Een heerlijke zomerse dag

()

Hallo! Ik ben Ronald 44 jaar 1m73 redelijk goed gebouwd drink niet, rook niet, heb al wel grijzend haar, een kort baardje en snor en voor de rest ben ik redelijk behaard op borst en armen en benen. Ik vind dat zelf wel erg mooi en als ik zo nu en dan op de vrouwen let dan vinden deze dat ook best lekker om te zien. Het was een prachtige zomerdag. Ik ging op het terras zitten de temperaturen waren opgelopen tot een graadje of 28. Gevolg, iedereen zat in korte broek of korte rok op het terras, ik had genoeg om naar te kijken. Op een gegeven moment viel mijn oog op een tafel waar twee dames aan zaten, de ene was vrij gezet en de andere was iets minder maar ook niet z’n slank fotomodel ik vind over het algemeen ook de dames die wat forser zijn een stuk leuker om naar te kijken en eigenlijk ook mee te spelen. Dus mijn aandacht ging iets meer naar die meiden toe.

Een van de meiden zat wat achterover geleund in haar stoel en droeg een donkere zonnebril zodat ik niet kon zien welke kant ze opkeek. Ik keek zo een beetje in hun richting en zag dat de dame die mijn kant op zat haar rok iets had op getrokken en was vergeten dat zoals ze er nu bij zat ik precies tot tegen haar slip aan kon kijken, en dat deed ik dan ook gewoon.

Ze droeg een rode slip en haar benen waren goed stevig. Ik zat zo te fantaseren hoe het zou zijn als je met je hoofd ertussen zou liggen. Ze zag er goed uit. Ze had kort donker haar en was door de zon redelijk gebruind en zo ver als ik onder haar jurk kon kijken zag ik alleen maar mooi gebruinde benen. Ze had een lieve heldere lach en zat vrolijk te praten met haar vriendin, die er ook mocht wezen. Ook zij had een zomerjurk aan en had wat langer haar dat tot op haar schouders hing. Ze was donkerblond en ze had ook een paar stevige armen en ik schatte haar benen op hetzelfde in.

Ik had zo even zitten kijken en mijn gedachte hadden al een hele gevecht in bed geleverd met hun toen ik me bedacht dat ik voorlopig niet kon opstaan omdat er tussen mijn benen iets was gegroeid. Ik verzette mijn gedachten, keek een andere kant op en dacht niet meer aan de dames.

Toen ik een poosje later afrekende en opstond om weg te gaan zag ik dat de dames ook net betaalde. Ik liep langs ze heen, groette ze netjes en liep rustig weg.

Ik dacht niet meer aan de dames en liep op mijn gemak een beetje slentert weg. Ik kwam in een parkje terecht, ging daar op het gras zitten en keek even naar het meertje waar een paar eenden in rondzwommen. Ik kreeg ook een beetje zware oogleden want het was zulk mooi en lekker weer.

Ik schrok op toen ik ineens een hand op mijn schouder voelde en een stem mij vroeg of ze er bij mochten komen zitten. Ik keek op en zag de twee dames van het terras staan ze stonden iets bij mij vandaan maar ik kon bij beide net onder de rok kijken. Dat deed ik dan ook en zei gelijk dat de dames welkom waren.

De dame die op het terras met haar rug naar mij toe had gezeten, die ook het grootste was van de twee, zette zich neer en toen ze bijna op de grond zat ging haar jurk omhoog. Ik keek recht tegen haar slipje aan ik zag dat ze voor haar lekkere grote billen best een klein slipje droeg. Ik dacht dat het een tanga was maar kon het net niet zien het was wel een mooie blauwe kleur. Mijn lul reageerde er weer op en begon zich iets op te richten. Ik had zoiets van, wat kan het mij ook schelen, zij doen dit toch ook en dan mogen ze best zien dat het mij opwind met wat ze doen. We raakte aan de praat over waar ik vandaan kwam, wie ik was en wat ik deed. Daarop vroeg ik.

“Willen jullie je zelf ook eens even voorstellen?”

“Ja, natuurlijk” zei de grootste van de twee en eigenlijk ook de lekkerste. Ik had me al aardig zitten op te geilen aan haar lekkere vlezige benen en had al in gedachte een keer of tien over haar heen gespoten. Dat was ook goed te zien in mijn broek want mijn lul, die niet zo heel erg groot is 13×5 dus eigenlijk gewoon, stond al heel de tijd erg strak gespannen in mijn broek.

De dame zei: “Ik heet Ingrid en ben getrouwd. Maar zo nu en dan ga ik wel eens op het oorlogspad samen met mijn vriendin. De andere dame stelde zich voor als Miranda, was ook getrouwd en mocht ook zo nu en dan wel eens buiten de deur gaan eten.

“Dus de dames zijn op de versiertoer? En hebben jullie al wat gezien wat de moeite waard is?”

“Ja, dat kan je wel zeggen wij hebben net kennis gemaakt met een man en die willen wij eigenlijk wel eens beter leren kennen.”

“O, ja? En waar is die nu? Vroeg ik.

“Die zit nu onder onze jurk te gluren met een lekker stijve lul in zijn broek en als ik zou willen dan kan ik die bijna aanraken.”

Ik keek Ingrid aan en zei “bedoel je mij soms?”

“Ja, dat is precies wat ik bedoel dus als je zin hebt om eens lekker tussen twee hete zwaarlijvige meisjes in te liggen dan moet je nu opstaan en met ons mee gaan.”

Ik stond op en zei,”ik volg de dames. Gaat u mij maar voor.”

Ik hielp de meiden omhoog en we liepen weg ik vroeg hen, “waar gaan we naar toe meiden?”

“We gaan naar mijn huis” zei Miranda. Ik ben deze week vrijgezel dus we worden er niet gestoord en kunnen doen wat we willen.”

“Goed.” Antwoordde ik. “Ik volg jullie. Laten we gaan.”

Ze gingen ieder aan een kant van mij lopen en staken hun arm door mijn arm heen. We liepen zo een klein kwartiertje, kwamen aan bij een mooi appartementencomplex en Miranda deed de deur open. We gingen naar binnen. In de lift pakte ik Ingrid zachtjes beet en trok haar naar mij toe en gaf haar een tongzoen die ze gelijk beantwoorde. Ze liet haar tong met veel passie tussen mijn lippen door glijden en begon een zeer aangenaam gevecht met mijn tong, ze liet ook gelijk haar handen over mijn rug naar beneden toe glijden en streelde mijn kont.

De lift stopte en we stapte uit op de 10 etage, liepen naar het einde van de galerij en daar deed Miranda de deur open. Ingrid liep als eerste naar binnen en ik na haar. Toen Miranda de deur dicht deed pakte ze me beet, trok me naar haar toe, drukte haar lippen op de mijne en liet haar tong langzaam mijn mond in glijden. Ze begon met haar tong mijn mond te verkennen. Ze likte de binnenzijde van mijn lippen, raakte mijn tong en duwde haar tong verder mijn mond in. Ze liet haar handen naar beneden glijden, maakte mijn broek los en liet die gelijk met mijn slip op de grond glijden. Ze nam mijn reeds harde lul in haar hand en begon er zachtjes aan te trekken.

Ik liet mijn mond van haar mond los en zei: “Als je nog even doorgaat dan kom ik klaar” en keek haar recht in de ogen. Ze stopte met trekken en kneep even in mijn lul op een bepaalde plaats en ik voelde de opwinding iets weggaan.

Ze pakte mijn hand en trok me mee de kamer in waar Ingrid al op de bank zat. Die keek verrast op dat ik al in mijn blote kont liep en dat mijn lul lekker stijf vooruit stond. Ze stond op en trok haar jurk uit. Ik had het goed gezien ze droeg een tanga die haar heerlijke billen helemaal vrij lieten.

Ik liep naar haar toe, pakte haar billen beet, begon in haar nek te zoenen en liet mijn tong naar haar oor toe lopen.

Ik beet zacht in haar oorlel en liet mijn tong een stukje in haar oor gaan wat haar een hele diepe zucht en een zacht gegrom deed ontlokken. Ik speelde met haar borsten die nog in haar bh zaten, maakte het bandje los en gooide de bh weg.

Ik voelde dat Miranda achter mij stond en zich tegen mij aan drukte, wat mij een heerlijk gevangen gevoel gaf. Tussen twee van die heerlijke vrouwen te mogen zitten. Heerlijk!

Ik voelde de borsten van Miranda tegen mijn rug aanprikken. Ze liet haar handen over mijn rug glijden en zoende mij in mijn nek en hals. Haar handen gleden naar mijn billen en begonnen die een beetje te masseren. Dat voelde heerlijk ontspannen aan. Ook Ingrid draaide zich om, bracht haar mond weer naar de mijne en duwde haar tong mijn mond in. Ze liet haar handen naar beneden glijden en pakte mijn lul beet. Ze begon er zacht mee te spelen, trok het velletje iets naar achter en maakte haar vinger nat. Ze gleed met die natte vinger langs mijn zeer gevoelige kop. Ik keek haar aan en zei:” Ik kom zo klaar als je zo doorgaat.”

“Nou” zei ze “je kan best meer dan 1 keer hoor. Dan heb je even een beetje rust want je bent nu zo heerlijk geil dat als we niets zouden doen, je alleen bij de gedachte aan ons al klaar komt. Of heb ik het mis?” En ze ging gewoon door met lul te bespelen die echt op ontploffen stond.

Ik probeerde er alles aan te doen om het maar tegen te kunnen houden.

Miranda was nog steeds bezig met mijn billen en dat verhoogde mijn genot ook alleen maar. Ze liet mijn billen los, ging met 1 hand over mijn benen en kwam tussen mijn benen naar voren. Daar pakte mijn zak beet en voelde ik haar andere hand weer bij mijn billen. Ik stond een stukje met gespreide benen omdat ze met haar hand tussen mijn benen in zat. Ik voelde dat ze mijn kontgaatje opzocht met haar vinger en voor ik het in de gaten had stak ze een vinger in mijn kont.

Dat was het moment dat ik het niet meer kon tegenhouden en met een luide brul klaar kwam.

Ik spoot mijn zaad met krachtige stralen tegen de buik van Ingrid aan die lekker bleef doortrekken en ook de laatste druppel er uit wilde hebben.

Miranda was met haar vinger heel diep in mijn kont gegaan en neukte me met haar vinger. Ik wist echt niet meer waar ik op dat moment was. Wat een genot!

Dit had ik lang, heel lang, niet meer meegemaakt. Ik zakte iets terug op de grond, leunde op Ingrid en gaf haar een zoen.

Ingrid liet zich achterover op de bank vallen. Miranda en ik gingen tussen haar mooie volle benen zitten en begonnen haar een likbeurt te geven. Ik likte de binnenkant van haar dijen en Miranda begon met mijn zaad van de buik van Ingrid af te likken. Ze kwam naar mij toe en gaf me een tongzoen. Ik proefde voor het eerst zaad en vond het eigenlijk best lekker. Dus ook ik ging naar boeven en likte de buik samen met Miranda helemaal schoon. We zakte langzaam naar de zone waar Ingrid het meeste op reageerde en ik stak mijn tong in de zalige kut van Ingrid. Die was opgestaan en was op de bank gaan staan. Ze drukte haar kut in het gezicht van Ingrid die gelijk heel gretig haar kut begon te bewerken. Dat vond Miranda wel heel erg lekker want ze zakte langzaam door haar benen heen. Ook Ingrid wist zich niet zo lang meer in te houden. Ik had mijn vinger nat gemaakt, duwde die langzaam haar kont in en duwde mijn tong iets krachtiger op haar klitje.

Toen ik met wat meer kracht mijn vinger in haar kontgaatje drukte duwde ze haar klit hard tegen mijn mond aan, sloot haar machtige benen en kwam heel intens klaar.

Ik merkte dat ook Miranda, op de tong van Ingrid, een heel goed orgasme beleefde.

Toen het bij Ingrid weer een beetje was weggeëbd liet ze mijn hoofd los en ik bleef op haar dijen liggen. Ik speelde nog een beetje met de haartjes van haar kut, wat ze wel erg lekker vond, want ze begon weer een beetje te grommen en haar kutje een beetje te draaien zodat ik wel aan haar klitje moest zitten. Maar daar bleef ik gewoon af en streelde met mijn andere hand de billen van Miranda. Zij speelde ook met haar kutje. De dames gaven elkaar een tongzoen en bij het aanzicht van deze handeling voelde ik dat mijn lul weer zin kreeg om mee te gaan doen. Hij kwam langzaam met schokjes weer omhoog. Ik speelde verder met de heerlijke vruchten van de meiden en likte ze ieder om beurt een beetje. Al gauw waren ze alle twee weer erg op pijl en wilde eigenlijk meer.

Mijn lul was weer op volle oorlogssterkte. Toen de meiden dat in de gaten hadden drukte ze mij op de grond, ging Ingrid over mijn lul heen zitten en liet mijn lul geheel in haar zalige natte omgeving zakken.

Ik moest even aan iets anders denken, anders was ik zeker ineens klaar gekomen. Dus, toen ze langzaam begon met op en neer te gaan was ik al weer een beetje zover dat ik het wel lekker lang kon uithouden.

Ik begon met mijn hand haar klitje te bewerken en even later kwam Miranda met haar heerlijke grote billen op mijn gezicht zitten. Ze drukte haar kut op mijn mond en ik stak mijn tong uit. Ik begon haar klit te likken, met mijn vrije hand bewerkte ik haar billen en drukte mijn vinger in haar kontgaatje.

Ze begon ik haar langzaam te neuken in haar kont. Ze wipte een stukje op en ik stak er nog een vinger bij. Deed dat ook met mijn derde vinger en maakte snelle en korte neukbewegingen.

Ondertussen bleef ik haar klit likken. Ik merkte dat het niet lang zou duren eer ze geweldig zou klaar komen. Ondertussen was ook Ingrid al redelijk op hoogte en ik bleef haar klit met mijn vingers bewerken. Toen ik mijn vingers nogmaals heel snel in de kont van Miranda liet schieten kwam ze luid kermend klaar.

Ik moest erg mijn best doen om al het vocht wat ze liet lopen op te likken en dat smaakte heerlijk. Ik had nog nooit een vrouw meegemaakt die tijdens het klaarkomen ook vocht uitscheidde. Maar, het was gewoon heerlijk toen Miranda met zoveel geluid en beweging klaar kwam. Daarop kon ook Ingrid zich niet meer inhouden en kwam ook met een hele diepe zucht en halve schreeuw klaar. Ze kneep met haar kut hard in mijn lul maar ik hield me erg goed. Ondanks dat ik ook heel dicht tegen een zaadlozing aanzat kon ik me nog net inhouden.

Toen de dames iets waren op geknapt wilde ik toch wel mijn zaad even verschieten dus ik ging omhoog, pakte Ingrid beet en zette haar op handen en knieën op de grond. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn zeer vochtige lul tegen haar kontgaatje aan.

Ze jammerde. “O, ja! Maar doe het wel voorzichtig. Ik ben nog maagd daar. Ik duwde heel langzaam en voorzichtig mijn lul in haar gaatje. Toen ik er helemaal in zat liet ik hem even zitten en begon toen langzaam te neuken.

Miranda vond dit z’n mooi gezicht dat ze onder Ingrid kroop en de kut van Ingrid begon te likken. Als mijn ballen bij haar mond kwamen dan likte ze die ook. Ingrid had zich op de kut van Miranda gestort en likte haar alsof dat het laatste was wat ze nog kon doen. Miranda voelde haar hoogtepunt op deze manier met een vreselijke gang aankomen. Ook ik voelde dat ik zo zou gaan spuiten en begon te grommen. Ik voelde dat Ingrid haar darmspieren aantrok en bijna jankend kwamen beide dames weer klaar.

Miranda duwde een vinger in mijn kont en beet zachtjes in mijn ballen. Dat was voor mij ook iets te veel van het goede en ik kwam op een ontzettende lekkere manier klaar. Ik dacht dat er geen eind aan kwam en bedacht dat de kont van Ingrid wel heel erg vol zou zitten.

Toen ik bedaarde zakte ik langzaam op de grond en bleef even liggen.

Ingrid stond op. Ze zette haar heerlijke grote billen op mijn gezicht en liet toen langzaam haar kont leeglopen. Ik ving alles op in mijn mond en dat smaakte echt naar meer. Ik wist dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik dit heerlijke zaad zou drinken. Toen ze alles uit haar kont had gedrukt liepen we naar de badkamer en gingen met z’n drieën onder de douche en waste ons lekker schoon.

Terug in de kamer zijde de dames.

“En heb je spijt dat je bent meegegaan met ons.”

Ik keek de meiden aan en zei: “Spijt? Ik wou dat dit elke dag gebeurde. Want dit is heerlijk. Ik heb nog nooit zo genoten als vandaag.”

Ronald

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *