De uitdaging

()

Met de slaap nog in mijn ogen zette ik mijn fiets in de stalling op de universiteit. Zoals altijd is negen uur voor mijn biologische ritme veel te vroeg, maar af en toe moet je uw gezicht laten zien, zo ook vandaag. Ik liep naar het lokaal waar we college hadden en zag dat ik de eerste van mijn groepje was. Na een minuut of twee kwam Samantha aanlopen, het enige leuke meisje van de groep. Als zij er niet was geweest zou ik het pas echt somber worden in dit blok. Zij was als de eerste zonnestraal na de winter. De rest van de groep kwam ook al snel opdagen en toen de docent arriveerde konden we beginnen.

De stof van het college was niet interessant en ik raakte dan ook al snel verwikkeld in een gesprek met Samantha en Laura, een van de anderen in de groep. In eerste instantie waren we bezig de andere jongen in ons groepje te bekritiseren, een heel irritant ventje. Een langgerekte geeuw van mij bracht het gesprek op slapen, en dat is waar het allemaal begon.

“Ik ben zo moe. Als ik thuis kom dan ga ik rechtstreeks bed,” zei ik tegen de twee meiden.

“Ja, ik ben ook wel moe, ik zou zo een hele dag kunnen slapen,” antwoordde Samantha. Voor de gein maakte ik de opmerking dat we dan misschien gezellig met zijn tweeën konden slapen, en zoals verwachten werden mijn woorden met gelach ontvangen. Toen kwam Samantha onverwacht uit de hoek.

“Dan moeten we wel bij jou gaan slapen, want mijn bed wiebelt.”

Ik keek haar aan en probeerde te ontdekken of ze werkelijk bedoelde wat ze gezegd had. Zinspeelde ze ergens op? Was het een nietsbetekenende opmerking? Daagde ze mij uit? Wou ze mij? Wou ze mij laten terugkrabbelen?

Ik probeerde er achter te komen door het onderwerp gaande te houden. Alvast opgewonden bij de gedachten aan wat er misschien te gebeuren stond. Ik vermoedde dat zij er ook niet onbewogen onder bleef.

Laura gaf ons af en toe een vreemde blik, ze probeerde ook uit te vogelen wat er nu precies aan de hand was, maar er viel geen vinger op te leggen. Er speelde iets, dat was wel duidelijk. Maar hoe zou Laura iets te weten kunnen komen dat we zelf nog niet uitgevist hadden.

Toen het college eindelijk afgelopen was liepen we samen naar de fietsstalling. Samantha was ook op de fiets en we zouden samen naar huis fietsen. Omdat een groepsgenootje van ons erbij liep werden onze opmerkingen steeds dubbelzinniger en we hadden er beide plezier in om haar met vraagtekens naar huis te laten gaan. En verder? Dat was voor later.

De vraag was duidelijk van haar gezicht te lezen; zouden ze nou echt samen gaan slapen?

Ik haalde mijn fiets van het slot en fietste naar Samantha toe die haar fiets iets verderop gestald had.

Een onbenullig gesprek deed desondanks de lucht knetteren want we wilden allebei weten waar we nu precies aan toe waren. Ik wilde van haar weten hoezeer ze haar opmerkingen van zojuist meende, en ik denk dat hetzelfde voor haar gold. Uiteindelijk werd het onderwerp toch aangesneden.

“Zou ze nu echt denken dat we samen naar huis gaan?”

Samantha keek me aan en antwoordde: “Natuurlijk, dat gaan we toch ook?” Ik nam haar in mij op en zocht naar een gezichtstrek die haar zou verraden. Waardoor ik zou weten dat ze een geintje maakte. Maar, al wat ik zag was haar gezicht waar de spanning van af viel te lezen. Ze had impulsief A gezegd en wou duidelijk, desnoods tot het einde gaan, om zeker niet af te gaan. En dat gold ook voor mij. “OK, dan gaan we naar mij toe,” zei ik en hakte hiermee de knoop door. De rest van de rit praatten we wat over onze studie en het project waar we mee bezig waren. Bij mijn huis aangekomen maakten we onze fietsen vast aan het rek en liepen naar binnen.

“Zo! Wat woon je hier relaxed,” was het eerste dat ze zei. Een opmerking die ik wel vaker had gehoord.

Ik leidde haar naar de woonkamer en zei dat ze plaats moest nemen. Of ze iets wilde drinken? En ik liep naar de keuken om een cola en een sinas in te schenken. Toen ik terug kwam in de kamer stond ze in de kast te kijken naar foto’s van onder andere mijn familie.

Ze ging weer zitten en er heerste een ongemakkelijke stilte. Hoe ver wilde zij…? Wanneer zou ik…? De TV ging aan. Ditjes, datjes, koetjes en kalfjes werden uitvoerig behandeld. Alleen de bloesem en de bijtjes…

Toen ik terug kwam met twee nieuwe glazen fris leek de beslissing genomen. Ze geeuwde heel overdreven en ik aanvaarde in dank de voorzet. Of ze moe was? Ze knikte. Het was duidelijk we gingen in elk geval naar het volgende niveau.

“Dan moesten we maar eens gaan slapen, niet?” Ik stond op nam haar hand en we gingen samen naar de slaapkamer. Samantha ging onwennig op het bed zitten. Wat nu?

“Maak het je maar gemakkelijk, dan ga ik even naar het toilet,” zei ik en verliet de kamer weer.

Toen ik weer terugkwam lag er op een stoel naast het bed een keurig stapeltje kleren en lag Samantha al onder de dekens. Zij had ook de voorzet dankbaar aanvaard en gescoord.

Ze glimlachte een beetje gespannen naar me en schoof een beetje op. Ik hield alleen mijn boxershort nog aan. Ze tilde uitnodigend het deken ietsje op en gunde me op deze manier een eerste blik op haar lichaam dat alleen nog bedekt werd door een bh en een slipje. Een beetje bedeesd naast haar onder het deken. Naast elkaar, stil starend naar…Ja? Naar wat eigenlijk? Gelijk gingen we op onze zij liggen met de gezichten naar elkaar. Samantha was de eerste die de stilte verbrak.

“Dit had ik vanochtend echt niet gedacht. Niet alleen vanochtend maar helemaal nooit.” Ik glimlachte en streelde met een hand haar lokken. Ze keek me aan en ik zag de spanning op haar gezicht die waarschijnlijk ook op mijn gezicht terug te vinden was. Ik bewoog me richting haar mond, drukte er een zachte kus op en leunde weer iets achterover. Nu was zij het die het initiatief nam en ze zoende me op mijn mond. Toen ik mijn mond opende voelde ik haar warme tong in contact komen met de mijn en zo raakten we verstrengeld in een passionele zoen. De teerlingen waren geworpen. Alle gedachten aan slaap waren nu vervlogen terwijl ik met mijn handen over haar schouders gleed.

Ik streelde haar rug en ging steeds lager totdat ik de stof van haar slipje voelde. Nog verder naar beneden voelde ik het zachte vlees van haar lekker strakke kontje. Ik liet mijn hand eroverheen gaan en kneep af en toe zachtjes in haar bil. Ze drukte zich nog dichter tegen me aan. Haar hand dwaalde van mijn schouder naar mijn borstkast.

Ik liet mijn hand weer iets omhoog kruipen richting bh sluiting. Met links lukte het niet zo soepel maar toch kreeg ik redelijk vlot de sluiting los. Ik duwde haar iets van me af op haar rug en bewoog de bandjes van de bh over haar schouders en armen naar beneden.

Met een uitdagende blik in haar ogen keek ze me aan en beheerst trok ik de stof voor haar borsten weg. Haar tepels waren stijf en stonden trots naar boven. Ik gooide de bh naast het bed neer en ik liet mijn hand over de borsten glijden. Ze kreunde een beetje en sloot haar ogen. Ik ging met mijn hoofd naar haar borsten en omsloot met mijn lippen een van haar tepels.

Ze drukte haar hoofd stevig naar achteren in het kussen en een luidere kreun ontsnapte aan haar lippen. Ja, zo was het goed. Na ook haar andere borst, zoende ik haar buikje. Steeds lager. Haar navel en verder. Ik drukte mijn lippen op de stof van het slipje. Ik kon haar poesje ruiken en ik werd er enorm geil van. Toen ik mijn lippen iets steviger tegen haar aan drukte voelde ik haar onder me rillen. Ze was er klaar voor, geil, wilde niets liever dan mijn tong over haar natte kutje voelen likken. Ik ging wat rechtop zitten. Ik keek haar nog één keer beheerst en vragend aan.

Ze pakte haar tanga aan twee kanten vast en trok het langzaam naar beneden. Ze drukte haar onderlichaam wat omhoog en in een kwestie van een paar tellen lag ze nu helemaal naakt in mijn bed. Ik zag haar mooi geschoren poesje waarvan de lipjes een beetje open stonden van opwinding. Ze keek naar me en ik glimlachte naar haar alvorens ik weer voorover bukte om nu mijn mond in contact te brengen met haar geile kutje. Ik bevochtigde mijn lippen en zette in een keer mijn mond om haar hete plekje heen. Ik voelde haar spieren aanspannen, drukte mijn tong tegen haar spleetje aan. Ze hijgde nu wat heviger ‘k voelde haar hand om mijn hoofd waarmee ze door mijn haar streek.

Ik nam weer wat afstand. Plagerig begon ik haar schaamlipjes te likken. Helemaal. Van beneden naar boven en terug. Ze beefde lichtjes met haar onderlichaam en ik begon haar weer wat enthousiaster te beffen.

‘k Proefde haar geil en dat maakte me alleen maar enthousiaster. Met mijn hand streelde ik nu de binnenkant van haar bovenbenen. Beheerst, plagend met mijn tong cirkeltjes draaiend en steeds verder haar vochtige kutje naderend.

Dit maakte haar helemaal wild en ze begon steeds vuriger mee te bewegen. Kronkelend en met haar kut op zoek naar mijn tong. Ik liet een vinger voorzichtig naar binnen gaan, niet te ver en trok ik hem weer terug naar buiten. Gestaag voerde ik dit tempo op en ik voelde dat ze nu alle remmen los liet. Terwijl mijn vinger zo de binnenkant van haar poesje masseerde legde ik mijn duim op de plaats tussen haar kutje en haar kontje en zette langzaam druk, meebewegend op het ritme dat we nu als een eenheid hadden bereikt.

Het werd te veel voor haar en ik voelde achtereenvolgens haar kutje om mijn vinger ontspannen en meteen erna samentrekken. Met mijn tong bleef ik haar speciale plekje verwennen totdat ik haar weer voelde ontspannen. Ik likte nog een paar keer over haar poesje en ging weer naast haar liggen.

Ze gaf me een zoen en kneep in mijn lul die ondertussen keihard in mijn boxer stond. Op haar knieën zittend trok ze mijn broek uit.

Mijn paal sprong eronderuit en ik ging gemakkelijk liggen. Ze nam hem in haar hand, begon rustig op en neer te bewegen.

Ik zuchtte en liet ze haar gang gaan. ‘k Keek toe hoe ze haar hoofd richting mijn kruis bracht en haar warme mond opende voor mijn stijve lid. Haar mooie lippen sloten er omheen, een natte tong likte over het topje.

Ik genoot met volle teugen terwijl ze me heerlijk pijpte, af en toe mijn ballen in haar andere hand nam en ze zachtjes masseerde.

Na enkele minuten drong het tot me door dat ik op moest opletten me niet te snel mee te laten voeren in de extase. Met dit meisje was ik nog meer van plan was. Ik ging rechtop zitten en ze stopte met pijpen.

Ze begreep woordeloos wat ik wilde. Het was haar beurt om op haar rug te gaan liggen. Ze spreidde haar benen en trok haar knieën op. Ik nam plaats tussen haar dijen en drukte mijn lul tegen haar speelgrotje.

Haar kutje voelde gloeiend heet aan, en het was nog steeds lekker nat. Mijn lul ging dan ook soepel stukje voor stukje naar binnen. Toen hij er helemaal inzat hoorde ik Samantha diep zuchten en ze legde haar armen om mijn nek. Rustig begon ik haar te neuken, met lange voldragen bewegingen.

Soepel bewoog ze mee op het ritme en we lieten ons helemaal gaan. Het tempo ging iets omhoog totdat we redelijk heftig aan het neuken waren. Mijn ballen kletsten tegen haar aan en haar vochtige poesje maakte een soppend geluid.

Wat was dit lekker. Maar ik wilde meer. Ik trok me uit haar terug en ze ging meteen op handen en knieën voor me zitten.

“Neuk me! Neuk me zoals ik nog nooit geneukt ben!”

Ik was maar al te gewillig om gehoor te geven aan haar geile oproep. Ik verplaatste me iets en liet mijn paal weer in haar glijden. Op z’n hondjes is een van mijn favoriete standjes en ik kreeg het al snel moeilijk om mezelf in te houden. Wat een geile meid was ze!

Ik hield haar bij haar heupen vast en neukte haar diep. Ze kreunde bij iedere stoot en ik voelde dat ze klaar aan het komen was. Ze ging steeds harder kreunen, en haar bewegingen werden steeds meer ongecoördineerd. De bewegingen van iemand die klaar aan het komen is.

Haar kutje trok strak om mijn lul en nu werd het ook mij te veel. Ik kwam bij “the point of no return” en ik droeg nu ook bij aan het geile gehijg en gekreun. Terwijl zij nog steeds klaar aan het komen was voelde ik het sperma omhoogkomen en met een paar krachtige stralen kwam ik klaar in haar hete kutje.

Mijn benen trilden van de inspanningen. Heerlijk om nu volledig te ontspannen.

Ook Samantha begon weer wat rustiger te ademen en keek me over haar schouder met tevreden oogopslag aan.

“Dat was nou precies wat ik nodig had op deze dinsdagmiddag, Ronald.

Ronald

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *