  1. Ik vind het geweldig, de details, zoals je die beschrijft van het ene deel naar het andere, sunshine on my shoulders. De opbouw van de spanning…..
    Ik heb ervan genoten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *