Onder Poolse collega

()

Anderhalve week lang zou ik met mijn Poolse assistenten een rondtocht maken langs onze leveranciers.

Zomer 2007, warm, erg warm. Na mijn huur Mercedes te hebben opgehaald, rijd ik langs kantoor om de dames op te halen. Magda en Alex, beiden midden 20 maar totaal verschillend van uiterlijk. Magda is een heel klein iel vrouwtje met mooie vrouwelijke vormen. Alex is een tegenhanger, groot, mollig met grote borsten en een vriendelijk, vrolijk gezicht. We werken al een twee jaar samen en ik weet dan ook dat het dikke vriendinnen zijn. Na een korte voorbespreking met de lokale manager vertrekken we rond een uur of een voor een tocht van een uur of vijf naar een plaats met een van die vrijwel onuitspreekbare namen.

Beiden zijn gekleed in een korte rok met daaronder vrij degelijke panty’s. Een hoog gesloten blouse maakt het geheel compleet. Sexy is anders maar het is hier wel de standaard weet ik uit ervaring. Hoewel de airco op top werkt is het zelfs in de auto een beetje warm. Lekker met die kleding denk ik. De eerste dag verloopt rustig. Na een perfecte heenreis en een rustig diner worden de hotelkamers relatief vroeg opgezocht om wat mail te doen en te relaxen.

De volgende morgen, het is vroeg maar al bloedheet. De dames zijn zoals verwacht weer net zo degelijk gekleed. Beste wel jammer denk ik heimelijk maar misschien valt daar wel wat aan te doen. Zelf ben ik gekleed in een licht zomerpak, heerlijk gewoon bij deze temperatuur. De airco hoeft van mij dus niet zo ultra laag. Het effect daarvan blijft dan ook niet uit. In de achterruitkijk spiegel zie ik dat Magda dubbel pech heeft. Naast dat de airco achterin minder effect heeft staat ook de zon ook nog eens op haar kant. Haar gezicht is dan ook al snel bedekt met een dun laagje zweet.

Ik vraag of alles in orde is en zie haar ja knikken met een alles behalve comfortabele blik op haar gezicht. Alex voorin heeft minder last maar zweet ook behoorlijk, zeker omdat ook zij in de zon zit. Nu krijg ik toch wel een beetje medelijden. Na geroepen dat ze er toch wel erg warm uitzien stel ik voor dat ze de benauwde panty’s uitdoen. Als ze willen kunnen ze die bij aankomst weer aantrekken.

Magda, de meest open van het stel, en de warmste, aanvaardt dit voorstel dankbaar en gaat vrijwel direct tot actie over. Terwijl mijn ogen haar via de achteruitkijkspiegel volgen zie ik haar handen onder haar rokje verdwijnen en begint ze haar panty van haar benen af te stropen. Plots kijkt ze me via de spiegel rechtaan en geeft me een heel vette, naar later zal blijken, veel betekende knipoog. Daarbij schuift ze haar rokje verder als nodig omhoog. Ze spreidt ook haar benen verder dan nodig. Helaas moet ik daarna mijn aandacht weer op het rijden verleggen. Ook Alex is tot actie overgegaan en trekt voorzichtig haar panty uit.

Nog 5 uur te gaan zie ik op het scherm van de GPS. De weg ligt er vrijwel verlaten bij. De lucht in de verte trillend van de hitte. Een uurtje of zo verder. Naast mij hoor ik gesnurk en ik zie dat Alex in slaap gevallen is. In de spiegel zie ik Magda loom onderuit gezakt op de achterbank zitten. Haar ogen vangen mijn blik weer op. Nu ben ik het die knipoogt, een gebaar dat met een lach wordt beloond. Iets anders valt me nu ook op aan haar. Twee keiharde tepels priemen door de witte stof van haar blouse naar voren en zelfs haar tepelhoven zijn heel vaag zichtbaar. Interessant denk ik.

Afwisselend tussen de weg en de spiegel blijf ik haar bekijken, iets wat ze maar al te goed door heeft. Met half gesloten ogen glijdt ze met een hand over haar borsten, haar vingers de contouren van haar tepels laten volgend. Dan knoopt ze te bovenste knoopjes van haar blouse los, langzaam een voor een, er zeker van zijn dat ik er niets van mis. Ze steekt haar hand vervolgens in haar blouse om haar vingers over haar tepels te laten glijden.

Door het schouwspel achterin voel ik me heerlijk opgewonden worden en mijn broek begint dan ook flink te spannen. Magda lijkt verre van klaar. Ze draait haar lijf nu ietsjes bij en zet een been op de achterbank mij het volle uitzicht tussen haar benen gunnend. Haar zwarte slip spant daarbij strak rondom haar kutje en laat een donkere vochtige plek zien.

Bemoedigend knik ik haar in de spiegel toe. Ze likt nu geil haar lippen en maakt een kus-gebaar. Dan trekt ze haar slip ietsjes aan de kant. Ik krijg uitzicht op een paar lekkere vlezige schaamlippen, glimmend van het vocht en prachtig roze. Ze huivert even, een rilling van aanstaand genot gaat door haar heen. Haar vinger glijdt tussen haar lipjes en ze zucht diep. Dan begint ze zichzelf heerlijk te vingeren. Zelf vind ik het altijd een heerlijk gezicht, een vrouw, steeds verder in zichzelf kerend, genietend.

Haar omgeving lijkt ze nu te zijn vergeten. Haar lichaam wiegt, haar heupen duwt ze heftig omhoog. Dan slaat ze haar benen over elkaar terwijl ze in elkaar krimpt. Een orgasme raast door haar lijf. Ze kreunt zachtjes terwijl ze diep adem haalt. Langzaam zie ik haar bijkomen. We lachen naar elkaar. De weg leidt nu door een bos. Alex slaapt nog steeds heel diep.

Na het tafereel achter in de auto wil ik nog maar een ding. Een afrit brengt de redding. Even later stoppen we aan de kant van de weg. Even de benen strekken. Alex wordt half wakker maar zakt weer weg, gelukkig. Magda volgt wel gelukkig. Ver lopen we niet. Na de eerste bocht loop ik tussen de dichte dennenbomen een smal paadje op. Dan draai ik me om. Haar ogen glijden nu over mijn lichaam en verraden mijn staat van opwinding. De blik in mijn ogen verraadt niet veel. Magda loopt op me af en knielt voor me neer. Het is haar maar al te duidelijk dat ik op klappen sta. Behendig bevrijdt ze mijn dikke gezwollen pik uit mijn boxer.

Hm… hoor ik haar goedkeurend brommen. Terwijl ze met haar linker hand mijn strakke samengetrokken balzak kneedt rukt ze met de ander mijn voorhuid hard naar achteren. A! ha… kreun ik. Met duidelijk geoefende hand trekt ze me heerlijk af, even maar. Dan zuigt ze mijn hele paal in een keer naar binnen. Behendig draait haar tong daarbij rondjes rond mijn eikel. Snuivend haalt ze adem terwijl ze hem zo ver mogelijk in haar mond probeert te laten glijden. Het gevoel dat naar mijn hersenen wordt doorgestuurd is gekmakend. Nog even, en ik kom. Lang zal het niet meer duren. Maar ik wil nog niet. Zeker niet in haar mondje, althans nu nog niet.

Terwijl ik een stap achteruit doe hoor ik me uit haar mondje ploppen. Teleurgesteld kijkt ze me aan. Zachtjes laat ik haar opstaan, draai haar om en laat haar vooroverbuigen. Wetend wat er komen gaat pakt ze zich vast aan een nabije boom. Haar dikke welgevormde kont steekt parmantig naar achteren. Dan zet ik mijn eikel tegen haar nog steeds drijfnatte lipjes en ram mijn pik in een stoot bij haar naar binnen. Ze slaakt een kreet van verrassing terwijl mijn ballen tegen haar billen aan kletsen. Ze voelt heerlijk strak en met korte stoten begin ik haar te neuken.

Geil kijkt ze daarbij achterom, zichtbaar genietend. Dan vang ik in een hoek van mijn ogen een beweging op. We worden bespiedt van tussen de struiken. Blond haar en een bekend stukje kleding zeggen mij genoeg, Alex. Ze stapt iets op zij, net ter ver. Onze ogen ontmoeten elkaar. Rode konen kleuren haar wangen, zeker nu ze is betrapt. Vanaf waar ze staat kan Magda haar niet zien maar geeft zij wel een prachtig schouwspel. Ieder stoot van mijn pik volgt Alex met haar ogen terwijl ze vrijwel zeker haar vriendin steeds harder kan horen kreunen.

Deze voyeur geeft mij het laatste zetje. Mijn ballen koken, mijn lijf verstijft. Een laatste stoot en dan spuit ik mijn lading zaad heel diep in haar. Alle opgekropte spanning van de middag lijken zich te concentreren. De felheid is zodanig groot dat ik amper merk dat ook Magda een fel orgasme ondergaat, vrijwel gelijk met het mijne. Het gevoel verdwijnt, helaas. Ik trek me uit Magda, een golf volgt en druipt langs haar benen.

Express draai ik me in de richting van Alex. Met grote ogen kijkt ze me aan en bekijkt mijn natte nog steeds vrij harde pik. Dan draait ze zich om en weg is ze. Magda heeft zich intussen gefatsoeneerd en samen lopen we terug naar de auto. Daar aangekomen zien we Alex zitten. De rode kleur nog steeds zichtbaar op haar wangen doet ze krampachtig alsof er niets gebeurd is.

Ik vraag met ondertussen af wat de week nog zal gaan brengen.

Peter

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *