Sunchine on my shoulders III

()

Sunshine. Mooie, aantrekkelijke, lieve, vrolijke vrouw. Komt uit Amsterdam en logeert een weekend in hotel Huis ter Duin in Noordwijk, kennelijk om even weg te zijn van de hectiek in haar leven. En komt daardoor onverwachts het mijne inlopen. Midden dertig, bruin gebrand, bruin opgestoken haar. Grote fijne borsten en fijne ronde billen, prachtige rode nagels. Ik heb haar ontmoet in de Beach club van het hotel op een hete augustusdag. Heet blijkt vervolgens multi interpretabel. Na mijn neiging om vanwege ons leeftijdsverschil alleen al geen seksuele avances te maken maar wel van haar gezelschap te genieten komen we er beiden achter dat het de moeite waard is om een behoorlijk leeftijdsverschil toch maar te negeren. Of liever gezegd; om moeite te doen het te onderzoeken. Want ze blijkt heerlijk onbevooroordeeld en stout. Heerlijk stout…

Na onze heftige zaterdagavond vraagt Sunshine mij te blijven slapen en ik zeg geen nee tegen het voorstel. Het blijft prachtig weer dus een nieuwe stranddag morgen is welkom, maar de gedachte dat we nog een hele nacht en een dag van elkaar kunnen genieten overheerst. Na onze intense balkonscène daalt de rust even neer. Ik zit op een ligstoel op haar terras en kijk uit over zee. Sunshine heeft nog een fles rosé laten komen. Ze zit ontspannen met haar rug tegen mij aan. Haar fijne handen strelen mijn benen. Mijn armen heb ik om haar heen geslagen. Hoewel ik niet anders zou willen is er ook geen mogelijkheid om haar borsten te ontwijken dus ik heb mijn handen er maar omheen gelegd en streel ze zachtjes. Haar tepels blijven hard. Flarden van de jazzy muziek vanaf het ondergelegen terras waaien over het balkon. Rust, rosé en tevredenheid.

Voor even. Want de ondeugende blik in de grote blauwe ogen van deze geile vrouw die naar mij omhoog kijkt kruist de mijne.

“Blijf je morgen nog?” Vraagt ze.

“Als je mij om je heen wil hebben graag”, zeg ik.

“Ik vind het fijn om bij je te zijn”. Een tevreden zuchtje stijgt op van tussen mijn benen. Sunshine is enthousiast over het feit dat ik graag blijf. Ze vertelt mij dat ze op zondag heeft afgesproken met een vriendin maar dat dit geen reden is voor mij om te vertrekken. “Sterker nog”, zegt ze dubbelzinnig glimlachend, “je zou wel eens blij verrast kunnen zijn met haar komst”. Mijn hemel, wat een seksuele energie heeft deze vrouw.

We praten gedempt verder de nacht in. We vertellen elkaar over ons leven en wat daarin allemaal gebeurt en wat gebeurd is. Wat bijzonder dat je in één dag zo een vertrouwensband kunt hebben. Maar lang blijft het niet rustig met deze vrouw.

“Zullen we gaan zwemmen?” Vraagt ze. Dat is lang geleden, een nachtelijke zwempartij in zee. Met niets anders aan dan een comfortabele badjas lopen we via de grote hal direct het strand op. De nachtportier kijkt kennelijk niet op van zwemmers op dit late uur. Het strand ligt er verlaten bij. Van verder naar rechts dringt vaag het geluid van het Noordwijkse uitgaansleven door. Maar dichterbij de branding wordt het overstemd door het ruisen van de aanspoelende golven. Maanlicht schittert over de zee.

We laten onze badjassen vallen op het zand en lopen hand in hand het nog lekker lauwe water in. Het duurt een tijdje voordat het zand zodanig afloopt dat we voor driekwart onder water staan.

“Wat ben je lekker” zeg ik terwijl ik achter haar sta.

“En wat ben ik geil” zegt ze. Ik kus haar nek. Ze voelt mijn pik tegen de bovenkant van haar billen. Ze kreunt een beetje. Ondertussen glijden mijn handen over haar bovenbenen, haar lendenen en naar voren onder haar armen door. Mijn vingers draaien rondjes om haar borsten, ik strijk over haar tepels.

“Voel je hoe hard ze worden?” Vraagt Sunshine. Ze tilt een borst op, zuigt op haar tepel en likt er geil overheen. Met stip één van de geilste dingen die ik ooit heb gezien. Wat een heerlijke vrouw. De route die mijn vingers volgen gaat verder via haar buik en haar heupen naar haar billen. Datzelfde parcours leggen mijn handen rustig een aantal keren achter elkaar af, erogene zones strelend zonder echt direct alle alarmknoppen aan te raken. Ze ademt zwaarder. Mijn lippen strelen haar schouders en haar nek, haar oren.

Sunshine zucht geil. “Ik wil je in mij”, zegt ze en pakt achter haar rug mijn pik vast. Ik stap achteruit.

“Rustig aan” zeg ik lachend. Zij is niet de enige die kan plagen. Ik stap iets naar rechts zodat mijn erectie tegen haar zij drukt. Met mijn linkerhand houd ik achter Sunshine “s rug haar beide polsen rustig vast, mijn rechterhand heeft nu even alleen aandacht voor haar borsten. Over de bovenkant, langs de zijkant, onderkant en tussendoor weer naar boven, haar opgezette en harde tepels steeds vermijdend. Ook dat parcours herhaal ik een paar keer langzaam. Over haar schouder zie ik haar tepels opgezwollen naar mijn vingers zoeken, maar ze niet bereiken. Ze kreunt nu echt.

“Raak je zelf aan”, fluister ik in haar oor. “Wil je met je tepels spelen?”

“Ja”, kreunt ze.

Ik ga weer van achter tegen haar aanstaan. Mijn ballen tegen haar billen, mijn pik tegen haar rug. Ik laat haar handen los. De mijne dwalen af naar haar billen, heupen, buik, venusheuvel. Terug naar haar billen. Mijn vingers glijden door haar bilspleet en over haar sterretje. Ze kreunt weer. Over haar schouder zie ik Sunshine ‘s handen spelen met haar borsten en tepels. Tussen duim en wijsvinger draait ze haar nu kegelvormige tepels, trekt er aan en draait ze weer. Dan glijden haar handen tot onder haar borsten, duwen ze omhoog terwijl de toppen van haar wijsvingers haar tepels blijven manipuleren. Weer zuigt en likt ze. Mm… Het is zo sexy om te zien in het maanlicht, die mooie grote natte borsten die behandeld worden door de vingers met roodgelakte nagels en haar eigen tong. Onder water voel ik dat ze haar benen nu tegen elkaar klemt.

“Help me dan”, kreunt ze.

“Waarmee?” Vraag ik semi onschuldig. “Mijn clitje. Raak het aan. Laat me klaarkomen”. “Waarom doe je het zelf niet?” Blaas ik zacht in haar oor? Haar rechterhand glijdt naar beneden over haar buik en via haar liezen naar haar kutje. Sunshine heeft haast. Ze wrijft als een razende over haar knopje, haar linkerhand klauwt in haar grote borsten en trekt aan haar tepels. Ik ga iets door mijn knieën, pak haar benen vast en leg ze gespreid over de mijne. Dan kom ik in één keer in haar. Ik omklem haar met mijn rechterarm onder haar borsten en mijn linkerarm om haar buik geslagen. Ik voel de onderkant van mijn eikel over haar gezwollen sponsachtige verdikking heen en weer glijden. Haar hand gaat als bezeten over haar clit. Ik voel haar verkrampen in mijn armen, nog een keer en nog een keer. Sunshine jammert een langgerekt “oh… ho…” en komt klaar. En ik kom ook. Ik voel mijn zaad met drie, vier stralen in haar schieten. Zij leunt zwaar tegen mijn borst en hijgt.

Langzaam draait ze zich om waardoor ik van haar loskom en we zoenen met open mond. Onze tongen draaien langzame natte rondjes rond elkaar. Man, wat heftig. Mijn handen glijden langzaam over haar rug en billen, terwijl mijn erectie zich langzaam buigt tot normale proporties. Onze hartstocht neemt langzaam af terwijl we nog wat ronddobberen, leunend tegen elkaar en kijkend naar een sfeervol verlichte Huis ter Duin. Dan lopen we het water uit en doen de badjassen aan. In de hal kijkt de nachtportier opnieuw niet op of om. We douchen, stappen in een lekker bed en Sunshine kust mij intens.

“Dank je voor een fijne dag” zegt zij lief. Dan draait ze zich om en kruipt dicht tegen mij aan. Mijn armen trekt zij om zich heen en ze legt mijn handen op haar borsten. Binnen vijf minuten vertelt haar gelijkmatige ademhaling mij dat ze slaapt. Alweer een buitengewoon aangenaam avontuur met Sunshine, deze zwempartij.

De volgende ochtend ontmoeten wij in de lobby Sunshine ‘s vriendin, Merel. Zij lijkt eind dertig, een super strak figuur, geaccentueerd door een strak aansluitend jurkje. Haar borsten vallen bijna uit haar decolleté en ik kan geen aftekening van een slip zien. Blond, even groot als Sunshine en even bruin. Als ze lacht zie ik mooie witte tanden. Ze houdt mijn hand iets te lang vast en daarmee mijn attentie ook. Prettige ogen. Mooie roze nagels. Ik zie Merel achter haar hand iets zeggen tegen Sunshine dat ik niet kan verstaan. Die lacht en knikt. Merel legt haar hand in mijn nek, trekt mij naar zich toe en kust mij. Ik voel haar harde tepels tegen mijn borst. Wat een prettige kennismaking.

We drinken koffie op het terras van Huis ter Duin. De dames hebben een vrolijk onderonsje. Zij zitten zij aan zij naar mij toegedraaid. Zowel Sunshine als Merel kijken mij strak aan en doen als op commando hun benen uit elkaar. Beiden geen ondergoed; ik slik. Gisteren nog een twijfelende vijftiger, nu kennelijk een lustobject. Dat kan nog wat worden vandaag, met deze vrije en onconventionele vrouwen, denk ik bij mijzelf. Sunshine lacht haar verleidelijke lach. “We hebben afgesproken vandaag naar het naaktstrand te gaan” zegt ze.

“Ik zie het” zeg ik, mijzelf herpakkend. We besluiten te vertrekken en Sunshine wil haar strandtas uit haar kamer halen. Merel loopt met haar mee richting de lift. Als ik blijf zitten, wenkt Sunshine mij.

Op de kamer aangekomen wil Merel zich na haar reis graag even opfrissen. Sunshine en ik gaan in de zon zitten op het terras. Na een poosje roept Merel ons. Ik ben niet verrast door wat ik zie eigenlijk, als wij de badkamer inlopen. In de grote inloopdouche staat een lachende Merel te douchen. Het beeld van de mooie natte bruingebrande vrouw werkt op mij in. Sunshine laat snel haar jurkje vallen, loopt naar haar toe, stapt de douche binnen en zoent haar vol op haar mond. Dan kijkt zij ondeugend om en vraagt mij of ik niet ook nog eventjes wil douchen. “Plaats genoeg”, zegt zij. Merel kijkt mij aan en lacht.

“Net bij het koffie drinken hebben Sunshine en ik al vastgesteld dat er al minimaal dat één vrijpartij met jou moest zijn voordat we naar het strand gaan”. Let op het woordje al, denk ik bij mezelf. Kennelijk wordt mij geen keus gelaten, maar ik klaag niet. Ook ik kleed mij graag uit en stap naar binnen.

Sunshine gaat achter mij staan en ik voel haar volle borsten tegen mijn rug, haar handen glijden over mijn billen. Merel kijkt mij aan grijpt mijn snel rijzende pik vast. Een sierlijke hand met lange roze nagels om mijn pik, de vingers van haar andere hand glijden rondjes om de eikelrand. Sunshine masseert mijn rug en glijdt met haar handen door mijn bilspleet. Haar handen gaan weer naar boven en onder mijn armen door en ze streelt langzaam en gekmakend over mijn tepels, mij ondertussen tussen mijn schouderbladen kussend. Merel biedt mij haar borsten aan door ze te ondersteunen met haar handen. Ik buig mij voorover en ga met mijn tong over haar borsten, haar tepels naar binnenzuigend. Zachtjes bijt ik in een tepel. Merel gooit haar mooie hoofd in haar nek en kreunt. Ik kus haar nek. Sunshine ‘s armen glijden om mij heen en gaan over Merels buik naar haar borsten. Ze knijpt hard in haar tepels en trekt. Weer kreunt Merel. Ik draai me om en kus Sunshine met open mond. Ze zuigt mijn tong naar binnen. Mijn handen glijden langs haar lichaam naar beneden. Ik voel ik haar gladde en warme natte kruis.

Ik zet Sunshine met haar rug tegen de muur en hurk voor haar. Terwijl het water op ons neerkomt open ik haar grotje met mijn vingers. Het roze van de binnenkant steekt lekker af bij haar bruine huid. Ik lik met lange halen langs haar lippen terwijl mijn duim rondjes draait om haar clit. Haar handen liggen op mijn achterhoofd. Ik moet oppassen niet te verdrinken in het water dat langs haar buik stroomt. Merel komt naast haar staan en zoent haar geil. Haar mooie handen glijden over het natte lichaam. Terwijl ik mijn aandacht verplaats naar Merel kutje daalt haar mond af naar Sunshine ‘s borsten en zij zuigt haar harde tepels in haar mond. Mijn tong gaat zo diep mogelijk in Merel ‘s kutje en ik proef warm, zoet vocht. Sunshine vingert zichzelf. Haar vingers glijden om haar clitje heen wat daarbij uit de behuizing piept, om vervolgens met drie vingers diep in haar kutje te glijden. Af en toe slaat ze met haar platte hand vol op haar lipjes en haar clit terwijl ze erbij kreunt. Goeiedag wat een geil gezicht en geluid, die pets en dan die kreun erna.

Moeizaam kom ik overeind, terwijl Merel naar beneden glijdt en gaat op haar knieën gaat zitten. Sunshine trekt mij naar zich toe en kust mij. Haar nagels krassen over mijn tepels. Mijn pik wordt vastgepakt en ik voel Merels lippen die zich om mijn eikel sluiten. Haar nagels krassen over mijn billen. Merels tong draait rondjes om mijn eikel en haar hand trekt mij af terwijl haar andere hand mijn zak masseert. Ze glijdt van daar door naar mijn bilspleet en wrijft met haar vingers over mijn ster, tegelijkertijd mijn pik diep in haar mond zuigend. En terwijl Sunshine mij uitgebreid en heerlijk staat te kussen kom ik met hete stralen klaar in Merels mond. Lachend kijken we elkaar aan.

“Heel prettig kennis te maken”, zeg ik, haar overeind helpend. We spoelen elkaar af en zoenen. Ook Sunshine en Merel kussen elkaar uitgebreid. Eindelijk kunnen we naar het strand. Ik klaag niet. Zoals Stevie Wonder het zo mooi zei; you are the Sunshine of my life… In ieder geval dit hele fijne weekend lang…

Mickey

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Mickey. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *