Voor het slapen

()

Op dit moment zit ik lekker in de tuin, van de laatste warme zonnestralen te genieten. Ik ben thuis gekomen en heb boven gelijk mijn bikini aan getrokken. Eindelijk zomer, en ik wil nu toch een beetje kleuren. Een mooi licht bruin tintje. Ik zit heerlijk met mijn laptop naast me, te bedenken hoe ik jou weer een spannend tipje van mijn sluier kan geven.

Mijn tuin is deels door hoge schuttingen en deels door coniferen geschut. Heerlijk genoeg privacy. Ik lik mijn lippen vochtig. Ik ben gek op zoenen. Langzaam lange innige tongzoenen. Die steeds heftiger worden, tongen die elkaar langzaam strelen, tongpuntjes kietelend meer en meer in een worstelende naar adem happende strijd komen. Lippen die zwellen en roder kleuren, lippen die meer willen zoenen. Twee tongen in een heerlijke strijd. Tongen die veel speeksel los maken en niet willen stoppen. Kleine beetjes vocht maken onze lippen nog gladder en geiler. Ik voel door de fantasie van deze innige tongzoen, het vochtig worden tussen mijn benen. Mijn kutje is bijna net zo vochtig als mijn mond. Mijn bikini broekje wordt steeds natter. Ik voel mijn borsten zwellen bij de gedachten dat ik geiler wordt. Mijn tepels worden langzaam zichtbaar door mijn topje heen. Ik hoor de rust van de omgeving om me heen. De meeste mensen zijn naar binnen gegaan.

Ik bevrijd mijn gezwollen borsten uit het topje en masseer ze heerlijk stevig. Knijpend en trekkend aan de tepels. Ik duw mijn rechter borst omhoog en lik mijn eigen tepel. Ik neem mijn tepel tussen mijn lippen en zuig. Eerst zachtjes en strelend en steeds harder zuigend tot mijn tepels heerlijk hard en stijf zijn. Ik laat een hand in mijn natte broekje verdwijnen. Ik laat mijn middelvinger heerlijk door het gladde geil strelen. Mijn vinger volgt mijn spleetje naar mijn vocht spuwende kutje. Ik laat mijn vinger lekker naar binnen glijden en weer naar boven om rondjes om mijn klitje te draaien. Dit blijf ik heerlijk herhalen en steeds wat harder duwend. Mijn andere hand hou mijn borst omhoog zodat ik lekker mijn stijve tepel kan blijven zuigen. Ik knijp lekker in mijn borst en mijn tepel priemt uitdagend naar voor. Ik zuig mijn tepel hard, draai hierna rondjes met mijn tong om weer hard te zuigen. Mijn middelvinger heeft hulp van mijn ringvinger.

Ik laat beide vingers naar binnen glijden en weer terug mijn klit, die ook rood gezwollen is, om deze te masseren. Ik duw stevig op en rond mijn klit. Steeds sneller. Ik laat mijn vingers in mijn super natte kutje verdwijnen, ik haal ze duwend heen en weer, in en uit, in en uit. Ondertussen mijn borst ruw masserend, mijn tepel hard zuigend. Ik voel het heerlijk tintelende gevoel opkomen. Vanachter mijn navel, van binnen doortrekkend naar mijn natte kutje. Ik voel de spieren van mijn kutje trekken. Mijn klit klopt, mijn ademhaling versnelt. Ik begin te transpireren, onder mijn borsten voel ik natte zweetdruppeltjes. Ik duw mijn schede tegen mijn hand. Mijn andere hand laat mijn borst los om mijn lipjes beter te spreiden.

Mijn linkerhand spreidt, mijn rechterhand masseert. Drie vingers wijs, middel en ringvinger masseren in snel draaiende bewegingen mijn klit. Ah, mijn ademhaling is snel, ik hijg. Mijn voorhoofd raakt bezweet en ik voel een rode blos op mijn wangen. Bijna, bijna ontlading. Ik masseer uit alle macht, het zijn geen cirkels meer, maar ook niet recht naar beneden. Mijn hand maakt ongecontroleerde bewegingen over mijn klit. Ja, ah, ha, ah… mm…

Ik bedenk me net op tijd dat ik in de tuin zit, en er waarschijnlijk ramen opstaan. Ik slik mijn kreun in, en geniet in stilte van mijn samentrekkende onderlijf. De golven van mijn orgasme die ik zo lang mogelijk wil blijven voelen. Mijn hand gaat langzaam van boven naar beneden over mijn klit, bij elke aanraking trek mijn onderbuik samen. Mijn vingers nemen slierten geil uit mijn onmogelijk drijf natte kutje. Ik geniet heerlijk na. Mm…

Slaap lekker xxx

Moiralane

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *