Benedicte 2.2

()

weekendje aan zee

Benedicte was mijn huisgenoot en mijn seksmaatje door dik en dun. Ze woonde sporadisch bij me in en als dat het geval was, werd er stevig gevreeën en geëxperimenteerd. Benedicte was heel soepel en probeerde graag de hele Kamasutra uit, vooraleer aan rust te denken.

Gezien we toch veel thuis waren (afgezien van mijn uurtjes hardlopen in het bos), hadden we wel eens nood aan vakantie en deden daarvoor dan wel het nodige. Omdat ik haar ‘lief’ was, ging ik soms op bezoek bij haar ouders die niet van slechte komaf waren. Vader bezat een ruim appartement aan zee, waar ik al veel wilde verhalen over had horen vertellen. Op een zondag, was het dan zover. Benedicte overhaalde haar daddy om het kleinood een weekendje aan ons over te laten en dat we er goed op gingen passen, enzovoort, enzovoort.

Twee weken later trokken we dan naar Blankenberge. Het was lekker weer. In de auto zaten we elkaar al op te geilen met intieme woordspelletjes zoals; “gaan we ons onthouden voor twee dagen of het toch een keertje doen”; of “gaan we naaktzwemmen, ja toch”; enz. We raakten zodanig opgehitst dat we de ondergrondse parking van het flatgebouw met moeite konden vinden. Een complex systeem van sleutels moest ons van deze standplaats, rechtstreeks naar onze ruimte loodsen, alwaar het seks-spel kon beginnen.

Nu moet ik bekennen dat ik over het algemeen niet zo’n uithuizig persoon ben. Maar nu we dit optrekje tot onze beschikking hadden, moet ik zeggen dat m’n wellust er wel degelijk van werd opgehitst! Een ruime salon, aparte keuken, badkamer en slaapkamer. Chique gemeubileerd en heel wat spiegels aan de wanden, hm.. leuk om je liefje als seksgodin overal om je heen te hebben!

Nu we aangekomen waren en de suite hadden aanschouwd, werd het tijd voor m’n beloning: ik had ons namelijk veilig tot daar gebracht en dus verdiende ik een blow job! Ze toog geheel aangekleed aan het werk, terwijl ik met afgezakte broek op het bed zat. Haar warme lippen smakten en slurpten en haar tong draaide kringetjes rond m’n eikel. Toen ging ze zuigen en m’n zwellichamen kwamen lekker strak te staan, zodat haar mondje goed gevuld werd. Door de prikkeling tijdens de rit en de onthouding van twee weken, was mijn penis maar al te blij met deze beurt… en te weten dat er nog veel meer op het programma stond, deed hem kloppen van verlangen. Benedicte speelde daar op in door sneller op en neer te halen en me als het ware te neuken met haar mondje. Benedicte was eigenlijk niet zo’n beauty Queen. Ik stelde me dus voor dat m’n jongeheer een of andere jonge miss aan het penetreren was: met haar rijkelijk vloeiende speeksel als kutsap en haar gehemelte als vagina. Uiteindelijk spoot ik m’n lading geil in die zalige holte die me zo’n genot had geschonken. Ik kwam weer tot mezelf en zag Benedicte afronden door me schoon te likken. Ze gaf me een knipoogje en keek me vervolgens geil aan. 

Het werd tijd om uit te pakken, wat we ook deden.

Iets waar we voordien nog niet aan gedacht hadden en een hele verandering in ons seksleven zou brengen was de verpersoonlijking van m’n penis. Ok, hoe noem je een slappe lul? Daar is niets aan natuurlijk. Maar als hij fier rechtop staat en een lust is voor m’n liefje en mijzelf, waarom dan er geen naam aan geven?

Ik vond het een taak voor haar! Ik zou het toch wat gênant vinden om met een eigen naam op de proppen te komen…Ik geef mijn hand of mijn hoofd ook geen aparte naam. We besloten op de dijk dan maar eens een ommetje te maken om onze gedachten te ventileren.

Op een terras gezeten, viel Benedicte plots iets te binnen. Een neef van haar deed aan vinkensport. Niet dat ik daar iets van afwist, maar de term ‘suskewiet’ is een welbekende roep bij deze bezigheid… De vink zelf roept dat naar verluid en het is aan de baasjes om het aantal keren dat het ‘suskewiet’ roept, te tellen. De vogel dat het meest roept is dan de winnaar. 

Je voelt dus al aankomen dat dit de naam ging worden van onze gemeenschappelijke genotspaal. Als Benedicte tijdens onze passie m’n ‘Suskewiet’ (hoofdletter :p) nodig had, moest ze er gewoon om vragen.

Na een lekker restaurantje te hebben opgezocht, gingen we in de warme namiddagzon, naar het strand. Benedicte droeg een geel bikinitopje en een kort rokje (zonder slipje). Ik had een aangename zijdelingse inkijk in haar boezem. Op het ongelijk terrein van de zeepier, schudde haar borstjes lekker in hun houders en als ze een grote rots opstapte, spande haar bilspieren zich rond en lokkend. Ik had zin om haar te betasten. Er liepen echter heel wat andere zonnekloppers in de buurt en we wilden ook niet te exhibitionistisch doen. M’n ‘suskewiet’ echter begon zich wel sterk te roeren en verlangde naar haar malse vlees. Ik begon allusies te maken op een grootse vrijpartij en ze merkte dat met rooie oortjes wel degelijk op. 

We gingen wat schelpjes zoeken en terwijl ze op haar knieën zat, kneep ze haar borsten bij elkaar en kon ik lekker geilen op haar decolleté. Ik zag haar tepels door haar BH-stof priemen, zodat ik wist dat ze ook opgehitst raakte. Hm… wat een patstelling! Het was minstens nog een halfuur terug naar ons veilige appartementje. Ik wist echter raad: de duinen! Dat was niet geheel risicovrij, zeker niet tijdens dit seizoen, maar onze opwinding was ons meester! 

We renden tussen de glooiende heuvels door… op zoek naar een afgeschermd plekje onder de blote hemel. 

Eenmaal zo’n dalletje gevonden, streken we neer en gingen elkaar te lijf. Omdat ik slechts een short aanhad, moest B. er maar is over wrijven om Suskewiet paraat te krijgen. Ze tergde me door me lang te betasten over de broekstof heen. M’n staaf tekende zich af en met haar handpalm drukte ze hem tegen me aan. Eindelijk mocht de short uit. Suskewiet kreeg eindelijk de zon te zien en dankbaar groeide hij zienderogen. B. trok hem liefkozend uit zijn voorhuid en bekeek hem met smachtende ogen. Uit haar handtasje haalde ze een flesje glijmiddel en een dildo tevoorschijn. De droge lucht boven het zand, was niet zo bevorderlijk voor haar intieme gevoel. Met de dildo en het glijmiddel maakte ik haar toch lekker vochtig en ik zag dat de dildo al was beginnen glinsteren van haar kutsap. “Laat ik Suskewiet ook maar even invetten”, hoorde ik haar zuchten en dat was maar een woord. Een dikke straal werd uit het flesje geperst en rond m’n roede gesmeerd. Ze sjorde en wreef me helemaal in… klaar ervoor! Ik was zo hard als een rots en heel traag gleed ik in haar mooie spleet. Zij lag met haar benen wijd open, haar rokje nog aan en liet me wellustig toe. Haar bekken kwam me schokkend tegemoet. Ik voelde haar geschoren kut-haartjes langs me schuren… hm… die konden wel weer een beurt gebruiken, dacht ik… al vooroplopend op een geile scène later. Maar eerst concentreerde ik me op het hier en nu.

M’n paal raakte goed op dreef en vlot stootte ik heen en weer in haar kut. De stralende zon maakte me duizelig en in de roes van ons liefdesspel vergaten we waar we waren. We moesten het wat stiller doen, mensen konden ons vast horen. Het was vooral Benedicte die luid kreunde… dus maande ik haar om wat rustiger aan te doen. Ze was ondertussen boven op me komen zitten en liet haar kutlipjes over m’n lul zakken. Dit ontlokte zo’n luide steun, dat ze zich wat schaamde… Ze ging weer van me af en met rode kaakjes begon ze me te pijpen. Even later moest ík mij danig beheersen toen ik klaarkwam op haar. Ik moest wel lachen als ik B.’s gezichtje vol geil zag zitten…

“Probeer het met wat zand, schat” grapte ik… gelukkig hadden we ook wel wat water meegebracht.

Later die avond, togen we terug richting ons appartementje. Het was ons eigenlijk niet zozeer te doen om de omgeving. De luxueuze sfeer van ons liefdesnest, de spiegels aan de slaapkamerwanden, de satijnen lakens en vooral onze enorme drift, interesseerde ons des te meer. 

Benedicte was in de ruime badkamer haar aan het klaarmaken voor de nacht. Ze had zichzelf helemaal uitgekleed en ze was van plan de laatste momenten van de dag een ultrasexy en ultrakort, rood ponnetje te dragen. Deels om mij nog meer op te hitsen en deels omdat ze het natuurlijk zelf pokkengeil vond om voor mij te paraderen. We hadden wel wat glaasjes op, dus alle handelingen verliepen heel langzaam. Ik werd zelfs wat ongeduldig en glipte de badkamer binnen. B. stond onder de douche en toen ik m’n kop tussen het gordijn stak, viel m’n oog op haar poesje.

“He, schat, gingen we dat niet wat scheren?” Vroeg ik wat brutaal.

“Ja hoor,” zei ze, “kom het toch gewoon zelf doen.” Dat liet ik me geen tweemaal zeggen. Ik kleedde me uit en ging mee onder de regendouche staan. We zoenden elkaar hevig en gretig betasten onze handen elkaars erogene zones. Voor ik het te kwaad kreeg, nam ik een mesje. Ondertussen stond Benedicte met half gespreide benen, rechtop voor me, haar venusheuvel aan me presenterend. Ik ging voorzichtig te werk en schraapte de overtollige haartjes weg. Een lekker gladde flamoes was het resultaat.

Hm… die wilde ik wel lekker beffen en zei het haar ook.

“Straks schatje”, zei ze…”Hier in de douche, lijkt het me handiger dat ik het werk doe.” Daarop zakte ze door haar knieën en ze confronteerde mijn half-harde eikel met haar lippen. Ze zoog hem lekker in haar mondje terwijl de regendruppels op haar gouden haren vielen, haar schouders, haar armen en handen die zich afzetten tegen mijn bekken. Ze nam hem frontaal, diep naar binnen en haalde me in regelmatig ritme. Ik werd steenhard en zou gauw klaarkomen. Ik duwde mijn bekken naar voor om me nog meer te profileren en Benedicte begon me langs alle kanten te likken en te kussen. Ik ging opnieuw op haar gezicht komen en liet dat weten. Benedicte zakte iets dieper weg en presenteerde haar gezichtje als een schoteltje. Met enkele fikse stralen kwam ik klaar op haar lippen en hoge voorhoofd. Gretig begon ze m’n zaad te vermengen met het sprankelende water en liep het in stroompjes van haar af.

We wasten ons samen gezellig verder en schonken heel wat aandacht aan borsten, billen en hardere delen. Nu ik al klaargekomen was, stelde ik me het meest pragmatisch op en liet er vaart in komen. Ik nam B.’s poepertje eens goed onder handen omdat ik dat lekkere gaatje nog begeerde. Ik ging met m’n vinger erin en liet het goed soppen. 

Dat moest toch volstaan. Ik bleef kijken hoe ze zich verder waste: haar borsten masseerde met zeep en haar ronde billen en haar lange benen showend. Toen ze uit de douche kwam, deed ze een lange handdoek rond haar lendenen, haar bovenlichaam lekker bloot latend. Zo was ze in de weer voor de spiegel… ze wilde zich nog een laatste keer opmaken voor mij vandaag. Heerlijk vind ik dat, zo’n net vrouwtje in bed, hoe stomend de seks ook is. Ik zorgde ook dat ik verzorgd was en met name mijn jongeheer die, opnieuw hard geworden, een condoompje meekreeg. Ik had hem voordien wat met glijmiddel ingesmeerd en op die manier bleef hij ‘vers’. Een penisring was niet nodig…de gedachten over wat er komen zou, waren wel garantie op een permanente stijve. 

Toen. B. de badkamer verliet kwam ze op me af. Ik lag in bed met een short… en zonder schaamte met  mijn bobbel zichtbaar! Haar sexy ponnetje kwam me geweldig voor: mijn appetijt enkel vergrotend. 

“Mag ik je Suskewiet eens zien” vroeg ze me uitdagend en langzaam verwijderde ik m’n short… Zij trok haar rokje lichtjes omhoog.

“Jij gaat me likken… en m’n kleine gaatje niet vergeten he…”

Ik ging lekker aan het werk en spreidde haar gladde benen (die hadden voordien een scheerbeurt gehad) wijd uiteen. Het was een pracht van een poesje; smakelijk en roze. Ik vingerde en likte haar en daalde verder af naar haar bruine sterretje. 

Mijn Suskewiet had nu ook wel erge zin gekregen. Ik duwde mijn gladde eikel tot tegen haar natte lipjes en drukte. Behoorlijk vlot schoof hij naar binnen en kon ik beginnen stoten. B. lag wijdbeens op haar rug te genieten. Met opgetrokken knieën spande ze haar bekken om me optimaal te voelen. M’n leuter werd paars en stijf van geilheid. Ik wilde zoveel mogelijk standjes uitproberen alvorens te komen, dus snel kwam Benedicte op me zitten om me als een ruiter te berijden. Ik bepaalde het tempo, daarna zij weer. Via de spiegels had ik uitzicht op een wellustig schouwspel waarbij ik m’n harde staaf tussen haar billen zag verdwijnen. Ik vond het zalig dat ik haar met m’n stijve zoveel genot kon schenken en stiekem keek ik in de spiegels naar de keiharde porno die zich ontvouwde met onszelf in de hoofdrol. Uit dankbaarheid voor zoveel moois, begon ik Benes tepels op te zoeken en te beminnen. Ze waren hard en bruin en fantastisch speelgoed. 

Uiteindelijk wilde ik in haar poepertje om klaar te komen. Benedicte zei dat ze me daar het liefst van al voelde spuiten… en om andere problemen ook te vermijden natuurlijk. Ik kwam achter haar zitten en gewillig bood ze mij haar kontje aan. Mijn fiere staaf richtte zich naar binnen en stootte. Ik wilde nog wel een paar minuten genieten van die spannende toestand en lekker langzaam stuwde ik m’n vlees in haar. Ik bekeek onze lichamen weer in de spiegelende wanden en waande mij echt de sjeik die een meisje uit de harem nam. B. gaf zich helemaal over; het enige wat ze deed was haar aarsje samenpersen en ontspannen om m’n harde cilinder te masseren. Hm… ik voelde de climax komen en riep; “ik kom klaar…” waarop ik m’n lading diep haar darmen spoot en dat had ze geweten. B. kreunde dat het een lieve lust wat.

“O, schat, ja! Spuit me vol, ik wil je hete sap… volgende keer wil ik nog.”

Goed, dat beloofde dus. Ik ontspande en gaf mijn liefje alle aandacht die ze verdiende. 

Leve Blankenberge aan zee.

Muab’dib

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *