Mijn transformatie

()

Mijn naam is Hans en ik vertel graag hoe ik mijn huidige ‘vrouw’ heb ontmoet. Voor een van mijn vrienden werd ik gevraagd om de vrijgezellen dag te organiseren. Het leek onze groep een goed idee om de aanstaande bruidegom een dag lang in een bruidsjurk rond te laten lopen. Via marktplaats kwam ik op een advertentie van een “Cissy” bruidsjurk in waarschijnlijk de juiste maat voor mijn vriend. De afspraak werd gemaakt voor afhalen en ik er naar toe.

De deur werd opengedaan door een adembenemende vrouw. Donkere krulletjes haar, halflang met een pony. Helblauwe ogen, mooie koontjes, rode lippen. En strak wit bloesje waar haar borsten bijna uit sprongen, een zwart plissé rok net tot over haar knieën, zwarte hoge hakken. Ik was verkocht. “Hallo, ik ben Angelique, jij komt waarschijnlijk voor de bruidsjurk. Kom erin,” zei ze en ze stak haar hand uit. Ik begroette haar en ging mee naar binnen.
“Kijk, dit is de jurk. Mooi lang, kant aan de bovenkant en over de armen. Waar ga je hem eigenlijk voor gebruiken?” vroeg ze. “Euh, voor een vriend, hij moet dit van ons dragen op zijn vrijgezelle dag” stamelde ik. “Maar hoe groot is je vriend?”
“Wel ongeveer mijn grootte en lichaamsbouw”, stamelde ik met een steedse droger wordende mond. Angelique stelde iets spannends voor: “Weet je Hans, pas de jurk dan maar. Dan weet je of deze ook goed is voor je vriend. Beter nog, ik heb er ook nog bruidslingerie bij. Doe maar aan en dan is je vriend helemaal in de juiste sfeer. Wel eerst even onder de douche want als het niet past, dan wil ik er ook geen vlekken op.” Ze liet me de badkamer zien en nam de jurk mee. Ze pakte ook de bruidslingerie, met wit kanten corselet, hold-ups en bijpassend kanten slipje.

“Zo nu eerste douchen, en doe de spullen aan voor zover het gaat. Dan doe ik straks de achterkant van de lingerie en jurk wel dicht.” Dat was snel gebeurd, ondanks dat ik extra aandacht en tijd besteedde om mijn billen te wassen. Ik wilde niets vuil maken. De hold-ups aandoen was het lastigste, maar inderdaad voor de sluiting aan de achterkant zou ik de hulp nodig hebben van Angelique. Ik stapte naar buiten in haar slaapkamer en draaide mij enigszins gegeneerd mijn rug naar haar toe. “Volgens mij de juiste maat, ik zal de achterkant eens sluiten dan weten we het zeker.” En jawel, het zat als een tweede huid, de wrijving tussen de hold-ups en de stof van de jurk gaf me eerlijk gezegd een geil gevoel. Angelique had nog een idee: “Weet je volgens mij heb je dezelfde schoenmaat als ik, maatje 41. Ik heb de bruids hakken nog. Dan is het echt af” Inderdaad, maatje 41, hoge hakken, gelukkig met bandjes aan de voorkant. Het was beter dan pumps volgens Angelique. Ik bleef op bed zitten: “Het zijn vooral schoenen om te zitten”

“Ja, of het zijn bed-schoenen” giechelde ze. Angelique kwam nog met een opmerking. “Heb je de bandjes van het corselet onder of boven het slipje gedaan?”
“Erover” zei ik “Dat is volgens mij zoals het hoort.”
“Ja, maar als je vriend elke keer naar de wc moet, dan moet je elke keer de bandjes losmaken. Til de jurk maar op, dan help ik je de bandjes beter te plaatsen, dan voel je het verschil.” Ik tilde de jurk omhoog, tot mijn hoofd, ik kon nu eigenlijk niets meer zien. Ik merkte dat Angelique een bandje los deed. Ondertussen had ik wel een erectie gekregen door de mooie vrouw en het geile gevoel van de lingerie en bruidsjurk.

Ze haalde een bandje onder het slipje door en maakte het vast. Bij het volgende bandje merkte ik dat ze met haar onderarm langs mijn erectie streek. Ik probeerde te doen alsof ik niets merkte. Maar het extra kloppen van mijn eikel was niet te verbergen. De andere twee bandjes aan de achterkant maakte ze ook nog in orde. “Laat de jurk maar zakken. Voel je dat dit makkelijker is om het slipje uit te doen. En plus, je voelt de bandjes nu beter in je lies. Want volgens mij geniet je wel van het gevoel.” Ik ging op het bed zitten en moest bekennen dat dit inderdaad zo was. “Weet je wat nog lekkerder is?” Zei Angelique met een hese stem. “Met andere benen gestreeld te worden die ook nylon dragen. Blijf jij maar eens zitten.” Ze pakte een stoel en ging tegenover mij zitten. Ik zag nu dat ze ook nylon om haar benen had. Zo’n dunne kwaliteit die bijna niet te zien was. Ze deed haar hakken uit en begon met haar voeten langs mijn benen te wrijven. Helemaal omhoog tot de rand van de hold-ups. Ik wilde bij haar hetzelfde doen, deed mijn hakken uit en wilde mijn weg naar boven haar benen volgen. Halverwege haar knie stopte ze me, een keek met enige paniek in haar ogen. “Liever niet, de reden dat ik de jurk verkoop is de reden dat ik nu niet verder durf te gaan. Mijn destijds aanstaande man heeft mij op de huwelijksdag laten zitten omdat ik op het laatste moment bekende dat ik eigenlijk een shemale ben. Ik wil niet meer herinnerd worden aan die rotdag.”
“Wow, zo’n prachtige vrouw, een shemale dat geloof ik niet.”
“En toch is het zo” snikte ze “en met natuurlijke borsten door een hormoonbehandeling.” “Ik geloof het pas als ik het zie, kom eens voor mij staan en til je rok op”

Ze fluisterde dat meisjes ook graag gekust worden op geheime plekjes en dat zou ze nu gaan doen. Ik voelde haar mond rond mijn sterretje allerlei kusjes plaatsen. Haar kusjes die volgden op mijn sterretje waren natuurlijk supergeil. Plots voelde ik haar getuite lipjes op mijn sterretje persen. Twee sluitspieren op elkaar, ik was in de hemel. Maar, haar getuit mondje ging uiteen en mijn sterretje volgde automatisch. Voor ik het wist, had ze haar tong bij mij naar binnen geperst en begon me hartstochtelijk te likken. Ik was in de zevende hemel.

Nadat ze klaar was met haar lange tong ze had nog meer in petto. Er werden twee vingers naar binnen geperst. Omdat mijn grotje vochtig was ging het redelijk gemakkelijk, maar toch was er iets van lichte pijn. Dat werd zeker erger toen ze drie vingers naar binnen wurmde. Ik voelde dat ze na een tijdje vingeren met 3 vingers, de vierde erbij schoof en dat de vingers meer gespreid werden. Ik werd voorbereid op meer. Ze stopte met vingeren, legde haar ellebogen in mijn knieholten, zodat mijn neukgrotje goed bereikbaar bleef.

Ze fluisterde in mijn oor: “Nu ga ik een vrouw van je maken. Ik doe heel voorzichtig, maar je gaat er niet aan ontkomen. Het kan even duren, want ik ben natuurlijk juist klaar gekomen. Maar je maakt me zo geil, ik ben weer beenhard. Zie het, maar als een officieel huwelijk, je schuift de anale ring heerlijk om mij.” Ik voelde haar paarse klit tegen mijn gaatje komen. Ze voerde de druk langzaam op. Langzaam maar zeker vulde ze me helemaal. “Zo de kop zit erin.” zei ze hijgend. Oh mijn God, werkelijk zou er nog meer volgen? Jawel, langzaam maar zeker schoof ze volledig mijn rectum in. De weerstand was gebroken. Maar ze schoof nog verder zodat haar snoeiharde klit tegen mijn prostaat duwde. Ze begon langzaam de pompen en gezamenlijk lagen we te kreunen. Elke keer als ze mijn gevoeligste plekje raakte, kreunde ik net wat harder. Het was alsof bij elke aanraking van mijn mannelijke G-spot ik klaar kwam. Dat zou nog even duren, want ze paste het tempo af en toe aan, zodat ik geen Cissy-orgasme zou krijgen.

Na ruim een half uur werd het teveel voor Angelique. Haar kreunen veranderde in gegrom en haar krachtige heupen zorgden dat ze hard tegen mijn prostaat beukte. Ik voelde haar klitje tegen mijn prostaat pulseren en haar vocht naar binnen spuiten. Haar luide ontlading werd mij teveel, en tegelijkertijd met haar pulseren kwam ik ook klaar. Ongelooflijk, ik was klaargekomen zonder dat ze mijn lul had aangeraakt. Het corselet zat onder mijn zaad. Ze keek verliefd in mijn ogen en zei: “Schatje straks lik ik je zaad op, maar eerst nog wil ik rustig in je zijn, en intiem onze liefde bevestigen.” Ze begon me langzaam te tongen waarbij haar tong gulzig mijn mond verkende.
Na een ongeveer 10 minuten nam haar erectie toch duidelijk af, maar ze bleef me tongen. Opeens voelde ik mijn neukgrotje gevuld worden met een warme nattigheid. Geschrokken opende ik mijn ogen! Angelique keek in mijn vragende ogen en ze zei: “Schatje je bent nu compleet. Je bent vandaag een meisje geweest, een bruidje een sletje, een vrouw. En nu heb ik ervoor gezorgd dat je ook een dame moet zijn. Ik heb inderdaad mijn plasje in je gedaan. Jij mag nu voor mij gaan plassen. Maar dat kan dus alleen zittend, zoals een echte dame doen.” Sindsdien hebben wij elkaar ons hart toevertrouwd.

My Confession
Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u
My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Mijn transformatie”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *