Een geile bui

()

Aangezien ik laatst een keer in een super geile bui was, heb ik mezelf die ochtend dan ook zo aangekleed. Om mezelf nog wat verder op te geilen heb ik voordat ik me aan ging kleden eerst nog op elke borst een klein klemmetje gezet heerlijk voelde dat aan! Niet te strak hoor ik moest het er de hele dag mee vol kunnen houden het lijkt met van die klemmetjes net alsof iemand continu aan je tepels zit en, het zal je waarschijnlijk niet verbazen, mijn tepels werden dan ook keihard. Tijdens het vastklemmen van deze klemmetjes kon ik het dan ook niet laten om heerlijk mijn klitje te vingeren en ik kwam al bijna klaar door alleen mijn klitje aan te raken! Vervolgens pakte ik een middelgrote anaalplug en smeerde deze in met een beetje spuug. Ook mijn kontgaatje smeerde ik in met een beetje spuug en langzaam bracht ik vervolgens de plug in ah… wat een heerlijk gevoel! Tijdens het inbrengen vingerde ik mijn klitje en ik kwam heerlijk klaar! Ah… wat een begin van de dag. Met de plug nog in en de klemmetjes nog op mijn tepels heb ik me vervolgens verder aangekleed.

Ik koos voor een korset met push up cups, een kanten broekje en zwarte kousen met kanten randjes hierover een zwart bloesje en het geheel werd gecompleteerd door een kort zwart rokje en zwarte laarzen met hak tot slot keek ik nog eens bewonderend naar mezelf in de spiegel en wat ik zag maakte me al weer helemaal nat als je goed keek kon je de klemmetjes door mijn korset en bloesje heen zien oh… Wat een opwindende gedachte!

Hierna ging ik dan toch maar naar mijn werk. Tijdens de fietstocht voelde ik heerlijk de plug in mijn kontje heen en weer schuiven en ik kwam dan al bijna voor de tweede keer klaar. Maar ik kon mezelf bedwingen en liet mezelf een paar keer bijna komen. Ik voelde me ontzettend geil en wilde elke andere meid wel uitnodigen om met me te spelen! Tijdens mijn werk schoot de dag niet echt op de tijd leek te kruipen. Maar gelukkig was het dan toch middagpauze.

In ons kantinetje zat ik samen met een collegaatje van mij. Zij is een blond meisje van negentien. Ze is blond, heeft blauwe ogen en is echt super lekker. Waar ik heel erg op geil zijn haar kinderborstjes, echt van die heerlijke mierentietjes. Ik denk dat het misschien net maatje a is oh… als ik er al weer aan denk!

Tijdens het eten zat ik haar dan ook zo ongeveer uit te kleden met mijn ogen. En ik werd steeds meer opgewonden plots stond ze op en liep naar me toe.

Vlak bij mij zei ze; “zeg Sandra, mag ik misschien jouw klemmetjes eens proberen?” En terwijl ze het zei pakte ze door mijn kleren heen een klemmetje beet ah… ik kwam spontaan bijna klaar. En het enige dat ik uit kon brengen was; “ga door!” Haar reactie was een hele lange tongzoen en hierna pakte ze weer de klemmetjes op beide borsten beet!

Ze had ze dus de hele dag al door mijn kleren heen zien zitten al zoenend trok ik haar hierna naar de wc toe. In de wc aangekomen kon ik me niet meer beheersen en trok snel al haar kleren uit. Tijdens het uittrekken van haar kleren zoende ik haar overal op haar lichaam. Onder haar normale kleren droeg ze een heerlijk geile rode body met jarretels eraan ook deze graaide ik van haar lichaam en daar stond ze dan; een heerlijk strak negentien jarig meisje met een bijna kaal grotje en heerlijke tienerborstjes! Ik bleef even staan kijken en begon haar daarna overal te strelen en zoenen.

Ze sloot haar ogen en liet het allemaal heerlijk over haar heen komen. Na haar hele lijfje met tedere en soms ook wilde kusjes te hebben bedekt, voelde ik met mijn vingers eens aan haar grotje. Oei! Wat was die meid nat! Ik denk dat het er bijna uitdroop. Ik hoefde dan ook maar een paar keer met mijn vinger over haar klitje te gaan of ze kwam al schokkend met heerlijk dierlijke kreunen klaar!

Na de voor haar heerlijke verwennerij begon zij mij langzaam en erg teder uit te kleden. Toen ze mijn korset, slip en kousen zag floot ze zacht; “zo… wat loop jij er geil bij was haar reactie.” Ze tilde mijn borsten uit het korset en begon er heerlijk aan te sabbelen. Hierna pakte ze een klemmetje en maakte het los vervolgens plaatste ze het klemmetje op haar eigen tepel. Ah… een siddering voelde ik weer door haar lichaam gaan. Het tweede klemmetje bleef op mijn andere borst zitten. Met een ongeduldige ruk trok ze vervolgens mijn slipje naar beneden en greep gelijk met haar volle hand in mijn kruis. Hierbij raakte ze het voetje van de plug aan en had dit niet verwacht. Al voelend ontdekte ze wat het was en werd hier duidelijk nog meer opgewonden van. Ze kleurde rood en begon zonder dat ik aan haar zat kreunende en steunende geluiden te maken ze zakte door haar knieën en begon super aan mijn klitje te likken. Het duurde dan ook niet lang of opgewonden kreuntjes ontsnapten uit mijn mond.

“Ah… oeh… hee… ah… Om mijn opwinding nog verder te verhogen bewoog ze de plug heen en weer in mijn anus. Dat samen met haar tongetje dat over mijn klitje ging zorgde ervoor dat ik me helemaal liet gaan.

“Ah… ga door oeh… ik ga komen! Met een oh, ah… oei… liet ik me helemaal gaan.

Na dit vluggertje tijdens de lunchpauze heeft ze de hele dag een klemmetje van mij op haar tepel gehad. Ik liep de rest van de dag nog steeds met het andere klemmetje en de plug in mijn kontje. Zoals je misschien wel kunt begrijpen lachten wij de rest van de dag geil naar elkaar en ik heb mezelf bij thuiskomst heerlijk verwend met nog veel meer speeltjes.

Sinds dit avontuurtje hebben wij regelmatig heerlijke verwenpartijen waarbij bijna alles mag als het maar lekker is.

SandraT

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *