John 2.2

()

Zoals in mijn vorige verhaal verteld hebben wij een leuke vent ontmoet, John die wel wat bi- nieuwsgierig was en waar wij een spetterende avond mee beleefden. Wel het was ons allemaal goed bevallen, we zijn allemaal hedonistisch ingesteld. John had mijn mailadres en stuurde me drie weken later een mailtje dat mij ontzettend verbaasde. Hij stelde voor om nog eens een avond te komen voor ongebreidelde seks, maar nu zijn vader mee te nemen! Zijn vader!! Aangezien John net over de veertig was, moest zijn vader dus een zestiger wezen. Ik besprak het met mijn vrouw en die reageerde tot mijn verbazing niet afwijzend.

“Laat hij maar een foto van zijn vader sturen,” zei ze. Ik mailde dat verzoek aan John en twee dagen later ontving ik drie foto’s in de mail, zonder verder commentaar.

Zijn vader bleek op een sportschool te zitten, hij was kaal geschoren en gespierd met een stoppelbaard en poseerde op twee foto’s met zwembroekje aan in een bodybuilders pose. Op de derde foto hetzelfde, maar nu naakt en met een enorme erectie. Ik riep mijn vrouw naar boven die reageerde, met “wauw, die zou ik wel eens willen proeven.”

We spraken meteen voor zaterdagavond af. Om tien uur ging de bel en kwam John binnen, met zijn vader, die tweeënzestig bleek te wezen. Hij was groot, zeker langer dan 1m 90 en ook groter dan John zelf. Hij had echter een zachte stem, die niet echt bij hem paste. Ik nam John apart en vroeg hem of zijn vader wist van zijn biseksualiteit. Nee, zei hij, en ik heb hem ook niet over jou verteld, alleen dat je vrouw een super geil ding is en voor alles in. We dronken samen wat en liet hem over zichzelf vertellen. Zijn vrouw was tien jaar geleden overleden en sindsdien bezocht hij, steeds fanatieker een sportschool. Ook vertelde hij dat hij in Frankrijk wel eens naar een bekend naaktstrand aan de Middellandse Zee ging, waarvan hij wist dat er ongeremd geneukt werd. Hij vertelde zijn avonturen dat zo kleurrijk met zijn zachte stem dat ik merkte dat mijn vrouw langzaam op de bank begon te schuiven, wat altijd een teken is dat ze geil is. Ze kapte vaderlief, die Mark bleek te heten af en zei.

“Ik wil wel eens controleren of die foto die John stuurde klopt met de werkelijkheid, Mark. Kom hier voor me staan.”

Mark stond op en torende boven haar uit. Ze maakte zijn riem los, trok zijn rits en boxer omlaag en haalde zijn pik tevoorschijn. Hij was onbesneden, anders dan John, en mat naar mijn schatting in half harde toestand al tegen de twintig centimeter.

“Wauw,” zei Linda, mijn vrouw “jij bent zwaarder geschapen dan John, Mark.” Ze trok zijn broek helemaal omlaag en Mark stapte eruit. Het was een beetje stom gezicht, zijn schoenen en sokken nog aan, en een overhemd waar zijn lul onder vandaan hing. Dat vond Linda ook en ze hielp hem de rest ook uit te trekken. Ze knielde voor hem en drukte haar gezicht in zijn schaamhaar.

“Ok” zei ze, “je hebt gedoucht, je ruikt lekker.”

“Jawel,” antwoordde hij, “ik heb er aftershave op gespoten voor vanavond.” Mijn vrouw nam hem ter hand en begon hem te likken. Ik zag zijn eikel opzwellen en langzaam naar buiten komen, tot hij glimmend en wel in de lucht stond. Je kon zien dat hij niet de jongste meer was, zijn pik stond niet omhoog, maar rechtuit. Ik had vanuit mijn ooghoek gezien dat John zich ook had uitgekleed. Hij stond op en hurkte achter Linda, die hij begon uit te kleden. Toen ze naakt was, knielde ze weer voor zijn vader en begon hem te pijpen. Ik zag dat ze haar blote kont uitdagend naar achteren drukte. John knielde en smeerde wat spuug aan zijn pik, die hij tussen de door haar hielen gespreide billen drukte. Zo begon hij langzaam over haar anus te wrijven met zijn eikel. Ik had ondertussen mijn pik uit mijn broek gehaald. Stijf was hij al, dus ik begon mezelf langzaam af te trekken.

“Schat,” zei mijn vrouw “haal jij even wat glijmiddel uit de slaapkamer voor John?”

Ik deed het en kleedde me daar ook tegelijk uit. Ook haalde ik nog een blikje bier voor mijzelf uit de keuken. Toen ik terug kwam waren de posities wat gewijzigd. Mark lag met opgetrokken knieën op de bank, zodat zijn billen over de rand heen staken. Linda zat op John’s gezicht en bereed zijn mond, terwijl ze met een hand Mark aftrok en hem tegelijk aan zijn anus likte.

“Christus,” mompelde Mark, “wat geil, dat heeft je moeder nog nooit bij me gedaan, jongen.” John was druk met Linda te beffen en maakte natte geluiden. Ik knielde over hem heen en begon de borsten van mijn vrouw te masseren. Tegelijk liet ik met mijn billen op John’s recht tegen zijn buik staand apparaat zakken en begon zijn pik met mijn kont te masseren. Hierbij gleed hij natuurlijk steeds over mijn kontgaatje, wat me vreselijk geil maakte. Ik pakte de tube glijmiddel van de grond en smeerde met een hand wat aan zijn pik en met de andere aan mijn anus. Ik smeerde mijn handen verder in en begon opnieuw mijn vrouw’ s tieten te masseren. John begreep wat ik wilde, met een hand zocht hij mijn rectum en begon het te masseren tot zijn vinger er kon. Linda maakte nu slobberende geluiden, terwijl ze het nu tot volle oorlogssterkte gekomen apparaat van Mark likte. Het ding moest vijfentwintig centimeter geworden zijn, en ik keek over haar schouder van dichtbij wat ze deed. Ze raakte steeds net niet zijn eikel, waar nu overvloedig voorvocht uit de openstaande roze gleuf stroomde.

Nu voelde ik hoe John zijn pik richtte en tegen mijn poepgaatje drukte. Langzaam liet ik mezelf zakken, me aan de B-cups van Linda vasthoudend. Eerst wat pijn, en toen dat heerlijke gevoel toen hij mijn prostaat raakte. Langzaam begon ik zijn pik te berijden. Mark keek met grote ogen wat ik deed, alhoewel hij geen zicht op John.

“Wat doe jij nou,” gromde hij zacht.

“Ik word door jouw zoon in mijn aars geneukt,” Mark, antwoordde ik. “Daar ben jij te lang voor, ouwe.” Hij sloot zijn ogen even en zei toen tegen Linda.

“Maak me klaar, vrouw en slik mijn zaad!” Linda nam zijn eikel nu vol in haar mond en hij begon zichzelf snel af te trekken. In seconden kwam hij klaar en mijn vrouw liet zijn zaad uit haar mond over zijn pik lopen. Het droop langs zijn ballen en over zijn nog steeds gepresenteerde anus op ons bankstel, dat gelukkig van leer is. John kon tussen Linda gespreide dijen door zien wat er gebeurde, het sperma van zijn vader droop op zijn voorhoofd. Ik voelde hem krampen en zijn warme lading in mij spuiten.

Vader en zoon waren nu beide klaar, maar mijn vrouw zowel als ik nog steeds onbevredigd. Ik trok haar naar achteren van, John’s gezicht af en stootte zonder veel omhaal in haar kletsnatte gleufje, begon haar als een bezetene te neuken. Binnen de minuut kwamen we beide tegelijk klaar.

Hoe de avond verder verliep komt in een volgend relaas.

PjotrA

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *