De doktersassistente

()

Ik ben een man 34 en het is alweer 2 jaar geleden dat mijn relatie die 10 jaar heeft geduurd op de klippen is gelopen. Het enige wat ons de laatste maanden nog bij elkaar hield was de seks, iets wat we af en toe nog steeds hebben. Ondank dat ik er goed en gespierd uit zie heb ik in de afgelopen 2 jaar toch geen echte relatie gehad, ik had mijn tijd nodig om over deze breuk heen te komen. Een paar maanden geleden kwam daar verandering in. Van mijn werk moest ik een periodieke medische controle laten doen en liet dit doen bij mijn eigen huisarts. Maandag was mijn vrije dag en ik had dan ook afspraak voor maandag gemaakt. Bij de dokter moest ik mij tot op mijn onderbroek uitkleden waarna de longen en dergelijke werden gemeten.

De laatste metingen liet hij door zijn assistente doen omdat die wat langer duurden. Nog steeds in mijn onderbroek werd ik naar de naastgelegen kamer gebracht waar ik op een behandeltafel moest gaan liggen. De assistente Chantal is een leuk uitziende meid die ik op ongeveer 30 jaar schatte (later hoorde ik dat ze 32 is). Chantal sloot allerlei meetinstrumenten op mij aan, op mijn polsen, mijn borst en mij enkels. Toen ze hiermee klaar was zei ze, “zo nu ben je helemaal in mijn macht.”

Mij niet meteen realiserend wat ze zei antwoordde ik niet veel meer dan met een slap “ja.” Toen de assistente weer verder ging met haar werk gingen er allemaal dingen door mijn hoofd, ik schraapte al mijn moed bij elkaar en zei met een ondeugende blik. “Ik ben wel erg benieuwd wat je met je macht gaat doen.” Ze kwam terug, glimlachte wat en streek zachtjes haar hand over de bolling in mijn slip. “Als je dat graag wilt weten moet je maar eens bij mij langs komen.” “Lijkt mij spannend” zei ik, “wanneer?” “Heb jij vrijdagavond en zaterdag wat te doen” vroeg ze. Hiervoor maakte ik graag tijd dus de afspraak stond voor vrijdagavond 8 uur. Onverwacht trok ze de rand van mijn slip omlaag en keek naar mijn pik die al wel wat was gegroeid. “Ik wil eerst controleren of je geen geslachtsziekten hebt” zei Chantal en trok de voorhuid over mijn eikel weg. Nadat ik haar keuring had ondergaan deed ze de slip weer terug en zei, “Die haren moet je wegscheren.”

Vol spanning keek ik de hele week naar het weekend uit en kreeg regelmatig een stijve als ik er aan terugdacht hoe Chantal maandag zonder veel plichtplegingen mijn slip omlaag trok om naar mijn pik te kijken. Vrijdagmiddag scheerde ik al mijn schaamhaar boven mijn pik af. Vlak voor ik naar Chantal zou toegaan besloot mij eerst zelf nog maar even af te trekken zodat ik bij Chantal niet meteen op scherp zou staan. Terugdenkend aan wat er maandag gebeurd was kwam ik heerlijk klaar. Hierna nam ik douche en besloot in verband met het warme weer niet meer aan te doen dan een zwarte slip, korte broek, overhemd met korte mouwen en mijn sandalen.

Precies op afgesproken tijdstip sta ik voor de deur. Ik zie dat Chantal in een eenvoudig rijtjeshuis woont, de zonneschermen zijn neergelaten zodat ik verder niet veel kon zien. Ik bel aan en Chantal doet open, ze ziet er adembenemend uit in een leuk rood leren jas en rokje. “Kom er in” zegt ze, nadat ik was binnen gestapt sluit ze de deur achter mij en zegt ze “kleed je maar uit.”

Hierdoor was ik wel verrast, ik had gedacht dat wij eerst wat zouden gaan drinken en elkaar een beetje zouden leren kennen. Toen ze mij zag aarzelen vroeg ze. “Heb je met niet gehoord wat ik zei?” “Jawel” zeg ik en doe vervolgens mijn overhemd, sandalen en korte broek uit. Nu sta ik voor haar slechts gekleed in mijn slip, met haar ogen op mij gericht. Ik voel mij wel ongemakkelijk, zo in de gang van een voor mij vreemd huis slechts gekleed in mijn slip, maar Chantal ’s keurende blik winden mij ook wel op.

“Kom, kom, niet zo preuts wij zijn hier niet bij de dokter” zegt Chantal, “die slip moet ook uit.” Met een rood hoofd doe ik ook mij slip uit. “Geef je kleren maar aan mij” zegt Chantal en bergt ze op in een gangkast en doet de deur op slot. Even laat ze mij alleen om de sleutel in een kamer op te bergen. Nu ik zelfs niet meer bij mij kleren kon voel ik mij wel heel erg naakt, zo alleen in wachtend in een vreemde gang, maar tegelijkertijd voel ik mij nog geiler worden en mijn pik groeien. Beschaamd sloeg ik mijn handen voor mijn pik als Chantal weer terug komt.

“Weg die handen” zegt Chantal, “in dit huis ben je altijd naakt en ik wil altijd je pik kunnen zien.” Ik laat mijn handen zakken. Chantal loopt eens om mij heen en bekijkt mij grondig, ze streelt met haar rechterhand over mijn ruggengraat. Langzaam van boven naar beneden. Hierna gaat ze langzaam met 2 handen over mijn billen en voelt naar de stevigheid.

”Lekker kontje” zegt ze. Vervolgens loopt ze naar voren en zegt dat ik mijn benen moet spreiden omdat ze mijn pik en ballen wilt controleren, ik gehoorzaam. Langzaam gaan haar handen over mijn borstkas, bevoelen mijn armspieren en zakken langzaam af via mijn buik naar mijn liezen. Ondertussen is mijn pik al flink stijf geworden. Langzaam haalde Chantal haar beide handen langs de zijkant van pik om tenslotte te eindigen met beide handen onder mijn balzak. Doordat ik in de gang zo gekeurd wordt voel ik mij snel geiler worden.

Chantal zegt “je hebt een lekkere pik, maar je hebt je balzak niet geschoren, doe je dit voor je eerste keer.” Ik beken dat dit voor mij de eerste keer is dat ik mee doe aan een dominant spelletje.

“Dat geeft niet, dat lossen we zo wel op.” Chantal pakte met haar rechterhand mijn pik beet en trekt mij mee naar de woonkamer. Ik schrik want hier zat nog een vrouw van ongeveer 30 jaar in een kort zwart leren jasje en een bijpassende korte rok.

Ze laat mij staan vlak voor de vrouw en ik sla mijn handen weer snel voor mijn pik. Chantal wordt boos en zegt, ”ik heb je gezegd dat ik altijd je pik wil zien, weg die handen.” Snel doe ik wat ze zegt.

Vervolgens stelt Chantal de vrouw in het zwart voor als meesteres Lieve. Ik moet Chantal aanspreken met meesteres Chantal. Chantal zegt verder dat ik haar dienaar ben, ze houdt niet van het woord slaven. Lieve is echter een strengere meesteres, een vriendin die Chantal heeft uitgenodigd om dit weekend ook met mij te spelen en mij harder zal aanpakken dan Chantal zou doen. Lieve zou mij aanspreken als slaaf. Als de meesteressen het over mij hadden zou ik slet genoemd worden.

Nadat we op deze manier aan elkaar voorgesteld waren bekeek Lieve mij grondig. Zonder op te staan steekt ze haar linkerhand uit naar balzak en trekt mij hieraan dichterbij. Vervolgens pakt ze met haar rechterhand mijn pik en maakt met een flinke ruk aan mijn voorhuid mijn eikel bloot. Dit is vrij pijnlijk, maar ik weet een pijnkreet in te houden. Ik schaam mij diep zoals mijn pik hier gekeurd wordt door een vrouw die ik amper ken. Tegelijkertijd voel ik mijn pik verder groeien in Lieve ’s handen.

Van Chantal krijg ik ondertussen de regels te horen. Als dienaar mag ik nooit zonder toestemming klaar komen. Ik moet in huis altijd naakt rondlopen. Ik mag in de nabijheid van een meesteres nooit mijn pik aanraken tenzij mij dit opgedragen word. Wanneer een meesteres mij wilt gebruiken moest ik eerst haar kleren uitdoen en nadat ik gebruikt was moest ik de meesteres proper likken en haar kleren weer aan doen. Als ik een overtreding maakte zou ik gestraft worden. Ik had mijn eerste straf al verdiend omdat ik mijn pik had bedekt voor meesteres Lieve. Doordat Lieve bezig is met mijn pik valt het mij moeilijk om mij op de regels te concentreren, toch probeer ik ze te onthouden.

Nadat Chantal mij de regels heeft uitgelegd zegt Lieve, “die slet van jou is inderdaad een pracht stuk, maar hij heeft wel veel haar aan zijn ballen.” Chantal beslist om dit maar meteen aan te pakken en naar de zolder te gaan om te beginnen met mijn ‘opleiding.’

Op de zolder zie ik meteen dat ik niet Chantal ’s eerste dienaar ben. Ik zie onder andere een soort gynaecologenstoel, een kleine springbok en een tafel met allerlei attributen zoals tepelkleppen en een voorbinddildo. Ik krijg een halsband met 6 ringen en om mijn polsen 2 armbanden met een ring zodat mijn armen vastgemaakt kunnen worden. Chantal gaf mij nog 2 leren boeien en zegt.

“Vastmaken om je enkels, een meesteres gaat niet op haar knieën voor haar dienaar.”

Nadat ik de enkelbanden heb vastgemaakt, moet ik op gynaecologenstoel plaats nemen. De rugleuning wordt helemaal naar benden gedraaid en mijn knieën worden met de band in de beugels vastgemaakt. Chantal draaide de beugels naar beneden zodat de twee meesteressen een goed uitzicht hebben op de binnenkant van mijn benen en vooral op mijn pik en ballen. Ondanks dat ik het vrij obsceen vind hoe ik er hier bij lig en bekeken wordt, wind het mij behoorlijk op en het eerste voorvocht verschijnt al mijn eikel. Lieve ziet het en zegt.

“Die slet van jou is echt een vieze slet.” Chantal en Lieve maken ieder een arm vast aan een stoelpoot zodat ik nu helemaal overgeleverd ben aan wat de dames voor mij in gedachten hebben. Gevoelens van spanning, schaamte en geilheid gaan door mij heen. Het liefst zou ik mijn benen nog verder openen om meer aanrakingen uit te lokken, maar mijn benen zitten goed vast. Chantal zegt.

“Wij gaan van jou nu eens echte slet maken, wij gaan eerst die ballen van jou ontharen.” Chantal haalt wat scheerspullen en smeerde mijn balzak in mijn scheerschuim. Tegen Lieve zegt ze.

“Trek jij die zak even strak want loshangende ballen geven alleen maar snijwonden en die wil ik niet hebben.” Lieve trekt met een ferme ruk mijn balzak helemaal naar beneden zodat deze goed strak staat. Met haar linkerhand houdt Chantal mijn pik een beetje opzij en met haar rechterhand scheert zij mijn balzak helemaal kaal. Hierna kreeg mijn bilnaad van Chantal een zelfde behandeling. Ik werd afgedroogd en nu waren de haren op mijn pik aan de beurt, Chantal pakt een pincet en begint één voor één de haren er uit te trekken.

Nadat ik helemaal kaal gemaakt ben word ik uitvoerig gekeurd, vol schaamte hoor ik hoe commentaar geven wordt op mijn, pik, balzak en anus, maar tegelijkertijd voel mij weer geiler worden. Het vocht druipt nu volop van mijn pik en het liefst zou ik nu genomen worden.

Vervolgens word ik losgemaakt en moet op mijn buik op de stoel gaan liggen. Mijn handen worden weer aan de stoelpoten vastgemaakt en mijn enkels aan de steunen waaraan eerst mijn knieën waren vastgemaakt. Lieve pakte een klein leren bandje met een metalen oog en maakte dit vast rondom mijn pik en mijn ballen. Vervolgens pakt ze een lerenband met een haak. De haak haakt Lieve door het oog en trekt de band strak door mijn bilnaad naar mijn halsband om die strak vast te maken aan een oog in mijn halsband. Mijn ballen liggen nu helemaal tussen mijn billen en om de pijn wat te verlichten richt ik mijn nek wat omhoog zodat er minder spanning op de leren band zit. Chantal zegt.

“Je krijgt nu straf en je straf bestaat altijd op slagen op je ballen. Je krijgt nu omdat het de eerste keer is maar 5 slagen. Ze liggen nu mooi open zodat ze goed geraakt worden.”

Ik was nog nooit op mijn ballen geslagen, maar dit leek mij wel erg pijnlijk. Tot mijn schrik vraagt ze ook nog aan Lieve of zij de straf wilde geven omdat ik mij tegenover haar misdragen had (bij het voorstellen is Lieve immers als de strenge meesters voorgesteld).

“Graag,” zegt Lieve. Gelukkig zegt Chantal dat Lieve het voorzichtig aan moet doen omdat ik dit mijn eerste keer is.

Lieve pakt een zweep met een plat leren lapje aan einde, ze loopt een keer paar achter mij langs en onverwacht krijg de eerste klap boven op mijn ballen. De pijn schiet door mij heen en ik schreeuw het uit, vervolgens krijg ik nog een klap links en rechts op mijn ballen.

“Je moet wel tellen” zegt Lieve en geeft mij weer een klap, “vier” tel ik.

“Je kunt slecht tellen” zegt Lieve, “tellen begint bij 1” en geeft mij weer een klap. “Eén” tel ik.

“Het is ‘1 meesteres’ en je bedankt mij voor al die inspanningen die ik doe om jou iets bij te brengen, een beetje dankbaarheid kan er wel vanaf.” Ik krijg weer een klap, onder mijn ballen, de pijn schiet door heel mijn onder lichaam, nadat de ergste pijn uit mij weggezakt zeg ik “Eén, dank u meesteres.” Zo krijg ik nog vier goedgeplaatste klappen. Na deze tien klappen heb ik het gevoel alsof ik geen ballen meer heb en wil er graag over mijn handen opleggen, maar ik weet dat dit in nieuwe straf zal resulteren en weet ik deze neiging in te houden.

Gelukkig is Chantal lief voor mij, ze geeft mij een kus en zegt dat ze blij is dat ik het heb doorstaan. Ze streelt zachtjes mijn ballen en smeert ze in. Ik voel het gevoel alweer een beetje terugkomen. Hierna word ik los gemaakt en moet gaan staan.

Chantal zegt dat ze me nu van achteren wilde nemen en vraagt mij of ik wel eerder in mijn anus ben genomen. Ik zeg dat dit de eerste keer wordt en ik zie er eigenlijk ook wel tegenop. Ik moet op mijn handen knieën gaat staan, waarna Chantal haar jas, rok en slip uit doet. Ze heeft nu alleen nog een mooie groene sexy BH aan. Vervolgens pakt ze een dubbele voorbind dildo en doet 1 dildo in haar eigen kut. Tegen Lieve zegt ze, “houdt hem goed bij zijn halsband vast en doe je jasje wat verder open zodat hij goed je tieten kan zien.”

Lieve gaat wat gebogen voor mij zitten en pakt mij stevig bij mijn halsband vast. Door de gebogen houding zit Lieve met haar borsten vlak voor mijn gezicht en heb ik een pracht uitzicht op haar stevige borsten, ik voel mij weer opgewonden raken ondanks dat ik weet dat ik zo voor de eerste keer in mijn anus wordt genomen. Chantal smeert mijn anus en de dildo goed in met vaseline en drukte zachtjes de dildo tegen mijn anus. Chantal pakt mij bij mijn heupen en zegt dat ik mij moet ontspannen. Dat is niet zo eenvoudig aankijkend tegen een paar mooie borsten, na enige tijd voelt Chantal dat ik meegeef en drukt zachtjes verder. Ondanks dat de dildo niet zo dik is heb ik toch het gevoel dat mijn sluitspier uiteen gerukt wordt en ik in tweeën gescheurd wordt. Pijnlijk kreun ik en Lieve stopt even, rustig spreekt ze tegen mij “ontspannen.”

Als ze langzaam verder drukt voel ik hoe langzamerhand mijn gehele anus gevuld wordt. Chantal blijft even zo zitten zodat ik kan wennen aan de dildo in mijn anus. Als mijn gekreun wat minder wordt begint ze hem zachtjes heen en weer te halen, na een paar minuten begin ik eraan gewend te raken en gaat mijn pijnlijk gekreun over in een geil gekreun. Chantal buigt zich over mij heen en begint in mijn tepels te knijpen. Eerst zachtjes maar als ik harder begin te kreunen verstevigt ze haar greep en begint de dildo sneller heen en weer te bewegen, ik voel haar kutgeil over mijn billen druipen en moet moeite doen om niet klaar te komen. Chantal roept tegen me.

“Ik ga je nu verkrachten geile slet” en ze beweegt steeds sneller de dildo heen en weer. Lieve vuurt Chantal nog eens extra aan. “Neem die geile teef, laat hem zien wat je kunt” en ze verhoogt haar grip op mijn halsband. Het begin weer pijn te doen en ik begin weer pijnlijk te kreunen. Chantal verlaagt haar tempo, maar aan haar geile geluiden hoor ik dat het niet lang meer zal duren voordat ze klaar zal komen. Ook ik voel mij bijna klaar komen, maar ik wil geen straf en probeer ergens anders aan te denken. Met die mooie borsten van Lieve voor mijn neus valt dat niet mee. Gelukkig komt Chantal klaar voor ik moet klaar komen.

Chantal doet de dildo af en ik moet deze en haar kut proper likken.

Lieve zegt dat ze ondertussen erg opgewonden is geraakt en dat ik haar rok en slip uit moet doen en haar met mijn mond moet klaar maken. Voorzichtig maak ik haar rokband en rits los, maar dit was niet naar haar zin.

“Haast je een beetje, slaaf” zegt ze, snel trek ik haar rok en zwarte slip naar beneden, ik zie in haar slip een vochtige plek. Lieve ziet mij kijken en geeft mij een klap.

“Slet, zit niet zo onbeschaamd te kijken, doe wat ik je zeg.” Snel ga ik op knieën zitten en begin ik haar te likken. Eerst de buitenkant van haar lippen, voorzichtig neem ik haar lippen tussen mijn tanden en bijt er zachtjes op. Langzaam laat ik mijn tong langs de binnenwand gaan om vervolgens verder omhoog te gaan. Ik voel Lieve ’s geil over mijn gezicht druipen. Lieve pakte mij bij mijn haren en drukte mij wild tegen haar kut aan. Ik word half gesmoord, maar ik probeer toch te doen wat er van mij verlangd wordt, vooral omdat ik ook zelf steeds meer opgewonden raak. Met moeite kan ik met mijn mond om Lieve ’s klit krijgen om deze met mijn tong te strelen. Wild roept ze tegen me “slet, lik me, maak me klaar.”

Ik voel haar steeds meer opgewonden raken, het moment dat ze met een grotere schreeuw klaar komt is voor mij dan ook geen verrassing, wel de hoeveel geil die er nu over mijn gezicht stroomt.

Toen ze tot rust gekomen was zei ze, “maak me weer proper en kleed mij aan.” Zorgvuldig lik ik haar met mijn tong schoon, eerst de buitenkant van haar lippen, maar ik voel weer nieuw vocht komen.

“Doorgaan slet, lik me schoon” zegt Lieve. Langzaam likkend en zuigend op haar klitje breng ik Lieve weer tot een nieuw hoogtepunt. Hierna kan ik Lieve wel proper maken. Ik doe haar slip en rok weer aan. Zelf sta ik ondertussen ook op springen en ik vraag aan Chantal of ik ook klaar mag komen. Chantal weigert en zegt dat ik haar weer moet aankleden.

Hierna zegt Chantal dat ze even pauze wil. Ik moet mij zelf schoonmaken aan de wasbak die daar staat. Vervolgens moet ik voor mijn 2 meesteressen een glas wijn in schenken uit een fles die daar klaar staat, zelf mag ik een glas water pakken. Mijn 2 meesteressen gaan op een stoel zitten waar ik op grond tussenin moet gaan zitten, op mijn knieën met mijn benen gespreid.

“Zo,” zegt Chantal. “Je weet nu wat er van je verwacht wordt en hoe je behandeld gaat worden. Het staat je nu nog vrij om weg te gaan, anders moet je jezelf aan mij onderwerpen. Wil je hiermee doorgaan?”

Dat er zo openlijk aan mij gevraagd wordt om mij als een slet te laten behandelen brengt mij in de war, en ik voel mij plotseling weer beschaamd en heel geil worden. Ik kan nauwelijks nog iets zeggen, met moeite vraag ik “word ik ook geslagen als ik geen straf heb.” Chantal antwoord.

“Soms, maar dan alleen op je billen of de binnenkant van je dijen. Straf krijg je altijd op je ballen.”

Ik voel hoe mijn keel dichtgeknepen wordt door mijn verwarring en toenemende geilheid. Het enige waartoe ik in staat ben is om mijn benen nog meer te spreiden. Chantal ziet het en pakt de bovenkant van mijn pik en schuift de voorhuid langzaam op en neer, “zeg het dan, zeg dan dat je alles goed vind wat ik met je wil doen en dat ik je deel met mijn vriendinnen.”

Zwak zeg ik, “ik doe alles wat u wilt.”

Glimlachend keek Chantal op mij neer en zei “je mag nu klaar komen.” Langzaam gaat haar hand nog een paar keer op en neer waarna een ik een paar stevige stralen sperma de ruimte in spuit. Ik voel dat alle geilheid nog lang niet uit mijn lichaam is verdwenen, maar ik durf me zelf niet opnieuw klaar te maken, bang voor nog meer straf

“Lik het op slet” zegt Chantal, gehoorzaam kruip ik naar voren om mijn eigen sperma op te likken. Hierna moet ik weer mijn oude plaats innemen met mijn benen gespreid. Chantal en Lieve bespreken wat ze mij gaan doen alsof ik er niet bij ben. Chantal zei “ik wil eerst een paar foto’s van mijn nieuwe sletje maken zodat ik deze aan mijn vriendinnen kan laten zien. Ik moet midden in de zolder gaan zitten mijn benen goed gespreid en mijn armen achter mijn hoofd zodat mijn borst spieren zich goed spannen. Ik krijg een blinddoek voor, volkomen overgeleverd voel ik mij weer bloedgeil worden, vooral als ik de camera weer vele malen hoor overgaan…

Nico

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *