Tropische vakantie 2.2

()

In het eerste gedeelte van dit verhaal vertelde ik hoe ik mijn homo-erotische kant ontdekte. Ik werd ontmaagd door een Thaise jongen, met de hulp van zijn oudere vriendin.

Toen ik weer wat was bij gekomen klom ik van de tafel. Er was een douche, en toen ik er in wilde stappen kwam het meisje, nog steeds naakt bij me staan. Ze zeepte me in en masseerde me nogmaals overal, terwijl ze nog een keer mijn pik stijf maakte. Ze keek me vragend aan en toen ik knikte ging ze op haar knieën en gaf me een geweldige pijpbeurt. Voor de tweede keer zocht haar vingertje mijn kont en terwijl ze me afzoog, neukte ze met haar vinger mijn anus. Ik kwam voor de tweede maal en spoot alles in haar mond. Ze stond op, omarmde me en drukte haar mond op de mijne, zodat we mijn eigen zaad deelden. Toen we afgedroogd waren verliet ik de hut, na haar en vette fooi te hebben gegeven.

Ik slenterde naar onze kamer terug, terwijl het ondertussen donker was geworden. Omdat ik trek had gekregen wandelde ik naar het restaurantje. Van veraf zag ik mijn vrouw aan de bar zitten, omringd door vier zeer jonge, gebronsde sportschool types. Het waren nog net geen bodybuilders maar hadden wel stuk voor stuk een atletisch lichaam. Een was een neger, de rest blonde jongens. Ik schatte hun leeftijd rond de twintig. Mijn vrouw zat in bikini, de jongens hadden strakke zwemslips aan, op de neger na, die een bermuda droeg. Het bleek later de bartender te wezen. Bijna alle jongens zaten af en toe aan mijn vrouw, die daar blijkbaar geen problemen mee had. Ik kon zien dat de jongens op haar lichaam geilden, ze hadden stuk voor stuk een dikke bobbel in hun broekje, en verdomd, bij eentje stak zijn eikel boven zijn zwembroekje uit! Om beurten zaten ze aan de billen en borsten van mijn vrouw, die nu af en toe een hand op een van de rond haar staande penissen legde er even kneep. Omdat ik in het donker stond konden ze mij vanuit de verlichte bar niet zien. Mijn vrouw kwam bij de jongen aan, wiens eikel nu zichtbaar was. Ze keek omlaag en kwam van haar kruk af. Ze knielde voor de jongen en likte aan zijn eikel. De anderen klapten.

“Go on” riepen ze, “go on! Ze trok nu zijn slipje omlaag en ontblootte zo zijn hele geslacht. Hij was helemaal geschoren, vanaf zijn navel omlaag. Zijn pik sprong vooruit en ik concludeerde dat hij niet erg zwaar geschapen was, zijn piemel was zelfs aan de dunne kant. Desondanks begon Meta, mijn vrouw hem enthousiast te pijpen, terwijl ze hem gelijktijdig aftrok. De neger knielde achter haar, maakte de touwtjes opzij van haar bikinibroekje los en trok het opzij zodat ze nu in haar blote kont, midden van vier vreemde jonge jongens op haar knieën zat. De neger liet zijn bermuda zakken, wat weer applaus ontlokte, en terecht, de vent beschikte over een formaat paardenpik, die half stijf al tegen de 25cm mat.

Hij hurkte achter Meta en schoof zijn zwarte pik tussen haar billen. Ze spreidde haar dijen en hij begon met zijn eikel langs haar anus en tussen haar schaamlippen door te wrijven. Zijn pik was zo lang dat hij met gemak aan de voorkant tussen haar kutlipjes weer tevoorschijn schoof; nu geheel stijf was er een lichtroze eikel zichtbaar geworden. De andere jongens trokken nu ook hun zwembroek uit en stonden allemaal met een erectie rond mijn vrouw. De overgebleven twee jongens waren zwaarder gebouwd dan ik, net over de twintig cm. Een was besneden de ander niet, maar deze beschikte over een extreem dik geslacht zeker zo dik als mijn pols.

“How about us” zeiden ze in koor en een duwde de jongen opzij die ze bezig was te pijpen. Ze bekeek de twee aangeboden pikken en trok toen eerst de besneden jongen aan zijn pik naar zich toe. De stam van de neger glom ondertussen van haar sap; ze wipte iets omhoog en liet zichzelf toen langzaam op de zwarte pik zakken. Beetje bij beetje verdween hij in haar, maar omdat hij haar van achteren benaderde ging zijn volle lengte er niet in. Ze drukte haar billen tegen zijn buik en hij begon haar te neuken. Toen nam ze met gesloten ogen de pik voor haar neus ter hand en sloot haar lippen om zijn eikel.

De twee overige pakte beide een hand en legde hem om hun stam. Ze bediende nu vier man. Een werd zonder handen gepijpt, twee trok ze af en een stootte langzaam zijn enorme pik tussen haar kutlipjes; iedere keer wanneer hij terugtrok klonk er een soppende geluid van de door haar geproduceerde hoeveel vocht, dat nu tussen haar gespreide dijen op de grond droop.

Ik was van het gezicht nu zelf bloedgeil geworden, misschien wel bij het zien van zoveel ontblootte mannelijkheid. Ik begon mezelf af te trekken. Er werd weer gewisseld en ze probeerde nu de dikke paal in haar mond te krijgen, maar door de omvang kwam ze niet verder dan zijn eikel, die bleek roze tevoorschijn was gefloept. De neger had ondertussen haar bikinitopje los gemaakt, zodat ze nu spiernaakt tussen vier zwetende testosteronbommen hurkte. De neger trok zijn stam met een zuigend geluid uit haar kut, stond op en met drie vier halen aan zijn monstergeslacht spoot hij zijn zaad over haar rug. Het was zo veel, dat het omlaag droop tussen haar billen. Hij nam een stap en maakte een tafel vrij. Daarna trok hij haar overeind en legde haar erop.

“Lets give the slut a sandwich, boys,” zei hij. Hij knielde voor de tafel en drukte haar knieën omhoog, zodat haar jongenskontje vrijkwam. Hij boog voorover en begon bekwaam haar bruine kontgaatje te likken. De jongen met de besneden pik klom op de tafel en soixante-neuf over haar heen; hij begroef zijn gezicht in haar kutje en begon enthousiast aan haar klitje en schaamlippen te zuigen. Toen gebeurde er iets, wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ze trok de jongen bij zijn heupen omlaag en begon hem over zijn scrotum, naar zijn anus toe te likken, terwijl ze hem tegelijk met een hand aftrok. Mijn eigen vrouw, mijn eigen Meta, lag een wildvreemde te rimmen; iets wat ze bij mij nog nooit had gedaan. En nog wel een tiener! Ik zag hoe ze haar tong IN zijn anus trachtte te drukken, de slet! De neger had ondertussen zijn tong verwisseld voor een vinger, en al gauw paste er twee vingers in haar kontgaatje. Hij duwde de jongen die haar befte vaan haar af en gaf instructies.

De jongen met de dikke pik klom op de tafel, zijn benen hingen omlaag. Toen beklom Meta hem, nam zijn pik ter hand en ze liet zich op hem zakken. Zijn dikke stam deden haar schaamlippen uitpuilen, maar omdat ze zo nat was, gleed hij er gemakkelijk in. Ze boog voorover en bood zo haar kontje aan de jongen met de dunne pik, die achter haar was gaan staan. Voorzichtig drukte hij zijn eikel in haar openstaande anus, en gleed toen soepel naar binnen. Langzaam begon zij de dikke pik te berijden, waarbij haar schaamlippen wijd uitgestulpt mee bewogen. De staande jongen hoefde niets te doen, ieder keer als zij zich liet zakken spietste ze zichzelf met haar kont op zijn stam. Ik kon het niet langer houden, het voorvocht droop nu met stralen uit mijn pisgleuf en ik stapte de lichtcirkel binnen.

“Hé man, zei de neger, “Who are you?”

“I am her husband,” antwoorde ik. “But, please continue”. Meta keek om en werd rood. “Oh, hi, zei ze. Ik dacht dat je nog in bed lag.”

“En je kreeg last van acute geilheid,” antwoorde ik, “en je dacht, kom ik probeer eens een paar andere pikken uit. Wel geeft niks schat, ik heb vandaag ook iets ontdekt.” En ik vertelde kort van mijn ontmaagding door het vriendje. “Maar, ga door, zei ik, “ik amuseer me ook prima”.

“It s ok then, fucking your wife? Zei de jongen die nu met een druipend geslacht achter haar stond. Ik deed een stap naar voren, stak even mijn vinger in haar gapende anus, voelde aan de zak van de vent die nog steeds in haar zat en pakte toen de dunne pik van de jongen achter haar, om hem opnieuw in haar anus te geleiden. Ze boog weer voorover en begon de twee te berijden. Al gauw kwam ze hijgend en vloekend klaar, en bijna tegelijk kreunde de staande jongen en spoot schokkend zijn zaad in haar darmen. Hij trok met een slobberend geluid terug en zijn sperma droop uit haar kont op de ballen van de vent die zij bereed. Zij kwam overeind en zei tegen de jongens.

“My husband says he found out he likes boys as wel. Now you can do me a favour, and let him do you a favour eh?” En tegen mij zei ze, terwijl ze dicht tegen mij aan kwam staan en mijn hand greep; voel eens schat, en ze drukte mijn hand tussen haar billen. Ze was daar kletsnat van het zaad en haar kont stond nog steeds wijd open. “Voel me daar eens” fluisterde ze, en ik drukte twee vingers in haar anus, die vanbinnen kletsnat was. “Als ik daar gevoelig ben, ben jij het denk ik ook wel. Ik wil zien hoe je door een van mijn vriendjes geneukt word.” Ik trok mijn vingers terug en ze gebood; “ruiken en aflikken”. Ik deed het, het was een gemengde geur van sperma, zweet en een beetje van haar poep. Ik was zo geil dat het me alleen maar opwond.

Ze liep naar de neger en fluisterde hem iets in het oor. Hij moest bukken, want zij is niet groot en hij mat tegen de twee meter. Toen ging ze op haar knieën voor hem en beduide mij hetzelfde te doen. Samen namen we zijn slappe lul tussen onze monden en begonnen hem van zijn eikel tot zijn ballen te likken, tot hij zich weer in zijn volle lengte oprichtte. “Zo, benen wijd” gebood ze en schoof onder mij. “Pijp hem,” zei ze, en ik voelde hoe ze mij begon nat te maken met haar tong en toen een vinger in mij duwde. Ik nam de enorme zwarte pik ter hand, masseerde zijn kloten en begon aan zijn eikel te zuigen. De andere jongens knielden om ons heen en maakten voor mij vernederende opmerkingen. Ik voelde een tweede vinger in mijn kont, mijn eigen vrouw was bezig mij voor te bereiden op de penetratie door een jongen!

De jongens stonden ondertussen zichzelf af te trekken en na korte tijd spoot, die met de dikke pik, een lading sperma op mijn schouder, die in mijn borsthaar droop. Meta stond op en gebaarde de besneden jongen achter mij plaats te nemen. Ze richtte zelf zijn stam en ik voelde hoe zich langzaam in mij drukte. Zijn eikel passeerde mijn prostaat en ik werd weer supergeil, wat de jongen aanvoelde want hij pakte mij bij mijn heupen en begon mij steeds sneller in mijn gat te neuken. Ik was er bijna, toen de neger zijn stam uit mijn mond trok en zichzelf snel begon af te trekken. Meta dwong mijn mond open! Ik kwam klaar en spoot op de grond tussen mijn knieën. Doordat mij anus samen kromp kwam de jongen die mij neukte ook klaar, ik voelde zijn hete zaad in mijn darmen spuiten. Toen kwam de neger voor de tweede keer en spoot zijn lading in mijn openstaande mond. Toen hij klaar was veegde hij zijn eikel, aan mijn gezicht af.

Mijn vrouw draaide mijn hoofd en zoende mij vol op mijn mond, waarbij we het sperma van de bartender deelden.

Dit was teveel voor de jongen met de dunne pik, hij deed een stap tussen ons in en spoot zijn tweede kwak zaad over onze gezamenlijke gezichten. We keken elkaar aan en begonnen te lachen, bij ons beide droop er zaad over ons gezicht. “De ene slet met de andere getrouwd,” zei ze en kuste me nog eens liefdevol op de mond.

Het hele avontuur heeft een enorme boost aan ons seksleven gegeven en sinds die vakantie halen we regelmatig jonge mannen in huis om ons beider lage lusten te bevredigen.

PjotrA

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *