De ontdekking!

()

Het was warm maar niet té warm. Zwoel. ‘Ja, zwoel, dat is het woord.’ Dacht Patty terwijl ze naast haar beste vriendin Mia op het strand stond te kijken hoe de zon het laatste avondrood met zich mee de Noordzee in trok. Ze draaide haar blik iets naar links en zag hoe de grijsblauwe irissen van Mia op de horizon gefixeerd stonden. Een licht briesje speelde door haar lange, lichtblonde haar en haar felblauwe bikini, door het avondlicht donkerpaars gekleurd, begon nu steeds meer naar donkerblauw te neigen. Om haar middel had ze een beige, wollen trui geknoopt. Pas toen de laatste millimeter van de zonneschijf in de branding was verdwenen draaide ze zich naar Patty toe, een lichte glimlach op haar lippen. ‘Ze geniet hiervan,’ dacht Patty. ‘Zij geniet van alles, op een manier waarvan ik alleen maar kan dromen.’

Mia was nu bezig de warme beige trui over haar hoofd te trekken. Zijzelf had van te voren al een verschoten T-shirt en spijkerbroek over haar rode bikini en slip getrokken. Haar ogen waren donkerblauw en haar weelderig krullende halflange haar was hazelnootbruin van kleur. Ze was iets kleiner dan haar vriendin maar omdat Mia over het algemeen als ‘lang’ werd beschouwd kon dat haar niet zoveel schelen.

Ze liepen nu verder over het strand en de branding kietelde af en toe aan hun blote voeten. In de verte zagen zij een stelletje vrijend in de branding liggen. Niets bijzonders op het strand, zeker niet in de vakantie maar toen ze dichter bij kwamen bleek uit de bevallige lijnen van de twee dat ze geen van beide man waren. Degene met het korte, zwarte haar, die zij vanuit de verte voor een jongen hadden aangezien had haar bovenlijf nu ontbloot en haar flinke borsten namen elke twijfel over haar geslacht weg. Ze had nu alleen nog een nauwsluitende jeans aan en ze zat bovenop de ander. Deze droeg alleen nog een lichtbruine bikini die haar eveneens grote borsten omsloot.

“Hm… Twee vrouwen,” merkte Mia droog op.

“Ja.” Antwoordde Patty kortaf terwijl ze probeerde niet al te opzichtig de andere kant op te kijken.

“Heb jij je nooit afgevraagd hoe het zou zijn om met een meisje te vrijen?” Vroeg Mia haar vriendin.

“Nee.” Antwoordde Patty kortaf. Dat was niet waar, ze had er wel eens over nagedacht, meer dan een keer zelfs. Maar ze had geen zin om Mia daarvan op de hoogte te stellen. “Het lijkt me dat ze wel veel zullen beffen en vingeren,” voegde ze er toen aarzelend aan toe.

“Nogal wiedes, dat zou ik ook doen,” zei Mia ferm.

Patty keek haar vriendin onderzoekend aan. Het was alsof Mia doorhad dat ze geen zin had om hierover te praten en daarom er zo op doorging om haar te plagen. Een glimlach verscheen nu op haar gezicht. “Zullen we het vragen?”

“Wat?” Vroeg Patty net iets te hard.

“Nou, hoe het is om met een meisje te vrijen.”

Patty keek haar vriendin ontzet aan. “Dat meen je niet!” Zei ze verschrikt. Mia ‘s glimlach werd nu iets groter.

“Kom op, ik ga het vragen.”

Patty wist nu zeker dat Mia dit deed om haar te plagen. Mia genoot hiervan, net zoals ze zoëven van de zonsondergang had genoten. Tegenstribbelen had geen zin meer, Mia had haar al bij de pols gepakt en haar halverwege naar het stelletje gesleept.

“Pardon, mogen wij jullie iets vragen?” Riep Mia al met haar aanstekelijke enthousiasme.

De vrouw die bovenop had gezeten stond nu op en verschoot iets van kleur. Patty had nu de kans om de twee dames eens goed te bekijken. Het meisje – ze kon niet veel ouder dan 25 zijn – met het korte haar had een goed figuur en was minstens even lang als Mia. Twee hele mooie donkerbruine ogen keken eerst Mia en toen Patty onderzoekend aan. Het meisje dat onderop had gelegen was mooi, erg mooi. Haar huid was zongebruind, een zeldzaam egale teint, slechts onderbroken door een lichtere streep boven haar dijen die was achtergelaten door een string die zij blijkbaar tijdens het zonnen had gedragen. Haar haar was maar iets lichter van kleur dan haar huid en haar blauwe ogen keken vriendelijk. Patty schatte haar langer in dan het andere meisje en ook haar borsten waren duidelijk groter. Ze was zichtbaar geïrriteerd door de verstoring maar was gewoon blijven liggen en leek te nonchalant om echt boos te worden.

“Geweldige timing,” zei ze op sarcastische toon.

Mia leek door die opmerking van haar stuk gebracht maar als ze al enige schaamte voelde, slikte ze die snel in.

“Mijn vriendin en ik,” begon ze en liet daarbij plagerig de nadruk vallen op ‘vriendin’, “vroegen ons af hoe het zou zijn om met een meisje te vrijen.”

Het meisje met het korte haar werd zo mogelijk nog roder en Patty bedacht dat zijzelf waarschijnlijk ook een hoofd als een boei zou hebben. Onwillekeurig ging ze achter Mia staan om haar schaamte te verbergen. Er volgde een stilte en Patty zag dat ook Mia een gezicht als een tomaat had gekregen. Het was de schaterlach van het liggende meisje die de stilte verbrak.

“Nou, kom er bij liggen, dan weet je het,” zei ze vrolijk. Opgelucht giechelden de andere drie ook.

“Nee maar serieus, willen jullie het weten?” Sprak nu het meisje met het korte haar eindelijk. Mia knikte.

“Dan moeten jullie het zelf eens proberen, geloof me, na een keer seks met een vrouw wil je niet meer anders.”

“Nou, schat,” begon Mia, “zullen we?” Terwijl ze een arm om Patty ‘s middel sloeg. Er zat voor Patty niets anders op om mee te doen met het spelletje van haar vriendin.

“Maar lieveling, wat zal moeder ervan zeggen?” Riep ze quasi geschrokken uit. Terwijl de meisjes proestend van het lachen terugliepen naar de camping, verdwaasd nagestaard door het lesbische stelletje, bedacht Patty dat het met Mia nooit duidelijk was wanneer ze iets meende of gewoon haar vriendin een beetje zat te jennen.

De dag nadien. Een kil briesje was opgestoken en Patty baalde nu dat ze alleen maar een strak zittend truitje en een spijkerbroek had aangetrokken. Ze hadden geloot en het was haar taak geweest om eten in te kopen voor vanavond. Mia zou dan koken. Ze was eerst van plan geweest om in haar zwarte badpak naar het dorp te gaan maar gelukkig had ze dat niet gedaan; de snijdende kou van de wind werd meer dan overtroffen door de blikken die ze toegeworpen kreeg van de grotendeels oudere bevolking van het Zeeuwse vissersdorp. Ze keek naar de oude huisjes naast de geplaveide weg en bedacht dat de mensen hier wel terecht een hekel zouden hebben aan de jonge vakantiegangers die ongetwijfeld voor veel overlast zouden zorgen. Hoewel ze besefte dat de haat niet direct tegen haar was gericht voelde ze zich toch gekwetst. Als ze met andere meisjes van haar leeftijd was voelde ze zich vaak een non vergeleken met hen. ‘Zoals Mia.’

De gedachte kwam niet onverwacht maar toch voelde ze zich er ongemakkelijk bij. Ze was al bevriend met Mia sinds de 4de klas van de basisschool en ze wilde eigenlijk niet toegeven dat ze Mia ‘s gedrag vaak afkeurde. Ze voelde zich zo oud vergeleken met de levenslustige Mia terwijl Mia een maand geleden net negentien was geworden en zij al midden in haar negentiende jaar zat. Maar Mia was gewoon anders. Zij genoot. Patty had vaak over haar vriendin nagedacht en was tot de conclusie gekomen dat ze een echte genieter was. Ze genoot van alles; plagen, praten, lachen, huilen en seks. Veel seks de laatste tijd. Sinds Mia ‘s veertiende jaar waren vriendjes een fulltime hobby. Patty, als haar beste vriendin, werd natuurlijk gebombardeerd met verhalen over alsmaar intiemer wordende ontmoetingen met jongens en een enkel verhaal over een ontmoeting met twee. Patty voelde zich hierdoor vaak buitengesloten. Mia koppelde haar wel eens aan iemand maar dan kwam het probleem dat zij niet kon genieten zoals Mia dat kon. Altijd was er een schuldgevoel, bij een zoen, een tongzoen kwam er altijd een zeurderig stemmetje in haar hoofd. ‘Je deelt nu iets heel intiems met iemand waarvoor je niks voelt en die waarschijnlijk ook niets voor jou voelt.’ Toen ze dat een keer aan Mia probeerde uit te leggen, kreeg ze als advies ‘Niet zo veel denken en jezelf gewoon laten gaan.’

Mia bleef ook vragen wanneer ze nou eens zou gaan vrijen en om van het gezeur af te zijn, had ze op een avond dat ze met een jongen was aan hem gevraagd of hij bereid zou zijn met haar een verhaal te verzinnen over hun zogenaamde vrijpartij. Toen ze alles aan hem had uitgelegd, verwachtte ze half dat hij haar uit zou lachen, haar een ‘frigide trut’ zou noemen en het aan de hele school zou doorvertellen. Hij was echter heel aardig. Het was wel niet waar hij op gehoopt had maar een verhaal dat door Patty onderstreept zou worden zou natuurlijk zijn reputatie ook geen kwaad doen. Ze hadden de hele avond verder gepraat en ze had gemerkt dat hij best aardig was nu de seksuele spanning tussen hen beiden was weggevallen. Ze had gehoopt dat ze goede vrienden hadden kunnen worden en dat die relatie zich zou kunnen verdiepen. Na die ene avond hadden ze elkaar echter nooit meer gesproken. Maar Mia was opgehouden met zeuren en sinds die avond had Patty geen ‘vriendje’ meer gehad.

Vanuit haar ooghoeken zag ze hoe een oudere man op een bankje naar haar goedgevormde kont zat te staren. Ze had genoeg van de akelige sfeer die in dit dorp hing en ze vluchtte de eerste de beste winkel in. Een belletje rinkelde toen ze de deur dichtdeed. Ze keek eens om zich heen. Ze was in een soort van lingeriewinkel beland, iets wat haar verwonderde want dit dorp was wel de laatste plek waar ze een lingeriewinkel zou verwachten. Er hing een lekker geurtje in de winkel, merkbaar maar niet penetrant. Er leek niemand in de winkel te zijn dus ze nam de tijd om eens rustig rond te neuzen. De winkel was goed voorzien van allerlei soorten bh en slipjes, van de meest eenvoudige bh die zijzelf ook droeg tot prachtige dure exemplaren, rijkelijk voorzien van kant. Naarmate ze verder de winkel in liep merkte ze dat het ondergoed ook steeds pikanter werd.

Felgroene latex strings, niets verhullende bustehouders waren hier de norm en in een donker hoekje, SM- achtige halsbandjes en leren korsetten. Patty had geen behoefte om daar te gaan kijken maar de erotische lingerie was wel interessanter dan het gewone spul wat voorin stond gestald. Haar blik werd getrokken door een interessant setje. Het leken eerst een soort sinaasappelnetjes maar toen ze aan het donkerblauwe materiaal voelde bleek het zijde te zijn in plaats van het voor sinaasappelnetjes gebruikelijke nylon. Tussen de draadjes van het netje door zat af een toe een blauw metaalachtig glanzend draadje geweven. Het setje zou natuurlijk helemaal niets verhullen en alsof de ontwerper zich daarvoor had geschaamd, was de vorm ouderwets, het slipje een groot deel van de billen bedekkend, de bh meer een haltertopje.

“Vind je het mooi?” Klonk een stem achter haar. Patty dacht de stem te herkennen en ze wist het zeker toen ze zich omdraaide waarbij ze in de hele mooie ogen van het lesbische meisje met het korte haar keek. In tegenstelling tot de avond daarvoor was ze nu netjes gekleed, op het truttige af, in een lelijk lichtgroen mantelpakje. Patty en inderdaad elk jong meisje van haar leeftijd zou liever een discotheek ingaan in een wollen onderbroek dan over straat lopen in zo’n mantelpakje. Ze had het vermoeden dat dat ook gold voor de vrouw die voor haar stond. Maar als lingerieverkoopster zou ze waarschijnlijk ook te maken krijgen met oudere vrouwen die dit soort kleding wel op prijs zouden stellen. Bovendien was haar korte zwarte haar, wat gisteravond ongekamd was geweest, nu netjes gekamd en was ze mooi opgemaakt. Inderdaad, het mantelpakje leek de enige concessie aan de buitenwereld. Hoewel Patty zeker wist dat het meisje haar herkend had, was daar uiterlijk niets van te merken en Patty hervond nu ook haar tegenwoordigheid van geest.

“Prachtig,” zei ze eerlijk.

“Eigen ontwerp en fabricaat,” antwoordde ze met oprechte en terechte trots. ”Wil je zien hoe het je staat?”

“Oh, nee, ik kan dit toch nooit betalen.”

“Geeft niet maar zo te zien is het jouw maat en ik wil ook wel eens zien hoe het je staat.” Patty twijfelde. Het was inderdaad een prachtig stuk lingerie en ze barstte van verlangen om te zien hoe het haar stond. Maar aan de andere kant was er de irrationele angst dat de verkoopster haar probeerde te versieren. ‘Stel je niet aan, Patty,’ vermaande ze in gedachten zichzelf. ‘Dat ze lesbisch is betekent niet automatisch dat ze je aantrekkelijk vindt. En zelfs als dat wel zo is; ze heeft al een vriendin en je kunt altijd beleefd weigeren als ze iets probeert.’ “Vooruit dan maar,” zei ze met gespeelde tegenzin.

De bruine ogen keken haar lachend aan en iets in die blik deed haar vermoeden dat deze vrouw precies wist dat ze dat spottend bedoeld had. De winkel had geen pashokjes maar een kamer van het aanliggende woonhuis deed dienst als paskamer. Patty keek in de grote spiegel die in de kamer stond en begon een beetje onwennig aan haar spijkerbroek te friemelen. Het meisje begreep de hint en maakte aanstalten om de kamer te verlaten.

“Heb je zin in iets fris?” Vroeg ze nog. Patty schudde haar hoofd.

“Koffie?” Patty schudde nogmaals van neen.

“Ah, rode wijn dan.” Zei ze met een zekerheid die Patty verbaasde maar het was inderdaad precies waar ze zin in had. Ze knikte.

“Ik heet trouwens Kyara,” zei het meisje.

“Patty,” antwoorde Patty verlegen.

Kyara sloot de deur en Patty durfde nu eindelijk haar spijkerbroek los te knopen. Belachelijk eigenlijk, bedacht ze, dat ze een lingeriesetje ging passen dat niets aan de verbeelding overliet maar te preuts was om voor Kyara ‘s ogen zich uit te kleden. Kyara had tot nu toe niet laten blijken dat ze zich aangetrokken voelde tot Patty en als dat wel zo was, wat dan nog? Kyara leek haar best aardig. Niet dat ze zich aangetrokken voelde tot Kyara maar bang was ze ook niet meer. Patty was nu volledig naakt en ze aarzelde even toen ze naar het setje keek. Was het niet te sexy voor haar? Ze had niet bepaald de persoonlijkheid om zoiets moois echt te dragen. ‘Als ik het nu niet aantrek, is de kans klein dat ik ooit weer de in de gelegenheid kom om zoiets te dragen,’ sprak ze zichzelf streng toe. Voorzichtig trok ze het dunne elastische materiaal van het bh over haar hoofd en armen en, met haar blik de spiegel vermijdend om de spanning er in te houden, trok ze ook het slipje aan. Ze hoorde achter zich de deur open gaan; Kyara was binnengekomen.

“En? Wat vind je,” klonk het nieuwsgierig achter haar. Patty richtte zich volledig op en wierp haar eerste blik in de spiegel. Het effect was duizelingwekkend. Het dunne gaas verborg dan wel niets van haar blik maar de huid van haar borsten en billen leek wel enkele graden donkerder. Vanuit haar koffiebruine borsten – het resultaat van een middagje topless zonnen met Mia – priemden haar twee donkere tepels trots door het materiaal heen, het donkerbruin mooi contrasterend met het donkerblauw van het setje. Patty voelde nu dat Kyara er niet naast had gezeten toen ze had gezegd dat het haar maat was. Het setje zat haar als gegoten, of erger nog; het zat haar beter dan alle bh ‘s en slipjes die ze voorheen had gedragen; het knelde nergens en gaf precies voldoende ondersteuning aan haar borsten. Nog steeds in de spiegel kijkend leek het Patty alsof ze enkele centimeters was gegroeid. Ze voelde zich een koningin van ijs, met haar trotse blik elk hart wat haar werd toegeworpen doorborend.

Kyara was er ook bij komen staan en uit haar uitdrukking sprak een grote tevredenheid. “Hoe zit ie?” Vroeg ze.

“Geweldig,” antwoordde Patty eerlijk.

“Zou je hem willen hebben?” Vroeg ze nu.

“Ik kan hem denk ik niet betalen,” begon Patty, terwijl ze zich het prijskaartje herinnerde.

“Je kunt in natura betalen,” hoorde ze van achter haar.

‘Oh, nee, nu zal je het krijgen,’ dacht Patty en ze kreeg al visioenen van gedwongen lesbische seks. Maar toen ze zich omdraaide zag ze aan de grijns op het gezicht van Kyara dat het niet was wat ze dacht.

“Het setje staat je prachtig,“ begon ze, “vind je het goed als ik een paar foto’s van je maak?”

Patty knikte opgelucht.

“Goed, dan haal ik m’n fototoestel. Ik laat de wijn nog even dicht, die is nu nog te koud.” Ze zette de wijnfles op de grond en liep de kamer uit.

Patty bekeek zichzelf nu in de spiegel. Ze had zichzelf nooit als fotomodel gezien, hoewel ze er zeker het uiterlijk voor had. De gedachte beviel haar wel en ze speurde in de spiegel naar onvolkomenheden in haar uiterlijk; ze zou immers haar hele lichaam ten toon stellen aan vreemden. Ze droeg geen make-up maar dat had ze nu ook niet nodig; de zomerzon had haar weldadig en egaal gebruind, haar haar iets lichter gekleurd. Haar blik gleed over haar borsten en ze kon het niet nalaten enige trots te voelen; het ronde tweetal stond in volle glorie vooruit, niet de minste neiging tot hangen. Haar blik ging nu over haar strakke buikje naar haar schaamstreek. Hier was ze minder tevreden over. Haar bruine haar krulde ook daar weelderig, als ze naakt zou moeten poseren zou het haar niet zoveel hebben uitgemaakt. Maar het krulde nu het slipje uit en het gaf een enigszins slordige indruk. Op de tafel naast haar zag ze een klein zilveren schaartje liggen. Zou ze het doen? Hoewel ze regelmatig haar benen schoor had ze haar kruis altijd met rust gelaten. Ze keek weer in de spiegel en besloot dat het voor deze keer maar moest. Ze trok haar slipje iets naar beneden en ging op een van de twee krukken die voor de spiegel stonden zitten. Voorzichtig begon ze te knippen, met de andere hand haar haartjes opvangen. Ze was eerst van plan om alleen de randen korter te knippen maar na verschillende keren mis geknipt te hebben besloot ze maar alles kort te doen. Het ondeugende gevoel wat ze eerst had gehad toen ze de schaar in haar haartjes had gezet had nu plaats gemaakt voor groeiende onrust. Ze maakte het alleen maar erger.

Kyara kwam binnen en Patty voelde zich betrapt als een kind dat koekjes uit de koektrommel stal. Ze keek echter niet verbaasd maar schudde haar hoofd toen ze het product van Patty ‘s knipkunst aanschouwde.

“Je had kunnen zeggen dat je je haar wilde bijknippen, ik heb hier een tondeuse,” zei ze vriendelijk, terwijl ze uit een nabij staande kast een grote tondeuse tevoorschijn haalde. Patty was niet zeker of ze zo’n tondeuse op haar venusheuvel wel zou waarderen maar Kyara deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was en had het apparaat al aangesloten op het lichtnet. Patty besloot dat het wel zou moeten, aangezien haar schaamhaar er nu niet uitzag en bewoog haar benen uit elkaar zodat Kyara er goed bij kon. Deze ging op haar knieën voor Patty ‘s kruis zitten en keek met de geconcentreerde blik van een deskundige naar Patty ‘s haartjes, terwijl ze langzaam maar zeker de tondeuse liet naderen. Patty kneep haar ogen dicht, een onaangenaam gevoel verwachtend maar toen het apparaat haar raakte merkte ze dat haar vrees voor niets was geweest want alleen een aangename tinteling ging door haar vel. Pluk na pluk van het haar viel nu op de grond en weldra was het hele gebied gemillimeterd. Patty wist niet of ze dit mooier vond dan haar grote bos maar was wel netter.

“Zal ik het rondom wegscheren?”

“Heu…Wat?” Patty wist even niet wat Kyara bedoelde.

“Nou, ik bedoel; dat je dan ook een string aankunt.”

“Mij best,” zei ze onverschillig. Ze had nooit de neiging gehad om zo’n ding aan te trekken maar ze bedacht dat als ze toch haar schaamstreek liet scheren door een pot die naaktfoto’s van haar wilde maken ze maar beter kon zorgen dat het grondig gebeurde. Kyara pauzeerde even om de tondeuse opnieuw in te stellen en ging toen weer verder met scheren, nu alleen aan de randen. Patty merkte nu pas dat Kyara haar mantelpakje had verwisseld voor een spijkerbroek met alleen een bh erboven, iets comfortabeler met dit weer. Ze keek nu echter wel recht in Kyara ‘s flinke decolleté.

“Zo, dat is klaar,” zei Kyara tevreden toen ze weer opstond. Patty keek in de spiegel naar het resultaat en was verrukt; Kyara had alleen het noodzakelijke laten zitten en alleen een klein driehoekje kort haar ontnam nu het uitzicht op haar spleetje. Ze beroerde met haar hand de kale huid en het voelde vreemd glad – en veel gevoeliger, besefte ze toen een warme tinteling haar lichaam binnendrong.

“Mooi,” zei ze tevreden terwijl ze het slipje weer omhoog schoof. Kyara taxeerde haar model zorgvuldig.

“Misschien nog even je haar,” mompelde ze haast in zichzelf. Patty keek in de spiegel en was het daar wel mee eens; ze had het sinds vanmorgen in een vlecht gedragen maar door de zeewind was het iets gaan pluizen.

“Mag ik het borstelen?” Vroeg Kyara achter haar op een toon alsof ze een heel intieme vraag stelde – vreemd, aangezien ze zoeven hadden gepraat over halfnaakt poseren en het scheren van schaamhaar alsof het de gewoonste zaken waren. Patty knikte en ging op een van de twee krukken voor de spiegel zitten en Kyara nam achter haar plaats. Even later voelde ze een borstel door haar haren heengaan. Het voelde vertrouwd en riep herinneringen op aan soortgelijke ervaringen met haar moeder en later met Mia. Ze had altijd genoten van de gesprekken die ze met hen had gevoerd en hoewel de thee nu vervangen was door de wijn die Kyara inmiddels voor hen beiden had ingeschonken, had Patty het gevoel alsof ze Kyara al jaren kende.

“Jij was een van die twee meisjes die gisteren op het strand waren, niet?” De vraag verraste Patty even maar ze knikte.

“Hoe heet je vriendin?”

“Mia.”

“Ze leek me wel aardig.” Er volgde een pauze.

“En, eh, hoe heet jouw vriendin,” vroeg Patty nu beleefd. Een brede glimlach verscheen nu op Kyara ‘s gezicht en Patty zag dat ze haar ogen even neersloeg terwijl haar teint iets roder werd; ze was onmiskenbaar verliefd. “Katja.”

De naam rolde uit haar mond en Patty proefde haast de warme gevoelens die het woord vergezelden.

“Ze is hier op vakantie, we kennen elkaar pas een week. Ze reist het hele jaar door de zomer achterna, ‘s winters gaat ze zelfs naar Australië. Ze verdient haar geld door op te treden in stripclubs en in haar vrije tijd surft ze.” In haar toon, die tot nu toe doordrenkt was van bewondering en liefde, druppelde nu wat verdriet. ”Overmorgen gaat ze weer weg.”

“Waarom ga je niet met haar mee? Als je van haar houdt…”

Kyara keek haar nu bedachtzaam aan. “Denk je dat ik verliefd op haar ben..?” “Ik denk het wel,” zei Patty. “De manier waarop je over haar praat, je gezichtsuitdrukking. Ik ken de symptomen, ik heb ze vaak genoeg gezien bij Mia.” Kyara ging door met borstelen maar in de spiegel kon Patty zien dat haar ogen gericht stonden op een punt oneindig ver weg. Het was duidelijk dat Kyara even over haar woorden na moest denken.

“Mag ik nu jouw haar kammen?” Vroeg Patty om de stilte te verbreken.

Ze verwisselde van plek en nu liet Patty de borstel door Kyara ‘s haar woelen. Veel was er echter niet te doen voor haar.

“Je moet er wat gel in doen,” begon ze.

“Hm… Katja zei laatst hetzelfde tegen me. Ik heb wel een pot in huis maar heb het spul nog nooit gebruikt.”

“Mag ik?”

“Natuurlijk. De pot staat in het kastje naast je, bovenste la.” Patty pakte de pot en begon een flinke klodder van het spul door Kyara ‘s haar te kneden. Ze had nog geen doel voor ogen maar genoot ervan om Kyara ‘s hoofdhuid te masseren.

“Hoe lang ben je eigenlijk al verliefd op Mia?” Kwam het ineens uit Kyara ‘s mond. Patty ‘s mond viel open. Was dit een grapje?

“Wat bedoel je,” snauwde ze.

“Ik zag het ook in jouw ogen, gisteravond,” zei ze rustig.

“Ik ben niet verliefd op haar!”

“Wat voel je als je bij haar bent?” Kwam het rustige antwoord.

Daar wist Patty niks op te zeggen.

“Voel je je veilig als ze bij je is? Vertrouw je haar, meer nog dan jezelf? Wil je soms dat ze de hele dag bij je kon zijn?” De vragen werden op rustige toon gesteld maar ze kwamen aan als kogels uit een snelvuurgeweer die zich door het omhulsel van schijnzekerheid dat ze om haar hart had gesponnen heen vraten. Kyara had in de roos geschoten; alles wat ze had gezegd klopte en leek inderdaad naar verliefdheid te wijzen.

“Hé, dat betekent nog niet dat ik…”

“Wat voel je als ze lacht?” Onderbrak Kyara haar. Nu was ze stil en voelde alle gevoelens voor Mia die ze half bewust had onderdrukt weer naar boven borrelen. “Als ze lacht, lijkt het… alsof de hele wereld even zijn adem inhoudt om toe te kijken,” zei ze nu en zowel de oprechtheid als haar plotselinge liederlijkheid verbaasde haar. “Maar ik heb nog nooit iets seksueels…voor haar gevoeld,” wierp ze tegen. “Ik heb nog nooit lesbische gevoelens gehad, niet voor haar, niet voor iemand anders.”

“Dat kwam bij mij ook pas nadat ik besefte dat ik verliefd was op een meisje,” zei Kyara rustig. Als ik naar jou kijk, zie ik mezelf, acht jaar geleden.”

De realisatie dat met haar spontane bekentenis ineens alles veranderd was drong nu langzaam tot Patty door.

”Wat moet ik nu doen,” vroeg ze radeloos.

“Je moet naar Mia toegaan en vertellen dat je verliefd op haar bent, anders maak je van je leven een hel, geloof me.”

Ze wilde hier niet verder over nadenken en probeerde zich met alle macht te concentreren op het in model brengen van Kyara ‘s kapsel maar kon niet verhinderen dat, terwijl ze het haar in stekeltjes omhoog zette, dat de waarheid van het gezegde tot haar doordrong.

“Dat kan ik niet,” antwoordde ze.

“Denk je dat jullie nu gewoon nog vriendinnen kunnen blijven, dat je haar verhalen over haar vriendjes kunt verdragen?” Vroeg ze genadeloos. ”Of ben je van plan haar op te geven, haar nooit meer te zien en nooit te weten te komen of zij misschien ook iets voor jou heeft gevoeld?”

Kyara ‘s woorden sneden diep in haar ziel en op dat moment had ze alles willen geven om de tijd terug te draaien, om gewoon weer verder te kunnen gaan met haar leven, onwetend. Maar dat kon niet, de brug achter haar was ingestort en er was maar een weg overgebleven; rechtdoor.

“Ze zal nee zeggen,” zei ze zacht tegen Kyara, een stil verwijt omdat zij het was die haar gevoelens had ontleed.

“Dat weet ik zonet nog niet, volgens mij weet zij al heel lang dat je iets voor haar voelt.”

Inderdaad. Mia had regelmatig toespelingen gemaakt dat ze dacht dat Patty lesbisch was, het incident van gisteren was maar een van de vele voorbeelden. Maar Patty had dat altijd van de hand gedaan als plagerijtjes, omdat ze niet zoveel van jongens moest hebben.

“Ze lijkt me iemand die van de dingen des levens geniet,” zei Kyara weer en Patty was verbaasd, omdat zij gisteravond precies hetzelfde had gedacht. “Misschien kan ze ook van jou genieten.”

Eindelijk iets wat logisch klonk, zelfs waarschijnlijk. Mia zou waarschijnlijk niet afwijzend staan tegenover een lesbische relatie, al was het alleen maar uit nieuwsgierigheid. Ze ontspande zich; ze had haar keuze gemaakt. Ze zou het aan Mia vragen.

Ze concentreerde zich weer op Kyara ‘s haar. Het zwarte haar glinsterde van de gel en het stond stekelig overeind. Met een paar halen maakte ze het geheel af en merkte dat ze nu een lichte tinteling in haar buik voelde bij het zien van Kyara ‘s mooie verschijning. Het stond haar echt leuk en Patty wenste half, dat ze ook zulk haar had. Toen, in een opwelling, pakte ze een nieuwe klont gel uit de pot en kneedde die door haar eigen haar heen totdat dat eveneens glinsterde. Met haar handen streek ze haar haar nu naar achteren en glimlachte bij het zien van het resultaat. Ze voelde zich nu erg mooi en ze kreeg zin om Kyara te gaan verleiden. Ze legde haar hand op Kyara ‘s schouder en duwde het bandje van de bh van haar schouder af. Kyara legde haar hand op de hare.

“Bewaar dat maar voor Mia,” zei ze zacht.

Patty beheerste zich maar was nog steeds geil. Het vooruitzicht om Mia te verleiden wond haar ook op. Ze deed alsof er niets gebeurd was.

“Zullen we de foto’s gaan maken?” Vroeg ze.

“Laat de foto’s maar zitten, je krijgt het setje van me cadeau, op voorwaarde dat je het een keer voor Mia aantrekt.”

Ze trok het slipje en de bh uit en trok haar eigen kleren weer aan en merkte nu weer hoe fijn het lingeriesetje van Kyara had gezeten.

“Wil je een tasje erbij?” Vroeg Kyara alsof ze een gewone klant was. Patty knikte en pas toen ze weer bij de voordeur van de winkel was, durfde ze te zeggen: “Dank je wel, Kyara, voor alles.”

Toen sloot ze haastig de deur, als een symbool achter zich.

De gure wind was gedraaid en veranderd in een warm avondbriesje toen Patty naar de camping terug liep. Ze had eten gehaald, hoewel ze als het aan haar lag vanavond niet aan eten toe zouden komen. De strandboulevard was heel anders dan het dorpje waar ze net was geweest en hoewel het laatste in de VVV-gids stond vermeld als een bezienswaardigheid en het ontegenzeggelijk een pittoresk plekje was geweest, miste het de grandeur, de vrolijkheid, de losbandigheid van de boulevard waar ze nu liep en terwijl de wind licht door haar glinsterende haren blies gaf ze haar ogen goed de kost. Het eerste waar ze natuurlijk naar keek waren de vrouwen maar hoewel ze Kyara aantrekkelijk had gevonden en van Mia en Katja dacht dat ze hen aantrekkelijk vond, viel het haar tegen; ze had half gedacht dat alle vrouwen haar nu wel een beetje zouden opwinden. De meesten deden haar echter niks, afgezien van een mooi meisje dat ze topless over het strand had zien lopen. Ze merkte nu ook dat veel mannen haar met enige begerigheid aanstaarden en dat wond haar ook wel op; nu ze voor zichzelf had bepaald dat mannen haar niets deden, leek seks met hen veel onbelangrijker en ze nam zich voor om zich toch een keertje flink te laten neuken. Haar gedachten gingen weer naar Mia en ze leek te zweven als ze aan haar dacht. Hoe had ze ooit dit gevoel kunnen onderdrukken? Ze begon na te denken over hoe ze het aan Mia zou vertellen.

Ze overwoog eerst een voorzichtige strategie maar verwierp die vrijwel meteen. Mia hield van onverwachte dingen. Ze wilde Mia eigenlijk het liefst op de grond duwen en met haar mond het bericht overbrengen maar ze wist dat ze dat nooit zou durven. Misschien moest ze gewoon maar een ansichtkaart sturen met ‘Ik ben lesbisch en ik wil je.’ Ze giechelde, er zat een zekere humor in. Ineens trok iets links in haar gezichtsveld haar aandacht. Ze stopte even. Daar, in een zijstraat, een uithangbord. Ze had de oplossing gevonden.

“Welke naam zei je?” Vroeg de man van de tattoo-shop ongelovig aan haar. Hij was fors, zijn hoofd kaalgeschoren en met zijn baardje om zijn mond en zijn vele piercing zag hij er vervaarlijk uit. Maar, hij zei het op olijke toon en de schittering in zijn ogen verraadden een goed gevoel voor humor.

“Mia,” herhaalde ze, een brutale blik in haar ogen, terwijl ze hem haar linker borst aanbood.

“Goed, jij je zin, meisje,” zei hij gewillig. Het plaatje wat ze had uitgezocht, een rood hartje met een banier ervoor waar de naam van de geliefde in kon, lag als voorbeeld naast hem.

“Kom ‘s kijken, Fred, deze meid heeft tenminste smaak.” Fred, die er minstens zo vervaarlijk uitzag als de kale man, kwam er nieuwsgierig bijstaan.

“Zo, wie is de gelukkige?” Vroeg hij aan de kale man. Deze keek even op.

“Mia,” antwoordde hij.

“Mia?” Vroeg hij aan haar. Ze knikte bevestigend.

“Ik kan je geen ongelijk geven. is ‘t een beetje een lekker ding?”

Ze glimlachte alleen, maar zag zijn blik over haar borsten gaan en bedacht dat hij waarschijnlijk nu over haar aan het fantaseren was. Het wond haar wel op. Toen ze op de camping aankwam, drong het pas tot haar door wat ze gedaan had; als Mia haar niet zou willen, zou ze met de gebakken peren zitten met die tatoeage. Maar dat paste wel, bedacht ze; ze zette immers ook al haar gevoelens en haar vriendschap op de waagschaal. De tatoeage was hierbij vergeleken niet meer dan een symbool voor het risico wat ze nam. Ze hoopte dat het een symbool van haar liefde zou kunnen worden.

Bij hun tent aangekomen gooide ze de tassen met boodschappen op de grond en ging in de tent liggen. Geen Mia te zien. Mooi, kon ze zich even omkleden. Ze trok haar kleren uit en schoot haar rode bikini en slip aan. De bikini bedekte tot haar tevredenheid niets van de tattoo, die boven op haar borst zat. Ze schoot haar regenjas aan en kroop weer uit de tent, alleen het tasje met het lingeriesetje meenemend. Toen ze de deur van het campingcafé opendeed, trof ze daar zoals verwacht Mia aan, druk in gesprek met een jongen van haar leeftijd. Ze onderbrak haar gesprek echter meteen en stoof op haar af.

“Waar heb jij gezeten,” vroeg ze meteen. Patty kon echter de woorden niet vinden om een antwoord te vinden, ze was te geobsedeerd met Mia ‘s verschijning. Ze was gekleed in haar beige wollen trui, met daar onder haar zwarte badpak. Maar haar blonde haar was nu donkerrood geverfd.

“Vind je het leuk?” Vroeg ze stralend.

“Ja…h…,” antwoordde ze weinig enthousiast. Ze vond het eerlijk gezegd prachtig staan maar ze had het gevoel dat de jongen aan de bar, waar ze zoeven mee had zitten praten er iets mee te maken had. En ja hoor.

“Patty, dit is Peter, Peter, dit is Patty.” Hij glimlachte vriendelijk naar haar toe toen hij haar de hand schudde en Patty kon wel janken. Alles was voor niets geweest als ze haar hart al aan hem gegeven had.

“Peter, vind je het goed als wij even gaan praten als meiden onder elkaar?” Vroeg Mia. Peter knikte en Mia nam haar vriendin bij de arm het café uit.

Zodra de deur achter hen dichtsloeg begon Mia te ratelen over hoe leuk Peter wel niet was. En dat hij haar had verteld meisjes met rode haren heel opwindend te vinden en dat zij daarom voor hem haar haren had geverfd. “Boven en onder” voegde ze daar met een ondeugende blik aan toe. “Maar jij hebt ook iets met je haar gedaan,” zei ze, terwijl ze door Patty ‘s glinsterende haar streelde.

‘Ja, boven en onder,’ dacht Patty bitter.

“Leuk,” zei Mia en Patty zag in haar ogen een lichte schittering. Ze keek nog eens maar het was nu weg. Meer was ook niet nodig. Het had haar een vonkje hoop gegeven en met de hoop kwam moed.

“Ik moet jou ook iets vertellen,” begon ze voorzichtig. “Maar onder vier ogen,” en ze gebaarde naar het toiletgebouwtje van de camping. Mia was ongebruikelijk stil geworden terwijl ze naar het gebouwtje liepen en Patty voelde de moed in haar schoenen zakken. Ze gebaarde Mia een van de douchecabines binnen te gaan en pas toen ze zich verzekerd had dat de deur op slot zat, keek ze haar vriendin aan. Deze keek terug met een ongeduldige blik. En toen ze eindelijk met het laatste restje van haar zelfbeheersing haar jas van haar schouders gooide, haar blik nederig naar Mia ‘s voeten gericht, om haar de tatoeage te tonen, bedacht ze dat ze zich nog nooit zo had gevoeld. Ze speelde roulette met haar gevoelens en ze achtte haar kansen niet geweldig.

Toen ze opkeek en haar donkerblauwe blik de lichtgrijze van Mia ontmoette zag zij niet de angst, niet de minachting, niet de vervreemding die zij verwacht had. Enkel begrip en oprechte liefde. Het verwarde haar, zozeer zelfs dat toen Mia zich licht voorover boog, haar lippen tegen die van Patty probeerde te drukken, zij haast instinctief Mia wegduwde maar toen, toen de realiteit haar geest binnen sijpelde, gaf zij zich over aan een volle en intense kus, langer dan zij ooit eerder had meegemaakt en beter, want hiervan kon ze genieten, geen schuldgevoel, geen zeurderig stemmetje; alleen de sensatie van het gehemelte van de ander, de diepe, warme adem die uit Mia ‘s neusgaten tegen haar gezicht aanblies en voelde als een intieme streling, de textuur van haar lippen en, nu ook, twee handen die zich voorzichtig om haar heen sloten.

Toen het dromerige gevoel wat haar had beheerst sinds Mia haar zo lief had aangekeken wegebde, een eeuwigheid maar nog te kort, zo leek het, merkte ze dat ze instinctief haar handen om Mia ‘s schouders had heengeslagen. Ze drukte zich nu tegen de ander aan en gaf zich, terwijl de dromerigheid weer aan kwam golven, over aan een gevoel van duizelingwekkende blijdschap, wetend dat zij nu eindelijk kon genieten.

De ontdekking!

Eindelijk had ze nu de kracht gevonden om zich los te breken van de tongzoen en aan Mia ‘s hunkerende lippen en liefdevolle blik te zien was het nog niet genoeg. Ze voelde Mia ‘s handen over haar welgevormde billen glijden, als om haar uit te nodigen voor een volgende intimiteit. De lichte streling veroorzaakte een milde tinteling die nieuw was voor haar, althans op die plek. Ze voelde zichzelf langzaam maar zeker geil worden en bracht haar handen nu naar de borsten van Mia. Deze wilde haar wollen trui uittrekken maar Patty gebaarde haar het ding te laten zitten. Met haar twee handen begon ze nu de borsten van haar vriendin te strelen. Ze probeerde zich voor te stellen hoe het zachte wol zou aanvoelen op Mia ‘s borsten en voelde haar eigen tepels warmer worden. Mia ‘s tepels kon ze natuurlijk niet voelen door het dikke materiaal heen maar een blik in haar ogen vertelde haar dat zij net zo geil was als zijzelf. Ze voelde de handen van haar vriendin over haar dijen en billen glijden en spinde haast van tevredenheid. Ze voelde aan dat Mia nu heet genoeg was voor de volgende fase en stond haar nu toe haar trui uit te trekken.

Ze had gelijk gehad over de tepels van Mia; ze priemden zowat door de dunne stof van het strakke zwarte badpak heen. Haar machtige borsten leken beklemd in het nauwsluitende pak en Patty liet haar handen er weer overheen glijden. Ditmaal klemde ze beide tepels vast met haar duim en wijsvinger en begon zachtjes te knijpen. Haar vriendin kreunde, haar ademhaling werd dieper, zodat je bij elke inademing haar bovenlichaam omhoog zag komen. Patty begon haar knijpkunst op de ademhaling af te stemmen, knijpend als de borsten omhoog kwamen, loslatend als ze uitademde. Dit ging zo door en Patty zag dat haar vriendin nu met haar ogen gesloten lag te genieten van haar vaardige handen. Ze likte gulzig haar lippen en leek deze geile massage nog urenlang vol te kunnen houden. Patty was echter geenszins van plan nog uren door te gaan met dit spelletje. Toen Mia weer inademde, trok ze ineens uit alle macht aan de tepels. Mia schrok en slaakte een kreetje van genot. Ze had bijna een orgasme gehad.

Patty zette nu haar scherpe nagels bovenin het badpak om een kleine inkeping te maken. Toen scheurde ze met beide handen het pak van boven af open, de geile borsten van Mia bevrijdend. Mia legde haar handen op die van Patty en samen trokken ze het badpak open als een conservenblik, tot Mia volledig naakt was en met trots haar lichaam toonde, inclusief het geverfde schaamhaar. De douchecabine, die bestond uit een muur met zwarte tegeltjes waar de sproeikop aan vast zat en drie houten schotten, was opgedeeld in de cabine zelf en een klein compartiment waar kleren konden worden opgeborgen. Patty trok zich nu hier terug en deed het tasje van de lingeriezaak open. Ze was verbaasd toen ze, naast het setje een klein flesje massageolie aantrof. Er zat een briefje aan vast: “Veel plezier. Liefs, Kyara.” ‘De schat,’ dacht ze bij zichzelf, terwijl ze zich, ontdaan van haar oude bh en slipje, grondig begon in te smeren.

“Waar blijf je nou?” Klonk het ongeduldig vanuit de douche.

“Geduld is een schone zaak; je wordt er alleen maar heter van,” gaf ze gevat repliek. Toen haar hele lichaam glansde als een botergeile paling, trok ze het setje aan. Ze had nu geen spiegel nodig om te weten dat ze eruit zag als de natte droom van West- Europa en stapte, met het flesje in haar hand de cabine in.

Mia ‘s mond viel open van geilheid en verbazing en stapte op haar toe, haar mond wijd geopend, haar dunne tong gretig naar buiten stekend. Ze duwde Mia van zich af.

“Kronkel voor me,” sprak ze geil, terwijl ze Mia het flesje in haar hand drukte. Mia ‘s grijze ogen spuwden vurige vonken van uitdagende ongehoorzaamheid bij het horen van het bevel maar ging mee in het spel van haar vriendin. Terwijl haar linkerhand vanaf haar heupen via haar buik naar haar borsten toe gleed en deze begon te kneden alsof ze deeg waren, begon ze met haar andere hand over haar roodbehaarde venusheuvel te glijden, terwijl ze Patty nog steeds uitdagend aankeek. Patty voelde haar tepels hard worden en gaf nu ook toe aan de drang tot masturbatie. Ze had het wel eens eerder gedaan, alleen maar het gevoel was niet te vergelijken met de geile krampen die ze kreeg toen haar vingertoppen haar bijna kale heuvel beroerden.

Mia was nu met beide handen haar borsten aan het kneden, haar blik een van onderdanige geilheid, haar tong gleed over haar volle lippen. Toen deed ze twee stappen achteruit, zodat ze onder de douchekop stond. Ze draaide zich om, zodat ze met haar rug naar Patty toestond en terwijl ze met haar ene hand nog steeds ruw haar weldadige borsten masseerde, draaide ze met de andere hand de kraan open, zodat een koude straal over haar heen spoot. Met een hand aan de kraan hangend begon ze nu met grote kracht haar vagina te bewerken met haar hand. Haar mooie billen schokten op de maat die door haar vingers werd gedicteerd en Patty moest zich met alle macht inhouden om niet naar haar toe te lopen en ze te strelen.

‘Nog niet,’ dacht ze. ‘Laat haar eerst maar eens tonen hoe hitsig ze wel niet is.’ Patty zag dat Mia bijna een orgasme bereikte maar net op tijd de vinger uit haar spleet trok. Rustig draaide ze nu de kraan dicht en draaide zich weer naar Patty toe; haar blik glazig, haar natte donkerrode haren een plakkerige omlijsting voor haar mooie ovale gezicht. Langzaam ging ze nu op haar knieën zitten, haar borsten fier vooruit, haar tepels twee roze knopjes op haar gouden lichaam. Toen pakte ze eindelijk het flesje met olie en begon haar nek, haar schouders, haar armen in te smeren, ijverig en doelbewust smeerde ze en hoewel haar lichaam al flink nat was van de douche, schonk de olie haar lichaam een parelmoerachtige glans die niet opdroogde. Bij haar borsten aangekomen bleef ze langer dan nodig was en terwijl ze haar tepeltjes kneep dat het een lieve lust was, boog ze haar hoofd en schouders naar achteren, haar lenige lichaam gekromd als een brug. Haar vaardige handen zeilden nu over haar buik, deze veranderend in een parelmoer glanzend bijna-wasbordje.

Patty was nog steeds aan het toekijken, langzaam in haar slipje haar gezwollen klit masserend maar wel steeds alert om niet te vroeg tot een orgasme te komen. Haar borsten zaten nu te krap in het bh, dat zoeven perfect gepast had, alleen haar tepels, die aanvoelden alsof ze statisch geladen waren, ontsnapten aan het traliewerk van zijde wat haar maagdelijke bollen omsloot. En toen ze Mia ‘s handen weer naar haar kutje zag glijden, besloot ze zichzelf niet langer te dwingen tot dit eenzame genieten. Ze trok nu het slipje en bh uit, knielde naast Mia en liet haar handen over Mia ‘s heerlijke dijen glijden. Deze richtte zich op en voor een kleine eeuwigheid staarden ze elkaar met een blik van eeuwige verliefdheid aan. Nu raakte Mia met haar vingertoppen Patty ‘s gezicht aan, een druppel op de gloeiende plaat die haar wang was. Zij deed hetzelfde bij haar vriendin en merkte dat deze minstens zo warm was als zijzelf. Ze bewoog haar lippen iets uit elkaar, haar mond klaar voor een intense tongzoen maar Mia stak alleen haar tongetje naar buiten en beroerde daarmee de lippen van Patty. Patty ‘s tong gleed nu ook naar buiten en de dames gaven zich over aan een geil zwaardgevecht met hun tongen.

Toen bewoog Patty haar tong naar de geil omhoog staande knop die Mia ’s linker tepel was. Toegewijd begon ze er aan te zuigen en begon met haar handen Mia ‘s andere borst en haar klitje te masseren. Mia kreunde en weldra voelde Patty een dunne vinger bij haar binnenglijden. Ze begon nu te kneden en te zuigen dat het een lieve lust was, haar tepels striemden tegen Mia ‘s buik en ze voelde nu een orgasme aankomen. Mia begon nu ook steeds krampachtiger te schokken en ze hoopte dat ze tegelijkertijd zouden komen. Ze kwam niet voordat Mia was gekomen met een schreeuw waarvan ze nog dagen schor zou zijn en die aangaf dat haar orgasme vele malen feller was geweest.

Patty haalde haar vinger uit Mia ‘s vochtige druipsteengrot en stak hem in haar mond om het geil van haar vriendin te proeven. Mia, nog steeds buiten adem maar al weer aardig bijgekomen van haar orgasme, duwde haar echter ruw op haar rug en begon met haar tongetje haar klit te bewerken met een felheid die Patty voor bovenmenselijk hield. Vrijwel onmiddellijk voelde ze de krampen van haar tweede orgasme door haar lichaam scheuren. Een witheet vuur verspreidde zich vanuit haar kruis en het leek haar alsof de hele douchecabine baadde in een onaards fel wit licht. Het orgasme bleef aanhouden, de laatste restjes energie uit haar lichaam gebruikend, totdat het haar leek alsof het nooit zou ophouden.

Maar toen het begon weg te ebben, greep ze met alle macht haar borsten, pogend om het onbeschrijflijke genot zo lang mogelijk vast te houden. Het mocht niet baten en toen haar tijdsbesef begon terug te keren, merkte ze dat ze ongemakkelijk lag en dat de vloer van de douchecabine koud en nat was. Maar het kon haar niets meer schelen, want Mia lag alweer bovenop haar, haar tong tot een kelk van Patty ‘s eigen geilvocht gekromd. En toen ze het mengsel van haar vaginale sappen en Mia ‘s speeksel proefde, bedacht ze dat ze Kyara een keer ‘grondig’ moest bedanken voor haar advies.

Patty

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *