Waar de rozen geuren in de maneschijn

()

We stonden op de camping naast een tentje waarin drie vriendinnen sliepen. Ook zij waren met elkaar op een strandvakantie. Het was voor hen de eerste keer. Nadat we aangekomen waren hadden we ze natuurlijk direct al gezien en we hadden er ook al uitgebreid over gepraat, wie nou wie het mooist en lekkerst vond. Ik had mijn oog laten vallen op Tanja, een 19 jarige jonge vrouw uit Twente. Met haar lange donkere haar en redelijk gevormde borsten, voor zover ik dat door een slaphangend T-shirt kon beoordelen, had zij mijn aandacht gegrepen. De tweede avond durfden we het aan om kennis te maken met de meiden en stelden we voor om naar de plaatselijke kroeg te gaan, waar we ook wel konden dansen. Ze vonden het direct een goed idee en dus gingen we met elkaar op stap.

Ik kon het niet laten om direct met Tanja aan te pappen en ze had zich voor deze avond ook echt uitdagend gekleed. Een zwart topje met diep decolleté zonder BH, waaruit direct bleek dat mijn eerste inschatting niet verkeerd was. Daaronder een strakke witte broek met daarin benen die oneindig leken. Het klikte en al gauw bevonden we ons op de dansvloer. Dat klikken uitte zich ook direct in fysiek klikken. Ze bumpte af en toe met die heerlijke heupen tegen de mijne en zwaaide wild met haar handen in het rond. Ze raakte me daarbij zelfs in keer in mijn kruis en keek me daarna zo ondeugend aan, dat ik nu zeker wist dat ze mij ook wel zag zitten. Dus ik waagde het erop om ook wat meer tegen haar aan te dansen en mijn handen langs dat heerlijke lichaam te laten glijden. Ze pakte ze direct vast en duwde ze omhoog naar die heerlijke borsten van haar. Ik wist het nu zeker en merkte dat ook in mijn broek, want daar begon als iets op te zetten.

Ook dat voelde ze en ze begon met haar kontje tegen mijn kruis te draaien. Mijn paal groeide dadelijk tot een ongekend formaat en werd ernstig belemmerd door mijn strakke spijkerbroek. Ik duwde haar langzaam naar de uitgang waar het terras begon en stelde haar voor om aan de waterkant nog eens iets te gaan drinken. Ze knikte en volgde me. Bij de waterkant aangekomen besloot ik om niet eerst te drinken maar haar meteen eens lekker te zoenen. Ze ging er op in en wreef eens lekker over mijn paal, die ondertussen alweer een kleiner formaat had gekregen, maar niet voor lang bleek al snel. Toen ze hem weer voelde openden haar vliegens vlugge vingers mijn gulp en hij sprong eruit. Ik slaakte een kreun van verlichting. En nu jij iets fluisterde ze.

Ik kon het allemaal niet geloven, maar liet mijn kans niet onbenut. Hier had ik al zo vaak van gedroomd. Ik liet de schouderbandjes van haar topje over haar schouders zakken en die heerlijke ronde tieten sprongen tevoorschijn. Ik moest er meteen aan likken en dat liet ook haar niet onberoerd. Ze kreunde zacht en haar tepels leken wel kralen, zo hard. Ik schoof het topje over haar heerlijke kont en opende meteen haar broek. Ze bleek geen onderbroek aan te hebben en ik zag haar zeer strakke geschoren streepje meteen tevoorschijn komen. Ik geloofde mijn eigen ogen niet en voelde mijn pik zo hard kloppen, dat het eerste voorgeil er al uit kwam gelopen. Ik aaide die paar haartjes die er nog zaten en kleedde haar helemaal uit.

Ze genoot ervan.

Toen ze niets meer aanhad stond ik daar nog met mijn paarse knobbel uit mijn broek. Daar wist ze wel raad mee. Ze bekeek hem en prees de maat. Ze kuste hem en nam hem kort in haar mond. Ik dacht dat ik gek werd en zou komen, maar toen liet ze hem alweer los en begon mijn broek uit te trekken. Ze duwde me hiervoor op de grond en daar lag ik. Mijn T-shirt nog aan. Dat gaf haar niet want ze nam direct actie en begon met haar ondertussen drijfnatte superwarme poes over mijn pik te schuiven en kreunde mee op het ritme. Mijn paal duwde haar opgezwollen lippen opzij en het gleed heerlijk, zo nat was ze al geworden.

Ik voelde de warmte en wilde ze proeven. Ik pakte haar benen en schoof haar langzaam richting mijn hoofd. Ze hield eerst niet op omdat ze haar hoogtepunt naderde, maar gaf toen toch toe en ging met die heerlijke warme grot boven mijn gezicht hangen.

Mijn tong schoot direct in de richting van haar klit en begon ermee te spelen, terwijl ik haar beweging van genot kon afzien aan het bungelen van die borsten. Wat een heerlijke opgezwollen klit. Ik beet er zo her en der ook eens op. Hm…, dat smaakte en het beviel haar ook.

Toen ze haar volgende hoogtepunt begon te bereiken en ik ondertussen ook mijn eigen pik masseerde, stopte ik en kroop onder haar vandaan. Ik ging achter haar zitten en zette mijn lans klaar om zo in haar te schuiven. Ze boog haar kontje omhoog om hem te ontvangen en voordat ik het wist stak ik hem helemaal diep in haar en kreunden we beiden van genot. Het was heerlijk om die warme grot zo strak om mijn pik heen te voelen en al snel voelde ik dat mijn zaad begon te borrelen.

Ik begon op haar commando steeds sneller te bewegen en na wat lange halen kwam ik met een grote kreun in haar klaar. Mijn warmte vocht spoot ik zo diep in haar dat ze heerlijk riep en me nog dieper in zich trok.

Ik verslapte over heel mijn lijf maar zij wilde juist nog verder en bleef bewegen.

Dit maakte mijn hoogtepunt nog mooier dan het al was en ik plofte naast haar neer. Ze bekeek mijn glanzende pik, waarop haar vocht zich vermengde met mijn zaad. Ze glimlachte en likte hem helemaal schoon.

Wat een zaligheid was dat, onder die mooie sterrenhemel in de buitenlucht tussen de geurende rozen en dat op de tweede avond van onze vakantie. Dat beloofde wat voor weken dat we er nog zouden zijn.

Peter

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *