Kinky groepsseks

()

Zoals ik al eerder vertelde hebben mijn vrouw en ik een open relatie. Maar om ons seksleven thuis wat spannender te maken vertellen we elkaar wat we allemaal meegemaakt hebben, en wat we met andere partners hebben uitgehaald. Dit werkt voor ons erg opwindend. Het volgende verhaal is er nu een die mijn vrouw mij vertelde, voordat we een avond spetterende maar wel kinky seks beleefden aan elkaar.

Mijn vrouw heeft een baan, waarbij ze af en toe op zakenreis moet. Het bedrijf waarvoor zij werkt doet zaken in het verre oosten, waar ze met enige regelmaat naar toe moet. Op haar laatste trip had ze zichzelf na een week hard werken een paar dagen strandvakantie toebedacht. Het was aan de kust van Thailand, in een onbeduidend plaatsje, met weinig toeristen en slechts een hotel aan het strand. Ze voelde zich wel geil na een dagje bij bruinen en besloot op zoek te gaan naar een bedpartner om haar te verwennen. Aan het strand lag een eindje voorbij het hotel een kleine bar, gedreven door een Engelse expat. Ze trok wat spannende kleding aan op haar kamer en wandelde er s middags naar toe rond vijf uur. Er zaten vier jongens aan de bar, het bleken Nederlanders te wezen. Ze schatte ze rond de twintig. Ze waren nog niet zo lang aan de kust, want ze hadden nog een Nederlands kleurtje. Maar waar zij meer in geïnteresseerd was, was wat ze in hun zwembroek hadden zitten. Het zou voor haar de eerste keer wezen van seks met meer dan een man.

“Ik heb me tot deze reis altijd netjes gedragen” lachte ze. Zodra ze ontdekten dat mijn vrouw ook uit Nederland kwam verdrongen ze zich om haar heen om haar een drankje aan te bieden. Ze waren verbaasd dat ze whisky dronk. Zelf waren ze aan hun tweede kan Margarita toe, en dat was te merken, ze drukten met enige regelmaat hun warme lijf tegen haar dijen en rug. Mijn vrouw gaat meestal recht op haar doel af en liet na een slok genomen te hebben haar handen aan beide zijden zakken om te voelen wat er in de zwembroekjes zat. Dat viel, op een na, niet tegen. Alle vier hadden al een erectie die er niet om loog. Plagend vertelde ze me dat in ieder geval drie van de vier aanmerkelijk zwaarder geschapen waren dan mijn toch niet al te kleine achttien cm. De vierde was wel erg lang, maar had een erg dunne penis. Op een afstand van 100m. stak er een partij rotsen tot aan de zee, en de jongens wisten dat wanneer je daar door het water omheen liep je op een beschut stukje strand uitkwam, ingeklemd tussen twee rotspartijen. Waar wachten we op, vroeg ze, en met z’n vijven liepen ze, na afgerekend te hebben naar het strandje, waar ze wadend door zee op uit kwamen.

Daar aangekomen ging ze op haar knieën in het warme zand zitten en vertelde de jongens hun zwembroek voor haar uit te trekken. Wat ze gevoeld had klopte, twee hadden een pik van twintig cm. eentje zelfs meer, ze schatte zelfs tweeëntwintig cm. en de jongen met de extreem dunne piemel mat een echte vijfentwintig cm. Dat laatste zag er wat komisch uit, zei ze. Hij was met nog een jongen besneden, en aan het eind van zijn dunne pik zat een perfect gevormde eikel. Ze deed haar topje omhoog zodat haar nog steeds stevige c-cup borsten er uit vielen. Ondanks haar bijna veertig jaar staan ze nog steeds fier vooruit, en heeft ze kleine tepels, die bijna voortdurend hard zijn.

Een van de jongens nam het initiatief en begon met zijn pik over haar tepels te wrijven, direct gevolgd door de jongen met de dunne penis. Ze trok de twee andere naar zich toe en begon ze om beurten te pijpen. Het zien daarvan zorgde bij de twee jongens die over haar tepels wreven voor het eerste voorvocht, wat de boel wat smeerde en haar tieten deden glimmen. Een van de jongens stopte en hielp haar het topje uit te trekken. Ze stond op en ontkleedde zich verder ook, zodat ze allemaal spiernaakt waren. Ze ging op het warme zand liggen, spreidde haar dijen en trok haar knieën op. Ze vertelde het groepje dat ze haar om beurten moesten beffen en rimmen.

De eerste ging op zijn knieën tussen haar dijen en begon haar enthousiast te likken. Twee andere gingen aan weerszijden van haar borsten en begonnen haar tepels te likken, terwijl de jongen met de dunne pik zijn penis aanbod om afgezogen te worden. Na een paar wisselingen was zij voldoende opgegeild en deelde ieder een condoom uit. Ze duwde een jongen in het zand, besteeg hem en begon hem te berijden, terwijl de rest zich aftrekkend er omheen stond te kijken.

Er was een donkere jongen bij, en zoals ze me vertelde, een keer een zwarte pik, daarna liever niks anders meer. Uitgebreid beschreef ze me zijn erectie. Hoe hij hem langzaam trekkend stijf werd en zijn roze eikel uit de zwarte schacht kroop. Ik kon het voor me zien, het maakte me geil.

Ze beschreef hoe ze zich naar hem voorover boog en langzaam met haar tong zijn pikriempje aanraakte, wat hem meteen deed steigeren tot een ongelofelijke vijfentwintig  cm. Ze vertelde dat ze zich niet meer kon inhouden en gaf de neger opdracht te gaan liggen, waarop ze nu hem besteeg en zich langzaam over die gigantische kloppende stam liet zakken. Ze bereed hem en kwam nu heel snel klaar, waarbij ze zich voorover op zijn borst liet zakken en hem bedankte met een tongzoen. Omdat ze zo voorover lag voelde ze nu een vinger aan haar breed uitgespreide anus, die er in doordrong en haar oprekte, eerst een en toen twee vingers. Ze keek om en zag dat het de jongen met de dunne lange piemel was. Ze begreep zijn bedoeling, hij wilde een sandwich met haar, terwijl ze de pik van de zwarte nog in zich hadt. Ze smeerde zelf wat spuug aan haar kontgaatje, en de jongen smeerde daar nog wat van zijn eigen voorvocht bij. Ze voelde een lichte druk, maar geen pijn omdat zijn pik zo dun was. Langzaam schoof hij de enorme lengte van vijfentwintig cm. in haar endeldarm.

“Verrek” zei hij, “Asja (zo ontdekte ze naam van de donkere jongen) ik kan jouw pik voelen.” Mijn vrouw boog zich nu ver voorover, zodat ze zelf bewegend en sturend nu twee pikken bereed, een in haar kutje en een in haar anus. Ze kwam voor de tweede keer klaar. Nu nam de jongen het initiatief een neukte haar snel en hard in haar kont tot hij kwam en ze voelde zijn zaad haar darm vullen. Toen hij meteen terugtrok stroomde zijn sperma er met een vies blubberend gelui gelijk weer uit, over de ballen van de neger onder haar. Dit was teveel voor de twee jongens die zich aan weerszijden van haar zich af stonden te trekken, en de een na de ander ejaculeerde zijn zaad over haar borsten.

Voor ze mij verslag ging doen van dit avontuur had ze mij naakt vastgebonden op een oude ijzeren tuinstoel. Mijn enkels vastgebonden aan de achterste stoelpoten, mijn handen op mijn rug. Ik kon niet bij mijn pik komen. Ze had zichzelf ook uitgekleed en was op een taboeretje tegenover me komen zitten, terwijl ze haar verhaal vertelde. Mij in de ogen kijkend zat ze zichzelf met haar vibrator te bevredigen. Toen ze klaar was stond mijn pik kloppend en wippend recht vooruit. Ik kon het bijna niet meer inhouden. Ze zag dat in mijn ogen, boog zich voorover en gaf één klein likje aan mijn pikriempje. Dat was voldoende om mij te doen exploderen en in zes dikke stralen mijn zaad over haar gezicht te spuiten. Gelukkig had ze haar ogen dicht gedaan, en toen ze die weer opende keek ze me stralend aan.

“En, was dat niet lekker schat?”

PjotrA.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *