Gastcollege

()

Mijn eerste dag als gast-docente verliep niet geheel gladjes. Hoewel ‘gladjes’… hihi… Ik ben normaal jurist. Ik had beloofd aan een collega dat ik een introductie college ‘format & content’ recht zou geven aan 2de jaar ‘s studenten Rechten. Het zou de meest geile dag van mijn leven worden…Vooraf had ik bedacht dat het college verpletterend moest zijn. Ik had in een aangeschoten bui samen met wat vriendinnen bedacht dat ik in een kort jurkje wel de nodige opschudding zou veroorzaken.

“Met dat lijf van jou maak je ze helemaal gek” had Veronique gezegd. Ik kreeg bijna een rood hoofd van het compliment. Samen met haar trainde ik al 4 jaar, 5 dagen per week. We zaten op zwemmen, hardlopen en tea-bo. Ik was vroeger wel een beetje dik, maar nu op mijn 28e was ik strakker dan ooit en trots op mijn lichaam. Ik ben 173 cm hoog, weeg 62kg en heb halflang krullend blond haar. Ik heb wel een grappig gezicht met mooie ogen. Trots ben ik op mijn strakke kont en mijn smalle taille. Mijn borsten zijn mooi, maar ik vind ze vaak wel wat te groot. Dat is niet erg maar wel onhandig. Zo is het voor mij onmogelijk om een triangel bikini te dragen zonder dat mijn borsten eruit knallen. Het dragen van een beetje krap bloesje is ook een probleem; de knoopjes staan dan bijna altijd op knappen! Ik draag het wel. Maar soms wilde ik dat ik gewoon een B cup had.

De zondag voor het collega liep ik alleen door de stad. Ik wandelde op de Paleisstraat een leuk klein winkeltje binnen, op zoek naar een stijlvol en sexy jurkje.

“Wat zoek je?” Vroeg de verkoopster.

“Ik zoek iets zomers” antwoorde ik. “Een jurkje ofzo”.

“Kom maar even mee dan, ik heb wel iets leuks voor je”. Ze liet een aantal jurken zien, maar het was niks. Te truttig of te frivool. Ik paste wel enkele jurkjes maar voelde me er niet prettig in.

“Waarom neem je niet een leuk topje met een rokje?” Zij de verkoopster, die doorhad dat een jurkje er niet inzat. Ze liet een kort grijs wollen plooirokje zien. “Zoals Britse schoolmeisjes ze dragen,” zei ze. Ik zag ook een wit topje met roesjes en blote schouders. Ik nam ze allebei het pashokje in en ontdeed me van een zwart jurkje. Ik paste ze allebei en liet het resultaat aan mezelf zien in de spiegel. Het topje zat goed. Al was het wel wat te sexy omdat mijn borsten, zoals altijd, iets te groot waren voor het topje. Mijn tepels zag je een beetje door de dunne stof heen en het topje had een lage decolleté waardoor de rondingen van mijn borsten nadrukkelijk zichtbaar waren. Ik boog een beetje voorover en keek naar mezelf in de spiegel. Sexy, dat zeker al moet er wel een kleinere BH onder want anders zie je de BH. Het rokje was zakelijke grijs met een onopvallend ruitjes design, maar sexy wijd van onder en kort, erg kort voor mijn doen. Het rokje had een riempje en die trok ik wat aan zodat mij slanke taille geaccentueerd werd. De aanblik wond me op en ik kocht het setje direct, samen met een paar zwarte leren laarzen met redelijk hoge hak en een stoere puntvormige neus

In de ochtend werd ik te laat wakker. Ik rende onder de douche en waste me snel. Scheerde de stoppeltjes op mijn benen, oksels en venusheuvel weg. Ik scheer me altijd helemaal. Ook mijn poesje. Ik zalfde mijn gladde doosje en deed mijn minuscule zwarte doorschijnende stringetje aan en stapte in mijn nieuwe kleren. Een lichte rilling van angst ging door me heen. Nog nooit had ik zulke sexy kleren aangetrokken. In de kroeg stoer doen is gemakkelijk en sexy kleren kopen durf ik ook nog wel. Zo heb ik een hele serie sexy kleding die ik nooit aandoe. Jurkjes met te diepe decolleté, jurkjes die doorschijnen, BH’s met opening bij de tepels, string Bikini’s, etc. Ik doe zo nooit aan omdat ik eigenlijk maar weinig lef heb.

Lef…? Ik voelde mezelf beven van angst toen ik naar mezelf keek in de spiegel. Het rokje leek nu wel nog korter. Ik draaide me om en keek naar mijn achterste. Het rokje kwam wel net over mijn billen maar doordat mijn taille vrij smal is, plooide het rokje van onderen wijder naar buiten dan normaal: Je kon er gemakkelijk onder kijken als ik iets voorover boog. En dan mijn decolleté. Het topje liet wel erg veel borst en schouder zien. Zeker omdat de enige BH die eronder past, één die doorschijnende plastic schouderbandjes heeft, een beetje klein is en mijn borsten behoorlijk omhoog duwt. Mijn borsten werden echt een beetje omhoog geduwd door de BH en het topje. Ik sprong even om te kijken of ze niet uit het topje zouden zwiepen. Ik zag m’n grote borsten zwaar heen en weer gaan. Gelukkig zijn ze nog rond en stevig, dacht ik. Ik vermande me en pakte de fles Port van gisteravond. Ik slokte de overgebleven helft naar binnen en trok mijn jas aan.

Bijna te laat kwam ik aan gestormd op de universiteit. Ik kon het lokaal eerst niet vinden en kwam het lokaal verhit binnen. Het was een klein lokaal met daarin maar 4 studenten. Ik zette mijn zware tas met laptop op de docententafel en deed mijn jas uit. Ik keek naar mijn publiek en groette hen met een korte knik.

“Het is maandag mevrouw, dan zijn er bijna nooit studenten” zij iemand vanuit de banken. Ik nam nogmaals mijn schaarse publiek goed in me op. Er zaten weinig mensen, maar wel zeer mooie mensen in deze zaal. De jongste jongen, 25 jaar schatte ik hem, keek me brutaal aan. Hij zag er goed uit. Zijn medestudent zag er ook niet verkeerd uit. Hij was groot, zeker 2 meter en donker. Verder zaten er twee meisjes van jongere leeftijd, zo’n 21 a 22 jaar oud denk ik. Allebei hoogblond en bloedmooi. Eén van de meisjes had een zwart overslagtruitje aan met een zeer diep decolleté die bijna tot haar buik doorliep. Het decolleté werd met overslagtouwtjes bij elkaar gehouden. Ze had opgestoken haar met pijpenkrulletjes. Het andere meisje droeg een kort rafelig spijkerrokje. Dat kon ik zien omdat ze als enige nog niet op haar stoel zat maar op een tafel. Verder droeg ze een rood T-shirtje met daarop geschreven: ‘Don’t stare at me, fuck me!’ Ze had lang stijl haar, blauwe ogen, volle lippen en mooie kleine jonge puntige borsten. Ze droeg geen BH. Haar tepels priemden door de integrerende zin heen. Ik moest oppassen niet te staren. Uitzonderlijk stel, dacht ik en installeerde de Laptop.

Ik begon rustig met mijn introductie en liep heen en weer in het lokaal. Mijn publiek had duidelijk meer aandacht voor mijn uiterlijk, dan voor mijn woorden. Ik begon te praten over zaken als de privacy aspecten van e-commerce maar ik voelde ogen priemen op mijn borsten, benen en billen. Ik liep heen en weer voor de klas. Ik voelde mijn rokje heen en weer bewegen. Ik voelde de dunne wol langs mijn benen en billen glijden en de achterkant van het rokje schommelde tegen mijn billen aan. Ik zag de grote jongen ongegeneerd naar mijn benen en billen staren en vervolgens zag ik langzaam zijn blik richting mijn borsten gaan. Ik werd me bewust van de aanwezigheid van mijn borsten en voelde dat mijn borsten stak werden getrokken door een scheut kippenvel. Ik wist nu dat mijn tepels keihard waren. Duidelijk zichtbaar, zeker in het dunnen topje wat ik nu droeg. Ik dacht aan het natte plekje dat nu zeker aanwezig zou zijn op mijn dunne, pantystof-achtige, slipje want ik was best geil aan het worden (leve de Port!).

Onbewust merkte ik dat ik de dames en heren eigenlijk aan het opgeilen was. Ik merkte dat ik tijdens mijn lezing al een paar keer naar voren gebogen had, zogenaamd om een papiertje dat op tafel lag, beter te kunnen lezen. Hierdoor gaf ik mijn publiek een intieme blik op mijn borsten cadeau. En nu stond ik met de rug naar de studenten toe iets op te schrijven op het bord en merkte dat ik mijn kontje een beetje omhoog stak en met mijn benen zeker een halve meter uit elkaar stond! Ik realiseerde me dat ik toch wel een beetje dronken moest zijn.

Ik kwam weer uit mijn roes en prepareerde een PowerPoint presentatie. Ik introduceerde het korte filmpje en vertelde dat het ongeveer 10 minuten zou duren.

Ik dimde de lichten en ging achteraan op een tafel zitten. Ik vervolgde mijn college terwijl we met z’n allen naar de laptop presentatie via een beamer keken. De presentatie liet naast vele cijfers en toekomstverwachtingen, toevallig ook enkele foto’s zien van mooie dames in badkleding (online te koop). Eén foto liet een model zien in een string-bikini.

“Hm…!” Hoorde ik een meisje kreunen. Ik kwam weer ‘in the mood’, kreeg wat meer lef en ging in kleermakerszit op het tafeltje zitten. Het rokje schoof nu in mijn schoot en liet mijn dijen geheel bloot. De jongens keken af en toe achterom om mijn blote benen te zien. Ook konden een beetje onder mijn rokje kijken. Ik voelde dat door de kleermakerszit, het dunne slipje aan één kant tussen mijn schaamlipjes was getrokken. Het zoompje van mijn slipje zat lekker strak tegen me clitje. Dit wond mij verder op en ik ging nog wat verder met het opgeilen van deze jonge heren. Ik trok één knie op tot tegen mijn borst aan en het andere been liet ik over de tafelrand bungelen. De heren kregen nu een direct zicht op mijn kruisje (al was het schemerig).

Toen de voorstelling was afgelopen deed ik het licht weer aan. Ik ging weer voor de klas staan en pakte een krijtje om wat op te schrijven.

“Hoe oud bent u?” Vroeg de jongste jongen.

“Achtentwintig” zei ik.

“Je hebt harde tepels, ben je geil?” Ik lachte. “Zou je wel willen” zei ik.

“Ik wel”, zei het blonde meisje die het zwarte truitje met de diepe decolleté droeg. Het viel me nu pas op dat ze forse borsten had. Ik zag ze in haar truitje heen en weer schudden. Ze droeg geen BH volgens mij. Raar dat het me nu pas opviel want haar borsten waren echt groot in vergelijking met het ranke postuur van het tengere meisje. “Wat jij wel? Vroeg ik bij-de-hand, ondoordacht en veel te snel.

“Ik wil wel dat u geil bent” zei ze terwijl ze me recht met haar mooie ogen in mijn ogen aankeek. Ik stond perplex. Ik keek haar aan en wilde zeggen dat ik het eigenlijk alleen maar koud had maar voor dat ik wat kon zeggen zei de grote jongen.

“Ik zou ook wel willen dat u nu lekker geil zou zijn… Juf…”

“Jongens… ik heb het echt alleen maar koud…”. Zei ik.

“Volgens mij niet juf, volgens mij bent u een beetje geil op ons juffrouw,” zei het blonde meisje met het mooie lieve gezichtje, zware borsten en pijpenkrulletjes.

Weer kon ik het niet laten mijn ogen op haar borsten te richten, het meisje zag dat. Het zonlicht scheen nu deels op haar borsten en ik kon nu goed zien dat ze geen BH droeg en dat haar borsten perfect gevormd waren: groot, vol, jong, stevig, omhoog-staande tepels…

“U heeft grote borsten juf, mag ik ze zien?” Zei het krulletjesmeisje. Dit werd mij gewoon gevraagd!

“Ja, U heeft ook een lekker rokje aan, Juf.’

“… Mogen we daar even onder kijken?…”

“U heeft toch wel een slipje aan?

Vragen werden op mij afgevuurd. Dit was duidelijk een apart groepje. Ik vergat het college en stond daar maar een beetje. Ik keek even naar mezelf, toen naar mijn publiek en zei.

“Jongens… ik waardeer jullie bewondering voor mijn uiterlijk maar ik ben hier toch echt niet gekomen om met wat te vozen met studentjes…”

Het mooie blonde meisje met het rode shirtje stond op en boog naar me toe. Ze stond een klein metertje van me af. Ze pakte haar kleine borstjes met haar handen. Ze masseerde ze op nam haar tepels tussen haar vingers.

“Vind je mijn borsten mooi? Wil je ze zien?” Vroeg ze. Ze klom over haar tafel heen. Ik zag haar mooie slanke benen. Ze ging voor me staan. Haar gezicht vlak voor de mijne. We waren ongeveer even groot. Ze streelde mijn hals en haren. Met haar hand wreef ze over mijn blote schouders. Daarna stak ze één vinger net onder mijn topje. Ze liet deze vinger van rechts naar links door mijn decolleté glijden. Over mijn borsten. Met haar nagel raakte ze een tepel. Ik deed niks. Weer ging er een rilling door me heen en voelde ik het kippenvel op mijn borsten. Ik durfde niks te zeggen en liet haar haar gang gaan. Wel was ik inmiddels bloedgeil geworden. Nu greep ze mijn borsten vast! Met beide handen kneedde ze mijn tieten. Eerst met het stof van mijn topje en BH ertussen, maar al snel kropen haar handen onder de stof door. Ik keek haar strak en geil aan.

“Hm… Geil teefje bent u, Juf.”

Het meisje ging achteruit staan. Mij achterlatend terwijl mijn topje nog verder naar beneden geschoven was. Ze trok haar shirtje over haar hoofd uit.

“Kom dames en heren,” zei ze. “Naakt college!” Riep ze luid. Haar puntborstjes schudde een beetje heen en weer en ik zag haar kleine harde roze tepeltjes. Vervolgens trok ze haar rokje omhoog en ze trok haar slipje uit. Dit werd naar één van de jongens gegooid. Toen deed ze ook haar mini spijkerrokje af. Ik zag haar strakke blanke billen, haar kale kutje met een toefje lichtblond haar. Haar vrij grote en gladde gezwollen schaamlippen stonden een beetje uiteen.

Het meisje sloeg haar armen om me heen en drukte zichzelf tegen me aan. Haar mond zocht mijn mond. Ik beantwoorde haar en stak mijn tong diep bij haar naar binnen. Ik voelde een hand van haar onder mijn rokje langs mijn liezen gaan. Mijn handen gleden over haar heupen naar haar slanke billen.

Ik zag uit mijn ooghoek dat het andere meisje (die ik eigenlijk het mooist vond, sterker nog; ik was enige minuten gelden acuut verliefd op haar geworden) naar ons toekwam. Ik keek haar recht in haar ogen aan. Ik zag nu dat ze een dunne rode broek droeg die mooi strak om haar kruisje, billen en heupen zat. Naar onder liep de broek wijder. Ze maakte de touwtjes van haar zwarte overslagtruitje langzaam los. Ik zag eerst haar mooie buik tevoorschijn komen. Toen alle touwtjes los waren hield ze met haar handen het truitje om haar heen geslagen. Ze trok daarna sensueel en langzaam haar truitje open en ik zag in volle glorie haar majestueuze borsten. Ze waren zo groot als ik hoopte dat ze waren. Wat waren ze mooi. Grote stijve tepels met een klein tepelhofje. Tepels die vrolijk schuin omhoog keken. Volle borsten met een strak gespannen huid die geheel egaal was en een beetje leek te glimmen. Het waren borsten die een beetje uit elkaar stonden, en een ietsi-pietse gezakt waren maar tegelijkertijd ook fier recht vooruit stonden. Borsten die mij geil maakten. Haar truitje gooide ze op de grond, schopte haar pumps uit en liet haar broek naar beneden vallen. Met alleen een simpel rode string aan stond ze voor me. Ze had een licht getinte huid. Ze was ietsje kleiner dan ik. Ik schat 1,70 m. Ze was slank en ze had vrij gespierde bovenbenen en armen. Ze had een smal, maar toch rond en vrouwelijk lichaam. Ik reikte mijn hand naar haar uit en zij pakte deze. Ik trok haar naar me toe en gaf haar een tongzoen. Ik greep direct haar zware tieten en voelde met beide handen de volheid en hardheid van haar borsten.

Het andere meisje schoof haar hand onder mijn rokje en slipje en stak een vinger in mijn kut. Een heerlijk gevoel van geilheid golfde door mijn lichaam. Ik voelde mijn stoppen doorslaan.

Ik liet de borsten van mijn godinnetje los en trok mijn stringetje uit terwijl het andere meisje mijn rokje omhoog hield. De twee meisjes gingen op hun knieën zitten en stopten hun hoofdjes onder mijn rokje. Ik voelde een warme tong langs mijn dijen glijden en een warme tong in mijn bil-spleet. Ik zag de jongens kijken naar mij terwijl ik onder mijn rokje werd gelikt. Ik gooide het doorweekte slipje naar de jongens. De jongens stonde op kwamen naar me toe. Ik zag ze geil kijken en schoot in de lach. De meisjes stopten. Ik rende dollend weg.

“Blijf van de juf af, jongens!” Riep ik acterend. Al snel hadden ze me te pakken. Ik voelde een hand om mijn middel en tegelijk onder mijn rokje verdwijnen. “Hm…” gromde ik in het oor van een van de jongens. Ik werd opgetild door de grote jongen met één hand vol op één van mijn borsten en de andere hand vol in mijn kruis. Zo droeg hij me naar een tafel en ik werd op mijn rug op die tafel gelegd. Mijn topje rukte de andere jongen stuk en van mijn lichaam af. Mijn borsten lagen half uit mijn BH-tje.

“Wacht!” Riep het meisje met stijl blond haar. “Mogen wij eerst nog even?”

“Dames gaan eerst weet je nog wel. Ik wil haar billen wel eens goed zien”. De grote jongen pakte me bij mijn heupen en draaide me op mijn buik. Ik werd door de dames onderworpen aan een grondige inspectie. De jongens pakte ieder een been en hielden mijn benen wijd. Mijn rokje werd omhoog geschoven. Hun handen gleden over mijn benen en kont. Mijn billen werden uit elkaar gedrukt en ik voelde een nagel over mijn sterretje schuren.

“Ja, lekker juffie, mooie billen. Is ze kaal?” Ik voelde direct een hand over mijn kut en schaamheuvel glijden.

“O oh… voel eens, haar kutje is helemaal warm en nat.” Ik voelde hoe ze mijn schaamlippen stevig uit elkaar trokken waardoor het roze binnenste van mijn doosje zichtbaar werd.

“Deze dame moet nodig geneukt worden jongens” zei het meisje met de enorme borsten. Ze boog zich naar mijn hoofd en gaf me een zoen. “Ik laat je niet alleen hoor schoonheid” fluisterde ze in mijn oor.

Ik ging weer op mijn kont op de tafel zitten en ontkleedde me helemaal.

De jongens kleedden zich ook uit. De kleine jongen had een aardige piemel maar die van de grotere jongen was zeer omvangrijk. Een lange dikke stam met een grote rode eikel. Ik gaf tegelijk met de dames een gil.

“Jezus, wat een ding,” zei een meisje terwijl ze onbewust in haar kruisje kneep. De jongen liep naar me toe en ik pakte zijn pik vast. Ik kon mijn hand er net aan omheen krijgen. Nooit eerder had ik zo’n grote pik gezien. Ik trok hem langzaam af en zag dat de jongen zijn ogen dicht deed. Ik liet hem even los en ging op ellebogen en knieën op de tafel zitten. Ik boog voorover en likte aan zijn pik en bewoog mijn tong rond zijn paarse eikel. Ik liet wat speeksel op zijn eikel glijden zodat deze mooi begon te glimmen. De dames hielpen me en likte zijn ballen. Ik probeerde hem te pijpen en de pik zo diep mogelijk in me te nemen. Ik voelde de eikel tegen me huigje komen. Ik liet mijn tong langs zijn eikel flitsen en zoog daarna weer lekker stevig zijn paal naar binnen. De jongen begon opeens te trillen en spoot vrij onverwachts zijn lading zaad vol in mijn keel. Hij trok zich terug. Ik opende geil mijn mond en ik voelde een paar warme stralen mijn mond, wangen en neus komen.

De meisjes namen om de beurt de piemel nog even in hun monden totdat het sperma was opgelikt.

“Lik nu onze kutjes, Juf” riepen ze. Ze gingen met hun billen voor me staan en bogen zich ver naar voren. Twee ronde meisjesbillen verschenen voor mijn ogen. Benen een beetje uiteen en ik kreeg een geil uitzicht op twee heerlijke sappige, glinsterende kutjes. Het ene kutje, die van het meisje met de grote borsten was vrijwel één strak gleufje met kleine strakke lippen en een klein rood/roze gezwollen clitje op een vlak heuveltje. Het andere kutje had gezwollen grote en kleine kutlippen die geil uit elkaar stonden. Ik zag het roze van haar binnenste. Haar kut was drijfnat en ik zag enkele sporen van geil wat langs haar benen naar beneden was gedropen. Haar clitoris liet zich nadrukkelijk zien en glom van het geil. Hier had duidelijk iemand onlangs met zijn vingertjes aangezeten…

Ik zoende beide kutjes en liet wat sperma achter. God wat een malse grotjes. Ik zocht het kleinste clitje op en zoog zacht op die clit.

A… ah… ha…” hoorde ik. Vervolgens likte ik met grote halen het tienerkutje. En zag dat het kutje begon te glimmen van de sappen die ze produceerde. Haar gleufje werd ietsje voller en mijn tong werd bijna automatisch naar binnen gezogen. Daarna zoog ik met kracht het grote, gezwollen clitje van het andere meisje tussen mijn boventanden en tong. Ik voelde haar sappen langs mijn kin stromen.

Tegelijkertijd voelde ik een vinger in mijn kut. Ook voelde ik zeker drie handen langs mijn dijen, billen en middel wrijven. Ik stond in vuur en vlam! Twee jonge gozers die me lekker verwende… Ik voelde dat een tweede vinger bij me naar binnen ging. En nog een. Toen begonnen de vingers me rustig te neuken. Ik holde mijn rug nog meer en drukte mijn kontje omhoog. Mijn benen zette ik nog ietsje wijder uiteen en mijn knieën trok ik iets naar voren zodat mijn kontje nog meer naar achteren wees. Dit moedigde de jongen zeker aan. Ik voelde een tong langs mijn gezwollen clit glijden. Mijn billen werden stevig gemasseerd en uit elkaar geduwd. Tegelijkertijd gingen vingers per drie of vier in- en uit mijn kletsnatte doos. O… oh… Wat lekker. Ik werd plots opgetild. Ik stond nu weer met mijn benen op de grond.

Met mijn benen bij elkaar en mijn kont naar achteren. Mijn ellebogen leunde op de tafel en mijn borsten lagen ook op de tafel. Nu gaan ze me neuken, dacht ik. Weer voelde ik iets tegen mijn grotje drukken. Het was de pik van de jongere jongen. Hij bleef eerst een tijdje met zijn eikel langs mijn lipjes en clit glijden. Ik dacht dat ik gek werd. Ik was al lang niet meer geneukt en kon niet wachten om door een harde neukstaaf gevuld te worden. Mijn wens kwam uit. Ineens stootte hij hem direct diep naar binnen. Ik voelde mijn kut gevuld worden, de lul schuurde tegen mijn binnenste en zijn ballen knalde tegen me aan. Hij pakte mijn heupen stevig beet met beide handen en ramde zijn pik met grote snelheid in en uit mijn gladde spleet.

Terwijl ik lekker werd geneukt, gingen de andere meisjes naast me staan in dezelfde houding. Drie geile, strakke kontjes staken naar achteren, klaar om geneukt te worden. Ik zag de grote borsten van het meisje ook half op de tafel leunen. De grote jongen ging achter het kleinste meisje staan en duwde zijn paal in haar meisjeskutje.

“Au!” Riep ze, “rustig aan, alsjeblieft”. Toen ze een beetje was opgerekt en bijna klaarkwam, liet de jongen haar openstaande kutje met glinsterende lipjes achter en neukte het openstaande kutje van het andere blonde popje. Onderwijl genoot ik van de geile gezichtjes van de dames en de borsten die heen en weer

Ik voelde plots een vinger in mijn anus glijden. Dit had nog nooit iemand bij me gedaan. Langzaam poerde hij zijn vinger heen en weer. Het voelde heerlijk en ik bewoog mijn kontje nog heen en weer op het ritme van zijn vinger. Ik legde mezelf met mijn borsten op de tafel en pakte met mijn eigen handen mijn billen vast en duwde ze geil uiteen. De jongen stopte met neuken.

“Zullen we onze juf leren wat een goede sandwich is?” De grote jongen. “Lijkt me geen slecht plan!” De jongen met de enorme lul ging op de grond liggen.

“Klim maar op me juf,” zei hij. Ik stond op en liep naar hem toe. Zij piemel glom van het geil. Ik boog voorover, keek hem strak aan en nam toen heel even zijn brute pik tot in mijn keel naar binnen. Toen ging ik op hem zitten en liet me rustig over zijn dikke pik naar beneden zakken. De pik vulde me helemaal en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoederwand drukken. De andere jongen begon direct mijn anus met kut-sappen van de andere meisjes nat en soepel te maken. De meisjes hielpen mee en staken hun middelvingers eerst in hun kutjes en daarna in mijn reet. Soms tegelijk. Zo rekten ze me wat op. Toen ging de jongen achter me staan. Ik voelde zijn eikel tegen mijn gaatje, Hij drukte zijn pik hard tegen me sterretje. Opeens floepte hij naar binnen. Ik werd heerlijk opgevuld. Wat een geile ervaring!. Ik voelde de pikken.

Ze bewogen langs elkaar en mijn tussen-wandje werd extreem goed gemasseerd. Ik verloor bijna mijn bewustzijn. Ik voelde mijn borsten rollen over de borstkas van de onderste jongen op het ritme van het geneuk. Zuigende geluiden kwamen uit mijn kut en kont. Ik voelde het gehijg van de kont-neukende jongen in mijn oor. Ik kwam klaar en weer klaar en weer. Golven van onbekend genot gierde door mijn lichaam. De lul bewoog snel in mijn kont. Ik voelde de jongen verkrampen. Hij gaat zo komen voelde ik. De grote dikke pik die mijn kutje tot het uiterste tergde ging ook zo spuiten. Snel stopte ik en ging op mijn rug liggen.

“Spuit alles in mijn mond, beesten” riep ik. De meisjes gingen direct naast me liggen met de mondjes open. De jongens rukte aan hun pikken en spoten tegelijk het zaad recht onze geile mondjes in. Ik kreeg klodders in mijn haar, in mijn ogen en in mijn mondje. We, de meisjes, zoende elkaar en ik smeerde de sperma met mijn mond over de grote borsten van mijn favoriete. Ik ging op mijn knieën over haar buik zitten en haalde mijn hand door mijn doorweekte kut. Met de sappen smeerde ik de grote borsten weer in. Ik stak mijn vingers ook in de kut van het andere meisje en haalde het sap eruit. Ook dit smeerde ik op de van sperma en kutsap glimmende borsten. Daarna gaf ik beide meisjes een zoen en zei gaven het sperma wat in hun mondjes zat aan mij. Ik liet het sperma uit mijn mond glijden boven haar borsten.

De grote jongen duwde me van het kleine meisje af en ging over haar heen zitten. Zijn pik was weer op sterkte. Hij legde zijn pik tussen de borsten van het meisje. Ik duwde de natte borsten om de lul. Hij begon te neuken. Het meisje stak haar tong uit en likte zo bij elke stoot de eikel. Ik en het andere meisje likten nu ook overal rond de piemel. Soms likte ik een tepel, dan weer een eikel, dan weer een tong. De andere jongen stond zich naast ons af te trekken. Ik dacht dat ze zo wel zouden komen. Ik pakte beide lullen vast en dirigeerde ze naar de mond van het meisje met de kleine punttietjes.

“Open je mond” zei ik. Ze opende haar mond wijd en ik duwde twee eikels bij haar naar binnen. Bijna directe begonnen ze te spuiten. Ze slikte alles naar binnen. Niets droop naar buiten. Ik likte de piemels schoon en zij gaf mij een zoen.

Uitgeput lagen we een tijdje tegen elkaar aan, naakt op de grond van het leslokaal.

“Ik denk dat we de les volgende week moeten voortzetten, jongens” zei ik.

“OK juf!” Riepen ze in koor.

SandraT

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Gastcollege”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *