Ontspoort

()

De eerste dag al, meteen nadat hij de advertentie had geplaatst, stroomde zijn mailbox vol met reacties van vrouwen die zich schijnbaar aangesproken voelden tot wat hij had geschreven. Telkens vertoonde hun korte antwoord hetzelfde voorspelbare patroon: in de eerste zin stond dat ze zo snel mogelijk met hem wilden afspreken en in de tweede zin werd hij naar hun profiel verwezen dat zich ergens op een erotische betaalsite bevond.

Uiteraard waren de verzenders niet allemaal vrouwen geweest, de meeste reacties kwamen van diensten die al een geprefabriceerd antwoord klaar hadden om wanhopige mannen naar hun site te lokken. Ieders goed recht natuurlijk. Maar hij was niet wanhopig. Niet wanhopig genoeg, althans. Hij stond eigenlijk al op het punt zijn advertentie te verwijderen, toen hij nog een mail van iemand ontving.

Slechts een paar zinnen liet ze achter in zijn mailbox, maar een gloed sloeg meteen in zijn gezicht toen hij haar woorden las. Hij wist meteen dat haar bericht authentiek was. Afkomstig van een onbekende vrouw die op dezelfde golflengte zat als hij en daardoor zijn uitgezonden signalen scherp had opgevangen. Ze schreef:

“Heb je ooit al eens met vingers zachter dan penselen de borsten en de tepels van een vrouw gestreeld? ECHT gestreeld? Gevoeld hoe hard haar tepels en hoe verlangend haar ademhaling onder die aanrakingen kunnen worden?”

Hij antwoordde haar met een vraag.

“Ben je ooit als eens door een man helemaal van de wereld weg gestreeld geweest, terwijl hij bij elke aanraking je losmaakte uit de lijnen van je lichaam?

Pas de volgende dag schreef ze terug, maar ze hield zich niet in:

“Hoe zou het voelen wanneer ik je begon uit te kleden, tot je helemaal naakt bent, een naaktheid die me precies midden in het hart treft wanneer ik je opgerichte penis zie als het ontegensprekelijk harde bewijs van jouw verlangen naar mij?”

Hij schreef terug:

“Hoe zou het voelen wanneer mijn hoofd zacht tegen je buik rust, mijn handen op je kont en ik met één ruk onverwacht je slipje volledig open scheur en zie hoe adembenemend nat je bent?”

Elke ochtend stuurde ze hem één mail. Een kort bericht. Vaak in vraagvorm. Hij antwoordde haar telkens ’s avonds, eveneens kort. Bedacht overdag wat hij haar ging schrijven. Voelde zich opgelaten. Haalde plots veel meer zuurstof uit de lucht. Zij gebruikte blijkbaar de nacht om hem te antwoorden… Hun namen of concrete details over hun leven gaven ze niet prijs aan elkaar. Ze stuurden elkaar geen foto’s. Geen van beiden vroeg er overigens naar. Het ging louter om het delen van ongeremde seksuele fantasieën, precies zoals hij in zijn advertentie gevraagd en beschreven had.

15 december, ochtend. Zij:

“Ben je ooit al eens gekust geweest door een vrouw, die je tijdens het zoenen met het puntje van haar tong laat voelen hoe graag ze door jou wil genomen worden?”

15 december, avond. Hij:

“Ben je ooit al eens innig gekust geweest door een man terwijl hij langzaam bij jou naar binnen gleed en je opende als een bloem, terwijl het ritme van zijn lichaam subtiel het ritme van je kus overnam en omgekeerd…?”

16 december, ochtend. Zij:

“Hoe zou het voor je voelen om door een vrouw gekust te worden, een smekende kus die gulzig alle uithoeken van je lichaam verkende en waarmee ze je duidelijk wou maken dat ze door jou genomen wou worden en in alle mogelijke posities de bewegingen van jouw penis diep in haar lichaam wou beantwoorden?”

16 december, avond. Hij:

“Hoe zou het voor je voelen om door een man gekust te worden, die met zijn mond jou openvouwde als een landkaart van genot en het leek alsof je aan de rand van een eindeloze steile klif hing terwijl hij je nam?”

De mails tussen hen gingen heen en weer als diepe ademtochten. Steeds luider weerklonk in hun schrijven de wederzijdse bereidheid om zonder schroom zich in woorden volledig aan elkaar over te geven… De opwinding die ze bij elkaar ontketenden was bijna gekmakend…

17 december, ochtend. Zij:

“Hoe zou het voor je voelen, als ik mijn vinger in je voorvocht doop, dat als een dauwdruppel op je glanzende eikel ligt en ik het als de allerzachtste massageolie ooit gebruik om er mijn clitoris mee te strelen terwijl ik je uitnodigend aankijk…?”

17 december, avond. Hij:

“Hoe zou het voor je voelen wanneer mijn tong de plaats van je vingers tussen jouw heerlijke schaamlippen inneemt en ik je uitgehongerd lik, zuig, bijt…, je honing op mijn vingers proef nadat die diep in jouw vagina zijn gegleden en ik onmiddellijk als een junkie aan je smaak verslaafd geraak…?”

18 december, ochtend. Zij:

“Hoe zou het voor je voelen wanneer ik met het puntje van mijn tong tergend langzaam je eikel lik, terwijl ik je aankijk en je fluister dat je je straks helemaal moet leegspuiten in mij… hoe zou het voor je voelen wanneer ik daarna met toegewijde lange halen de volledige lengte van je heerlijke stijve penis lik en de toenemende spanning in je ballen zie terwijl ik je verder ophits…?”

18 december, avond. Hij:

Hoe zou het voor je voelen wanneer ik snoeihard het ritme van mijn penis door je lichaam laat zegevieren alvorens ik als een vulkaan in je uitbarst, maar eerst onvoorspelbaar traag het topje tussen je natte, verlangende schaamlippen heen en weer schuif en plagerig tegen je clitoris duw tot je smeekt…?”

19 december. Zij:

“Hoe zou het voor je voelen als je mij zou dieper en heviger zou nemen dan dat een man ooit een vrouw heeft genomen? Terwijl de spieren van mijn vagina jouw penis strak omsluiten om elke beweging goed te kunnen voelen terwijl je me berijdt. Terwijl je me neemt en je oerdriften de vrije loop laat. Je ballen vol zaad die tegen mijn schaamlippen botsen. Terwijl ik zucht en kreun. Omdat ik mij verlies in jou. Omdat we op weg zijn naar dat ene onbeschrijfelijke moment: het moment dat je zal klaarkomen, dwars doorheen mijn eigen orgasme, terwijl ik me voorstel hoe jouw opjaagde zaad tegen de wand van mijn vagina spuit, lading na lading tot diep tegen mijn baarmoeder…”

19 december. Hij:

“Hoe zou het voor je voelen wanneer ik eerst wachtte op jouw orgasme, zodat niets daarvan aan me zou voorbijgaan; je klanken, de samentrekkingen van je lichaam, de golfslag van je dijen, je gezicht dat zich langzaam ontspant… zodat ik je op zou kunnen vangen wanneer je als een veertje uit de lucht komt gevallen. En pas als je veilig terug geland bent zou ik mijn zaad als een warme zweepslag over de volledige lengte van je lichaam leggen. Ontlading na ontlading zou ik mij aan je overgeven en je tonen wat voor een hevige uitbarsting je in mij opgeroepen hebt. Elke ontlading zou ik opdragen aan jou. Met een eerste lading schenk ik je een ketting van vloeibaar ivoor dat vanuit je hals naar beneden loopt, een wit spoor trekt over je borsten, je tepels en je buik. Daarna vul ik het putje van je nahijgende navel. De volgende eruptie zegent je schaamlippen. Daarna glijd ik opnieuw in jou, in je bron vloei ik na, word ik opnieuw zacht, terwijl ik je opnieuw kus en je streel met vingers als penselen…”

Deze keer mailde ze hem dezelfde avond nog terug.

Dat als hij dat wou eens écht met haar kon afspreken, schreef ze. Maar daarvoor moest hij wel eerst nog eens doorklikken op haar profiel, helemaal onderaan de mail.

Paul Johanson.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *