Thai massage

()

“Zou je mijn poesje willen likken? Ik ben zo opgewonden,” zei ze. Ik lag op mijn rug op het grote bed en genoot van de aanblik van de glimmende melkchocoladehuid, haar diep zwarte lange haar, de strakke borsten met al opgewonden tepels en haar geil gehijg.

Weekendbijlage

In de sfeervol verlichte kamer was het lekker warm en op de achtergrond speelde een ontspannend muziekje. Aan de zijwand hing een grote spiegel die het ruimtegevoel veranderde en een prachtig zicht bood op wat zich op het bed afspeelde.

De masseuse – ik schatte haar een jaar of 25 – zat op mij, haar knieën langs mijn lichaam, en vond het zichtbaar zalig om haar poes over mijn stijve penis heen en weer te schuiven. Mijn God, als ze niet oplet, dan schuif ik zo meteen al bij haar naar binnen, dacht ik, terwijl mijn handen haar sexy heupen en billen streelden.

Het was een glibberige bedoening. De massageolie maakte het allemaal nog geiler. Ik verwachtte een lichaamsmassage, met op het einde wellicht een ‘happy ending’, maar dat was buiten deze jongedame gerekend die er duidelijk zin in had.

Het was de eerste keer dat ik haar in dit huis zag. Toen ik haar volgde naar de kamer, de trappen op, verraadden haar wulpse blik en strakke lijf al dat het een spannend uurtje zou worden. Een prachtig kontje, mooie benen en hoge hakken onder een heel korte kamerjas deden me op de trap al bijna duizelen. En nu lag ik hier, genietend van een betoverende Aziatische schoonheid die om één of andere reden zo geil was als boter.

Amper was ik uitgekleed of ze was al vol overgave naast me op bed gesprongen om me snel even intiem te wassen. Hygiëne boven alles. Haar snelle handen hadden het klusje in een paar seconden geklaard.

“Ben je hier al wel eens eerder geweest? Mijn naam is Mook,” zei ze zacht. “En ik vind je lijf “wow”. Ik houd van boomlange, verzorgde mannen,” bekende ze me.

“Nou dat treft,” zei ik. “Ik houd van zwoele, knappe, exotische jongedames,” knipoogde ik terug, terwijl ze plagend de kamerjas van haar sexy schouders liet afglijden. Haar zwarte string liet ze op haar enkels vallen en als laatste schopte ze de hakjes van haar fraaie voeten.

Ik lag al die tijd op mijn rug, vol bewondering voor dit fraaie schepsel met een verrukkelijke glimlach op haar snoet. Ik wilde me al omdraaien, omdat ik er vanuit ging dat, zoals gebruikelijk, eerst wel mijn rug en billen aan de beurt zouden zijn, maar nee hoor. Royaal liet ze massageolie in haar hand vloeien met als bestemming mijn bovenlichaam en nog maar half wakkere lid. Met beide handen draaide ze rondjes op mijn borstkas, raakte plagend even mijn tepels aan, vervolgde haar weg over mijn buik en lendenen en streek sensueel enkele keren op en neer langs mijn penis.

Vervolgens masseerde ze met een volgende lading olie haar heerlijke borsten en buik en ook haar poes. Toen ze haar poes aanraakte, zag ik hoe ze haar ogen sloot en zacht zuchtte. Toen werd mijn lid helemaal wakker. Dat kon ook moeilijk anders, want haar met olie doordrenkte handen begonnen hem nu nadrukkelijk te plagen. Ze schoof wat meer naar voor, van mijn knieën naar mijn middel, plaagde mijn ballen en streelde mijn pik, zodat die in amper enkele tellen van 7 naar 20 centimeter accelereerde. Dat ontlokte haar een zucht van bewondering. Grootte doet er niet toe, maar het maakt wel indruk.

Ze nam wat extra olie en bracht die aan op mijn stijve pik. De voorhuid was al vanzelf naar achteren geschoven. De eikel blonk in het sfeerlicht. Ze verdeelde de extra olie over de eikel en haar vingertoppen plaagden mijn topje. Met twee handen masseerde ze mijn pik, afwisselend traag en sneller, in een poging hem nog groter te maken. Toen hij kloppend in haar handen lag, schoof ze nog een tikje meer naar voor, waardoor ze met haar poes heerlijk over mijn steenharde lul kon beginnen schuiven, daarbij heerlijk zuchtend en kreunend, zodat ook ik mijn opwinding snel voelde toenemen.

Geil begon ook ik met mijn bekken te bewegen, zodat ik nog meer druk op haar kletsnatte kutje kon uitoefenen.

“Zou je mijn poesje willen likken? Ik ben zo opgewonden,” zei ze toen.

“Natuurlijk schatje,” antwoordde ik en meteen schoof ze helemaal op naar boven, met haar werkelijk kletsnatte kut boven mijn gezicht en lippen.

Wat een prachtig uitzicht had ik toen op een volmaakt, trillend lijf – zo geil. Terwijl mijn lippen en tong haar grotje verkenden, kneedden mijn handen haar zijdezachte billen. Een paar centimeter boven mijn ogen zag ik een vlakke buik met prachtige navel. En hoe mooi waren haar borsten, zo perfect rond en wiebelend op het ritme van haar bekken.

Toen mijn tong haar klit niet meer los liet, begon ze luider te kreunen. Haar handen steunden nu op de bovenrand van het bed, zodat ze haar bekken vrij kon bewegen boven mijn mond. Mijn God, wat was dit geil! Sap stroomde uit haar poesje en het smaakte heerlijk. Mijn handen reikten naar boven, naar haar borsten. Ik zag enkel haar buik, zo schuin bewoog ze intussen op mijn gezicht, maar het voelen van haar harde tepels zorgde ervoor dat mijn pik nog stijver werd. Ook al raakte niemand hem aan, ik voelde het voorvocht uit mijn pik druppelen. Ze vond het heerlijk dat ik haar borsten kneedde en tegelijk haar kutje uitlekte. Haar opwinding werd alsmaar groter. Ze begon heftiger te bewegen. Ik varieerde de bewegingen van mijn tong rond haar klit, zoog er ook aan en duwde mijn tong af en toe haar zwoele grot binnen. Ze genoot hoorbaar.

Haar klitje kon zich niet meer verbergen. Het was een kwestie van tijd voor ik een explosie van genot zou teweegbrengen. Ik voelde hoe ze dieper ademde. Haar buik en bekken begonnen te trillen. Ze kreunde zo mooi dat ik haar absoluut tot extase wou brengen. Het sap van haar kutje stroomde in beekjes tot in mijn hals. Toen mijn tong haar harde klitje nog enkele keren op het gevoeligste puntje vol raakte, begon ze heviger te trillen. Haar orgasme was nabij.

“Oh, oh, oh,” kreunde ze luid! Alle spieren in haar onderlichaam trokken op dat moment heftig samen in enkele opeenvolgende golven die een intens orgasme doorheen haar hele lichaam voerden. Met mijn tong voelde ik hoe haar kutje samentrok en nog meer sappen produceerde. Ik voelde hoe ze langzaam ophield te bewegen en diep zuchtte.

Mijn handen streelden zacht haar stijve tepels en borsten. Even zat ze nog na te genieten, maar daarop liet ze zich zakken en schoof daarbij iets naar achteren zodat ze mij vol op de mond heerlijk zoende en daarbij haar eigen sappen proefde.

“Wat was dat heerlijk,” zei ze, terwijl ze met één hand haast liefdevol over mijn hoofd streek. “Net wat ik nodig had. En jij, ben jij ook klaargekomen? Oh nee, nog niet,” stelde ze zelf vast, terwijl ze met de vingers van haar linkerhand door het op mijn buik gedruppelde voorvocht gleed.

Ze vleide zich links van me tegen mijn lichaam aan, haar hoofd op mijn schouder en mijn arm onder haar door zodat ik met mijn linkerhand haar onderrug en ronde heupen kon strelen. Mmm, wat een heerlijk warm en zacht lichaam, dacht ik. Ze likte mijn tepels die nu nog harder werden, terwijl haar linkerhand over mijn buik naar mijn stijve pik afdwaalde.

“Wat is die hard en groot,” zei ze. “En zo nat! En je ballen zijn al zo gespannen. Mmm,” zuchtte ze in mijn oor. “Ik ga je zo lekker doen klaarkomen.” Haar woorden maakten me nog geiler. Ik voelde mijn zaad inderdaad al het kookpunt naderen, maar ik was niet van plan mij zo snel te laten gaan. Ik wilde dit moment volop beleven.

Met haar linkerhand omknelde ze mijn harde pik stevig en ze begon langzaam op en neer te gaan langs de schacht. Telkens ze de eikel en het topje naderde, oefende ze wat meer druk uit met een speciale draaiende beweging. Ik was zo nat, haar hand blonk van het vocht.

“Oh,” zuchtte ze, “wat ben jij heet!” Ik ademde dieper. Wat voelde haar hand heerlijk rond mijn lul! Ik begon nu zelf met mijn bekken te bewegen, naar boven en weer terug, op het ritme waarop zij me aftrok. Ze zette mijn pik rechtop en rukte er alsmaar harder aan. Het voorvocht sijpelde uit het topje.

“O ja schatje, laat je maar helemaal gaan,” zei ze.

Ze schoof haar linkerbeen over mijn middel en drukte haar lichaam stevig tegen mij aan. Haar hand voerde het aftrektempo verder op en ik voelde hoe mijn zaad klaar stond om uit de startblokken te schieten. Toen ze vervolgens sensueel mijn tepel likte en daarbij zacht kreunde, werd het me te veel. Ze merkte het en hief haar hoofd op om me met haar prachtige ogen aan te kijken.

“Oh schatje, wat doe je dat heerlijk! Ik ga klaarkomen,” zei ik, alsmaar sneller naar adem snakkend.

“Ja liefje, ontspan je helemaal. Laat je zaad los,” zei ze. Zo geil. Enkele vastberaden rukken later spoten mijn sappen met grote kracht uit mijn murw gerukte pik. De eerste golf schoot tot over mijn rechterschouder op het hoofdkussen, de andere golven landden rond mijn maagstreek.

“Mijn God, wat een lading,” riep ze verrukt uit.

Terwijl we nog enkele minuten nagenoten van onze extase, smeerde ze mijn zaad uit over mijn buik, me daarbij zachtjes zoenend en strelend. Ik speelde met haar lange haren.

“Je komt toch nog terug hè,” vroeg ze enigszins bezorgd. Ik knikte.

“Kom,” zei ze, zichtbaar blij met mijn antwoord. “Laten we elkaar nog even snel wassen in de douche.”

Patrick

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Patrick. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *