Veronique, de geile buurvrouw

()

Het was zondagochtend. Mijn vrouw was weer terug naar zee en mijn schoonmoeder was op bezoek bij familie. Ik werd wakker van een schrapend geluid buiten. Ik stond op, opende de gordijnen en keek naar buiten om te zien wat daar gebeurde.

Het schrapende geluid kwam uit de tuin van de buurvrouw die op handen en knieën bezig was het onkruid tussen de tegels van haar terras te verwijderen. Mijn buurvrouw is een leuke vrouw van rond de dertig. Ze heeft lang zwart haar, flinke borsten en een lekker rond kontje. Ik heb al een tijdje een oogje op haar en ik fantaseerde vaak over hoe seks met haar zou zijn. Ik heb me er altijd over verbaasd dat zo een leuke vrouw vrijgezel was.

“Goedemorgen buur,” zei ik uit het slaapkamerraam.

De buurvrouw keek licht verschrokken om, keek omhoog en zei ook goedemorgen. “Hoe gaat het?”

“Goed, dank je” antwoordde ik.

Zeker met zo’n mooi uitzicht vulde ik mezelf aan.

“Hoe bedoel je,” zei ze terwijl er een lichte blos op haar wangen verscheen.

“Wel, je zit er wel erg lekker bij, zo met je kontje in de lucht. Als ik nu bij je in de tuin zou zijn, dan zou ik niet voor mezelf instaan.”

“Dan kom je toch lekker bij me in de tuin,” antwoordde zij met een knipoog.

Mijn lul begon te steigeren in mijn boxershort. Zou ik dan vandaag eindelijk de kans krijgen om haar te neuken?

“Ogenblikje buur, ik kom er zo aan.” Want zo’n uitnodiging kan ik echt niet afslaan. Ik liep naar de douche, waar ik mezelf snel schoor en douchte. Ik trok hierna mijn zwembroek aan en ging naar beneden om naar de buurvrouw te gaan.

Mijn hart klopte als dat van een puber die voor het eerst naar een meisje ging. Ik liep achterom naar de poort van haar tuin. Toen ik de tuin binnenstapte zei ze, “zo nu heb ik een mooi uitzicht.” Ze doelde hiermee op de grote bobbel die mijn stijve lul veroorzaakte in mijn zwembroek.

 Veronique zat op de rand van een strandbed. Ze had een roze korte broek aan en een lichtblauw shirtje. Haar sierlijke voeten had ze in teenslippers gestoken en haar lange zwarte haar in een paardenstaart.

“Neem rustig plaats,” zei ze, terwijl ze op het strandbed dat naast het hare stond wees.

Ik liep naar het bed en ging er op zitten. Veronique bood me een glas sinaasappelsap aan. Ik nam er een slokje van en zette het glas op de tuintafel. In mijn zwembroek tekende zich al een vlekje voorvocht af.

Veronique zag het en zei, “volgens mij heeft de kleine buurman er flink zin in.”

“De grote ook,” antwoordde ik.

“Waarom laat je hem niet even een frisse neus halen,” zei Veronique.

Ik begreep wat ze bedoelde en trok mijn zwembroek uit. Mijn lul sprong direct rechtop tegen mijn onderbuik aan en een sliertje voorvocht drupte van mijn eikel. “Dat ziet er lekker uit,” zei  Veronique, terwijl ze naar mij toekwam.

Ze drukte me achterover op het strandbed en ging op haar knieën voor het bed tussen mijn benen zitten. Ze begon met haar handen mijn zak en lul te masseren. Ik gromde goedkeurend en hoopte dat ze mijn lul snel in haar mondje zou nemen. Mijn hoop werd bewaarheid.

Veronique kwam met haar mond naar mijn eikel en hapte deze naar binnen. Er ging een siddering van genot door mijn lichaam toen ze met haar tong rondjes om mijn eikel begon te draaien. Langzaam liet ze haar mond verder over mijn lul zakken, ik voelde hoe ze slikkend mijn eikel tot haar keel toeliet. Ze duwde net zolang haar hoofd naar beneden tot mijn lul helemaal in haar mond en keel zat. Ze hield aan en ik hoorde haar door haar neus snuiven. Terwijl ze mijn lul in haar keel had begon ze met haar tong mijn zak te likken. Deze dame was duidelijk niet onervaren in het pijpen. Ze trok haar hoofd weer terug, waarna ze weer naar voren kwam en mijn lul weer diep naar binnen nam. Op deze manier ging ze een tijdje door.

Ik genoot met volle teugen van deze pijpbeurt en voelde haar kwijl langs mijn zak mijn bilnaad inlopen. Ik deed mijn best om niet klaar te komen, zodat ik zolang als mogelijk van deze sensatie kon blijven genieten.

Veronique begon nu haar hoofd steeds sneller heen en weer te bewegen en met haar handen begon ze aan mijn tepels te trekken en er in te knijpen. Ik begon met mijn onderlichaam neukbewegingen te maken. Veronique gaf dapper weerstand met haar hoofd.

Ik hield het niet langer meer vol. Ik begon te schokken en te trillen terwijl ik mijn sperma in Veronique haar mond spoot.

Ze hield mijn eikel nu tussen haar lippen en zoog mijn eikel vacuüm terwijl ik grommend en schokken mijn sperma spoot. Nadat ik uitgespoten was trok ze haar hoofd terug. Ze gorgelde even met mijn sperma en slikte het daarna door.

“Dat smaakt heerlijk,” zei ze. Het is lang geleden dat ik zo’n heerlijk kwakje geproefd heb. Jij eet duidelijk veel fruit en groente. Ik beaamde dat.

Veronique ging achterover op het strandbed liggen, ze deed haar roze broekje uit en trok haar shirt over haar hoofd. Haar grote borsten kwamen vrij. Ze waren groot en stevig, geen hangborsten.

“Zo, nu mag jij mij verwennen.”

Dat hoefde ze geen twee keer tegen me te zeggen. Veronique spreidde haar benen en ik kreeg uitzicht op haar natte kutje.

In tegenstelling tot Sofie en mijn schoonmoeder heeft Veronique een behaarde kut. Haar haartjes plakten aan elkaar van haar eigen vocht. Ik ging over haar heen tussen haar benen liggen en begon haar te zoenen. Hartstochtelijk beantwoordde ze mijn zoen en onze tongen vochten een gevecht van liefde uit.

Ik liet me een beetje zakken en begon aan haar oren te sabbelen en te likken. Veronique gromde zachtjes. Ik ging via haar nek naar haar oksels die wel gladgeschoren waren. Zij spreidde haar armen over haar hoofd en ik rook een lichte gekmakende zweetgeur. Mijn leuter begon alweer te groeien tussen mijn benen. Ik likte haar een tijdje onder haar beide oksels en daalde af naar haar geweldige tieten. Ik begon met mijn tong over haar tepelhof rondjes om haar tepels te draaien.

Haar tepels groeiden tot ze zo groot waren als kersenpitten. Ze had donkerbruine tepels en tepelhoven, wat haar Congolese achtergrond verried. Veronique had een Vlaamse moeder en een Congolese vader.

Ik nam een voor een haar tepels in mijn mond en zoog, likte en beet er voorzichtig op en aan. Veronique begon met haar handen door mijn haar te gaan en drukte grommend mijn gezicht tegen haar borsten. Ik bleef een tijdje aan haar tieten en tepels zuigen en likken, tot Veronique mijn hoofd verder naar beneden duwde.

Ik likte haar over haar buik en in haar navel. Ik proefde de zilte smaak van haar zweet en mijn lul steigerde alweer tussen mijn benen. Dit was echt een hete bliksem. Misschien wilde ze op een later tijdstip wel met de spelletjes van mijn schoonmoeder en mij meedoen. Maar voorlopig genoot ik met volle teugen van het moment.

Ik zakte verder af totdat mijn hoofd tussen haar dijen zat. Haar kutje rook licht zilt naar een mengeling van urine en zweet. Zij had duidelijk geen tijd gehad om te douchen voordat ik naar haar tuin kwam. Ze stonk niet, maar rook gewoon zwoel en geil. Ik trok haar schaamlippen uit elkaar en begon haar glinsterende kwijlende kutje te likken. Ik stoorde me niet aan haar schaamhaar dat af en toe in mijn gezicht kriebelde. Veronique smaakte heerlijk en vol overgave begon ik haar te beffen. Mijn tong speelde met haar klitje en in haar kut. Af en toe beet en zoog ik op haar schaamlippen. Veronique begon, terwijl ze mijn gezicht in haar kruis drukte, tegen mij op te rijden. Ze sloeg haar benen gekruist in mijn nek en drukte zo mijn gezicht in haar schaamstreek. Af en toe zakte ik een beetje af en dan likte ik haar licht behaarde aars. Het was allemaal wel even wennen, want mijn vrouw en schoonmoeder zijn zoals eerder gezegd helemaal glad beneden. Ik vond de kut en kont van Veronique echter ook heel geil.

Het duurde niet lang meer voordat Veronique begon te schokken en te trillen.

“Oh! Ik ga komen,” krijste zij terwijl ze nog harder tegen mijn gezicht opreed. Ineens verstarde ze en ze liet ze zich slap op het bad vallen. Ik likte nog een tijdje aan haar kut, om maar niets van haar sappen te hoeven missen.

Nadat ze bijgekomen was van haar orgasme dronken we samen weer een glaasje sap. Toen we ons drinken ophadden zei Veronique dat ze nu mijn lul wel eens in haar kut wilde hebben.

Ik ging naar haar toe en ging op mijn knieën tussen haar benen inzitten. Zij legde haar benen over mijn schouders heen en ik zette mijn eikel tegen de ingang van haar natte poes aan. Met haar hand geleidde zij mijn lul naar de juiste plek en ik stootte toe. Mijn lul gleed met gemak haar glibberige kutje binnen. Ik bleef even stilliggen, genietend van haar kutje die als een handschoen om mijn penis sloot. Ik leunde op mijn armen naar voren en zoende haar. Ik richtte me weer op en begon mijn lul heen en weer te bewegen in haar kutje.

Iedere keer als mijn lul diep in haar kut stak wreef ik mijn onderlichaam even heen en weer, zodat ik haar clitoris stimuleerde. Ik stootte steeds sneller in en uit haar kut en likte om en om de zolen van haar voeten.

Veronique lag te kirren en grommen van genot. Ze begon met haar onderlichaam tegen me in te stootten. Steeds sneller pompte ik met mijn lul in en uit haar kut. Na een tijdje, toen ze bijna haar orgasme bereikte, liet ze me stoppen. Ik trok mijn lul terug en stond op.

Veronique ging naast het bed staan en zei dat ik er op moest gaan liggen. Ik deed wat ze van me verlangde.

Veronique kwam op me zitten, met haar knieën aan weerszijde van mijn lichaam en liet zich weer over mijn lul zakken. Ze begon met haar onderlichaam over mijn schaamheuvel heen en weer te wrijven, terwijl mijn lul diep in haar kutje begraven zat. Ze pakte mijn tepels tussen haar duimen en wijsvingers en begon er in te knijpen. Steeds sneller schoof ze heen en weer met haar onderlichaam. Ze kwam af en toe voorover om me even te zoenen, waarna ze zich weer oprichtte en met haar handen mijn tepels bewerkte.

Ik zag hoe ze zweette, haar haren plakte op haar hoofd en de zweetdruppels dropen tussen haar zware borsten door. Het duurde niet lang voordat ze begon te schokken en te trillen. Haar kutje maakte knijpbewegingen om mijn lul en ze liet zich voorover vallen. Hartstochtelijk zoende ze me, terwijl haar orgasme door haar lichaam raasde. Nadat ze klaar gekomen was bleef ze liggen op mijn lichaam om uit te blazen.

“Dat was lekker,” fluisterde ze in mijn oor. “Nu mag jij weer kiezen wat je wilt.”

Ik zei zachtjes dat ik haar wel anaal zou willen nemen. Dat vond ze geen probleem. We stonden op en Veronique boog zich voorover, zodat haar handen op het strandbed leunde en haar aars naar achteren stak. Ze spreidde haar benen een beetje en ik ging achter haar staan. Ik maakte mijn wijsvinger nat in mijn mond en duwde deze zachtjes tegen de rozet van haar anus aan. Voorzichtig duwde ik mijn vinger tot het eerste kootje haar kont binnen. Ik voelde hoe haar kontje eerst een beetje weerstand bood en zich daarna ontspande. Langzaam liet ik mijn vinger dieper in haar kont verdwijnen. Haar aars spande strak om mijn vinger, ik kon haast niet wachten tot mijn lul zo omklemd zou worden.

“Oh ja,” kreunde Veronique, “vinger mijn kontje.”

Ik begon voorzichtig mijn vinger op en neer te bewegen in haar anus. Af en toe spuugde ik tussen haar billen op mijn vinger om hem gesmeerd te houden.

Veronique begon met haar kont tegen te stoten. Geleidelijk aan verhoogde ik het tempo waarmee ik vingerde.

Na haar zo een paar minuten in de kont gepoerd te hebben trok ik mijn vinger uit haar kont. Ik liet haar op haar knieën plaats nemen voor het bed. Zij lag nu met haar bovenlichaam op het bed en haar kontje stak, schuin naar boven gericht, naar achteren. Ik ging nu met mijn benen gespreid over haar achterwerk heen staan. Ik drukte mijn lul naar beneden en liet me zakken.

Veronique trok haar billen van elkaar en ik zette mijn eikel tegen haar sterretje aan. Ik liet een druppel speeksel uit mijn mond lopen die op mijn eikel terechtkwam. Voorzichtig liet ik me verder zakken.

Mijn eikel drukte tegen Veronique haar kontgaatje aan die langzaam open week. Ik drukte door, Veronique zuchtte en mijn eikel floepte naar binnen. Het voelde heerlijk aan hoe haar kringspier zich rond de rand onder mijn eikel samenkneep.

Veronique maakte knijpende bewegingen met haar aars terwijl ze bezig was zichzelf met een hand te verwennen. Het voelde zo lekker aan, dat ik het liefst uren zo wou blijven staan. Ik drukte mijn lul echter langzaam verder haar darmen in, totdat ik niet verder kon.

Mijn lul stak nu helemaal in Veronique haar kont en mijn zak rustte tegen haar kut. “Oh!” Zuchtte Veronique, wat vult je lul me lekker, en ze begon weer met haar kont te knijpen.

Ik liet me omhoog komen tot mijn eikel weer bijna uit haar kont kwam en liet me weer zakken. Ik begon deze beweging steeds sneller te herhalen tot ik met hoog tempo in en uit haar reet bewoog.

Bij iedere stoot kletste mijn ballen tegen haar kut en schoof Veronique een stukje naar voren. Zij zelf was bezig flink over haar kut te wrijven terwijl ze mijn stoten beantwoordde door haar kont naar achteren te duwen. Het was een heerlijk gevoel om haar zo in haar nauwe kontje te neuken. Het zweet droop van mijn voorhoofd en mijn kuitspieren kregen het flink te verduren, maar het genot van mijn lul in haar nauwe aars liet me dat alles niet voelen.

Ineens begon Veronique te gillen dat ze kwam, ze had zichzelf klaar gewreven.

Ik pakte haar bij de haren en trok haar hoofd achterover terwijl ze schokkend klaar kwam.

Door haar orgasme begon ze nog harder met haar anus te krampen.

Dit was voor mij de laatste druppel, ik ramde mijn lul diep in haar darmen. Het werd me zwart voor de ogen en terwijl mijn lul diep in haar darmen zat loosde ik mijn zaad. Mijn ballen kropen tegen mijn lichaam aan terwijl mijn sperma met stralen in haar darmen gespoten werd.

Nadat ik gekomen was liet ik me moe en voldaan achter Veronique op mijn knieën zakken. Veronique viel slap voorover over het bed, terwijl mijn sperma uit haar anus droop. Het was een tijd geleden dat ik zo een heftig orgasme beleefd had. Met Sofie en mijn schoonmoeder is het altijd lekker, maar deze ervaring met Veronique sloeg alles. Nadat we weer een beetje bijgekomen waren zijn we lekker tegen elkaar aangekropen op een van de strandbedden, waarna we heerlijk in slaap gevallen zijn in de zon. Een ding weet ik zeker, ik zal een manier vinden om Veronique bij onze seksspelletjes te blijven betrekken.

Ze is gewoon een heerlijke vrouw.

Peter

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *