Swimming in a pool…

()

Op een vrijdagmiddag was ik van plan om na school met enkele vrienden te gaan zwemmen, want het was net zomer en het was lekker weer. We hadden om kwart na één afgesproken bij Bart, die midden in het dorp woonde. Ik woon in het buitengebied en omdat ik ruim op tijd was fietste ik heel rustig naar Bart. Toen ik bij een bushalte kwam stond er een VW Golf aan de kant en er stond iemand met een krik langs de auto. Toen ik dichtbij was herkende ik deze persoon, dit moest Isha zijn en ik stopte. Vroeger paste ze altijd bij ons op tot ik een jaar of acht à negen was. Toen verhuisde ze naar Hasselt. Ze moet nu een jaar of 25 zijn.

“Hoi Isha, lang niet gezien.” Ze keek om en keek me een beetje verbaast aan, want ze herkende me niet meteen. “Hé, nou zie ik het, je bent Peter.” Jawel, ze had me eindelijk herkend. Ik was volgens haar in die jaren veel veranderd. Prompt stapte ik van mijn fiets om haar te gaan helpen met die lekke band. Isha was blij dat ik haar wilde helpen, want anders had ze daar nog wel even staan prutsen. Toen het wiel was gewisseld vroeg ze of ik zin had om iets te drinken bij haar thuis, want ze was ondertussen weer verhuisd naar Gent. En dat is nog geen tien minuten rijden met de auto. “Dan kun je zien hoe ik nu woon en kunnen we even bijkletsen.” Ik keek op mijn horloge, één uur dertig

“Ja, is goed, ik wilde eigenlijk gaan zwemmen met mijn vrienden, maar ik ben nu toch al te laat dus…” “Leuk, stap maar in.” Ik zette mijn fiets tegen de bushalte aan, zette hem op slot, veegde mijn handen wat schoon in het gras en stapte in haar auto. Onderweg vertelde Isha waarom ze weer hier in de buurt was komen wonen. Ze had namelijk hier een goede baan gevonden. Ze werkte nu ergens op kantoor. Isha had voor vandaag een halve dag vrij genomen, puur toeval, omdat ze zo veel overuren had staan. Verder vroeg ze hoe het nu met de familie ging en dergelijke. Al snel waren we bij haar thuis. Het is een klein rijtjeshuis, leuk en modern ingericht. Ik vroeg haar waar ik mijn handen kon wassen, want die waren door het wisselen van het wiel nog wat vuil. Daarna ging ik in de woonkamer zitten. “Peter, wat wil je drinken, iets fris?”

“Ja, maakt niet zoveel uit wat.” Isha opende de koelkast en moest bukken om er een fles uit te halen. Zo had ik perfect zicht op haar achterste. Wow, wat een lekker kontje, dacht ik bij mezelf. En de rest van haar figuur is ook lekker. Isha had een strakke rok aan. Voor de rest had ze een witte blouse aan en haar lange blode haren had ze in een staart. “Sinas oké?”

“Ja hoor.” Isha pakte 2 glazen en liep naar het tafeltje voor me. Tijdens het vullen van de glazen, stond ze recht voor me, licht voorover. Omdat ze de bovenste knoopjes had open gedaan, kon ik een blik werpen op haar borsten. Ik kan je verzekeren, haar beha was goed gevuld. “Ik ga me snel verkleden, even iets gemakkelijker aantrekken.” Wat was zij een lekker wijf geworden, wat een mooi figuur. Jammer dat ze veel ouder is dacht ik bij mezelf. Ik besloot maar om lekker buiten in een van de tuinstoelen te gaan zitten, daar was het een stuk aangenamer dan binnen.

Kort daarna kwam Isha ook op blote voeten naar buiten gelopen. Ze kwam tegenover me zitten. Isha was nu gekleed in een korte broek en een luchtig hemdje. Wat me meteen opviel was dat ze geen BH meer aan had. We praatten weer wat over vroeger en hoe het met ons de laatste jaren was gegaan. Isha had enkele jaren wel een vriend gehad, maar dat was nu al weer een half jaartje uit. Sindsdien is ze vrijgezel, mede doordat ze een drukke tijd heeft gehad met haar nieuwe baan en de verhuizing. “Maar vertel is wat over jouw liefdesleven. Hoeveel vriendinnetjes heb je de laatste tijd gehad?” Bha…, daarover was ik onmiddellijk uitgepraat, want de laatste jaren had ik geen vriendin gehad.

“Dat verbaast me. Hoe komt het nou dat zo’n lekkere vent van zeventien geen vriendin heeft?” Ik haalde me schouders op. “Maar ben je dan ook nog maagd?” Terwijl ze dit vroeg voelde ik haar voet langs mijn been gaan, richting mijn kruis. “Heu…, ja,” antwoordde ik eerlijk en ik ging meteen wat rechter zitten. Ik werd een beetje rood, mede door die directe vraag, maar helemaal door die voet. Ik keek haar aan maar Isha deed alsof er niets was gebeurd en begon meteen ergens anders over te praten. Gelukkig, dacht ik bij mezelf. Na een tijdje vroeg ik of ik de rest van het huis ook mocht zien. “Ja, natuurlijk. Volg me maar.”

Beneden had ik het wel gezien, dus gingen we maar naar boven. Eerst liet Isha me de badkamer zien, deze was wat oud en niet zo groot. Maar ze had wel een ligbad en douche ineen. De badkamer wilde ze nog een keer laten verbouwen. Ik stond in de deuropening de badkamer te bekijken, Isha stond achter me. Plots voelde ik twee handen op mijn billen, ze kneep er even in. “Zo zo, je hebt een lekker stevig kontje.” Ik wist eigenlijk niet hoe ik op deze actie moest reageren. “Euh…, en hoe zien de kamers eruit?” Ze begon te lachen. “Sorry, ik kon het niet laten. Ik moest er even aanzitten.” Ze zette een stap achteruit, om de andere kamers te laten zien. Eerst liet ze me twee kamers zien waar alleen nog wat rommel van de verhuizing lag.

“En hier is mijn slaapkamer, deze is natuurlijk al wel ingericht. Dit was de grootste kamer met een tweepersoonsbed.” “He, een tweepersoonsbed, je bent dus overal op voorbereid.”

“Voorbereid op wat,” vroeg Isha, net alsof ze me niet snapte. “Wel…, voorbereid op…” Verder kwam ik niet, want op dat moment begon ze me te zoenen. Ze had me vandaag al tweemaal eerder verrast, maar nu helemaal. Ik dacht er eigenlijk niet bij na en begon mee te zoenen. Haar tong ging op zoek naar de mijne. Zo bleven we eventjes zoenen. “Bedoel je voorbereid zijn op dit soort momenten?”

“Euh… ja bijvoorbeeld.” Ik had het nog maar net gezegd en ze begon me weer te zoenen. Isha drukte haar lichaam wat dichter tegen me aan. Zo voelde ik haar borsten tegen mijn borst aan. We zoenden nu wat wilder en ik voelde een van haar handen op mijn kruis. Ik kreeg al een aardige stijve. “Je zoent overigens goed.” Ondertussen maakte Isha de rits van mijn korte broek al open. “Ik wil je neuken, het is al weer minstens een half jaar geleden.” Ze deed mijn broek naar beneden, mijn onderbroek werd tegelijkertijd ook meegenomen. Normaal zou ik nu in het zwembad gelegen hebben, maar in werkelijkheid stond ik nu halfnaakt samen met een volwassen vrouw in haar slaapkamer.

Isha knielde en pakte mijn lul vast. “Zo, ik zal jouw Jantje eens verwennen.” Na een zoen op mijn eikel, likte ze met haar tong over mijn pik. Geen plekje vergat ze. Haar hand had mijn zak vast. Vervolgens nam ze mijn eikel in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen. Wow, dit was een lekker gevoel, dit was wel wat anders dan jezelf aftrekken. Haar hoofd begon steeds meer en sneller op en neer te bewegen. Isha nam mijn harde paal steeds dieper in haar mond. Ze merkte dat ik het lekker vond, want ik begon soms te kreunen. Af en toe stopte ze met pijpen om even op adem te komen, dan nam een hand het even over. Maar snel daarna begon ze me weer te pijpen met een wisselend tempo. Ik pakte haar bij haar hoofd, zodat ik haar kapsel los kon maken. Ze stopte met pijpen en kwam overeind. Ik vond het niet zo erg, want anders was ik nu al klaargekomen.

“Kom, doe je shirt uit,” vroeg Isha. Ze deed ook haar eigen hemdje uit. En daar kwamen haar stevige ronde borsten te voorschijn. Ik bleef er even met grote ogen er naar kijken. Wat zijn ze mooi en groot, dacht ik bij mezelf. Soms zie je van die magere vrouwen met van die grote borsten die niet passen bij de rest van het lichaam. Dit is bij Isha zeker niet het geval. “Je mag je handen wel gebruiken, je hoeft niet zo verlegen te zijn.” Ze pakte mijn handen vast en legde die op haar borsten. Haar borsten voelde stevig, maar tegelijk ook zacht aan. Ik begon ondertussen haar ook in de nek te zoenen. Ik voelde haar tepels harder worden, als ik ze aanraakte.

“Zuig er eens op, daar word ik zo geil van.” Dus ging mijn hoofd wat naar beneden en ik begon haar beide borsten te kussen. Ze drukte even met het haar handen mijn hoofd in haar borsten. Mijn tong kwam steeds dichterbij haar tepels. Ondertussen verdween een hand van Isha in haar broekje. Ik begon daarna op een van haar tepels te zuigen. “Ooh, zo ja, ga zo door.” Af en toe beet ik er ook even in. “Peter, wil je mijn rug even masseren, ik heb wat last van mijn schouders.” Ze draaide zich om en ik begon met mijn handen haar schouders een tijdje te masseren. “Zo goed?” Vroeg ik en ik gaf een zoen op een van haar schouders. “Ja, dank je.”

Ik kwam wat dichter tegen haar aan staan en pakte haar weer even bij haar volle borsten. Mijn nog steeds stijve lul kwam zo tegen haar billen en onderrug aan. Vervolgens maakte ik haar broekje open. Zo stond ze alleen in haar slipje. Ik pakte haar bij haar kontje, kneep er even in en deed ook haar slipje uit. Mijn handen gingen op zoek naar haar schaamlippen. Ik merkte dat ze haar kutje helemaal geschoren had. Ik begon zachtjes haar klitje te masseren. Ze gaf me daarbij een aantal aanwijzingen, zodat ik haar nog meer kon opwinden. Mijn hand ging ook wat verder. Isha was al aardig nat van onderen, ze had zichzelf natuurlijk ook al even verwend. Met mijn middelvinger ging ik ook even haar kutje in. Ze pakte daarna mijn hand vast, omdat ze even aan mijn hand wilde ruiken. Ze likte daarna ook mijn vingers wat af en ik ging weer verder met haar te vingeren. Met mijn ander hand pakte ik haar een van haar borsten vast. Isha begon zachtjes te kreunen, draaide haar hoofd naar achteren en we begonnen te zoenen.

“Ik wil nu neuken,” zei Isha en ging op haar rug op haar bed liggen. Ze spreidde haar benen en ik ging een beetje onwennig op haar liggen. Ze pakte mijn nog steeds harde lul en ze wees hem de weg. “Geen condoom nodig,” vroeg ik. “Nee, ik ben toch nog steeds aan de pil.” Ik voelde dat mijn eikel tegen haar lippen kwam. Met een paar voorzichtige stoten gleed ik vrij gemakkelijk in haar. Dit ging makkelijker dan ik verwacht had. Isha klemde haar benen om me heen, zodat ik zeker niet weg kon. Maar dit was ik ook niet van plan. Ik begon haar langzaam te neuken met lange stoten. Ook nu gaf ze me wat aanwijzingen. Ze begon al vrij snel weer te kreunen.

“Oh, neuk me harder, sneller” Ik begon meteen wat harder en sneller te stoten. Ik begon nu ook wat te kreunen, maar Isha bleef er bovenuit komen. Niet veel later kwam Isha gillend klaar. Ik ging daarna naast haar liggen, terwijl Isha nog lag na te genieten van haar orgasme. “Nog niet klaargekomen? Dan heb je het langer volgehouden dan ik had verwacht, eenmaal eerder heb ik iemand ontmaagd. Maar die sukkel kwam halverwege al. Hoewel, het scheelde niet veel. Vind ik niet zo erg hoor, dan kunnen we lekker langer doorgaan.”

We begonnen weer even te zoenen. Toen vroeg Isha of ik haar wilde beffen. Haar ex hield daar niet van, dus dat was lang geleden voor haar. “Hm…misschien…,” plaagde ik. Ik begon Isha in de nek te zoenen, ging via haar wonderschone borsten verder naar beneden. Ik deed haar benen uit elkaar en begon haar te beffen. Met mijn handen deed ik haar lippen uit elkaar. Eerst verwende ik alleen haar klitje, maar daarna probeerde ik ook met mijn tong bij haar binnen te dringen.

“Je bent een schat,” hoorde ik haar tussen het lichte kreunen door zeggen. Een beetje plagend drukte ze haar benen tegen elkaar terwijl ik haar befte, zodat ik even bijna geen adem kon krijgen. Vervolgens hield ik met mijn handen haar benen maar uit elkaar, zodat ik ongestoord verder kon gaan met het masseren van haar klitje. Isha speelde ondertussen met haar borsten. Tijdens een adempauze, probeerde ik met enkele vingers binnen te dringen. Wat niet veel moeite kostte. Isha genoot van mijn werk. Ze begon tijdens het beffen steeds harder te kreunen. Het zou dus niet meer lang duren voor ze voor een tweede keer die middag klaar zou komen. Ik stopte met beffen en ging op mijn rug naast haar liggen.

“Wat doe je nou? Ik was bijna op mijn hoogtepunt,” zei Isha een beetje teleurgesteld. Ik stelde voor dat zij over mij een kroop, zodat ze mij kon pijpen en ik haar beffen. Dit vond ze prima. Ze kwam langzaam over me heen gekropen, eerst zoende we even. Daarna kroop ze wat verder en liet haar borsten op mijn gezicht zakken. Na eventjes op haar tepels gezogen te hebben, ging ze weer wat verder, nam mijn lul weer in de mond en begon me rustig te pijpen. Want ze wilde niet dat ik snel klaar kwam. Ze wilde dat ik in haar klaar kwam en niet in der gezicht. Ik had nu perfect zicht op haar kutje, wat was ze vochtig. Ik deed mijn hoofd wat omhoog en begon haar weer te beffen. Al snel moest ze stoppen met pijpen, want ze was al weer bijna op haar tweede hoogtepunt. Ze begon natuurlijk weer te kreunen. Ik befte haar nog even en toen kwam ze weer klaar. Het sap kwam uit haar kutje gestroomd, ik likte het allemaal op. Isha draaide zich om en kwam even boven op me liggen. Ze wreef met haar handen over mijn borst.

“Hm…, wat ben je toch een lekker ventje. Nog zo’n lekker jong lichaam. Ze bedankte me nog, dat ik haar wilde beffen. Ze kwam een klein beetje overeind, pakte mijn paal weer vast en liet haar lichaam langzaam zakken totdat ze haar lippen tegen mijn eikel voelde. Daarna liet ze zich helemaal zakken, zodat mijn Jantje weer diep in haar zat. Ze begon me met haar lichaam op en neer te gaan. Ze begon me steeds harder te neuken. Haar borsten dansten in hetzelfde tempo op en neer. Wat is dat een geil gezicht. Ik pakte daarna met mijn beide handen haar dansende borsten.

Ze bleef met een hoog tempo neuken. Ik begon lichtjes mee te stoten, zodat mijn lul nog dieper in haar kwam. Deze keer begon ik eerder en harder te kreunen dan Isha. Ik was dan ook bijna op mijn hoogtepunt. Ze pakte, toen ze dit merkte, mijn zak stevig vast. Ik hield het niet meer en ik kwam kreunend klaar. Mijn knaap spoot het zaad in haar lichaam, het leek wel of dat het bleef komen. Wat een heerlijk gevoel. Ondertussen bleef Isha met haar lichaam op en neer gaan. Ze bleef nog even doorgaan, totdat ook zij alweer voor de derde keer klaar kwam. Isha liet zich helemaal zakken, zodat ze op me lag met mijn jongeheer nog in haar. Beide lagen we nog na te genieten van de seks. Ze gaf me een zoen, kroop van me af en likte mijn lul schoon. Ze kwam naast me liggen.

“Zo, en hoe was het voor de eerste keer?” “In een woord omschreven, geweldig. Hoe kan het ook anders, met zon lekker stuk.” We bleven langs elkaar liggen. Nog steeds nagenietend. Na een tijdje zo gelegen te hebben, keek ik op haar wekker. Het was al bijna vijf uur. “Moet je naar huis?”

“Nee, nog niet. Maar ik moet zeker om zes uur thuis zijn. Dan eten we.”

“Oh ja, had ik kunnen weten. Dat was vroeger ook al zo. Je zult wel even willen douchen, of niet?” Ze stond op, om twee handdoeken te pakken. Ik zag dat er nog wat zaad uit haar kutje, via haar mooie benen, naar beneden liep. “Kom je, dan gaan we samen douchen. Ik stond dus ook maar op en liep achter haar aan richting de badkamer. Samen gingen we onder de douche. We wasten beiden elkaar. We sloegen geen plekje bij elkaar over. Toen ik onder de douche vandaan liep om me te gaan afdrogen, deed Isha de kraan dicht en stapte op me af.

“Ik wil je nog één keer neuken, een vluggertje.” Ze wachtte niet op een antwoord en pakte mijn stamper vast. Deze was tijdens het douchen weer wat stijver geworden. Ze trok me even af, zodat hij weer hard stond, en ging voorover bij de wastafel staan. “Kom neuk me van achteren.” Dat liet ik haar geen tweede keer zeggen. Al snel zat mijn paal weer in haar. Ze vroeg me zo hard mogelijk te neuken. Ik neukte haar weer diep. Zo diep dat mijn stamper gewoon niet verder kon. Ze zette haar ene been op de rand van het bad, zodat ik er nog wat beter bij kon. Zo neukte ik haar nog dieper. Mijn zak voelde ik af en toe tegen haar aan kletsen.

Ik merkte dat het nu langer duurde voordat ik klaarkwam. Maar niet veel daarna kwam ik voor de tweede keer klaar en spoot haar kutje weer vol. Ik ging nog snel even onder de douche, zodat ik me weer lekker fris voelde. Ondertussen zat Isha op de wc zichzelf te verwennen. Ze hoefde niet zo heel lang te vingeren en totdat ook zij weer eens klaarkwam, voor de vierde keer al die middag. Ook zij nam nog snel een douche, we droogde ons af en kleedden ons aan. Isha bracht me weer weg met de auto, want mijn fiets stond nog bij die bushalte. Bij de bushalte aangekomen, gaf Isha een soort afscheidszoen. Maar toen kwam ik er achter, dat ik mijn zwemspullen en dus ook mijn fietssleuteltje nog bij Isha thuis lagen.

“Geeft toch niets, Peter. Ik breng je wel even naar huis. Dan kom je morgen toch je spullen ophalen.” Dit zei ze terwijl ze haar hand op mijn kruis legde. Zo gezegd, zo gedaan. We waren te snel thuis. “Tot morgen dan,” zei Isha met een knipoog. “Ja, tot morgen.” Ik zwaaide en liep naar binnen, precies op tijd. Mijn moeder was net de soep aan het opscheppen.

En honger had ik wel gekregen van al dat ‘zwemmen’.

Peter

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *