Overmeesterd

()

Eindelijk is het weekend. Thuis gekomen uit werk spring ik gelijk 2 tellen onder de douche, even afspoelen en duik gelijk mijn bed in. Ik zet mijn wekker op 20.00u.

Piep… piep… piep… piep!

Ik sla mijn ogen langzaam open, draai me op mijn zij om de wekker uit zetten. Mijn volle blaas voel ik mee kantelen. Ik strek mijn armen en benen om ze wakker te krijgen. Met een diep zucht draai ik me op mijn zij en slinger mijn benen over de rand van het bed en druk mezelf overeind. Met een glimlach van de voorpret op mijn lippen. Bij het idee alleen al voel ik de kriebels in mijn buik. Ik duik weer onder de douche, nu voor iets uitgebreidere douche beurt. Mijn haren was ik en gebruik een lekker scrub voor mijn huid. Mijn lijf controleer ik op ongewenste haartjes en verwijder deze nog even met een nieuw scherp mesje. Ik wil zo glad mogelijk zijn, helemaal kaal.

Ik droog me goed af voor ik de bodymilk opbreng, alles om mijn huid zo zacht mogelijk maken. Om de bodymelk goed in te laten trekken loop ik naakt naar mijn kapspiegel en make-up toe. Staand voor de spiegel beoordeel ik mijn lijf. Mooie grote stevige borsten, grote tepelhof en lekker tepels die me altijd te snel verraden als ik het naar me zin heb. Een duidelijke taille en zachte buik. Geen hangbuik maar heb wel een behoorlijk buik. Stevige benen maar wel gespierd van het fietsen en lopen en staan. Ik draai een kwartslag om ook mijn billen te beoordelen. Een lekkere stevige kont die goed vast te pakken is, ik schud mijn heupen en wiebel mijn kont, ik zie de golving onder mijn huid en glimlach.

Eerst breng ik een licht gekleurde foundation aan op mijn huid, hierna pak ik mijn oogschaduw, een donkergrijze kleur en breng deze aan op mijn ooglid en onder mijn oog. Mijn ogen maak ik nog donkerder met een zwart oogpotlood. Mijn ogen kleuren, afhankelijk van het licht, naar grijs groen. Als laatste breng ik mascara aan, een die mijn wimpers zwarter maak en extreem lang. Door deze zware make-up ben ik bijna niet herkenbaar, en dat is ook mijn bedoeling voor wat ik vanavond van plan ben.

Mijn haar is bijna droog, en ik breng een volume mousse aan, voor ik mijn haar verder droog. Ik kam mijn haar strak naar achteren in een hoge paardenstaart, met een breed zwart elastiek. Om er voor te zorgen zat mijn haar zo strak blijft zitten, breng ik ook nog een beetje gel aan. Ik bekijk mezelf nog een keer in de spiegel, zo met mijn ogen donker, mijn huid blank en haar strak in een staart. Straks vlak voor ik de deur uit ga zal ik nog een vuurrode lipstick aanbrengen, maar dat is nu nog niet handig met aankleden.

Ik pak de dikke zwarte panty en trek deze aan, ik voel hoe zacht en glad mijn huid is. Ik krijg de glimlach niet meer van mijn lippen. Ik pak mijn bustier, ook deze is helemaal zwart. Wel van verschillende stoffen gemaakt. Dof en glimmend zwart. Het was een rib uit mijn lijf toen ik deze bestelde, maar heb er geen spijt van. De achterkant is geveterd en laat hier wat huid door zien. De bustier geeft mijn lijf wat extra model. Het kledingstuk is zo gemaakt dat mijn zware borsten mooi omhoog geduwd worden, ik kan er zelf voor kiezen mijn borsten zichtbaar te laten zijn of ze juist te bedekken. Aan de zijkant zit de rits zodat ik, alleen, gemakkelijk de bustier kan aan trekken, ik zou die veter, alleen, op mijn rug nooit aan kunnen trekken. Maar het is zo mooi gemaakt dat de rits, eenmaal dicht, helemaal weg valt in de stof. Ik draai weer een rondje voor de spiegel en beoordeel en bewonder mijn eigen ingepakte lijf. Het lijkt zo net een catsuit, waar mijn mollige rondingen mooi in gevormd worden. Even laat ik de cub naar beneden en bewonder mijn borsten. Mijn tepels licht gezwollen mijn borsten vol en rond, heel mooi gezicht, al zeg ik het zelf.

Ik pak nog een zwart stretch rokje, ik maak de rits los die het geheel tot een rokje maakt, sla het lapje om en rits het dicht. Ja bijna klaar. Ik loop naar mijn keukentje en maak hier een bakje noedels klaar, mijn maag liet duidelijk merken dat er gegeten moesten. Thuis gekomen was ik gelijk mijn bed in gedoken zonder wat te eten. En als ik de avond vol wil maken, moet ik wel wat te verbranden hebben. Het is 21.00u als ik nog even op de bank kruip met mijn noedels.

Ik denk terug aan al het voorwerk voor vanavond. Het begon denk zo’n twee maanden geleden. Ik ben singel en heb het geluk dat ik best veel mensen ken en zo goed als elk weekend kan gaan stappen. En ik ga overal heen waar het gezellig is. Op de vrijdagavond heb ik eigenlijk wel een vaste groep waar ik mee ga stappen en er komen mensen bij en vallen mensen af. We zijn geen vrienden van elkaar en zien en spreken elkaar eigenlijk alleen op de vrijdag.

Maar, twee maanden geleden kwam er een stel bij, wel dat leken ze op het eerste gezicht, maar eenmaal binnen bestede hij totaal geen aandacht meer aan haar en zij leek dit helemaal niet erg vinden en genoot van de aandacht van zowel mannen als vrouwen. Ik heb hun grotendeels van de avond gade geslagen, bekeken en geobserveerd. De man had een zelfverzekerde uitstraling. Hij had niet het uiterlijk van een fotomodel, maar zijn houding en uitstraling maken hem tot een zeer aantrekkelijke man. Omdat ik het stel in de gaten hielt viel me op dat hij haar een soort commando’s gaf. Hij gaf signalen met zijn houding en zij reageerde hierop. Ik vond dit heel bijzonder om te zien en ergens prikkelde dit mij ook. En zo kwamen de eerste gedachten naar boven voor vanavond.

Een week later ging het stel weer mee en kon ik hun weer bekijken. En elke keer viel me wel weer iets op. Haar kleding en haar rol. Zijn houding en acties. Deze vrijdag kreeg ik zelfs een blik op haar kale kutje toen ze met haar benen wijd op een barkruk moest gaan zitten naar de zaal toe. Ik bewonderde haar voor haar schaamteloosheid, haar zelfvertrouwen dat ze dit gewoon doet. Wat me ook opviel was dat het stel elkaar weinig aanraakte. Niets teder. En zo de daarop volgende keer.

Zij had een lange jurk aan, niet heel handig voor dansgelegenheid waar we heen gingen, hij had een mooi vallende pantalon aan en mooi overhemd wat qua kleur bij haar jurk paste. Het leken wel rollenspellen wat hun speelde. Ik vond het fascinerend en bijzonder hun zo te observeren. Later viel het me op, in de lichten van de dansvloer, dat haar jurk zeer doorschijnend was, en de contouren van haar lichaam heel erg goed te zien waren. De jongens van het licht was dit duidelijk ook opgevallen, want ze probeerde haar continu te vangen in hun licht.

Dit was de eerste avond dat ik hem op zag staan van zijn kruk, om de dansvloer op te lopen. Ik was onder de indruk van zijn zelfbewuste tred. Het leek alsof iedereen automatisch voor hem week, de weg vrij maakte naar de vrouw in de doorschijnende jurk. Het enige wat hij deed was haar in de nek pakken en een harde ruige tongzoen geven. Zijn statement was gemaakt, iedereen mag kijken maar ze is van mij.

Toen hij haar zo ruw zoende voelde ik een intense kriebel tussen mijn benen. Ik voelde mijn klitje zwellen en kloppen. Zijn manier van handelen prikkelde mij enorm. Ik wilde ook dat zelfvertrouwen hebben. Die macht en controle. Ik besloot naar de bar te gaan om een drankje te bestellen. Ik probeerde bewust bij hem in de buurt te komen, waar ik mijn drankje zou bestellen. Ik bestelde een alcoholvrije cocktail en legde mijn muntjes op de bar. Hij draaide zich om en wilde voor me betalen.

Dit was mijn kans. Ik gaf hem een koele blik, en bedankte ervoor. Ik betaal mijn eigen drankjes. Ik pakte mijn drankje aan van de barman en betaalde zelf. Ik wierp hem een blik als zijnde proost en liep terug naar mijn plekje naast de dansvloer. Heel even toen ik hem een blik wierp was ik gevangen in zijn blik, ik voelde een spanning. Ja de juiste spanning. Ik voelde zijn blik branden in mijn rug toen ik terug liep.

Toen ik die ochtend thuis kwam wist ik het zeker, ik wilde hem overmeesteren. Hoe zou ik dat moeten doen. Ik wist niets van hem, behalve een voornaam wist ik helemaal niets. k moest zoveel mogelijk te weet komen. Wie hij is, wat hij doet. De voorpret van het stalken wond me zo verschrikkelijk op! Dat toen ik die ochtend thuis kwam, eerst de hand aan mezelf gelegd heb, fantaserend hoe het zou zijn om met mijn kale kutje over de bult in zijn broek te wrijven, mijn klitje prikkelend op de stof van zijn pantalon. Dit fantaserend kreeg ik mijn orgasme. Heftig schokkend kwam ik klaar.

Ik heb heerlijk geslapen. Die dag en ben in mijn dromen mijn plan aan het uitwerken geweest. Zaterdagmiddag belde ik Pieter voor de plannen van die avond. Pieter reageerde verbaasd omdat ik normaal nooit op zaterdag met hun mee ga stappen. Maar zijn verbazing veranderde gelukkig snel in enthousiasme. Maar we gaan wel naar een wat kinky feest. Het is een besloten feest maar met mij aan je zij mag je gewoon mee naar binnen. Oke kinky feestje, spannend. Is er een kleding code?

Die zaterdag ben ik met Pieter in Amsterdam wezen shoppen, pfft ik had nog nooit zoveel geld uitgegeven aan een outfit wat ik waarschijnlijk alleen maar kan dragen in de nacht op een kinky feestje. Pieter heeft me meegenomen naar een winkel waar ze leren kleding maken. Mooie kwaliteitskleding, van het beste leer. Ik heb hier een jurk gekocht, een lange zwarte leren jurk. Ik heb van alles aangepast en goed gelet op Pieters reactie als ik wat aan had. En zijn blik, toen ik de jurk aan had, was de blik die ik nodig had om de jurk te kopen. De jurk zit geweldig, mijn borsten worden omhoog en plat geduwd en lijken bijna uit de jurk te puilen. Het lijfje is getailleerd en benadruk de vrouwelijke vormen.

Ik ben verbaasd dat de jurk, ondanks leer, helemaal niet zwaar is. Hij zit echt heerlijk. Pieter komt naar me toe en reikt me wat aan. Ik kijk er verbaast naar. Het was een masker. Ik wil jou mijn mysterie lady laten zijn.Ik doe het masker voor en voel hoe het leer zich vormt naar mijn gezicht en bewonder mezelf in de spiegel. Onherkenbaar. Ik reken af en slik… pffft… ik weet weer waarom en waarvoor ik werk.

We zijn nog niet klaar ik moet nog schoenen en lingerie hebben. Hoewel ik twijfel over lingerie. Een bh hoef ik niet aan met de jurk en misschien ook geen slip. Bij een schoenenzaak pas ik verschillende schoenen, van zwarte lak en met veel te hoge hak pumps tot laarzen. Ik loop zelden op hakken en die hoge pumps gaat het echt niet worden, die doen nu al pijn aan mijn voeten, laat staan als ik er een hele avond op moet lopen. Pieter komt met een heel fijn, suède muiltje aan. Het is een mooi rond schoentje met een naaldhak. Ik lach al bij het idee, daar kan ik helemaal niet op lopen. Maar om Pieter een plezier te doen pas ik het schoentje. Ik voel een tinteling door mijn benen schieten als ik het muiltje aan doe.

Het zit als gegoten. Ik trek eerst ook het andere schoentje aan voor ik ga staan. Al zittend probeer ik uit hoe mijn voeten neer te moeten zetten. Pieter reikt me zijn hand en ik sta. Ik sta! Ik wiebel niet, heb niet het idee te vallen, nee ik sta! Ik ben verbaasd hoe deze schoenen aan voelen, ze zien er mooi uit, sjiek en zeker niet zo fragiel als ze er uit zien. Ik sta stevig op mijn voeten en merk amper dat dit een dunne naaldhak is. Ik hou Pieters hand vast als ik een paar stappen zet. Dit zijn ze! Deze koop ik. Ik heb Pieters hand los gelaten en de winkel rond gelopen, gerend en gedans. Perfect!

Die zaterdag avond heeft Pieter me opgehaald met een taxi en worden we afgezet bij een locatie op een donker terrein. Pieter is ook gekleed in het zwart leer, met ringen en spikes. Leren kleding bij mannen dacht ik altijd homoachtig te vinden, maar dit was gewoon heel erg mannelijk. Voor we de taxi uit stapte deed ik mijn masker voor en vroeg Pieter welke rol ik wilde. Dominant of onderdanig. Dominant was mijn antwoord, Pieter bekende dat hij dat al gehoopt had. Hij haalde een halsband en een kettingriem tevoorschijn. Hij deed zelf de halsband om en gaf mij de ketting. Ik voelde de macht door me heen sidderen toen ik de ketting vast klikte aan de riem. Heerlijk om de controle te hebben. Heb je ook een stopwoord? Mercedes.

Ik weet nog hoe we uit de taxi stapte, Pieter eerst, de deur openhoudend en volledig in zijn rol als onderdanige. Toen ik ook buitenstond klikte ik de ketting vast en liet Pieter als een hond achter me aanlopen. Bij de deur liet ik Pieter zorgen dat we binnen kwamen en kon het feest pas echt beginnen. Wat een avond was dit. Mensen in schitterende kleding, mensen die praktisch naakt waren. Niet iedereen was in leer, er waren ook mensen in stof gekleed. Er waren gelukkig wel meer mensen die een kap of masker voor hadden.

Het was heel duidelijk wie er onderdanig waren en wie domineerde. Heel bijzonder om te zien. Ik verbood Pieter alcohol te drinken en ook voor mij enkel alcohol vrije drankjes te halen. Ik genoot van zijn uitdrukking bij mijn bevel. Maar hij accepteerde. Die avond heb ik veel gezien en geobserveerd hoe mensen met elkaar omgingen in hun rol. Dat het uiteindelijk leidde tot seksuele prikkelingen. Dat het einddoel genotbevrediging is. Die avond heb ik ongelofelijk lekkere seks gehad met Pieter. Nadat we elkaar de hele avond hebben lopen opgeilen. En dat zonder alcohol of stimulerende drugs was voor Pieter ook een nieuwe ervaring. Hij kon het zich de volgende dag allemaal herinneren.

Naar mate de avond vorderde en de mensen bedwelmd raakte van de alcohol werden ze vrijer, losser. Blote lichaamsdelen meer en meer zichtbaar. Meesters die hun slavinnen door anderen lieten betasten en neuken. Slaven die elkaar moesten betasten. Hier en daar werden ook straffen uitgedeeld aan slaven die hun opdrachten niet goed uitvoerden. Die avond heeft Pieter me veel uitgelegd en laten zien. Pieter heeft die avond ook een andere kant van zichzelf ontdekt, doordat hij niet mee mocht doen en alleen maar mocht kijken, alleen mij mocht aanraken.

Ik heb die avond andere slaven opdrachten mogen geven, en zelfs straffen mogen uitdelen. Pieter heb ik regelmatig even mijn benen laten voelen, laten likken. Ik kon zijn verlangen voor ontlading voelen, wat mij weer enorm prikkelde. We zijn die avond in Pieter zijn appartement geëindigd. Pieter heeft me gesmeekt te mogen neuken. Maar door alle spanning heeft hij zich eerst voor mij moeten aftrekken, die eerste spanning moest er uit. Daarna heeft hij mij aan een orgasme geholpen, met zijn tong en vingers. Toen Pieter bijgekomen was en pik weer op volle stijfheid was heb ik hem als een hond over me heen getrokken al die tijd zijn ketting vasthouden.

Die ochtend werd ik in zijn bed wakker, zijn armen om me heen. Ik had een heerlijk voldaan gevoel en heb heerlijk liggen doezelen, terug denkend aan de avond en de seks tot Pieter wakker werd. k voelde zijn ochtenderectie tegen mijn billen prikken. Ik wreef mijn kont tegen zijn stijve tot Pieter echt wakker werd. Die zondag hebben we elkanders lijven nog veel beter leren kennen en heb ik Pieter ook opgebiecht wat mijn doel is. De mega grijns op Pieter zijn gezicht als teken dat hij mij zou helpen, zal ik niet snel vergeten. Pieter zou me helpen meer wegwijs te worden in de wereld van dominantie. Ook uitleg over straffen en pijngrenzen. Pieter had omdat hij al bekend was in deze wereld contact met Patrick. De man die ik wilde overmeesteren.

Zo kwam ik heel veel meer te weten en kon ik Patrick stalken. Ik kwam te weet dat hij meerdere slavinnen had. En dat deze slavinnen zelf ook relaties hadden en zelfs getrouwd en kinderen hadden. Dat deze vrouwen de verlossing zochten om even als slavin te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dat ze niet hoefde na te denken, geen zorgen te hoeven maken, dat ze zich volledig konden overgeven aan die ene man die hun naar een hoogte punt zou brengen waar ze dan de rest van de week op konden teren.

Vrijdag

We hebben met de groep afgesproken in een bar dancing. Pieter en ik hebben duidelijk afspraken. Onze relatie is van dominant en onderdanige. En die lijken we heel goed te kunnen combineren in de vriendengroep en besluiten daarom dit voor ons zelf te houden. Patrick en Michelle zijn ook weer aanwezig en ik vind het heerlijk om naar hun te kijken, hun spel. Zij voelt zich veilig, en straalt vol zelfvertrouwen omdat ze erop kan vertrouwen dat Patrick haar beschermd. Patrick kan Michelle alles laten doen wat hij zou willen. Dat is ook de eerste avond dat ik enige interesse van Patrick ’s kant naar mij toe ervaar. Ik voel hoe zijn blik mij observeert.

Onze blikken kruizen elkaar en ik voel een duidelijke spanning, hij weet nu dat ik dominant ben. Ik voel de spanning en gedachten opborrelen, ik wil hem overmeesteren. Die dag erna ga ik weer met Pieter mee naar een feest, een andere locatie en heel andere sfeer. Het is duisterder, ruiger, harder. Ook deze keer weer de duidelijke opdracht, geen alcohol of drugs. Aan mijn outfit de jurk, masker, make-up en paardenstaart is nu een zweep toegevoegd. Pieter heeft zijn leren hondenriem om en ik hou zijn ketting vast. Hij heeft nu alleen een leren broek aan en ontbloot bovenlijf.

Het is net over middennacht als er in de ruimte naast de bar luide kreten komen. Ik kijk even naar Pieter en naar de rest van de mensen hoe hun reageren op het geluid. Mensen kijken de richting op en uit nieuwsgierigheid lopen ze de richting van het geluid op. Ik geef Pieter een tik op zijn kont met de zweep te teken dat ook ik wil kijken. Pieter maakt de weg voor me vrij en brengt me naar een plaats waar ik kan zitten en goed zicht heb op, zie ik nu, een podium. In het midden van het podium zijn drie vrouwen en twee mannen. Een van de vrouwen ligt op een tafel vastgebonden in grote leren riemen. Armen ver boven haar hoofd en haar benen gespreid. Haar kale kut glimt in het licht van het vocht. Een andere vrouw wordt vast gesnoerd in touw. Het touw loopt om haar nek, bovenarmen, haar borsten worden zo stevig ingesnoerd dat ze lijken uit te puilen. Haar tepels staan helemaal strak. Haar buik, polsen alles wordt ingesnoerd. Vervolgens word het touw van achter naar voren door haar bilspleet getrokken tussen haar lippen aan de voorkant weer naar haar buik. Ik hoor haar kreunen als het touw aangetrokken wordt.

De vrouw op tafel wordt bewerkt met slagen van een bad met zilveren puntjes, bij elke slag gilt ze het uit. De mannen die de vrouwen bewerken zien eruit als beulen. Kap op, bloot bovenlijf en zwarte broek en hoge zwarte laarzen. De vrouw op de tafel krijgt even rust en de derde vrouw wordt aan haar haren op haar knieën gedwongen. De beul maakt zijn broek los en er komt een indrukwekkend stijve lul uit zijn broek. Hij dwingt de vrouw zijn lul in haar mond te nemen. Ze lijkt te weigeren. De beul die inmiddels klaar is met het snoeren van de vrouw geeft de vrouw op haar knieën een kei harde pets op haar blote billen. Ik zie zijn hand afdruk op haar achterste nabranden.

Door de onverwachte pets heeft ze haar mond open voor een gil, maar voor ze kan gillen heeft ze de dikke eikel van de beul in haar mond. Ze heeft geen keus meer en wordt flink geneukt in haar mond. De andere beul haalt, zijn in leer, beklede hand tussen de benen van de vrouw die de andere beul aan het pijpen is. Hij laat de handschoen zien aan het publiek, de handschoen glimt van haar geil. Een luid gejuich gaat door het publiek. De beul haalt zijn lul even uit de mond van slaaf en vraagt, vind je het lekker? Ik zie haar lippen bewegen maar hoor geen geluid. Ze krijgt een hard pets op haar andere bil zodat ze nu twee handafdrukken op haar billen heeft. Ik hoor haar schreeuwen.

“Ja meesters, Ja! Ik vind dit lekker!”

Zelf vind ik het erg indrukwekkend om naar te kijken, maar voor mij is dit een stap te ver. Ik vind vernederen heerlijk. Ik hou van de macht, de controle. Maar pijn moet een toegevoegde waarde hebben. En niet omgekeerd. Pijn zorg bij mij niet voor opwinding, het is bij opwinding lekker pijn te voelen. De vrouw op haar knieën krijg de lul van de beul weer in haar mond terwijl de andere beul de lap voor zijn kruis oprolt. Hij is kleiner geschapen dan zijn collega maar minstens even dik en indrukwekkend. Zonder aangeven ramt hij zijn lul, zover ik kan zien, in haar kut en beukt er flink op los. Ik zie het gezicht van de slavin vochtig worden, druppels speeksel en geil druipen van haar kin. Tranen lopen over haar wangen. Nu weet ik van mezelf als je diep pijpt, over je kokreflex heen, de tranen automatisch gaan stromen.

Na een paar tellen spuiten de beulen hun ballen leeg over het naakte lijf van de slavin. De slavin blijft uitgeteld liggen op de grond. Ik betwijfel of ze is klaargekomen. De beulen gaan weer aan de slag met de andere twee slavinnen op het podium. De ingesnoerde slavin komt duidelijk zichtbaar klaar, er komt heel veel vocht uit haar knijpende onderlijf. Als de beul haar van haar touwen ontdoet zijn de ronde striemen duidelijk zichtbaar. De slaaf op de tafel krijgt een flinke afranseling. Soms lijken haar kreten duidelijke aanmoedigen naar de beul.

Beide beulen leven zich nu uit op de gebonden slet. De beulen raken beide duidelijk zichtbaar opgewonden en het duurt dan ook niet lang voor een van de beulen zijn rood kloppende eikel naar binnen ramt. De andere beul richt zijn aandacht op de borsten. Bij haar is duidelijk te horen dat ze klaarkomt. Haar lijf krult, spant en ontspant van haar orgasme. Schitterend om te zien. En ben opgelucht dat twee van de sletten duidelijk een heerlijke afloop hebben. De beulen hebben hun zaad nog niet geschoten en richten hun aandacht weer op de op de grond liggende slet.

Een van de beulen dwingt haar weer op handen en knieën terwijl de andere nu een pijp beurt krijgt. Ze draaien haar een kwartslag zodat nu duidelijk te zien is dat de beul haar kont aan het bewerken is. Zijn leren handschoen haalt geil vocht uit haar kut en smeert dit uit over haar gat. Duidelijk zichtbaar laat hij zijn wijsvinger in haar gat verdwijnen. Dit idee wind me dan weer heel erg op, en het is nu duidelijk te zien dat ze hier ook van geniet. Een in leer bedekte wijsvinger in mijn gat. De beul rekt de slet haar gat verder op tot deze klaar is voor zijn dikke pik. Hij spuugt op zijn eigen pik en haalt nog extra geil uit haar kut voor hij zijn glimmende paal naar binnen te kan rammen. Dit doet hij maar een paar keer voor de beul zelf op zijn rug gaat liggen met zijn paal recht omhoog wijzend.

De andere beul sleurt de slet aan haar haren mee en positioneert haar boven de pik van zijn collega. Het is duidelijk dat de beul onder haar gat blijft neuken. De andere beul neemt tussen de benen plaats en ramt zijn paal in haar kut. Het duurt niet heel lang of ik hoor aan het geluid van de slet maakt dat ze nu wel klaarkomt. Dit is ook te merken aan de weinige bewegingen die ze kan maken. Ze probeert haar orgasme te lengen door de beulen te neuken. De beul die haar kut aan het neuken is ramt nog een paar keer hard en diep voor hij zijn kloppende eikel er uit haalt en haar borsten en gezicht onder spuit. Er komt nu nog meer witte klodders uit dan de eerste keer. De beul onder haar geeft een enorme grom als teken dat hij haar gat aan het volspuiten is.

De slet wipt hard op en neer, de beul zijn pik melkend met haar gat, haar borsten glimmend van het zaad deinzen op en neer. Dit is een waar hoogtepunt van de show. Ik heb een drijfnatte kut en ik check Pieter die aan mijn voeten zit. Aan zijn blik te zien is hij net zo geil en opgewonden als ik. Dit is mijn eerste keer dat ik in bijzijn van zoveel mensen geneukt heb. De show was over en ze hebben een staande ovatie gekregen. Het feest ging verder en het was duidelijk dat er meer mensen zwaar behoeftig waren geworden door die laatste act. Pieter en ik gingen terug naar ons zitje in de hoek en ik stuurde Pieter uit voor een drankje.

Bij terugkomst kon ik duidelijk zien dat hij moeite had met lopen doordat de leren broek die hij aanhad heel erg strak zat in zijn kruis. Ik genoot ervan. Maar ik was zo geil en behoeftig dat ik hem snel gebood gehoor te geven aan zijn hondse drang. Met de voorwaarde dat hij mij eerst een orgasme moest geven. Pieter liet zich dit geen twee keer zeggen, gooide mijn rok omhoog en dook met zijn gezicht tussen mijn benen. Mijn kloppende klit had weinig stimulans nodig om zo geprikkeld te worden dat ik de wereld even vergat. En alleen zijn mond en mijn klit en de golven door mijn lijf voelde. Pieter ging net zolang door tot ik zei dat hij mocht stoppen. Ik trok aan zijn riem en haalde zijn gezicht dicht bij het mijne.

“Hoe wil jij klaar komen?” Geschrokken door mijn onverwachte vraag, stotterde hij. “Gepijpt Miss Moira.”

“Doe wie?” Die verlangende blik in zijn ogen zij al voldoende, maar ik wilde het hem horen zeggen. “Door U Miss Moira! Ik wil door U gepijpt worden!” Ik stond op en trok Pieter als een hond aan de riem op de bank. “Maak je broek los!” Gewillig maakte hij zijn broek los. En ik heb me uitgeleefd met mijn lippen, mijn tong, mijn mond en keel op zijn harde lul. Net als dat het hem geen moeite koste mij te laten komen, voelde ik de spanning al heel snel in zijn kloppende eikel. Hij waarschuwde me nog, “ik kom…” Gretig sloot ik mijn knijpende lippen om zijn eikel en zoog hem helemaal leeg, tot de laatste druppel. Ik geniet van het zicht van de laatste sidderingen door zijn lijf als zijn orgasme wegebt. Ik heb die avond een hoop geleerd en gezien, en ben verder gegaan met mijn voorbereidingen voor vanavond.

De volgende weken als we even tijd hadden waren Pieter en ik aan het shoppen, neuken, leren, neuken en feesten. Ik volgde Patrick, wist zijn weg van zijn huis naar zijn werk, wist zijn schema van zijn sletten. Zijn huis, zijn auto, telefoon nummer en mailadres. Zo kwam ik er achter dat Michelle deze bewuste vrijdagavond niet mee zou gaan stappen en Pieter Patrick overgehaald heeft toch te komen. Ik heb op vorige vrijdagavonden gekeken welke route Patrick naar de stad rijd, bij welke stoplichten hij stopt en moet stoppen. Ik voel de spanning als ik er aan denk, even twijfel ik. Pieter heeft afgelopen weken vaker met Patrick afgesproken en heeft informatie ingewonnen over hoe dominant Patrick is. En subtiel het onderwerp aangesneden hoe hij het zou vinden onderdanig te zijn.

Patrick had gelachen, nou zo’n vrouw moet ik nog tegen komen, was zijn antwoord geweest. Pieter en ik hebben in de stad leren banden gekocht, met goede gespen en ringen en een blind masker. Ik controleer mijn tas of alles erin zit. Het is nu of nooit. Ik trek mijn schoenen aan, mijn masker op, stift mijn lippen vuurrood en vertrek door de voordeur. Het is 3.0 min lopen naar het stoplicht waar ik hoop dat mijn plan slaagt. Het is vroeg donker en best fris. Ik voel mijn tepels drukken tegen de stof die ze bedekt. De frisse wind voel ik tussen mijn benen door de panty heen mijn lippen strelen. De panty schuurt soms tegen mijn klitje wat heerlijk tintelt. Ik ben ruim op tijd bij het stoplicht, en ontvang van Pieter een app dat Patrick onderweg is. Zenuwen gieren door mijn lijf, ik heb geoefend met de gespen, dat ik ze snel en bijna met een hand kan omdoen en losmaken. We hebben ook geoefend in de auto, en dat Pieter weerstand gaf. Maar toch, ben geil en zenuwachtig.

Vorige week vrijdag heeft Patrick een alcoholvrije cocktail aan me gegeven, we hebben gedanst, tegen elkaar opgereden. Ik voelde dat ik heb opwond, intrigeerde. Ik heb hem duidelijk kunnen laten merken dat hij over mij geen meester kon spelen en het lukte me redelijk hem op plaatsen te krijgen waar ik hem wilde hebben. Ik hoor een auto aankomen, ik sta op de hoek van de straat, buiten het licht van de lamp. In mijn zwarte kleding ben ik zo niet zichtbaar. Het is zijn auto niet. Pfffft zenuwen gieren door mijn lijf. Ik hoor weer een auto aankomen, aan het geluid alleen al, weet ik dat dit DE auto is. Het stoplicht staat op rood, zoals altijd. Geen lussen in de weg, omdat het een gevaarlijk kruispunt is. Hij moet stoppen.

Ik loop, net buiten het licht, de weg op zodat als hij stil staat ik niet ver hoef te rennen en een beetje van achter naar voren loop, zodat hij mijn niet ziet aankomen. Hij staat bijna stil, ik ruk zijn deur open en sla de band om zijn pols en zet hem vast aan het stuur. Patrick probeert me met zijn andere hand te grijpen, maar ook deze vang ik in de andere leren band. Het kost me moeite om deze ook vast te krijgen aan het stuur. Patrick is sterk, erg sterk. Ik gooi mijn boezem in de strijd en even is hij van zijn stuk gebracht, wat mij de kans geeft ook deze arm vast te maken aan het stuur. Ik glimlach in zijn verbaasde kijkende ogen. Ik loop rustig voor de auto langs naar de passagiers kant en stap in. Hij zit met gekruiste polsen vast aan het stuur.

“Trap je koppeling in!” Geen reactie. Ik herhaal de zin dreigender, bij weer geen reactie geef ik een kei harde pets hoog op zijn bovenbeen zijn kruis net rakend. Hij vloekt, scheld, schut zijn stuur om los te komen. Ik ontspan en kijk hem van achter mijn masker dringend aan. Ik praat duidelijk en langzaam. “Vanavond ben je van mij en voor mij. Dit kan goedschiks of kwaadschiks.” Ik zie zijn verwilderde blik, en ik zie hem denken. Aan zijn ogen zie ik de keus die hij maakt en dat als het eindresultaat hem niet bevalt ik het zwaar zal bezuren. Zijn blik ontneemt me even de adem en ik moet de brok in mijn keel die gekoppeld zit aan mijn angst van falen of slagen weg slikken.

Hij trapt, mijn strak aankijkend, de koppeling in. Ik kijk hem recht in zijn ogen aan, als ik zijn auto in de eerste versnelling zet. Ik ga rechtzitten op de stoel en doe mijn gordel om. Mijn opdracht luid. “Rechtdoor rijden, de hoofdweg volgen, tot ik anders aangeef. Begrepen?” Ik draai mijn hoofd en kijk weer recht in zijn vuurschietende ogen. “Hoe moet ik je noemen, is zijn barse weerwoord.”

“Miss Moira”.

Zijn ogen worden groot van verbazing als hij de link legt. Ik zie zijn lijf wat ontspannen en hij kijkt nu vooruit naar de weg, ipv naar mij. Ik stuur Patrick de rondweg op richting het industrieterrein. Hij volgt mij opdrachten verder zonder morren uit, en antwoord beleeft. Ik laat Patrick zijn auto helemaal naar achteren op het industrie terrein rijden, richting het spoor. Hier is het aarddonker en er komt geen hond. Er ligt hier wel het een en ander aan puin. In de weken voor vanavond hebben Pieter en ik dit terrein verkent en hebben ook bruikbaar puin zo neergelegd dat hier een slaaf vastgebonden kan worden. “Trap de koppeling in!” Ik zet de auto in zijn vrij en draai de sleutel om. De stilte is drukkend. Ik haal de sleutels uit het kontact.

Patrick stort weer een kanon aan vloeken uit. Ik hou absoluut niet van het grove gevloek, en geeft hem zonder enige waarschuwing een harde pets op dezelfde plek op zijn bovenbeen, tegen zijn kruis. Ik glimlach omdat ik enige opwinding voelde op de plek waar ik sloeg… mm… dat maakt het extra pijnlijk. Ik hoor Patrick binnensmonds vloeken. “Alstublieft Miss Moira, wat gaat u doen met mijn autosleutels.” Ik zwaai er mee voor zijn neus en leg deze in het dashboardkastje van zijn auto en zie Patrick weer iets ontspannen. Het is, nu ook de lichten van de auto uitzijn heel donker, het duurt ook heel even voor mijn ogen aan het donker gewend zijn.

Ik stap uit met mijn tas om mijn schouder en loop voor om de auto heen en doe de portier van de bestuurders kant open. “Je voeten!” Langzaam draait Patrick zo dat zijn voeten op de grond staan. Ik pak weer een leren band uit mijn tas en gesp deze om eIk van zijn enkels. Ik ben er op bedacht dat hij mij nu een schop zou kunnen geven en mij echt zou kunnen verwonden. Nu zijn enkels, net als bij een gevangene, aan elkaar gebonden zijn, maak ik een langere ketting vast aan de ketting tussen zijn enkels. Ik maak de pols die ik als eerste los wil maken vast aan de ketting, en met dat ik de gesp, zoals geoefend, met een hand los maak, trek ik deze naar beneden met mijn andere hand en zet deze vast. Ik hoor weer grommend gevloekt, en gekreun. Patrick zit nog op zijn bestuurders stoel, zijn voeten geketend, een arm naar beneden hangend en zijn andere pols nog aan het stuur. Ik maak nu de ketting ook aan deze pols vast voor ik hem helemaal los maak van het stuur, plaats ik het blindmasker over zijn hoofd, voordat hij kan zien dat er van alles uitgestald staat. Als laatste plaats ik een hondenketting om zijn nek met een riem. “Kom mee!”

Ik voel iets verzet en trek iets harder aan de riem en halsband. Dat hij wel op moet staan. Nu mijn ogen gewend zijn aan het donker, en ik het terrein ken, weet ik precies waar ik moet lopen en waar alles neer gelegd is. Als een gevangene strompelt Patrick achter me aan. Ik leid hem naar een betonnen plaat en gebied hem te zitten. “Wat ben je met me van plan, denk je nu echt dat dit me opwind? Dat ik hier geil van wordt!” Ik maak terwijl hij aan grommen en vloeken is, zijn shirt los. Zijn borst is behaard met hetzelfde donkere haar als op zijn hoofd. Ook onder zijn navel zie ik haar. Even flits er door mijn hoofd, nee hé… alsjeblieft, laat hem geschoren zijn… Pijpen op een behaarde lul vind ik echt niet geil. Ik laat hem even tieren voor ik antwoord geeft.

Vanmiddag uit mijn werk was ik al naar het terrein gereden en heb ik voorbereidingen getroffen. Zoals de betonnen plaat bedekt met zeil, mijn speelgoed hier neergelegd. Mijn antwoord op Patrick ’s getier is dan ook een ferme tik van mijn leren slapper. Ik raak hem op zijn bovenbeen. Een harde vloek en hij is stil. Het vlakke stukje leer, aan het uiteinde van de slapper, duw ik van zijn kruis over zijn blote buik omhoog over zijn behaarde borst naar zijn kin. Ik dwing zijn hoofd iets naar achteren. Ik hoor zijn ademhaling zwaar. “Liggen, achterover op je rug!”

Zonder wat te zeggen laat hij zich achterover vallen. Ik accepteer zijn zwijgen, ik ben zelf behoorlijk zenuwachtig. Zijn gevloek en getier hebben we wel iets aan het twijfelen gebracht. Als dit hem nu echt niet opwind, dat hij dit nu echt niets vind… wat dan? In stilte pak ik het touw onder het plateau vandaan en haal deze door de ring van de leren band aan zijn pols. Patrick ligt op de betonnen plaat, zijn benen over de rand, zijn voeten nog net de grond rakend. Zijn polsen liggen nu op zijn kruis omdat deze nog vast zitten met de ketting aan zijn enkels. Ik haal het touw door een lus die toevallig al aan de bovenkant zit van de betonnen plaat, waarschijnlijk zijn die lussen er zodat ze de platen kunnen verplaatsen met een kraan. Ik maak dankbaar gebruik van de lussen. Ik hou het touw strak, voor ik zijn leren band los maak van de ketting. “Ik wil dat je, je arm boven je hoofd legt!”

Ik maak de ketting los en trek rustig aan het touw, ik voel geen weerstand. Hij brengt zijn arm rustig mee met het touw omhoog. Ik maak het touw vast. Langzaam loop ik naar de andere zijde en herhaal wat ik met zijn andere pols gedaan heb. Ik bewonder Patrick, zo liggend op de plaat. Omdat zijn armen boven zijn hoofd liggen is zijn borst uitgezet, zijn buik ingetrokken. Ik vind het een mooi en opwindend gezicht, zo naar een man te kijken. Ik kijk naar zijn broek en zie hier geen enkele opwinding. Twijfel slaat weer toe, ik moet mijn best doen om mijn zenuwen onder controle te krijgen. Ik ga tussen zijn benen staan, en laat mijn handen over zijn bovenbenen naar zijn kruis wrijven.

Ik hoor Patrick vloeken, maar anders. Zijn vloeken zijn nu niet naar mij gericht maar naar zichzelf. Als mijn handen over zijn kruis gaan, begrijp ik zijn gevloek… Mijn zelf vertrouwen is volledig terug en ik keer terug naar het programma wat ik heb geoefend en voorbereid. Ik rits mijn rok los en heb nu alleen de dikke zwart panty en de bustier aan. Ik kruip op de plaat mijn knieën aan weerszijde van Patrick ’s heupen. Ik wrijf mijn gezwollen lippen over zijn broek, en licht ontstane bobbel. De panty schuurt heerlijk langs mijn klitje. Uit Patrick’ s keel komen een reeks vloeken en grommen. Ik laat mijn handen over zijn buik gaan, naar zijn borst. Ik haak mijn vingers in zijn borsthaar en trek hier aan.

Ik geniet van zijn rauwe grommen. Mijn handen gaan opzij naar zijn tepels en ook deze worden getest op gevoeligheid. Hij kan veel hebben op zijn tepels. Ik buig me voorover en bewerk zijn tepels met mijn lippen, tong en tanden. Pas als ik een harde zuigzoen geef krijg ik zijn rauwe grom weer te horen. Als beloning bevrijd ik mijn borsten uit de cup en laat hem mijn borsten over zijn buik en borst voelen. Ik breng mijn, inmiddels harde, tepel naar zijn mond. Benieuw wat hij doet. Hij zou, als hij dit echt niet wil, echt in mijn tepel kunnen bijten. Ik voel mijn klit kloppen van opwinding als ik mijn tepel naar zijn mond breng. Ik beweeg mijn tepel rond zijn mond, zijn lippen. Hij houdt zijn lippen stijf op elkaar.

Een diepe zucht verlaat mijn keel, en ik heb geen twijfels meer. Nee, hij vind het niet leuk, maar hij is wel nieuwsgierig en is bereid het over zich heen te laten komen, wat ik met hem ga doen. Maar hij zal niet zomaar met alles meewerken. Ik haak mijn vingers in zijn borsthaar en trek hieraan. Zijn mond gaat open en ik duw mijn tepel en stuk van mijn borst in zijn mond. Ik voel zijn tanden, zijn tong hij zuigt mijn tepel stevig. Op de grens van genot en pijn. “Laat los!” Hij open zijn mond en ik duw mijn ander tepel in mijn mond. Ook deze wordt hard gezogen, gelikt en gebeten. Ik voel de sidderingen naar beneden schieten. “Genoeg!”

Patrick openend zijn mond en ik haal mijn borst eruit. Mijn tepel glimt van zijn speeksel. Ik breng mijn tepel naar mijn eigen mond, om hem te kunnen proeven en dat smaak lekker fris, menthol kauwgum. Ik bedek mijn borsten weer achter de cup voor ik verder ga. “Steek je tong uit!” Ik buig voorover en lik zijn tong, zuig zijn tong. Ik laat mijn tong rondje draaien om de zijne. Tussen mijn benen voel ik zijn broek strakker te komen staan. Ik beweeg mijn schede, wrijvend tegen zijn groeiende bult. Mm… ik hou op met tongspelen en rijden en sta op.

Ik geniet weer van het zicht op zijn blote borstkas en buik, zijn bult in zijn zwarte pantalon. Mijn volgende speeltje, een zweep met meerdere suède stroken. Pieter heeft me voorgedaan, en laten voelen wat lekker is met deze zweep. Ik heb het ook bij Pieter geoefend. De slag die je krijgt voelt als 20 speldenprikjes, even een pijnschuit die snel verdwijnt en door je hele lijf trekt. Om Patrick te laten weten wat er komt, laat ik de zweep eerst over zijn knieën, bovenbenen, kruis naar zijn blote onderbuik verder naar boven over zijn borstkas gaan, naar zijn hals kin en gezicht. Leer ruikt erg lekker.

Ik zie Patrick ’s ademhaling versnellen. Ik hoor hem weer vloeken, met kracht. Ik hoor aan zijn toon dat hij dit niet leuk vind. Ik laat de zweep weer afzakken naar zijn buik en haal dan uit met de zweep. Een rauw harde vloek, bij elke slag hoor ik een heerlijk rauw grom of vloek. Bij elke slag krult hij zijn rug van de plaat. Ik bewerk zijn hele borst en buik. Zijn grommen zijn rauw bij elke slag, hij reageert op het ritme van mijn slagen, komt mijn slagen tegemoet. En dan rust. Ik laat de zweep rusten op zijn blote buik. Aai hem met de zweep over de plaatsen waar ik hem geraakt heb.

Er zijn lichte rode striemen te zien over zijn hele borst en buik. Zijn huid straalt warmte uit. Ik ga weer over hem heen zitten, mijn knieën naast zijn heupen. Ik wrijf mijn schede over zijn kruis. Hij is niet meer kei hard, maar zeker niet slap. “Steek je tong uit!” Als beloning voor het accepteren en ontvangen lik en zuig ik zijn tong, en beweeg mijn heupen over zijn kruis. Mijn handen gaan omhoog langs zijn bovenarmen, onderarmen naar zijn handen. Onze handen verstrengelen zich in elkaar en we zoenen gretig. Mijn tong zijn mond verkennend, zijn tong de mijne. Ik voel zijn broek weer zwaar onder spanning komen.

Een diepe zucht verlaat mijn keel, en ik heb geen twijfels meer. Nee, hij vind het niet leuk, maar hij is wel nieuwsgierig en is bereid het over zich heen te laten komen, wat ik met hem ga doen. Maar hij zal niet zomaar met alles meewerken. Ik haak mijn vingers in zijn borsthaar en trek hieraan. Zijn mond gaat open en ik duw mijn tepel en stuk van mijn borst in zijn mond. Ik voel zijn tanden, zijn tong hij zuigt mijn tepel stevig. Op de grens van genot en pijn. “Laat los!” Hij open zijn mond en ik duw mijn ander tepel in mijn mond. Ook deze wordt hard gezogen, gelikt en gebeten. Ik voel de sidderingen naar beneden schieten. “Genoeg!”

Patrick openend zijn mond en ik haal mijn borst eruit. Mijn tepel glimt van zijn speeksel. Ik breng mijn tepel naar mijn eigen mond, om hem te kunnen proeven. En dat smaak lekker fris, menthol kauwgum. Ik bedek mijn borsten weer achter de cup voor ik verder ga. “Steek je tong uit!” Ik buig voorover en lik zijn tong, zuig zijn tong. Ik laat mijn tong rondje draaien om de zijne. Tussen mijn benen voel ik zijn broek strakker te komen staan. Ik beweeg mijn schede, wrijvend tegen zijn groeiende bult.

Mm… ik hou op met tongspelen en rijden en sta op. Ik geniet weer van het zicht op zijn blote borstkas en buik, zijn bult in zijn zwarte pantalon. Mijn volgende speeltje, een zweep met meerdere suède stroken. Pieter heeft me voorgedaan, en laten voelen wat lekker is met deze zweep. Ik heb het ook bij Pieter geoefend. De slag die je krijgt voelt als 20 speldenprikjes, even een pijnschuit die snel verdwijnt en door je hele lijf trekt. Om Patrick te laten weten wat er komt, laat ik de zweep eerst over zijn knieën, bovenbenen, kruis naar zijn blote onderbuik verder naar boven over zijn borstkas gaan, naar zijn hals kin en gezicht. Leer ruikt erg lekker.

Ik zie Patrick’ s ademhaling versnellen. Ik hoor hem weer vloeken, met kracht. Ik hoor aan zijn toon dat hij dit niet leuk vind. Ik laat de zweep weer afzakken naar zijn buik en haal dan uit met de zweep. Een rauw harde vloek, bij elke slag hoor ik een heerlijk rauw grom of vloek. Bij elke slag krult hij zijn rug van de plaat. Ik bewerk zijn hele borst en buik. Zijn grommen zijn rauw bij elke slag, hij reageert op het ritme van mijn slagen, komt mijn slagen tegemoet. En dan rust, ik laat de zweep rusten op zijn blote buik. Aai hem met de zweep over de plaatsen waar ik hem geraakt heb. Er zijn lichte rode striemen te zien over zijn hele borst en buik. Zijn huid straalt warmte uit.

Ik ga weer over hem heen zitten, mijn knieën naast zijn heupen. Ik wrijf mijn schede over zijn kruis. Hij is niet meer kei hard, maar zeker niet slap. “Steek je tong uit!” Als beloning voor het accepteren en ontvangen lik en zuig ik zijn tong, en beweeg mijn heupen over zijn kruis. Mijn handen gaan omhoog langs zijn bovenarmen, onderarmen naar zijn handen. Onze handen verstrengelen zich in elkaar en we zoenen gretig. Mijn tong zijn mond verkennend, zijn tong de mijne. Ik voel zijn broek weer zwaar onder spanning komen. Als ik mijn handen terug wil trekken uit zijn handen, knijpt hij zijn vingers naar elkaar toe. Een heftige pijn in mijn handen en ik kan me niet bewegen, ik kreun en kronkel van de pijn. Hij laat me los. Ik bedenk me dat ik helemaal niet gevloekt heb, en ben hier voldaan over. Mijn handen doen pijn, veel pijn.

Hij heeft hier wel een pijngrens mee gesteld, en deze zal ik hem laten voelen ook. Ik haal een touw door de ring van zijn linker enkel en dit zelfde doe ik bij zijn rechter enkel. Voor ik verder ga, maak ik zijn riem en pantalon los. Ik haal zijn broek naar beneden en ben heel erg opgelucht bij het zien van een mooi glad geschoren paal. Boven zijn pik is het glad en zijn ballen zijn ook mooi glad. Zonder veel aandacht te geven aan zijn stijve ruk ik zijn broek verder naar beneden, dit gaat niet heel gemakkelijk, omdat ik niet mee werkt. Maar ik heb de broek waar ik hem hebben wil. Ik pak het touw en trek zijn rechter enkel over zijn linker scheen verder naar links en zet het touw vast. Als Patrick slim is, werkt hij mee, hij zal nu inmiddels de bedoeling wel begrijpen.

Hij zal zijn straf krijgen voor de pijn die ik nu nog steeds voel in mijn handen. Ik trek zijn linkerenkel onder zijn rechterbeen door en zet het touw vast. Patrick licht nu half op zijn zij. Ik werk zijn broek verder naar beneden voor ik verder ga, hem verder naar zijn buik te draaien. Het duurt even, en wat kracht, maar ik heb Patrick omgedraaid naar zijn buik. Hij ligt op de betonnen plaat zijn armen boven hem gekruist, zijn blote kont wit afstekend in het donker. En ik ben best onder de indruk van zijn stevig gespierde gladgeschoren bilpartij. Ik voel de pijn nog steeds in mijn handen als ik de bad van de grond raap.

Deze leren band heeft een breed oppervlak wat een intensere pijn geeft. Eigenlijk wilde ik deze niet gebruiken, zelf vind ik deze ook niet zo fijn. Maar met de pijn nog in mijn handen, zal ik deze wel gebruiken. Zonder waarschuwing geef ik een kei harde pets op zijn linker bil. Aan zijn gevloek te horen, vind hij dit ook niet leuk, en geeft het inderdaad de pijn die ik als straf voor hem in gedachten had. Ik loop om en geef zijn andere bil een net zo harde pets. “Waag het ooit nog eens mij zoveel pijn doen, als ik met jou bezig ben!” Ik laat het bij deze twee petsen en leg de bad gauw weg. Het is namelijk de bedoeling dat deze avond opwindend, spannend en vooral een overdosis aan genot is. Ik hoor Patrick een ‘sorry’ murmelen.

Ondertussen heb ik de suède strengen zweep weer gepakt, en laat deze op zijn onderrug neer komen. “Ik versta je niet!” “Sorry, Miss Moira, Het was niet mijn bedoeling U zoveel pijn te doen!” Hoor ik Patrick luid schreeuwen. Ik loop naar de bovenkant van de plaat, richting zijn hoofd, ik zak door mijn knieën zodat ik op oog hoogte zit van zijn hoofd. Ik verwijder het blindmasker en kijk hem, vanachter mijn eigen masker, recht doordringend aan. “Je hebt me erg veel pijn gedaan, door mijn vingers te knellen tussen jou vingers. Heb ik jou enige indruk gewekt dat ik boven je pijngrenzen zou gaan?”

“Nee Miss Moira, dat heeft u niet, en het spijt me oprecht. De straf was passend, mijn billen branden nog na van de slagen.” Ik bied Patrick mijn handen aan, bij zijn mond, en hij zoent ze teder. Blij te weten dat hij zich voor nu overgeeft aan mijn spel, pak ik het blindmasker en plaats het terug voor zijn ogen. Als het masker goed zit, til ik zijn kin op en geef hem een kus. Onze tongen vinden elkaar en de kus veranderd in een gretige tongzoen. Ik voel de kriebels terug komen tussen mijn benen, mijn borsten weer zwellen, mijn tepels verstijven. Gelukkig de spanning is er weer. Ik sta op en verbreek de innige kus. Terwijl ik naar de zijkant loop laat ik mijn vingers over zijn handrug en arm mee glijden, ik wil geen contact meer verliezen en zorg nu dat er continu een stukje van mijn huid de zijne raakt.

Zijn overhemd rol ik helemaal op naar boven, deze heb ik nooit helemaal uit kunnen trekken omdat ik Patrick vastgebonden heb. Ik had verwacht haar op zijn rug te zien, gezien zijn borst wel flink behaard is. Maar zijn rug is net zo glad als zijn billen. Dat houdt in dat hij de pijn van waxen gewend is, anders is het gewoon niet mogelijk zo mooi onbehaard te zijn. Met mijn suède strengen zweep, bewerk ik zijn schouders, zijn rug en bovenkant billen. Ik ontwijk de zeer zichtbare rode plekken op zijn billen. Ik hoor zijn opwindende gegrom, diepe rauwe kreten als de strengen op zijn huid terecht komen. Mijn vrije hand continu zijn huid rakend. Nadat ik mijn rondje om de plaat gemaakt heb, leg ik de zweep neer. Ik pak het potje crème op. Om geen contact te verliezen til ik mijn been op en zet deze tegen zijn zij, zodat ik met twee handen de deksel kan opendraaien.

Het is een krachtige geur van ying yang met vitamine E. Ik neem een flinke klodder dikke crème en maak deze warm tussen mijn handen. Ik plaats mijn handen op zijn schouders en klim op de plaat. Ik ga gehurkt over hem heen zitten en masseer zijn schouders en rug zachtjes in. Ook zijn pijnlijke billen masseer ik zachtjes in met de crème. De plakken waar ik hem geraakt heb met de bad zijn vuurrood, en bij aanraking hoor ik diepe grommen van pijn. Ik weet dat deze crème de pijn snel zal verzachten als deze intrekt. Het overhemd rol ik weer naar beneden en laat Patrick nog even liggen. Rustig maak ik de touwen los van zijn enkels. “Je mag terug draaien naar je rug!”

Ik geef Patrick hier de tijd voor, en zie hem voorzichtig terug draaien. Hij blijft even op zijn zij liggen voor hij doordraait naar zijn rug. “Doet de crème iets?”  “Ja, Miss Moira, de crème voelt heerlijk en verzacht, dank u wel dat u de crème heeft gesmeerd!” Nu Patrick weer op zijn rug ligt heb ik mooi zicht op zijn nu volledig ontspannen penis. Het topje van zijn eikel is zichtbaar. Ook in ontspannen toestand is zijn geslacht indrukwekkend. Ik vind het fascinerend te zien hoe iets ‘kleins’ kan groeien naar iets massiefs, groots. Hoe een eikel kan zwellen, donker rood, soms paars kan aanlopen. Dat een eikel zo zacht en glad is en zoveel genot kan geven.

Mijn handen laat ik weer van zijn knieën naar zijn bovenbenen naar zijn liezen gaan. Ik sta tussen zijn benen die over de rand van de plaat hangen. Ik masseer zijn liezen, mijn duimen zijn ballen rakend. Ik geniet van het zicht, van zijn groeiende erectie. Zijn eikel steeds meer zichtbaar als zijn voorhuid terug trekt. De aderen die zichtbaar worden. Ik voel zijn ballen, die al behoorlijk gevuld waren, harder worden. Uit de opening van zijn eikel komen pareltjes vocht. Patrick gromt en kreunt diep uit zijn borst en keel. Zijn nu bijna stijve is indrukwekkend, lang en dik. Zijn eikel is nog groter en gezwollen. Mijn handen omsluiten zijn ballen en stam en ik breng mijn lippen naar zijn eikel.

Ik druk een zacht kus vol op zijn eikel. En ik zie en voel een elektriciteitsstoot voor zijn lijf schieten gevolg door een dierlijk grommende kreun. Ik lik mijn lippen, zijn vocht proevend. Ik geniet langzaam van zijn eikel in mijn mond, likkend, zoenend, zachtjes zuigend. Mijn hand om zijn stam een draaiende beweging maken, mijn andere hand zijn ballen masserend. Langzaam neem ik hem steeds verder in mijn mond, nog steeds zachtjes en plagend. Ik voel zijn heupen omhoog komen. Mm… ik mag hopen dat hij in een goede conditie verkeerd.

Ik voer mijn tempo op, en bewerk zijn stijve pik met mijn mond. Ik neem hem zo diep mogelijk in mijn mond. Ik pijp hem gretig, genietend van het genot dat ik hem geef, zijn kreunen en grommen, zijn heupen die opduwen. Mijn hand gaat in tegengestelde richting van mijn mond en ik neuk hem met mijn mond. Hard en diep. Mijn tong draaiend, lippen knijpend en hard zuigend. Ik voel hoe zijn lijf in een spasme trekt, zijn eikel klopt, met mijn tong voel ik zijn opening knijpen. Ik bereid me voor op de klodders sperma. Ik zuig hard en wissel, hem diep in mijn keel nemend. Zijn buik spant en ontspant. Ik voel vocht in mijn mond en daar is de eerste straal. Ik slik gelijk door, klaar voor de volgende straal. Ik blijf zuigen en trekken, elke straal doorslikkend.

Ik zuig uit zijn eikel de laatste druppels zaad. Mijn handen masseren zijn nu ontspannen ballen, en ook zijn pik ontspant. De geluiden die Patrick maakte tijdens zijn orgasme vibreren nog na in mijn borst. “Dank u. Dank u wel Miss Moira.” Ik loop naar het hoofdeinde van de plaat en verwijder het blindmasker. De blik in zijn ogen is ontspannen. Ik buig me voorover en geef hem een zoen. “Miss Moira, mag ik u vragen me los te maken?” Ik twijfel even, en Patrick ziet mijn twijfel. “Miss Moira, Ik wil u alleen plezieren en U het zelfde genot geven als u mij net gegeven heeft!” “Ik ben nog niet klaar met je Patrick. Het spijt me, ik maak je nog niet los. Je mag wel aangeven of je zo comfortabel ligt? Je krijgt het blinde masker niet meer voor.”

Ik kruip op de plaat, mijn knieën aan weerszijde van Patrick’ s hoofd. Patrick overlaat me met complimenten tot ik me laat zakken en hij zijn tong over mijn panty langs mijn lippen kan halen. Ik voel zijn warme tong door de panty langs mijn lippen op zoek naar mijn klitje. Mm… dit is al lekker, maar ja ik wil zijn tong op mijn huid voelen. Ik maak een gat in het kruis van de panty en maak dit gat groot genoeg zodat mijn schaamlippen en kutje vrij zijn. Ik laat me boven zijn gezicht zakken en omdat zijn handen vastgebonden zijn, help ik hem door zelf mijn lippen te spreiden voor zijn zoekende tong Ik zit op mijn knieën recht op, ik voel de behendigheid van zijn tong, zijn lippen die mijn lippen vastpakken en zuigen.

Ik ga zo zitten dat hij bij mijn klitje kan, ik spreid mijn lippen en ik voel zijn tong doel bewuste cirkels maken, en duwen. Af en toe haalt hij zijn tong van mijn kutje terug naar mijn klitje en de trillingen schieten door mijn lijf. Patrick heeft dit door en herhaalt deze actie tot ik op het randje van mijn orgasme zit. Nu concentreert zijn tong zich volledig op mijn flink zwellende en kloppende klit. De trillingen en elektrische schokken schieten door mijn lijf. Ik kijk even naar beneden en zie zijn pik fier overeind staan. Ik buig me op weg van zijn gretige tong en kruip op handen en knieën naar zijn pik. Ik laat me over zijn pik heen glijden, ik voel zijn dikke eikel mijn kutje oprekken als ik deze langzaam naar binnen voel glijden.

Door het grommen van genot achter mijn rug onderdruk ik niet langer mijn eigen kreunen. Patrick zijn hele stijve dikke pik zit volledig tot aan zijn ballen in mijn nauwe drijfnatte kut. Genietend van dit intens volle gevoel wat Patrick’ s dikke pik in mijn kutje geeft. Ik voel zijn eikel tegen de zijkant van mijn baarmoeder. Ik voel Patrick zijn kunsten al uitproberen. Hij ligt stil onder me en ik voel alleen zijn pik heen en weer bewegen in me. Ik wip me op om te kijken hoever ik omhoog kan komen en zijn eikel in me blijft. Dit is een behoorlijk eind. Ik laat me zachtjes weer naar beneden glijden, weer genietend van de vulling en de rekking.

Ik beweeg mijn heupen van voor naar achter met de dikke pik in me en ik voel zijn pik tegen mijn wanden stoten. Ik wip weer op en probeer zijn pik naar de andere kant te sturen op zoek naar de hete plekjes in me. Patrick heeft al snel door wat ik probeer en draait zijn heupen opzij. Ah…hm… daar, gevonden. Dat is de plek, ik recht op en neer, Patrick half op zijn zij berijd ik hem. Eerst in een rustig tempo zeker wetend dat zijn eikel en pik over het zelfde plekje blijven schuren. Het tempo opvoerend, Patrick die zijn heupen beweegt ik recht op en neer. Een cup van mijn bustier zakt er door naar beneden, een van mijn borsten de vrijheid gevend.

Ik haal zelf de andere cup naar beneden en voel mijn zware borsten heen en weer deinzen. Mijn tepels hard en stijf. Mijn kiezen op elkaar, kreunen diep uit mijn keel. Kreten van genot als ik mezelf harder en harder op zijn pik stoot. Ik voel de golven komen. Vanachter mijn navel trekken ze naar beneden. Tussen mijn benen voel ik alleen maar tintelingen en hartslagen. Ik hoor de zware kreunende ademhaling van Patrick achter me. Bijna… Ja… ah… Bijna! De golven nemen het over zonder duidelijk ritme. Ik zit helemaal over zijn pik, tot aan zijn ballen. Patrick stoot zijn heupen en daardoor zijn pik nog steeds in me. Mijn kut voel ik knijpen van de spasmen van mijn orgasme. Het gevoel is zo onbeschrijfelijk lekker. De tintelingen door heel mijn lijf, mijn kut die samenknijpt, het gevoel in mijn buik dat ik mijn spieren niet meer onder controle heb. Patrick is er ook bijna, en uit zijn bewegingen maak ik op dat hij niet van standje wil wisselen.

Ik kantel mijn bekken iets zodat hij meer wrijving voelt. De grom verraad mijn gelijk. Doordat hij blijft stoten duurt mijn orgasme voort. Ik kan alleen maar zorgen dat ik zijn opvang. Mijn kut blijft knijpen en ik hoor de aanmoedigende kreten van Patrick. “Ja… ah… daar, hou vast… ja… ah… “ Ik voel hoe zijn eikel een tweede explosie loslaat. Ik voel zijn stralen tegen mijn wand spuiten. Met al zijn kracht die Patrick heeft stoot hij zo hard en diep mogelijk tot zijn ballen leeg zijn. Ik voel me loom en ontspannen als mijn orgasme wegebt. Langzaam kom ik omhoog en voel zijn zware ontspannen pik uit me glijden. Ik kruip op handen en knieën naar het einde van de plaat en voel het sperma uit mijn kutje lopen.

Ik pak wat tissues uit mijn tas en maak mijn lippen en kutje schoon. Ik stap van de plaat af en loop richting de auto. Ik loop om de auto heen nog iets verder. Ik moet nu zo onwijs nodig plassen. Ik laat me door mijn knieën zakken en laat mijn blaas leeg lopen. Met de tissues maak ik alles droog en schoon, fatsoeneer mijn bustier en loop dan pas weer terug naar de plaat, waar Patrick nog op adem ligt te komen. Ik loop naar het hoofdeinde en maak de gespen los die om zijn polsen zitten. Patrick komt langzaam overeind, beweegt zijn schouders en polsen. Ik loop naar het voeteneinde om ook zijn enkels te bevrijden uit de leren banden. Patrick trekt zijn overhemd recht maar laat hem open. Hij draait zich naar de zij kant van de plaat en gaat op de rand zitten. “Kom eens hier, Miss Moira.”

Aan zijn toon hoor ik dat zijn dominante kant weer aanwezig is. Ik loop op hem toe, als ik dichtbij genoeg ben, pak hij me stevig vast. Een hand grijpt mijn paardenstaart en trekt mijn hoofd naar achteren. Ik ontspan me, ik vertrouw hem. Ik voel zijn lippen onverwachts teder mijn lippen raken. Zijn arm om mijn middel trek me steviger naar hem toe, de greep op mijn staart wordt losser en ik geniet van deze heerlijk innige tongzoen. Ik voel zijn hand van mijn middel naar beneden glijden naar mijn kont en achterlangs een weg zoeken naar het gat in de panty. Hij laat mijn staart los en scheurt met beide handen de panty verder open, dat nu ook mijn kont wit afsteekt in het donker.

Ik sta dicht, tussen zijn benen, tegen hem aan, mijn borst tegen zijn borst, onze tongen verstrengeld als ik een harde pets voel van zijn blote hand op mijn bil. Een kreun ontsnapt mijn keel. Verlangen borrelt op, ja ik wil door hem onder handen genomen worden. Ook mijn andere bil krijgt een pets, het is een bizarre combinatie, zijn tedere tong en harde handen. Hij knijpt in mijn billen, legt zijn handen onder mijn billen. Ik voel zijn hand via mijn bilspleet op zoek naar mijn gaatje. Hij prikkelt de huid rond mijn gaatje en gaat verder naar voren om een vinger in mijn kutje te stoppen. Dit is zo intens geil, het zoenen en betast worden.

Ik voel dat ik nog steeds geil produceer, en Patrick blijft mijn geil smeren over mijn gaatje. Eindelijk voel ik voorzichtig een vinger verdwijnen. Ik voel een andere vinger geil halen en uitsmeren over mijn gaatje. Ik voel hoe hij nu met twee handen te werk gaat, alle vingers verdwijnen een voor een in mijn gaatje. Zijn zoenen worden gretiger en hitsig, ruwer. Zijn beide wijsvingers voel ik nu samen mijn gaatje oprekken. Ik duw mezelf dichter tegen hem aan, goed voelend dat zijn pik weer stijf wordt. Vier vingers die mijn gaatje penetreren en oprekken. De spieren in zijn armen kan ik goed voelen als hij zijn handen heen en weer beweegt zodat zijn vingers mijn gaatje neuken.

“Je bent er bijna klaar voor Miss Moira.” Gromt hij tegen mijn mond. Ik voel er nog twee vingers bij komen, en het is heerlijk. Ja, ik heb eerder anale seks gehad, maar nee ik ben nog nooit zo ruim opgerekt. Omdat het langzaam en met beleid gaat, is het heerlijk. Nu ik door zes vingers in mijn gat geneukt wordt kan ik bijna niet wachten dat ik me om mag draaien. We stoppen met zoenen, zijn voorhoofd rust even tegen het mijne. “Ik ga je neuken, Miss Moira, zoals je nog nooit geneukt ben. Ik beloof je dat je geweldig klaar zult komen!” Even stokte mijn adem. Oh boy…

Ik wordt bij mijn paardenstaart gepakt en omgedraaid. Patrick draait me nu zo dat ik voorover lig op de plaat. Patrick pakt me vast in mijn rechter knieholte en tilt deze op. Mijn voet komt precies te staan op een uitstekend stukje plaat waar de bovenste platen op rusten. Weer voel ik zijn blote handen op mijn billen, ze wrijven, laten los, en geven een flinke pets. Ik kan niet anders dan gillen en kreunen van genot. Met zijn ene hand spreid hij mijn billen terwijl ik uit het niets twee vingers mijn gat in voel rammen. Helemaal eruit en hard erin. Ja, het doet pijn, maar het is dragelijk. Ik voel zijn andere hand geil scheppen uit mijn kutje en die uitsmeren bij mijn gaatje.

Weer voel ik ruw twee vingers naar binnen gaan, het enige wat ik kan doen is de stoten opvangen. Drie vingers stoten hard naar binnen. Ik hoor mijn eigen ademhaling raspen en stokken. Patrick gaat onverbiddelijk door. Drie vingers in mijn gat en ik voel hoe hij nu zijn pink erbij duwt. Ik voel zijn duim in mijn kut en vier vingers in mijn gaatje. Dit is goddelijk! Ik voel zijn vier vingers naar zijn duim bewegen en zo het stukje huid wat mijn vagina en rectum scheid masseren. Automatisch duwt mijn lijf zich tegen zijn hand. Dit is heerlijk! Ik voel hoe mijn lijf zich ontspant en geniet van deze inwendige massage. Als hij doorgaat dan weet ik zeker dat ik over een paar tellen ga komen.

Patrick heeft heel goed door hoe mijn lijf reageert en houd op voor mijn orgasme door zet. “Ik begin nog maar net, Miss Moira.” Fluistert hij geil en rauw in mijn oor. Ik voel zijn stijve pik tegen mijn slaan. Even kan ik geen adem meer halen als Patrick zijn pik in ene keer in mijn kut ramt. Diepe harde ruwe stoten. Hij trekt aan mijn paardenstaart mijn hoofd naar achteren en ramt en stoot. De eerste drie misschien vier stoten waren pijnlijk. Hierna voelde ik het genot opkomen van zijn dikke grote pik tegen mijn wanden. Elke plekje rakend. Een hard en ruig tempo. Weer voel ik een orgasme opkomen, heel anders voelend als de eerdere. Mijn kreunen verraden me. Patrick houdt op.

Ik voel hem mijn geil uitsmeren over mijn gaatje. Even ben ik bang dat hij hier ook vol naar binnen ramt. De tederheid overvalt me. Zijn warme gladde zachte eikel voel ik duwen tegen mijn spieren. Doordat hij al zo grondig voorbereidend werk heeft gedaan, wijken mijn spieren gemakkelijk om zijn eikel en paal binnen te laten. Rustig en voorzichtig schuift hij heen en weer, steeds iets verder mijn darmen in. Hij schept tussendoor steeds geil uit mijn kutje en wrijft zijn eigen pik in. Ik ontvang zijn hele pik tot aan zijn ballen in mijn gaatje.

Hij blijft even zo staan en slaat hard op mijn billen, wrijf en slag, om en om. Rechts, links wrijf pets. Mijn billen en spieren knijpen zijn eikel en pik fijn. Ik hoor hem grommen van genot. Hij gaat weer heen en weer, langzaam uit en harder diep in. Hij voert het tempo voorzichtig op tot hij net zo hard mijn gat kan neuken als hij mijn kut neukte. Ik voel zijn ballen hard tegen mijn lippen kletsen. Als hij diep in me zit krijg ik petsen op mijn billen. Het is een heerlijk ritme. En door de combinatie voel ik mijn binnenste samentrekken en klaar maken voor een orgasme. Weer houd hij op.

Patrick gaat op de plaat liggen op zijn rug. “Kom, zitten!” Ik volg en gehoorzaam. Ik draai me om, mijn rug naar hem toe en ga zo zitten dat hij een geweldig zicht heeft op mijn gaatje. Hij plaats zijn eikel tegen de opening en duwt mijn kont in ene keer naar beneden. Even blijven we zo zitten. Dan trek hij mij aan mijn paardenstaart naar achteren. Ik lig met mijn rug op zijn borst, zijn enorme genotstaaf diep in mijn gat. Ik plaats mijn handen onder zijn oksels voor steun en dan begint het geram opnieuw. De eerste stoten pijnlijk daarna plaats makend voor het genot ongenadig geneukt te worden.

Patrick heeft een goede conditie maar ik merk aan zijn stoten dat hij kracht verliest. Hij houdt stil, zijn pik diep in me. Hij duwt me voorover en ik draai mijn voeten onder me. “Neen, draai je om!” Ik doe zoals hij zegt en draai me om. Ik plaats mezelf over hem heen, hij richt zijn paal op mijn gaatje en ik laat me over hem heen zakken. Ik blijf op mijn hurken zitten en zoek steun in zijn handen. Onze vingers verstrengelen in elkaar en even kijk ik hem angstig aan. Hij geeft een zacht knijpje en ik vertrouw hem. We komen in een heerlijk neuk ritme. Ik bepaald de diepte, hij de snelheid. Dit is gewoon een zalig gevoel waar ik heel lang mee door kan gaan, zonder klaar te komen. Gewoon genieten.

Patrick lijkt er steeds meer moeite mee te krijgen, en ik geniet van mijn kleine momentje macht. Patrick knijpt mijn vingers, net niet dat het pijn doet, maar wel om me te laten stoppen. Hij komt overeind en ik strek mijn benen langs zijn zij. We zitten nu heel intiem, dicht bij elkaar. Ik voel zijn tong over mijn lippen, me uitnodigen voor een zoen. Hij kan heerlijk zoenen, dus beantwoord ik zijn verzoek gretig. Ik voel hoe hij mijn heupen heen en weer wiegt en ik voel hem in mijn gat bewegen. We zoenen innig, heet en vurig. Hij trekt mijn heupen harder heen en weer.

Patrick laat zich langzaam naar achter vallen mij met zich mee trekkend. Ik voel zijn eikel tegen wand van mijn bilspleet. Patrick wurmt een hand tussen ons in en steekt zijn duim omhoog. Bij de volgende keer dat ik me laat zakken voel ik zijn duim in mijn kutje en zijn pik in mijn gat. Patrick duwt zijn heupen hard en snel omhoog en ik voel en zie dat hij naar zijn orgasme rijd. Doordat zijn duim in mijn kutje tegen de wand drukt voel ik dat gevoel weer opkomen. Het is niet goed te omschrijven hoe het voelt, alleen dat het je alles doet vergeten. Je lichaam doet niet meer wat je wilt een lijkt volledig overgenomen, met als enige doel dit gevoel te versterken en te vergroten. Ik zit recht op Patrick en voel een intens genot. Tintelingen golven, spasmes elektriciteitstoten. Alles maar dan ook alles tegelijk. Alle spieren trekken samen.

Ik hoor mezelf hijgen, kreunen, grauwen en grommen. Patrick stoot een lange diepe grauwende grom uit als hij mijn darmen volspuit. Uitgeput val ik voorover op Patrick ’s borst. Ik voel vaag hoe hij zijn hand bevrijd uit de klem van mijn benen en onze buiken. Ik voel hoe hij zijn armen om me heen slaat en me over mijn rug wrijft. Ik luister naar zijn hartslag, hoe deze langzaam rustiger en regelmatiger wordt. “Dankjewel”. Mompel ik zacht en geef kusjes op zijn behaarde borst. “De meester is overmeesterd”

Lieve Patrick, dankjewel voor je inspiratie voor dit verhaal. Ik hoop dat de fantasie voor jou net zo leeft als dat het voor mij heeft gedaan tijdens het schrijven.

Moiralane

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *