De meeste dromen zijn bedrog…

()

Het was een ongelofelijke hete dag en Ik was naar het strand gegaan om eens lekker te zonnen. Vorig jaar was ik nog een mager uitgevallen kereltje met weinig tonende spieren, maar dat was het afgelopen jaar wel veranderd. Ik was een potige kerel geworden. Door veel sporten waren mijn spieren flink gegroeid en dus ook duidelijk zichtbaar. Maar dit vond ik echter niet voldoende. Er moest – zoals je altijd op de televisie zag – ook een mooie bruine kleur op mijn huid komen. Natuurlijk kon ik onder de zonnebank gaan liggen, ik had er ten slotte eentje thuis staan. Maar daar waren geen lekkere wijven om te bekijken en om door bekeken te worden.

Dus de natuurlijke manier van bruin worden was veel leuker dan thuis met een walkman onder de zonnebank.

Het was nog vrij rustig toen Ik bij het strand aangekomen was. Dat vond ik helemaal niet erg. Zo kon ik rustig mijn eigen stekje opzoeken, zonder echt last te hebben van getrouwde stelletjes met kinderen, waar ze om de vijf minuten eens flink tegen moesten schreeuwen. Nee, ik vond het wel prima zo. Ik liep zo’n vijf minuten langs de kustlijn. Ik had mijn slippers uitgetrokken en liep met mijn nog spierwitte voeten door het verkoelende wate, wat met kleine golfjes over mijn tenen spoelde, steeds een stukje verder het strand op. Na die vijf minuten lopen, stopte ik bij een stukje strand, wat een klein beetje landinwaarts liep, wat er voor zorgde, dat ik helemaal afgelegen kon liggen. Ik kende dit stukje. Er waren maar heel weinig mensen die hier naar toe liepen, om de eenvoudige reden dat het strandtentje dan een wel erg ver weg was. Dit was voor mij gewoon een ideale plek. Ik zette mijn koelbox in het al behoorlijk warm geworden zand en spreidde mijn handdoek uit en liet mijzelf achterover vallen, om zo heerlijk te bakken in de zon en misschien ook wel een beetje te slapen?

Ik vloog overeind en keek op mijn horloge. Ik slaakte een kleine zucht van verlichting. Ik had maar tien minuten liggen slapen, maar het leek wel een uur voor mijn gevoel. Ik keek even naar mijn huid. Nog niet verbrand. Dat kon ook haast niet na tien minuten, maar je weet maar nooit, dacht ik bij zichzelf. Ik tuurde naar het populaire gedeelte van het strand en zag dat er al behoorlijk wat mensen aan het zonnen waren. Maar ik lag niet meer alleen. Aan mijn linkerkant lag een vrouw te zonnen en mijn hartslag ging omhoog. Ik kende die vrouw! Het was de vrouw van de slagerij, waar ik iedere dinsdag vlees kocht. Vanaf de eerste dag was ik helemaal weg geweest van deze prachtige brunette.

Ze had lang, golvend haar wat reikte tot halverwege haar rug. Haar gezicht was als dat van een prinses uit een sprookje van Grim. Prachtige sensuele lippen, niet te dun, niet te dik, maar ongelofelijk sensueel. Haar kleine neusje was spits en straalde een klein beetje eigenwijsheid uit, iets wat versterkt werd door haar groenblauwe ogen, die kleine vlammetjes in hun pupillen lieten dansen. Een teken van levenslust. Ik keek naar haar prachtige lichaam, haar grote, volle borsten vulde haar bikini optimaal en haar kleine, minuscule tangaslipje gaven een extra accent aan haar mooie ronde billen, die stevig waren. Dat kon ik zien, omdat ze op haar mooie, lange benen naar het water toe rende, om een verfrissende duik te nemen.

” Zal ik achter haar aan gaan?” sprak ik tegen mijzelf. Maar ik bedacht mij ook meteen weer, toen ik dacht aan de andere keren dat ik met haar probeerde te praten, en zij geen krimp gaf.

Na een minuut of twee kwam ze weer het water uit en Ik zag dat haar tepels hard waren geworden. Ze bemerkte mijn geile blikken op en keek onmiddellijk de andere kant op.

” Zie je wel” dacht ik. ” Ze wil mij toch niet.” en ik ging weer liggen en voelde hoe ik weer in een diepe slaap dreigde weg te zakken, maar ik vocht er niet tegen en liet zichzelf heerlijk wegdrijven op de witte wolken aan de blauwe hemel van Dromenland?

Nog een beetje in Dromenland verkerend, opende ik mijn blauwe ogen, krabde ik even aan mijn heupen en voelde niets, waar ik een zwembroek had moeten voelen. En vlak na die bewustwording, schoot er vanuit mijn eikel een geweldige sensatie door mijn stijve lul naar mijn maagstreek.

Ik tilde mijn hoofd op en zag de prachtige bakkersvrouw aan mijn lul sabbelen en zuigen. Even hield ze op.  

“Je bent wakker. Goede morgen, “’ zei ze en slokte mijn keiharde lul weer op met haar gulzige lippen, terwijl haar tong langs mijn lul kietelde.

” Wat.. wat doe je met me? Ik dacht dat je mij niet mocht? Ik weet niet eens hoe je heet!”

Ze speelde met mijn ballen en kuste mijn eikel.

“Hoeft ook niet. Dit is een eenmalige gebeurtenis, dus geniet er maar van.” “Maar waarom nu ineens en niet eerder?”

“Omdat, toen je net zo lekker lag te dromen, je lul groeide. Waarschijnlijk een natte droom. Ik was al behoorlijk geil geworden door al het lekkers wat ik onderweg passeerde, en toen ik die harde lul van je zag, hield ik het niet meer. Dus houd je mond en geniet.”

Ik stemde toe en kreunde zacht toen ze hard aan mijn lul begon te trekken en nog eventjes mijn eikel likte. Ze stond op en trok haar broekje uit en gooide deze neer naast het topje wat ze al eerder uit had getrokken, waarschijnlijk toen ik lag te dromen van haar mooie, geile lichaam. Ze haalde haar wijsvinger tussen haar schaamlippen door en toen de vinger weer tevoorschijn kwam, glinsterde de zon in het natte geil van haar geschoren kutje.

Langzaam liet ze zich zakken en hield even haar adem in, totdat ze zachtjes, maar steeds harder, op mijn lul begon te rijden. Ik hield het niet meer en wilde haar waarschuwen dat ik klaar ging komen, maar ze gebaarde slechts met haar wijsvinger dat ze het wel wist en dat ik stil moest blijven. Ze stapte af van haar lustzadel en ging met haar kutje op mijn gezicht zitten, terwijl ze aan mijn harde lul trok, en met haar tong mijn eikel stimuleerde. Ik had niet veel tijd nodig om haar te laten komen, zo opgewonden was ze geweest. Ik likte een beetje aan haar klitje en zoog aan haar schaamlippen, totdat haar lichaam begon te schokken en ze het haast uitschreeuwde van genot. Ik duwde mijn tong diep naar binnen en ving al haar geile sappen ermee op.

Niet lang daarna voelde ik hoe het begon te kriebelen in mijn ballen en als een donderslag bij heldere hemel spoot het zaad omhoog uit mijn gespannen lul, recht tegen haar likkende tongetje aan, terwijl ze hem nog aftrok?

Ik schoot omhoog en keek op mijn horloge. Een half uur geslapen?

Zo te voelen was ik in ieder geval verkleurd.

Ik keek naar het populaire gedeelte van het strand en zag dat het daar nu wemelde van de kinderen, tieners, ouders en opa’s en oma’s. Ik keek naar links en daar lag ze nog steeds en ze keek in mijn richting, maar ze keek mij niet aan. Ik volgde haar lustige blik en zag nu dat mijn eikel boven mijn zwembroekje uitstak. Ik werd een beetje rood en zag dat zij naar hem glimlachte, terwijl ze op hem af kwam.

“Hoi, kanjer… Ik ben Katja, het meisje van de slagerij? Ik wacht al zo lang op een moment dat we met mijn tweetjes ergens alleen zouden zijn” zei ze, terwijl ze knielde en met haar kleine handjes over mijn zwembroek wreef…

Peter

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *