Verlegen vrouw

()

Ik ben altijd een verlegen vrouw geweest. Tot mijn beste vriendin Linda, omdat ze geen zin had om alleen te moeten gaan, me vroeg een keer met haar mee naar de sauna te gaan. Haar verkering was weer eens uit en ze wou niet alleen gaan, dus vroeg ze mij, haar beste vriendin, met haar mee te gaan.

Eigenlijk ben ik een beetje verlegen om mij zomaar in het openbaar ergens naakt te laten zien, maar met mijn vriendin Linda is dat geen probleem, we kennen elkaar al heel lang en door en door en we voelen ons goed thuis bij elkaar. Bovendien, ik wilde me niet laten kennen.

We gingen wel vaker samen op pad, ook toen we nog op de middelbare school zaten en samen op jongensjacht gingen. Later samen de stad in gezellig winkelen, maar dit keer zou er iets bijzonders gebeuren.

We kleedden ons druk kletsend en roddelend uit en gingen met zijn tweetjes onder de douche. Daar zag ik dat ze haar kutje helemaal kaal had geschoren.

Tot mijn eigen verassing kon ik mijn ogen er niet vanaf houden, en ze had ook nog een mooie tepelpiercing in haar rechtertiet, dat had ze me nog nooit verteld! Ze had  natuurlijk snel in de gaten, dat ik haar bewonderend stond te begluren.

Ik wist niet wat me overkwam, het wond me zelfs een beetje op, en dat soort gevoelens had ik echt nog nooit eerder bij een vrouw gehad. Linda keek me lachend aan en mompelde op geile toon.

 “Mooi, hè?” Terwijl ze haar benen staande wat spreidde en ondertussen haar handen genietend tussen haar dijen liet glijden.

“Het voelt zo lekker zacht aan en het is zo supergevoelig, zo zonder haartjes. Seks is heerlijk zo…”

Ik zweeg, overdonderd, verlegen. We spoelden ons af en liepen met een handdoek om ons heen gewikkeld naar de sauna. We waren gelukkig alleen en zaten genietend achterover op het bankje. Linda stootte me aan en met samengeknepen ogen zei glimlachend op plagende toon

“Je mag wel even voelen hoor!”

Ik twijfelde, maar was ook erg nieuwsgierig, en even later legde ik toch aarzelend mijn hand op de gladde venusheuvel van mijn vriendin en voelde de drang in me opkomen om die lekker te strelen.

“Dat voelt lekker aan he? Moet jij ook doen Joh, dat zal je vriendje ook lekker vinden, zo`n mooie kaal kutje. Zal ik het soms bij je doen?”

Ik antwoordde dat ik het eng vond, zo`n scherp scheermes aan mijn kleine kutje. Linda verzekerde me dat er niets mis kon gaan, ze had er immers veel ervaring mee.

“Hm, Ok. Dan.”

Na ons afgedroogd en aangekleed te hebben vertrokken we in de richting van mijn flatje. Terwijl het bad vol liep, kleedden we ons allebei uit. Weer kon ik niet mijn ogen van dat mooie, gladgeschoren kutje afhouden. Ik gooide wat badolie in het water en ik stapte in het bad, ging even op de rand zitten en liet me daarna voorzichtig in het warme water zakken. Toen mijn haartjes voldoende geweekt waren ging ik weer op de rand zitten en Linda kroop op haar knieën tussen mijn gespreide benen.

“O, wat een mooie konijntje heb jij daar zeg!” zei ze plagend. “Maar dat is nu snel afgelopen hoor, eraf die vacht!”

Ze schudde de bus met scheerschuim stevig, spoot een dikke kwak schuim op haar hand en smeerde mijn haartjes in. Ze pakte het scheermes van mijn vriendje, deed er een vers mesje in en begon heel voorzichtig mij te scheren. Geen plekje werd vergeten, ik moest op mijn buik op de badrand liggen, met mijn handen mijn billen gespreid houdend om mijn bilspleet goed schoongeschoren te krijgen ik moest op mijn rug gaan liggen, wijdbeens, en met twee vingers in mijn kutje om de boel goed strak te houden en om de zijkant van mijn schaamlipjes en dijen goed geschoren te krijgen, lag ik daar achterover haar scheerbeurt te ondergaan en het voelde helemaal niet onprettig aan.

Toen ze klaar was gleed ik weer in het bad en spoelde de zeepresten met badwater weg en stond Linda met haar handen in de zij goedkeurend te kijken naar het resultaat.

“En, wat vind je er zelf nu van?”

Ik keek naar beneden en zei “Mooi hoor, je kunt nu alles goed zien!” 

Ik gleed genietend met mijn vingers over en door mijn nu kale spleetje en dat wond me ineens zo op dat ik er niet meer kon tegenhouden en mezelf uitgebreid zat te vingeren.

“O, wat een geil gezicht, ik doe mee!” zei Linda, en ze ging naast me zitten en volgde mijn voorbeeld. We keken elkaar diep in de ogen, en opeens gleed Linda op haar knieën in het water op de bodem van het bad en duwde haar hoofd tussen mijn benen en begon wild en onbeheerst mijn kutje te likken.

Ondertussen lag ik, mijn borsten knedend, met mijn hoofd in mijn nek met gesloten ogen te genieten en het duurde niet lang of ik voelde steunend en schokkend een ongekend lekker orgasme omhoogkomen.

Ik liet me, ontspannend, terug achterover in het bad zakken en trok Linda met me mee het warme water in.

Foei! Wat was dat allemaal lekker!

Ik kuste Linda intens en onze monden opende zich en onze tongen vonden elkaar. Mijn vingers gleden tussen haar schaamlippen, haar glibberige en drijfnatte kutje in. Vrijwel meteen begon ze te schokken en even later kwam ze kreunend en hijgend klaar.

Op dat moment ging de badkamerdeur open en daar stond Niels, mijn vriendje in de deuropening, hij was op het gekreun en gehijg afgekomen en stond meteen tegen de wijd openstaande billen met in het midden de natglanzende poes van Linda aan te kijken.

“Zo, dat is een aangenaam uitzicht!” grijnsde hij breed lachend.

“Kijk,”zei Linda en duwde mijn benen wijd uit elkaar.

“Hmmm, Prachtig, heb jij dat gedaan?”

“Ja”, knikte Linda trots haar hoofd, ze stond op uit het bad en zei “Kijk, ik ben zelf ook mooi glad geschoren!”  Niels wierp een aandachtige en geïnteresseerd blik tussen haar benen en zei “Zo, dames, dat ziet er bloedgeil uit!”

Hij had duidelijk moeite, zijn toenemende opwinding te verbergen.

“Je mag ook wel even voelen hoor!” moedigde Linda hem met een brutale blik in haar ogen aan, mij vragend aankijkend. Niels keek mij aan en ik knikte van ja. Dat liet hij zich geen tweede keer zeggen en hij betastte genietend onze gladde heuveltjes. Hij schopte zijn schoenen uit, deed snel zijn kleding uit, gleed in zijn blootje met een formidabele erectie op zijn knieën op de grond en begon mijn aalgladde poesje lekker en met vuur te kussen en te likken, ondertussen glurend naar het van hitsigheid lokkend openstaande kutje van Linda. Hij keek op, keek me aan en vroeg, met een rode blos van geile opwinding op zijn wangen

“Mag ik dit ook bij haar doen?”

“Ja hoor, waarom niet, als Linda zelf ook wil?”

Linda knikte verlegen van ja en opende wijd haar dijen zodat Niels er goed bij kon. 

Ze zat zichtbaar te genieten van de stimulerende en ervaren tong van mijn vriendje Niels.  Hij sloeg geen plekje over, zelfs haar mooie roze sterretje kreeg af en toe een lik. Ondertussen wreef ik Niels over zijn rug en billen en draaide aan Linda ‘s tepels, en opeens slaakte Linda een rauwe kreet en kwam hijgend en blazend klaar.

Linda lag nagenietend achterover toen we elkaar aankeken en begrepen zonder woorden onmiddellijk dat de argeloze Niels nu aan de beurt was voor een scheerbeurt. Fluks stond Linda op en greep Niels bij zijn polsen en voor hij in de gaten had wat er aan de hand was had ik hem met mijn panty rond zijn polsen aan de kraan gebonden. Linda greep het scheerschuim en spoot alles wat harig was rond zijn kruis vet in met scheerschuim. Ook tussen zijn billen werd vet ingezeept. Genietend, met gesloten ogen en zijn hoofd achterover in zijn nek, liet hij de lekkere inzeep en smeerbeurt over zich komen.

Linda greep het scheermes en zette dit op zijn naakte onderbuik.

“Hé!” Riep hij, maar voor hij zich ernstig kon verzetten gleed het scheermes al over zijn buikstreek richting zijn piemel. Ik hield zijn benen vast en Yvon deed de rest, en voor hij er erg in hadden had Niels een kale pik en een volkomen blote buik en een kaalgeschoren zak.

Tevreden keken Linda en ik naar het resultaat van onze actie en besloten dat de mopperende Niels zijn handen wel weer los mochten.

Niels gaf te kennen dat hij ook wel wat wilde en greep mij om mijn middel en met zijn op volle lengte en hardheid gekomen pik gleed hij zonder enige weerstand mijn drijfnatte kutje binnen tot hij met zijn eikel tegen mijn baarmoedermond stootte.

Een ongekend lekker en geheel gevuld gevoel. Mijn hitsige bui was nog lang niet over, en doordat mijn poesje kaal en glad was gaf dit een extra kick en een lekker en heel intens gevoel. Heerlijk zoals zijn kale en gladde schaamstreek als geolied over mijn venusheuvel gleed, zijn kale ballen tegen mijn billen kletsend.

Linda bekeek ons aandachtig en kneedde mijn borsten en tepels en streelde Niels ’s kale ballen en daardoor steeg mijn opwinding al weer snel tot op kookpunt en voelde even later Niels kreunend diep in me klaarkomen en ik stuiterde op hetzelfde moment naar het aangenaamste en lekkerste orgasme dat ik sinds tijden beleefde.

Ik ben er door Linda en haar scheerbeurt achter gekomen wat ik in al die tijd miste en dat het heel stimulerend en opwindend is je gene en verlegenheid te laten varen en om lekkere spelletjes te doen, en ook met een ander erbij te vrijen en samen met Niels een andere vrouw klaar te laten komen. Nooit had ik geweten of maar vermoed dat ik dit in me had.

Niet dat ik lesbisch ben, maar gewoon, zo is het gewoon lekkerder! We zijn nu met z`n drieën geregeld samen en genieten nu vaak met zijn drieën volop!

Michel

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *