De expat

()

Ik woon in een luxe appartementencomplex aan de noordkant van Den Haag met een mooi uitzicht over het Oostduinpark. Het appartement onder mij staat al een paar jaar te koop, maar met de verkoop wil het niet vlotten. De eigenaar heeft daarom besloten het te verhuren. Van de buren naast mij hoorde ik dat er voor een halfjaar een Française in zou trekken die werkte bij de Franse ambassade. Het was maandagmorgen en ik had mij net aangekleed. Een zwarte spijkerbroek met een zwart overhemd waarvan ik de kraag seminonchalant open liet staan met hierover een nauwsluitende leren jas.

Toen ik de deur uitging om naar mijn werk te gaan zag ik haar bij de lift staan. Ze drukte net op het knopje van de lift. Dit betekende dat ik moest wachten tot de lift haar naar beneden had gebracht alvorens ik de lift kon nemen. Toen ik even later zelf ook beneden aankwam zag ik haar staan, wachtend bij het voetbalveldje voor de jeugd. Om dit voetbalveldje is een kooi gemaakt zodat de jeugd naar hartenlust met de voetbal kan schieten zonder met de ramen rekening te moeten houden.

In gedachten verzonken stond ze te wachten terwijl haar rechterhand speelde met een van de tralies. Ze zag er fantastisch uit, zwart haar, hoge hakken en een zwartgrijs gestreept mantelpakje met een witte blouse waarin haar rondingen goed uitkwamen.

Ik liep op haar af.

“Bonjour Mademoiselle, c’est une cage passionnante“. Ze schrok duidelijk want ze had mij niet zien aankomen. Tegelijkertijd zag ik ook een opwinding in haar ogen toen ze naar mij keek. Ze reageert verbaasd.

“Pardon, ken ik u”.

“volgens mij bent u de nieuwe medewerkster van de Franse ambassade en woont u onder mij”. Ze is duidelijk van slag. Ik blijf haar aankijken en hou haar met mijn blik gevangen, ondanks haar hoge hakken toren ik hoog boven haar uit.

Ik stel mij voor, “mijn naam is Nico”.

Onzeker, maar toch met een bepaalde uitstraling pakt ze mijn vaste hand en zegt dat ze Angeline heet, er is duidelijk een spanningsveld tussen ons. Om het ijs te breken vraag ik of ze gisteravond last heeft gehad van mijn muziek.

“In mijn vrije tijd maak ik muziek, maar als u er last van hebt dan hou ik hier rekening mee”. Angeline zegt dat ze mijn muziek wel zacht gehoord heeft, maar dat ze er van genoot. Ik vraag haar of ik haar een lift mag aanbieden naar de Franse ambassade (hiervoor hoef ik maar een klein stukje om te rijden). Wijzend naar de bushalte zegt dat ze dat ze al heeft afgesproken om samen met een collega de bus naar het werk te nemen. Ik wens haar een fijne werkdag toe en neem afscheid. De rest van de dag laat het beeld van deze mooie Française mij niet los. Ik besluit te zorgen dat ik morgen op tijd bij de bushalte ben om haar opnieuw een lift aan te bieden.

Als ik beneden kom zie ik Angeline al beneden staan, haar hand weer rustend op de tralie. Ze ziet er weer prachtig uit in haar blauwe mantelpakje met bijpassende hoge hakken waarin haar figuur weer prachtig uitkomt. Ik begroet haar en vraag haar hoe het gaat. Rustig neem ik in mij op hoe Angeline er uit ziet, ze wordt zenuwachtig onder mijn blik. Ik vraag haar of ik haar vandaag een lift kan aanbieden, maar helaas heeft ze weer afgesproken met haar collega.

Terwijl ik mijn hand naast haar hand op de tralie leg vraag ik met enig plezier, “staat u morgen ook weer bij deze kooi te wachten”. Angeline ’s reactie op mijn suggestieve vraag stelt mij niet teleur. Ik zie haar zenuwachtig glimlachen.

“Ja, zeker, het is een prettige plek om hier te staan”.

Ik neem afscheid en zeg “hopelijk kan ik u morgen wel een lift aanbieden”. Ik voel weer het grote spanningsveld tussen ons. Als ik wegloop naar mijn auto zie ik Angeline blozen en geniet hiervan, het maakt mij zeker.

Regelmatig droom ik ook vandaag weer weg bij het nieuwe beeld dat vandaag op mijn netvlies is gebrand. Ik verlang er naar haar uit te kleden, en al strelend haar hele lichaam te verkennen.

Woensdag staat Angeline alweer te wachten als ik bij de bushalte kom. Ze ziet er onweerstaanbaar uit, als Angeline mij naar buiten ziet komen zwaait ze al. Rustig kom ik op haar af, ik geniet ervan om naar haar te kijken. Angeline legt haar hand op mijn arm en zegt dat ze met haar collega heeft afgesproken dat ze de gehele week samen de bus zouden nemen en dat ze dat niet af wilt zeggen. Angeline belooft volgende week maandag graag gebruik te maken van mijn lift.

Een heel weekend wachten was wel het laatste wat ik van plan was. Ik zorgde dat ik haar donderdag en vrijdagmorgen niet zag en wachtte vrijdagmiddag in mijn auto voor ons appartementencomplex. Toen ze uit de bus stapte zag ze mij in auto zitten en zwaaide naar me. Ik stap uit en laat de deur achter mij dichtvallen en loop rustig naar haar toe. Angeline vraagt of ik op haar zat te wachten, ik geef geen antwoord en vraag of ze zin heeft om bij mij naar mijn muziek te komen luisteren die zij zo mooi vind en een glaasje wijn te komen drinken.

“Graag, dat lijkt mij leuk.”

In mijn appartement heb ik een grote foto hangen van mijn vorige lief/vriendin (nu nog een gewone vriendin). Het is een zwart-wit foto waarbij haar polsen boven haar hoofd gebonden zijn, verder is haar rechterbeen omhoog getrokken door een touw dat aan de ene kant is vastgemaakt om haar enkel en aan de ander kant aan het touw bij haar polsen. Door deze bondage is haar lichaam op een erotische manier in een boog getrokken. Haar borsten staan recht vooruit wat nog eens geaccentueerd wordt door haar stijve tepels. Door haar omhoog getrokken rechterbeen komt ook haar vulva mooi uit. Aan de voorkant is de foto goed verlicht wat een mooi effect geeft op haar lange blonde haren, terwijl de achtergrond via de rug door allerlei grijstinten langzaam over gaat in zwart. Ik was benieuwd hoe Angeline op deze foto zou reageren (alhoewel ik geen negatieve reactie verwachtte). Toen wij naar binnen gingen zei ik “ga maar zitten” wijzend naar de bank, terwijl ik alvast de wijn ging inschenken.

“Heééh!!!”, hoor ik Angeline plots roepen. Ik draai mij om en zag dat ze keek naar de foto.

“Wat vind je ervan?” vroeg ik. Ik kreeg geen antwoord, maar ik zag wel een bepaalde fascinatie in haar gezicht. Tenslotte ontwijkt ze mijn vraag met een tegenvraag.

“Is dat je vriendin?”

“Het is een vriendin. Het is net als kunst, ik hou ervan”.

Ik ga achter Angeline staan en streel haar gespannen nek. Omdat ze niets zegt laat ik mijn hand verder zakken langs haar hals.

“Choqueert het je?”

“Nee” zegt Angeline, terwijl ze langzaam met haar rug tegen mij aan leunt. Plots draait ze zich om.

“Ik denk dat ik maar beter weg kan gaan”. Terwijl ze weg wilt lopen leg ik mijn linkerhand op haar schouder en hou haar tegen. Na een korte stilte laat ik mijn rechterhand vanaf haar hals langzaam naar haar middel zakken.

“Wil je echt weg Angeline?”

Angeline wacht en leunt tenslotte weer met haar rug tegen mij aan. Ik kus voorzichtig haar hals.

“Als je weg wilt mag je weg. Maar ik geloof niet dat je dat wilt.”

“Nee” fluisterde Angeline. Ik draaide Angeline om en sloot mijn mond om haar lippen. Mijn tong verkende haar mond, heel even voorzichtig, maar al snel doortastend en onderzoekend. Ik sla mijn arme stevig om haar heen.

“Ik wilde al met je toen ik je maandag zag.”

“Ik jou ook” zegt Angeline.

Ik trek haar rok omhoog, sla mijn handen onder haar billen en til haar op. Angeline slaat haar armen en benen om mij heen en begint met haar buik tegen mij aan te wrijven. Ze moet nu mijn erectie voelen, maar ze zegt niets. Dan leg ik haar over de tafel.

“Ik moet eerst met je neuken voor ik verder iets zinnigs met je kan doen.”

Ik trek haar slip uit en zeg haar dat ze haar blouse los moet maken, zelf trek ik ook mijn overhemd uit. Ik zie haar met een begeerlijke blik naar mij kijken als ik mij voorover buig om haar BH naar beneden te trekken. Ik neem haar tepels die al hard zijn in mijn mond, ik zuig erop en neem ze voorzichtig tussen mijn tanden. Dan druk ik haar benen van elkaar en streel de binnenkant van haar dijen, mij snel omhoogwerkend naar haar schaamlippen. Ik druk haar benen nog verder van elkaar zodat de lippen zich nog verder openen en laat mijn hand vluchtig naar binnen gaan, haar vochtigheid voelend en raak even haar clit aan. Als ik mijn eigen broek naar beneden doe zeg ik, “ik ga je nu hard neuken, ik heb al te lang naar je verlangd.”

Ik pak een condoom, scheur de verpakking open en rol het over mijn pik. Ik trek Angeline naar voren, haar kont over de rand van de tafel en haar benen over mijn schouders. In één stoot dring ik naar binnen en beweeg daarna ritmisch met harde stoten verder. Even schreeuwt Angeline, maar daarna gaat het over in een wild gekreun. Vlak nadat Angeline klaar komt volg ik.

“Kom we gaan eten. Je moet goed eten als je het hele weekend bij mij wilt blijven”.

We gaan naar een restaurant op loopafstand en ik vraag aan Angeline of er dingen zijn die ze niet lust. Ze lust alles, maar ze wilt nu graag eens de Hollandse keuken proeven. In het restaurant vraag ik een afgelegen tafeltje. Voor ons beide bestel ik hetzelfde, witte wijn en als voorgerecht gegratineerde oesters met een mousselinesaus en als hoofdgerecht asperges. Twee gerechten die zich lenen om te voeren. Als wij zitten te wachten zegt Angeline “die foto….”,

“ja?” zeg ik langzaam voorover leunend.

“Die vrouw…, is dat je vriendin.”

“Het is mijn ex, het is nu een goede vriendin.” Angeline zegt niets. Ik probeer haar met mijn blik te vangen, maar Angeline kijkt opzij.

“Vind je het vervelend?” Het is even stil en Angeline zegt “neen”, maar ze blijft erg stil. Om het gesprek een andere wending te geven en de aandacht op haar te richten zeg ik “je hebt een heel mooi gezicht.”

Angeline bloost, ik beweeg mijn vinger langs haar wang en kin.

“Ik wil jou, als jij mij ook wilt tenminste.” Angeline glimlacht en wrijft met haar voet langs mijn been.

Weer thuis gekomen bekijk ik Angeline.

“Kleed je uit.” Ze kijkt me even aan begint zich dan uit te kleden.

“Ga je mij ook zo vastbinden als je ex.”

“Neen, ik ga het langzaam opbouwen. Ik wil eerst dat je me volledig vertrouwd. Vertrouw je mij?”

“Ja, ik vertrouw je.”

“Wat ik doe, doe ik puur voor genot. Ik wil je geen pijn doen, als het pijn doet moet je het zeggen”

“Ik kan wel wat hebben, ik ben geen klein meisje meer.”

“Ik wil dat je het zegt als het pijn doet, beloof het!” Gebied ik streng. Angeline schrikt en belooft het te zeggen.

Ik pak een spreidstang met aan beide kanten een leren band. Beide polsen maak ik met een leren band vast, zodat Angeline haar armen nu gespreid zijn. Aan het plafond heb ik een lamp aan een haak hangen, maar eigenlijk hangt deze lamp er alleen ter camouflage van de haak. Ik haal de lamp weg en haak de spreidstand aan de haak zodat Angeline nu strak gespannen rechtop staat. Een prachthouding die mij alle kans geeft om Angeline haar lichaam te verkennen, haar borsten staan nu strak vooruit en de stijve tepels verraden ook haar opwinding. Vluchtig laat ik even mijn hand langs haar borsten en haar kut gaan om haar vochtigheid te controleren. Ik streel mijn vochtige vingers langs haar mond en laat Angeline haar eigen geil proeven. Ik stap wat naar achter en van korte afstand laat ik nu op mijn gemak mijn ogen over haar hele lichaam glijden en laat mijn blik rusten op haar rondingen. Dan ga ik achter haar staan, streel langzaam met mijn wijsvinger over haar ruggengraat. Angeline rilt. Om de spanning nog verder te verhogen blijf ik achter haar staan en laat ik mijn vingers langs haar flanken gaan. Als ik aangekomen ben bij haar heupen ga ik langzaam omhoog naar haar borsten en verken ook hiervan elk plekje.

Angeline huivert, maar doordat ze zo strak is vastgebonden, heeft ze geen bewegingsruimte, iets wat ik ten volle benut door alle tijd te nemen. Ik lik in haar nek en om mijn macht te laten blijken zeg ik.

“Als je weg wilt, mag je weg. Wil je weg?” Angeline schudt van nee. Ik ga voor haar zitten, strijk met wijs en middelvinger over haar schaamlippen en draai met mijn duim voorzichtig over haar clit. Alle bewegingsruimte die Angeline nog heeft benut ze om met haar lichaam te draaien. Dan laat ik Angeline met rust, ik kijk alleen en wacht tot ze tot rust is gekomen. Als Angeline tot rust is gekomen maak ik haar los, neem haar in mijn armen en kus haar op haar mond. Ik voel hoe onze lippen zich verstrengelen en haar tong de mijne zoekt.

Ik vraag aan Angeline of ze het hele weekend wilt blijven.

“Ik zou niet anders willen, maar ik wil nog wel wat kleren en toiletspullen uit mijn appartement nodig.”

“Kleren zal je niet nodig hebben, maar je toiletspullen wil ik wel even halen.” Angeline wilt de toiletspullen zelf halen, maar ik ben onvermurwbaar en tenslotte geeft ze toe.

Om zeker te zijn dat ze op mij wacht bind ik haar met een paar van mijn zijden stropdassen vast over het bedeinde, haar armen aan de zijkant van de bedspiraal en de enkels aan de bedpoten. Ik zoek in haar handtas de huissleutels en vraag waar ik alles kan vinden. Ze zegt in de badkamer.

Dan word ik verleid door haar kruis dat zich zo nadrukkelijk aftekent tussen haar billen. Ik kom op een idee en vraag of ze ook een vibrator of een ander seksspeeltje heeft. Ik krijg geen antwoord en steek daarom drie vingers in haar spleet die wijd openstaat. Ik beweeg mijn vingers heen en weer en als Angeline flink met haar kont begint te draaien pak ik haar clit beet en knijp er zachtjes in. Dwingend vraag ik haar.

“Heb je me niet verstaan.”

“Jawel” zegt Angeline.

“Waar liggen je speeltjes?” Duidelijk aangevend dat ik een antwoord wil.

“In mijn nachtkastje” zegt Angeline. Ik haal mijn vingers van haar clit en steek die in haar mond zodat ze die kan schoonlikken, in haar ogen lees ik de opwinding.

In Angeline ‘s badkamer verzamel ik haar toiletspullen en in haar nachtkastje vind ik twee vibrators. Een kleine roze en een grote zwarte, beiden neem ik mee.

Als ik terugkom zet ik Angeline haar toiletspullen bij mij in de badkamer en neem de vibrators mee naar de slaapkamer.

Op mijn gemak bekijk ik hoe Angeline zich aanbiedt met haar kont omhoog. Ik zet de kleine vibrator aan en laat die trillend over haar ruggengraat gaan. Dan pak ik ook de tweede vibrator en beweeg nu beide langs haar flanken, via haar liezen beweeg ik de vibrators langzaam naar haar kutlippen. Als ik Angeline wild aan de stropdassen zie rukken om los te komen ga ik een glas water halen. Ik hou het glas bij haar mond.

“Je moet drinken, anders droog je uit.” Ze kijkt me aan.

“Ik wil dat je neemt, ik wil jou vocht proeven”.

“Drink! Anders laat ik je hier nog langer vast zitten.”

Nadat ze een paar slokken genomen heeft sta ik op en kleed ik mijzelf ook uit.

“Ik ga je nemen, maar ik wil ook weten hoe het voelt als ik dit kleine roze ding je kont doet trillen.”

Ik zie Angeline vertwijfeld kijken. Ik wil de onrust wegnemen.

“Als het pijn doet moet je het zeggen, beloof je dat?” Angeline schudt van ja.

Dan verzamel ik wat kutsappen en smeer deze langzaam in haar kontgaatje uit. Als ik denk dat ik genoeg verzameld heb zet ik de vibrator aan en haal deze langs haar schaamlippen om ook de vibrator vochtig te maken. Ik wacht tot Angeline ontspannen is en druk dan de vibrator langzaam naar binnen. Als Angelina weer ontspannen is en haar kutlippen weer wijd openstaan pak ik een condoom en rol hem uit over mijn pik. Langzaam schuif ik mijn pik naar binnen en geniet ervan hoe Angeline wild haar kont heen en weer beweegt, met lange halen beweeg ik mee op haar ritme. Het is lekker hoe ik de vibrator voel meetrillen. Ik hou me in en wil pas klaarkomen nadat Angeline ook klaar gekomen is. Ik merk dat Angeline zich ook inhoudt, maar toch lukt het mij om klaar te komen nadat Angeline is klaargekomen.

Ik gooi het condoom weg en maak Angeline los.

Ze blijft nog even vermoeid over het bedeinde liggen. Ik maak haar los en lig haar neer op het bed, daarna ga ik naast haar liggen en sla mijn armen om haar heen. Omdat ze te snel vermoeid is zeg ik dat ze beter moet eten. Als ze wat terug wilt zeggen sluit ik mijn mond om haar mond en speel wat mijn tong in haar mond. Angeline geeft zich weer over en feilloos vinden onze tongen elkaar.

’s Morgens als Angeline nog ligt te slapen sta ik op en ga een ontbijt maken. Ik pers wat sinaasappelen, bak een paar spiegeleieren en maak een omelet. Verder maak ik een paar croissants en koffie klaar. Als afsluiter doe ik wat appels, kiwi en peer in een schaaltje. Als ik weer terug ben begint Angeline net een beetje wakker te worden. Ik zet het dienblad aan mijn kant van het bed. Ik loop om het bed heen en trek het dekbed van Angeline af. Ik kijk bewonderend naar haar mooie lichaam. Ik zoen haar lippen, speel wat met mijn tong tussen haar lippen en zak af naar haar oren, nek, schouders en armen. Angeline begint nog half slapend al heerlijk te draaien. Met mijn tong draai ik om haar tepels en begin er op te sabbelen. Als ze naar mijn schouder reikt om mijn kamerjas af te schuiven hou ik haar tegen, ik wil dat ze stil ligt en alleen maar van haar lichaam genieten. Als ik afgezakt ben tot haar navel spreidt Angeline haar benen.

“Toe, neem me?” Maar dat wil ik helemaal nog niet, ik wil mijn genot zolang mogelijk rekken. Aangekomen bij de liezen verken ik eerst de binnenkant van haar dijen om mij daarna langzaam omhoog te werken naar haar spleet die wijd openstaat. Met mijn lippen sabbel ik op haar lippen en verken met mijn tong de binnenkant van haar kut. Haar clit klem ik tussen mijn tong en tanden en beweeg mijn tong langzaam heen en weer.

Tenslotte als ik maximaal van haar lichaam heb genoten doe ik mijn kamerjas uit. Ik rol een condoom over mijn pik heen die al lang hard is. Langzaam stop ik mijn pik in Angelina ’s sappige kut. Ik buig me over Angeline heen, pak haar polsen beet en houd haar armen boven haar hoofd zodat haar lichaam maximaal gerekt is. Langzaam beweeg ik mijn pik heen en weer genietend van wat ik voel.

Als ik tenslotte klaar kom doe ik het condoom af en maak ons beide schoon met een tissue. Daarna ga ik op het bed naast Angeline liggen en trek haar over me heen.

Ik zeg haar dat ze moet eten. Angeline protesteert en zegt dat ze helemaal nog geen trek heeft. Maar ik vind het belangrijk dat ze goed eet.

Ik pak een croissant, breek een stukje af en doe dat in haar mond. Steeds kleine hapjes voerend eet ze toch alles netjes op. Ik zeg dat ik blij ben dat ze toch gegeten heeft en begin haar weer te zoenen.

Zondagavond zegt Angeline dat ze naar huis wilt omdat ze geen zin heeft om maandag met een doorgeneukt hoofd op het werk te komen.

Als ik maandagmorgen bij haar aanbel ziet ze er weer heerlijk uit in haar strak zittende mantelpakje. Ik wilde haar meteen weer kussen, maar Angeline had er geen zin in.

“Kom, verknal mijn make-up niet.”

In de auto vroeg ik Angeline of ze het leuk vond om nog eens langs te komen.

“Jij kunt vragen stellen. Graag, natuurlijk”.

“Als je wilt dan wil ik de foto van mijn ex wel vervangen door een foto van jou”. Angeline denkt een poosje na en ik denk dat ze, neen, gaat zeggen, dan zegt ze tot mijn verrassing met een glimlach.

“Dat lijk mij spannend”.

Nico

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *