Melissa

()

Melissa, 19 lentes oud, studente aan de HES in Amsterdam, een prachtige Surinaamse vrouw. De man, werkend bij een verzekeraar in de buurt, mooi gekleed in een licht zomerpak. De metro, vol en druk en door het zomerschema korter dan ooit. Beiden hebben ze een plekje gevonden, tegen elkaar, in het hoekje, zij rug gekeerd naar hem. Twintig minuten te gaan, twintig minuten tegen elkaar aan gepropt, lichamen schurend langs elkaar. Beide luisterend naar hun i Phone. Signalen in hun hersenen, gelijktijdig wellicht?

De zijn druk tegen haar billen, zou het denkt ze. Nee dat…. Maar ja toch wel. Afkeer maar ook opwinding. Die gore smeerlap, uitstappen dan maar, de ratio zegt ja, het gevoel overwint. Zeven minuten op weg. Ze drukt naar achteren, zweetdruppels prikkelend op haar bovenlip. De man drukt terug. Ze voelt zijn vorm, hard en groot. Een hand onder haar rokje, op haar billen zich een weg banend naar. Instinctief een stap opzij. Haar hand reikend naar achteren, een rits…, koel metaal, open. Ze huivert, vingers glijdend tussen haar benen op weg naar voren.

Haar hand, zich naar binnen wurmend. Haar vingertoppen, keihard vlees, warm uitnodigend. Dan, twee vingers bij haar binnendringend. Ze hapt naar adem. Ze omvat hem, trekt zijn voorhuid in een ruk naar achteren. Het warme voorvocht maakt haar vingers nat en glibberig. Zijn vingers glijden nu over haar klitje, hard gezwollen liggend tussen haar lipjes. Haar lichaam spant zich, gaat op weg naar het ultieme, de explosie. Niet ver weg is ze.

Hij ook niet merkt ze. Een minuut hooguit. Zweet stroomt nu van haar gezicht. Druppels geil banen zich een weg naar beneden. Ze bijt op haar onderlip. Oooh ja… haar onderlijf naar beneden duwend, zijn vingers dieper en dieper in haar kutje voelen binnendringen. Ze voelt haar hele onderlichaam samentrekken, haar kutje zijn vingers verder naar binnen trekkend op het moment dat hij zijn heupen naar voren ramt. Het laatste zetje, zijn paal zwelt, kloppend in haar handen.

Lauw warm zaad, glibberend over haar vingers. De tijd staat even stil, heel even maar. De volgende stop, zijn vingers glijden uit haar, haar hand glijdt uit zijn broek. Achter haar langs stapt hij uit. De metro vertrekt. Ze kijkt naar haar hand, glinsterend van…

Thuis aangekomen voelt ze zich raar, opgewonden zou een beter woord zijn. Er is niemand thuis. Morgen een tentamen dus snel aan de slag. Ze nestelt zich op haar bed met het uitzicht op de galerij van de grote Bijlmer flat. Al snel is ze verdiept in het wetteksten boek, het onderwerp van het tentamen. Al snel merkt ze dat ze zich niet erg kan concentreren. De gebeurtenissen in de metro blijven door haar hoofd spelen. Erg seksueel actief is ze tot op heden niet geweest. Niet dat ze maagd is, dat niet. Maar veel op dat gebied gebeurt er niet in haar leven. Haar studie is het belangrijkste voor haar op dit moment. Even probeert ze zich te concentreren maar geeft het dan op. Onrustig loopt ze door het huis, op zoek naar.. ja ze weet het niet..of och eigenlijk wel.

Ze is bloedgeil weet ze eigenlijk wel. Even steekt ze haar hand onder haar rokje. Haar slipje is nat. Lipjes gezwollen. Ze kijkt de galerij af. Doodstil, geen hond te zien tot. De deur van de lift zwaait open. Brian, haar buurjongen van 18, een lange Surinaamse jongen, aardig maar echt kennen doet ze hem niet. Achter hem aan loopt een blonde Nederlandse jongen van ongeveer dezelfde leeftijd. Een gedachte flitst door haar hoofd heen. Neeeeh denkt ze.. maar ze heeft nog 25 meter bedenkt tijd. 15 meter, 10 meter, ze rent naar de deur en opent deze. Brian en de jongen kijken haar aan, verbaasd.

Heeej Brian zegt ze, hoe is het? Goed mompelt deze. Zin in een koude cola jongens vraagt ze vervolgens. Eehh ok, zegt Brian met een nog verbaasdere blik op zijn gezicht. Veel woorden hebben hij en zijn buurmeisje nooit gewisseld. Melissa laat de jongens binnen en loopt voor ze uit naar de koelkast, schenkt de glazen in. Gulzig drinken de heren ze op.

Haar hersenen werken op volle toeren. Hoe nu verder denkt ze. Op is de cola. Bedankt mompelen, zetten het glas neer en maken aanstalten om weer te gaan. Nog een cola vraagt ze maar het antwoord is negatief. Dan, een laatste poging. Mooie jongen ben je geworden Brian zegt ze. Een flits in zijn ogen, interesse?

Je vriendje ook vervolgt ze. De jongen lacht bij het horen van het compliment. Ze stapt nu dichter op Brian en terwijl ze diep in zijn ogen kijkt zegt ze mooie body heb je ook. Hij lacht nu, jij ook wel merkt hij op. Een stap nog en ze staat voor hem. Ze ruikt zijn deo. Hem strak aankijkend trekt ze zijn riem los. De lach op zijn gezicht verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ze trekt zich er niet van aan. De knoop van zijn jeans springt los, zijn rits volgt. Hij doet niets maar kijkt haar nu aan, gespannen blik in zijn ogen. Naast haar neemt zijn vriend een stap terug en kijkt zwijgend maar zeer geïnteresseerd naar het schouwspel dat zich voor zijn ogen afspeelt. Met een forse ruk trekt ze de jeans op zijn knieën. Een strak gespannen boxer wordt nu zichtbaar. Ze steekt haar hand erin.

Jezus denkt ze als ze de harde paal in haar hand voelt. Wat een monster, hij maakt haar zenuwachtig. Vol spanning wurmt ze hem uit zijn boxer. Een dikke zwarte paal wordt zichtbaar. Zware ballen met zwart kroeshaar maken het geheel compleet. Dikke aderen zijn zichtbaar en zijn donker paarse eikel komt al half te voorschijn. Bij het zien van deze prachtige pik trekt haar hele onderlijf samen en stoomt het geil uit haar kutje. Ze knielt voor hem neer en laat haar vingers langs zijn stam glijden. Neemt zijn strakke zak in haar handen en kneedt zijn ballen. Zachtjes hoort ze hem kreunen. Haar vingers glijden weer naar boven en omspannen zijn harde paal nu helemaal. Met een ferme ruk trekt ze zijn voorhuid naar achteren de kloppende eikel ontblotend. Een korte schreeuw volgt, hij wordt blijkbaar volkomen verrast door deze beweging.

Doodstil blijft ze zitten. Zijn dikke paal klopt nu zachtjes in haar handen, bij elke stoot bloed veert hij op. Ze hoort zijn ademhaling verzwaren. Een dikke druppel blank voorvocht verschijnt. De geur prikkelt haar neus. Ze beweegt haar hand op en neer. Een, twee, drie keertjes. Ze wil hem proeven, nooit eerder heeft ze dat gevoel gehad, nu wel maar 18 jaar oud, de opwinding. Een woest grom. Onervaren als zij ook is verrast hij ook haar volledig. Een warme gloed landt op haar gezicht en bedekt haar lippen. Ze schrikt van deze toch wel onverwachte ontlading. Woest stotend met zijn heupen, volledig out of control blijft hij nog even komen, terwijl ze een beetje verward met haar hand maar tevergeefs zijn ontlading probeert tegen te houden.

Ze springt op, rent weg, naar de douche en knipt het licht aan. Haar donkere huid is bedekt met een grauwe sluier. Ze proeft zijn zaad op haar lippen. Even weet ze niet wat te doen. Met een handdoek veegt ze haar gezicht schoon. Shiiit denkt ze, dat was heftig, wat nu? Ze loopt maar weer terug. Brian hangt uitgepuft en met een bezweet gezicht in de bank. Zijn vriend zit er wat ongemakkelijk naast en kijkt haar verlegen aan. Ze ploft naast hem neer in de bank en kijkt hem aan. Een broekie nog, in vergelijking met zijn vriend. Ze kijkt hem aan en ziet de hoop in zijn ogen. Ze wil echter maar een ding, Brian maar die is verre van klaar op het moment. Ach denkt ze, waarom ook niet.

Plagerig wrijft ze over de bobbel in de jongen’s broek. Hij kleurt rood van verlegenheid. Inwendig moet ze lachen. Ze knijpt even lekker hard in zijn gezwollen pik. Hij hijgt en verschiet nog verder van kleur. Zal ik doorgaan zegt ze plagerig. Ja, ja stamelt hij nu. Mhh vooruit dan en ze rukt zijn rits en broek open. Een bescheiden formaat, niet bijzonders ziet ze wel. Zachtjes pakt ze hem vast en begint hem af te trekken. Langzaam in het begin maar dan steeds snelle en sneller. Hij kreunt, steunt en geniet ziet ze. Het geheel windt haar toch weer op.

Ze zet een van haar benen op de bank en schuift haar hand in haar slipje. Natte lipjes, drijfnatte. Haar vinger raakt haar klitje, hard en gezwollen, ze rilt. Haar gespreide benen vangen de blik van Brian. Ze schuift iets met haar kontje, net zodanig dat haar rokje omhoog schuift. Zijn ogen raken gefixeerd op haar hand tussen haar benen. Ze heeft haar slipje nu iets opzij geschoven en heeft hem daarmee volop zicht op haar roze lipjes. Terwijl ze met een hand zijn vriend nog lekker af trekt, hoewel ze daar in gedachten niet echt meer bij is.

Brian’s lijf reageert op haar bewegingen. Zijn grote zwarte lul komt bij het zien van haar lekkere kutje weer half rechtop te staan. Nu wil ze nog maar een ding. Twee eigenlijk. Eerst van haar buurman af, en paar stevige rukken doen wonderen.

Uhhh, hoort ze naast haar en voelt zijn lichaam ongecontroleerd bewegen. Natte warme spetters landen op haar handen. Voor de vorm rukt ze even door maar haar aandacht is volledig gericht op een ding. Zo goed en zo kwaad veegt ze haar hand schoon. Dan staat ze op en in twee wankele stappen staat ze voor Brian.

Bewegingsloos en nieuwsgierig kijkt hij haar aan. Ze knielt voor hem neer. Haalt diep adem, voelt hoe haar kleding brand op haar huid. Ongeduldig trekt ze haar strakke truitje uit, maakt haar BH los en werpt die van haar af. De relatief koele lucht in de kamer koelt haar af. In een spiegel aan de wand kijkt ze zich zelf even kort aan. Haar ogen gloeien. Haar tepels hard, en donker gekleurd, haar hele lichaam glimmend van het zweet. Ze haalt nog een keertje diep adem. De lucht is doordrenkt met geiligheid merkt ze. Dan pakt ze zijn dikke staaf met beide handen. Warme, kloppend heerlijk. Ze lacht onbewust. Keihard vult hij haar handen op. Prachtig gewoon. Zijn eikel glimt. Zijn ballen zijn strak samengetrokken. Ze kneedt ze nu zachtjes, voelt ze tussen haar vingers doorglijden. Dan…oh ja.

Heel voorzichtig likt ze met het puntje van haar tong langs zijn eikel. Ze had hier wel over gehoord maar nooit eerder ervaren. Een vreemde en nieuwe smaak ervaring. Lekker, opwindend, geil, intens geil. Ze likt nu langs zijn hele stam, beginnend bij de rimpelige huid van zijn ballen, zijn hele paal volgend en dan, dan laat ze zijn eikel in haar mond glijden en zuigt hard. Hij kreunt en steunt. Ze voelt zijn eikel in haar mondje zwellen. Proeft de restjes van zijn zaad. Huivert van de vreemde smaak. In haar wil ze hem en wel nu. Schrijlings stapt ze over hem heen en zet zijn dikke eikel tegen haar drijfnatte kutlipjes. Dan laat ze zich zakken, 3 cm hooguit.

Ze hapt naar adem.

Zijn dikke paal rekt haar nu al voor haar gevoel tot een maximum uit. Even pauzeert ze terwijl ze haar handen op zijn borstkast laat rusten. Dan duwt ze haar bekken weer iets naar beneden. Pijn, een heel klein beetje maar daarna als een warme gloed door haar onderlijf, een intens gevoel van genot. Ze kijkt weer even in de spiegel en ziet zijn snoeiharde paal nu nog maar een klein stukje in haar zitten. Even voelt ze paniek als ze denkt aan het hele stuk dat nog moet, kan volgen maar het genot dat in het verschiet ligt wint het van de angst. Weer verhoogt ze de druk en weer het zelfde gevoel. Ze bijt op haar onderlip en kreunt een keer hard. Weer wil ze stoppen maar dit keer is Brian haar voor en ramt zijn gespierde lijf omhoog.

Een kort gil ontsnapt aan haar lippen als ze zich volledig voelt worden opgevuld. Haar billen rusten nu op haar bovenbenen. Haar lipjes spannen zich tot het uiterste. Ze durft eigenlijk niet meer te bewegen. Het voelt zo machtig, dit “wapen”zo diep in haar lijf. De gedachten dat er zo ook nog heerlijk diep in haar gespoten gaat worden.

Ze wipt op en neer, een klein stukje maar.

Jaah mompelt ze daarbij en likt haar lippen af.

Brian pakt plotseling haar borsten en laat haar stijve tepels tussen zijn vingers door rollen. Nog een keertje wipt ze op en neer. Voelt hem uit haar glijden tot aan haar lipjes om zich vervolgens weer hard te laten zakken. Nog een keer doorloopt ze deze rit, feller deze keer.

OOh god, jaah. Vanuit het puntje van haar tenen voelt ze haar orgasme opkomen. Kippenvel op haar lijf. Elke zenuw stuurt signalen naar haar hersenen. Haar kutje produceert een golf geil. Ze voelt even alsof ze flauw gaat vallen. Dan verkramt haar lichaam. Haar spieren klampen zich vast aan de welkome indringer in haar kutje. Ze snuift de warme lucht naar binnen. Dan kan ze nog maar een ding. Brullen, hard heftig. Jaaaaah, ooooh jaaah, give it to meeee.

Totaal verkramt van genot berijdt ze hem nog even tot het moment dat ze het gevoel zachtjes voelt afzakken. Tussen haar half gesloten oogharen kijkt ze naar Brians gezicht dat nu vertrokken is, duidelijk dichtbij een hoogtepunt. In een plotselinge beweging richt hij zich op. Floept even uit haar en draait haar om zodat haar billen nu op de bank rusten. Met zijn handen in haar knieholten spreidt hij haar benen, zet zijn eikel tegen haar lipjes en ramt zijn paal in een keer weer diep in haar. Weer ondergaat ze dat overweldigende gevoel van het totaal opgevuld worden. Met een hoog tempo begint hij nu in haar te stoten. Diep, heel diep. Zijn body druipt van het zweet. Neusgaten wijd open gesperd. Eén, twee diepe stoten. Hij gooit zijn hoofd in zijn nek. Spert zijn mond open, op zijn gezicht. Een klopje van zijn paal kondigt zijn eerste lading aan. Een warme gloed trekt door haar onderbuik wanneer zijn zaad diep in haar baarmoeder wordt gespoten. Nog vele golven volgen uit dit jonge lijf, meer dan genoeg om haar een tweede orgasme te geven. Minder intens maar toch zo heftig dat ze even later de tranen over haar gezicht voelt glijden.

Dan, stilte, een uitgeputte Brian stort zich naast haar op de bank en floept uit haar. Zijn warme zaad golft uit haar en stroomt haar bilnaad in.

Peter

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *