Een tropische vakantie 3.3

()

Na de lesbische ervaring van mijn vrouw Meta (zie Een tropische vakantie) en mijn assistentie daarbij, ontdekte ons vriendinnetje Gina dat ze zelf, gegeven de juiste man, ook biseksueel was, net als wij. Mijn vrouw had als erotische droom een ontmoeting met een vader en zoon gehad, en Gina was ermee akkoord gegaan om mee te doen ook haar leek het een spannende ervaring. We hadden haar uitgenodigd om bij ons te komen eten, om te zien hoe we het zouden aanpakken. Ze meldde zich op de afgesproken dag en al onder de borrel voor het eten zei mijn vrouw.

“Ik heb al wat voorwerk verricht op internet, maar zo komen we er niet. Er zijn geen vader/zoon koppels die zich voor seks aanbieden.”

“Wel,” constateerde Gina, “dan zullen we een advertentie moeten plaatsen.” Nadat we gegeten hadden stelden de twee vrouwen samen een concept op. Toen ze klaar waren stond mijn vrouw op en zei tegen mij; “je moet een paar geile foto ‘s van ons maken om er bij te plaatsen, anders reageert er geen hond.”

Ze kleedde zich beide uit en ik maakte drie foto ‘s, een van achteren genomen, waarbij ze wijdbeens hun billen spreiden, een van voren waarop hun kutjes te zien waren, en een waarop ze elkaar zoenden. In mijn Fotoshop programma maakte ik de gezichten vaag, zette het op een stickje en wilde dat aan mijn vrouw geven. Toen ik weer beneden in de woonkamer kwam, lag Gina wijdbeens op de bank met mijn vrouw tussen haar dijen, waar ze haar uitgebreid befte.

“Zo,” zei ik, “jij hebt de smaak ook te pakken.” Ze keken op en Gina zei.

“Gut, arme jongen, kom hier.” Ik ging naast haar staan en ze maakte mijn broekriem los, trok mijn boxer omlaag en nam mijn pik in haar mond.

“Mm…,” zei ze, “een echte mannenlucht, zweet tussen je ballen”. Ze begon me te pijpen, en ver voordat ze zelf klaarkwam spoot ik al in haar mond.

Toen ze hijgend onder de mond van mijn vrouw was klaargekomen, gaf ik hen de stick met de foto’s, die ze giechelend op de pc bekeken. Toen werden er 3 advertenties gezet op verschillende seks sites. Gina vertrok en na iets meer dan een week hadden we 5 reacties, ieder met, zoals verzocht een algemene foto en een close up van beider erectie. Mijn vrouw belde Gina en toen ze ’s avonds kwam gingen ze gezellig samen achter de pc zitten. Al gauw hoorde ik gegiechel, maar ik bemoeide mij er niet mee, het was tenslotte voor het plezier van de vrouwen. Toen Meta de pc wilde afsluiten riep ik; ”mag ik jullie keus misschien zien? Ze keken elkaar aan, en zeiden bijna in koor; NEE! Het is een verrassing”. Het enige dat ze kwijt wilden was dat er voor de volgende zaterdag een afspraak was gemaakt om 11 uur ’s avonds, ze moesten van ver komen.

Op de bewuste zaterdag had Gina bij ons gegeten, en hadden we afgesproken wat porno te kijken om in de stemming te komen, maar verder niet aan elkaar te zitten. De meiden zochten de filmpjes uit, en ze gingen allemaal over zwarte kerels met enorme penissen, die blanke vrouwen, onder het toeziend oog van hun echtgenoten verwenden. Het waren cuckold films, de mannen waren soms vastgebonden, zodat ze niet bij hun pik konden en soms voorzien van een kuisheidsgordel voor mannen. Ik zei niets, maar werd er wel onrustig van.

Om kwart over elf ging de bel, en de meiden gingen samen open doen. En tja, ik had het kunnen weten, ze kwamen binnen met twee enorme negers, inderdaad zichtbaar vader en zoon. De vader schatte ik wat ouder dan ik, hij had grijze krulletjes, de jongen was rond de twintig. Ze werden op hun gemak gesteld en Meta legde uit dat ik een dienende rol had. Denkend aan de cuckold filmpjes protesteerde ik, maar Gina zei, “doe nu maar gewoon wat wij zeggen, anders mag je niet eens kijken. Ga je nu braaf uit kleden en breng ons een fles whisky, een fles port en glazen”. Ik wilde dit niet missen, dus deed ik als gezegd, kleedde me in de keuken uit en kwam terug met de alcohol.

De vrouwen zaten op de bank te te kijken hoe de twee zwarten zich uitkleden. De vader beschikte over een dikke buik, die omlaag hing op zijn monsterlijk grote geslacht. Het ding mat ruim 25 cm. en was zo dik als mijn pols. De jongen was minder zwaar gebouwd en had een dunne pik van, nog steeds slap, ca. 20cm. Terwijl ik inschonk begon het me te dagen, ze waren uitgezocht door de meiden met het oog op een sandwich, ze wilden van achteren niet uitscheuren door zo’n zwarte paardenpik. Toen iedereen zijn borrel had, Gina weer port, gebood Meta me te blijven staan en zei; “speel het spel nu maar mee, dan krijg je straks je verrassing”.

Niet alleen stak mijn witte vel af bij de twee kerels, ook mijn penis haalde het niet bij die van hen. Ik kreeg het gevoel dat mijn pik verschrompelde bij het zien van zoveel mannelijk geweld. De meisjes trokken de twee kerels naar zich toe, en doopten hun piemel in de whisky. Toen namen ze er beide een in hun mond om ze stijf te zuigen. Dat nam wat tijd, want een penis van zo’n lengte is niet gemakkelijk helemaal stijf rechtop te krijgen. Toen dat uiteindelijk gelukt was, kleedden de vrouwen zich ook uit en troonden de negers mee naar onze slaapkamer Meta gebaarde mij naar de stoel in de hoek en fluisterde; “en niet stiekem aftrekken, je blijft van je piemel af totdat wij het zeggen.”

Toen gingen ze allebei op bed liggen , met opgetrokken knieën en gaven de mannen opdracht hun best te doen met hun tong. Dat deden ze met overgave, rekten met hun vingers bij allebei hun kutjes en aarsjes op, en toen ze achter ver genoeg open stonden staken ze hun tong diep in hun poepgaatje.

“Glad, dit is lekker,” zei Gina, “nu, mag je komen helpen”.

Ik stond op en Meta zei; “verwen die jongens eens, zoals ik weet dat je dat goed kan.”

Ik kroop, net als de twee negers op mijn knieën tussen hen in en nam van allebei hun pik ter hand, om ze langzaam af te trekken. Maar na een paar minuten al zei Gina.

“Je vrouw heeft me verteld dat je ook nog andere manieren weet om een man te plezieren. En we hebben allebei een supergeile hengst nodig. Allé, met je mond!” Dat vond ik, alhoewel vernederend, niet echt erg. Ik spreidde de knieën van de jongen en wurmde mij onder hem. Ik spreidde zijn stevige zwarte billen en begon hem van zijn anus naar zijn ballen te likken. Ik zag dat zijn kontgat nog donkerder was dan zijn billen, maar hij rook een smaakte ook naar deo-spray. Zijn pik reageerde direct, en ik schoof wat naar boven, zodat ik bij zijn nu geheel ontblote eikel kon. Ik nam zijn pik-riempje in mijn mond en zoog er hard aan. Het gevolg was een stroom voorvocht uit zijn roze pis-gleuf. Ik wisselde met zijn vader en herhaalde de oefening. Zijn pik mat stijf zeker 28 cm. en naar ik schatte 8cm in dikte. Ik hoorde Gina klaar komen.

Mijn vrouw duwde de vader tussen haar dijen vandaan en gebood hem op bed te gaan liggen, dat onder zijn gewicht kraakte. Ze nam plaats op zijn dikke buik. Gina rolde op haar zij en nam de superpik in haar handen, smeerde hem in met glijmiddel, dat ze van het nachtkastje pakte. Toen richtte ze hem overeind en mijn vrouw liet zich langzaam op hem zakken. Ze stopte en boog voorover, het zat er voor iets over de helft in, maar mijn God, het bleek wel of hij haar zou uitscheuren. Haar schaamlippen stonden ver naar buiten en waren dun uitgerekt. Gina smeerde glijmiddel aan en in haar openstaande anus en gebood de zoon, die er duidelijk zin in had, zijn stam reikte tot ver boven zijn navel, om haar van achteren te penetreren.

“Maar voorzichtig hè,” zei ze. Hij plaatste zijn eikel en gleed moeiteloos tussen de billen van mijn vrouw. Maar ook hier was hij te groot geschapen om helemaal te worden opgenomen. Ik ging er naast zitten om te kijken, bevredigen was niet nodig, het voorvocht stroomde al rijkelijk uit mijn pik. Gina nam de balzak van de vader ter hand, terwijl Meta hem begon te berijden. Langzaamaan verdween er meer van hem in haar kut en ook de zoon had al gauw zijn hele schacht in haar anus, die bij ieder terugtrekken naar buiten stulpte en de roze binnenkant van haar darm toonde. Het was ongelofelijk, maar na een eerste keer schreeuwend klaar komen, duwde mijn vrouw haar kont nu zo ver naar achteren dat de volle 28cm pik in haar vagina verdween, en de zoon met zijn buik tegen haar billen stootte. Ze kwam vloekend een tweede keer klaar en bleef hijgend op het dikke lijf van de man liggen.

De kamer rook sterk naar vers zweet, maar de mannen waren nog niet klaar gekomen. Ze trok zich terug, wat een slurpend geluid maakte uit haar beide openingen, en Gina nam haar plaats in. ‘Geen condoom, Gina,’ dacht ik bij mezelf? Er bestond waarschijnlijk ook geen maat condoom voor zo’n formaat penis. Omdat Gina’s kut wijder was dan die van mijn vrouwtje schoof ze zonder veel problemen de hele paal naar binnen. Ook de jongen verdween, gestuurd door mijn vrouw geheel in haar kont.

“Oh Christus” zuchtte ze en begon zichzelf te neuken met de twee pikken. Zoals ik al gemerkt had kwam ze sneller klaar dan mijn vrouw. De mannen konden het samen krampen van haar kut en kont spieren niet langer verdragen en de een na de ander pompte zijn lading zaad in haar grotjes. Ik hield net niet langer, ik zat met gekruiste benen naast het stel, en zonder dat ik ook maar een keer aan mijn pik was geweest begon ik spontaan klaar te komen. De eerste straal spoot tegen de buik van de man, de rest droop gewoon golf na golf langs mijn schacht omlaag in mijn kruis, waar het zich verzamelde tot een plasje draderig wit.

Gina klom van de man af en liet met een vies geluid het zaad uit haar kontgaatje en wijd openstaande kut op de dikke zwarte buik tussen haar dijen lopen. Toen liet ze zich van hem af rollen, tegen mij aan, zodat ik mijn benen moest spreiden en mijn sperma op de lakens liep. Ze eindigde met haar hoofd naast mijn nog redelijk stijf orgaan, mompelde iets van “je bent lief” en nam mijn natte pik in haar mond, ze likte me helemaal schoon. “Ik ben niet vies van je, en ik mag je vrouwtje met je delen, dat maakt ons eigenlijk familie hè. We bleven allemaal nog een tijdje liggen, tot Meta zei.

“Je bent zo goed geweest vanavond, nu komt de verrassing.” Ze gebaarde de jongen, die naast me knielde en zei; “ik ben ook bi, zal ik je verwennen,” en zonder te wachten op mijn antwoord nam hij mij nu, slappe pik in zijn mond om mij weer hard te maken. Na 5 minuten pijpen, waarbij mijn vrouw mijn ballen masseerde, zei hij.

“Wil je mij nu nemen, alsjeblieft?” Hij ging voorover gebogen naast het bed staan, de twee vrouwen op de grond ernaast, en spreidde met twee handen zijn billen. Gina smeerde mijn eikel en zijn anus in en ik drukte langzaam mijn eikel bij hem naar binnen. Voor het eerst van mijn leven ging ik een man neuken! Het voelde goed, toen ik langzaam doordrukte tot ik helemaal in hem zat, strakker dan de kut van mijn vrouw, dan wel welke vrouw ik ooit had gepenetreerd. Langzaam voerde ik mijn tempo, en daarmee mijn geilheid op. Ik voelde de handen van mijn vrouw aan mijn billen, haar vinger zocht mijn anus en ik merkte dat ze hem glad gemaakt had. Ze drong in mij en verhoogde zo mijn genot, ze hoefde har hand alleen maar stil te houden, als ik terugtrok duwde ik zelf mijn kont en daarmee mijn prostaat tegen haar vinger. Met haar andere hand trok ze de lange negerjongens lul af. Hij vond het allemaal lekker, en duwde zijn kont tegen mijn buik.

Zijn vader zat wijdbeens op bed, waar Gina de man aan het aftrekken was, terwijl hij toezag hoe zijn zoon door mij geneukt werd. Omdat ik net al eens gekomen was duurde het even, maar na een tijdje kreeg de geilheid, vooral door de vinger van mijn vrouw in mijn kont, de overheid en ik kwam voor de eerste keer van mijn leven klaar in een jongenskont. Hij voelde mij spuiten en niet lang daarna kwam hij ook en spoot zijn tweede lading zaad op de vloerbedekking naast het bed. Ik trok terug en mijn sperma kwam blubberend uit zijn gapende anus en droop langs zijn dijen.

“Ga maar lekker douchen,” zei Meta, en hij vertrok naar de badkamer. Ik ging met een na-druipende, nu slap geworden lul op de rand van het bed zitten. De ouwe werd nog steeds afgetrokken, terwijl hij zelf Gina’s dikke schaamlippen vingerde. Zijn enorme stam stond weer fier overeind ondertussen en Meta kroop tussen zijn dijen en nam zijn eikel zo groot als een golfbal in haar mond. Na twee minuten werd het hem teveel, hij kreunde en Meta trok snel haar mond terug. Spuiten deed hij niet meer maar er liep wel een nog steeds enorme hoeveelheid crème kleurig zaad langs zijn schacht omlaag op het laken.

“Nou, zei ze laconiek, die kunnen ook wel weer in de was,” waarop we allemaal in lachen uitbarsten.

Na allemaal te hebben gedoucht hebben we samen nog wat gedronken en een taxi gebeld voor de zwarte dekhengsten van de vrouwen. Gina bleef voor de gelegenheid slapen in de logeerkamer, het was te laat om haar naar huis te laten gaan.

PjotrA.

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *