Geile vakantie

()

Hallo!

Het verhaal dat ik jullie laat lezen gaat over één van mijn geilste vakanties. Toen ik 18 jaar was, ging ik met mijn ouders en zus op vakantie naar Portugal. We logeerden in een rustig hotelletje aan de kust. Het was een klein hotel met een klein aantal kamers, zodat er nooit veel volk aan het zwembad lag. Elke dag lag er aan het zwembad een ongelooflijk knappe Italiaanse vrouw: zwart lang haar, een knap gezichtje, slank, een lekker strak kontje en een paar prachtige, grote borsten. Iedereen kent Monica Bellucci? Wel daar leek ze op. Ik schat dat ze een jaar of dertig moet geweest zijn. Blijkbaar was ze alleen, want er was nooit een man in haar buurt te bekennen.

Ik was de jongste man in het hotel, maar ik zag dat de andere oudere mannen (met kinderen) hun ogen niet van haar konden afhouden, ik ook niet trouwens. Ze liet niemand onberoerd en ik zag vele mannen met een stijve lul in hun zwembroek naar haar kijken. Ze daagde natuurlijk uit, want ze had steeds een minuscuul zwart bikinietje aan. Je weet wel: minuscule driehoekjes die nauwelijks haar tepels bedekten en een broekje dat je aan de zijkanten moet vastbinden met koordjes. Ik heb me meerdere malen met haar in mijn gedachte afgerukt.

Op een snikhete dag, at ze een ijsje. Het rare was dat ze dat ijskoude ijzeren bekertje tussen haar benen zette, zodat ze met haar andere hand toch nog een magazine kon vasthouden om te lezen. Het koude bekertje raakte haar broekje aan en ik zag dat ze er stijve tepels van kreeg. Ik zat haar vanachter mijn boek aan te kijken toen er van haar lepeltje een paar druppels gesmolten ijs vielen. Ze gilde zachtjes van het verschieten.

Toen ze zag dat ik haar stond aan te kijken, veegde ze het ijs weg met haar vinger en likte het langzaam af. Ondertussen bleef ze naar mij kijken en glimlachte ze. Ik kreeg er een stijven van en een rode kop. Daarna dommelde ik even in en droomde hoe het zou zijn om deze prachtige vrouw te neuken.

Toen ik weer wakker werd, zag ik dat ze zich klaarmaakte om op te stappen. Toen ze met haar waggelende kontje weg stapte, zag ik dat ze haar zonnemelk vergeten had. Ik snelde haar achterna met de zonnemelk. Net op tijd, want de deuren van de lift gingen al toe. Hijgend stond ik met haar alleen in de lift. Toen ik haar de zonnemelk gaf, zei ze “gracie” en gaf me een zoen. Toen we echter op haar verdieping aankwamen, gebaarde ze me om met haar mee te gaan. Mijn hart begon sneller te kloppen toen ze mijn hand vastpakte en mij naar haar kamer bracht.

Daar aangekomen, kwam mijn droom uit. Ze begon met zacht te kussen en ik kuste haar hevig terug. Ze gebaarde me op het bed te gaan liggen en dat deed ik maar. Ze deed haar bikini en broekje uit een kwam bij me liggen. Ze was helemaal kaal geschoren! Deze schone begon me te kussen en te likken, heel zachtjes, ze wou duidelijk haar tijd nemen. Op dat moment werd ik op haar verliefd. Langzaam ging haar tong naar beneden tot ze aan mijn zwembroek kwam.

Mijn stijve paal was duidelijk te zien in mijn strakke broek. Ik was dan ook opgelucht toen ze me daarvan bevrijde. Ze pakte mijn paal beet en begon er zachte kusjes en likjes op te geven. Haar tong ging langs mijn pisgaatje en het was heerlijk.

Daarna nam ze mijn paal in haar mond en begon me met veel zorg te pijpen. Langzaam laat ze hem in haar mond verdwijnen en begint mij met lange halen te pijpen terwijl ze mij met grote ogen blijft aankijken.

Wat een heerlijk gevoel was het om haar tong en lippen rond mijn kloppende paal te voelen. Haar hoofd ging op en neer en tegelijkertijd slaakte gaf ze met geluiden aan dat ze genoot.

Af en toe stopte ze met zuigen om mijn pik tot aan mijn ballen te likken. Ze kwam iets omhoog liggen en duwde haar lekker grote borsten tegen mijn pik aan. Mijn pik kwam er tussen in terecht en met haar borsten masseerde ze mijn paal.

Met mijn eikel wreef ze over haar tepels.

Daarna pijpte ze me weer met volle overgave. Dit ging ik niet lang volhouden en ik maakte er haar op attent.

In plaats van te stoppen begon ze net sneller en heviger te pijpen. Ik hield het niet vol een al kreunend spoot ik slierten warm zaad in haar mond. Ze slikte alles door en daarna likte ze mijn lul helemaal schoon.

Ik wist dat het nu mijn beurt was om haar te verwennen. Ze ging op haar rug liggen en ze spreidde haar benen voor me uit. Ik ging met mij tong op verkenning.

Haar heerlijk borsten hadden stijve tepels gekregen en ik nam ze één voor één in mijn mond en zoog en likte eraan. Ik pakte ze met beide handen vast, ze waren groter dan die van mijn vorige liefjes.

Ondertussen ging ik met mijn hand naar beneden en voelde hoe haar natte kutje op mij zat te wachten. Strelend tussen haar dijen voelden mijn vingers voorzichtig aan haar lipjes en toen ik ze aanraakte begon ze zachtjes te kreunen. Dit deed me verder gaan en ik zakte naar beneden om haar kutje en klitje lekker te likken. Ze trok haar benen iets op en vouwde ze open; zodat ik een magnifiek uitzicht had op haar perzikje.

Gladgeschoren, mooie roze lippen en een hard klitje. Ik spreidde haar lippen en ze glommen van het vocht. Haar sappen proefde zoet en toen ik een vinger in haar kutje stak, begon ze heviger te hijgen. Ik bleef haar klitje zuigen en likken en toen ik een tweede vinger naar binnen bracht, duwde ze mijn hoofd tegen haar kut aan.

Ze maakt heupwiegende bewegingen over mijn mond en tong. Kort daarna begon ze te schokken en te kronkelen. Dit was een heerlijk zicht, want bij elke beweging bengelden haar grote borsten mee. Ik hoorde en voelde aan haar dat ze klaar zou komen, gretig als ik was, begon ik harder te zuigen op haar harde klitje.

Ik voelde haar kutspieren samentrekken en opeens kwam ze zonder zich in te houden klaar met een luide gil.

Haar sappen stroomden nu nog rijkelijker en ik probeerde zoveel mogelijk op te likken, maar een deel vloeide langs haar benen naar beneden. Ik bleef nog wat likken, en ze is zowat een paar minuten van de wereld geweest. Wat was het heerlijk om deze vrouw te laten genieten.

Toen ze bijkwam, was mijn paal al opnieuw op sterkte en ik duwde mijn eikel langzaam naar binnen. Wat was haar liefdesgrotje warm en vochtig. Ik stootte mijn zachtjes naar binnen tot hij er helemaal in zat.

Daarna begon ik haar heel langzaam en met lange halen te neuken. Ondertussen zoenden we,  en ik streelde haar borsten. Ik begin nu ritmisch in en uit te stoten en het enige wat we nu nog horen is gekreun en het soppende geluid van mijn pik in haar natte liefdesgrotje. Ik dreef het tempo op en ze stemde in met een geil gekreun.

“Si, si”, kermde ze in het Italiaans.

Ik stootte harder en ondertussen stimuleerde ze met een hand haar klitje. Ik voelde mijn zaad opnieuw opborrelen, maar wilde nog niet klaarkomen.

Ik gleed uit haar natte kut en ging op mijn rug liggen. Ze had het meteen door, en ze zette haar kletsnatte poesje op mijn stijve pik. Heel langzaam gleed ze naar beneden en daarna begon ze met te berijden. Ik speelde met haar borsten die bij elke beweging meegolfden. Ze begon steeds luider te kreunen en ik voelde dat ik ook ging komen. Ik stimuleerde met mijn hand haar klitje en even later barstte bij haar weer een orgasme los. Haar samentrekkende kut masseerde mijn lul en ook ik schoot mijn lading zaad diep in haar natte poes.

Uitgeput kroop ze van mij af en we begonnen te tongen en te knuffelen. Ik voelde de zachte warme huid tegen mijn gezicht. Ik kon het niet laten om met mijn hoofd op haar rijpe borsten in slaap te vallen.

Toen we weer wakker werden hebben we ons samen gedoucht en afscheid genomen. Ik hoopte haar de volgende dagen weer te zien, maar ze had het hotel blijkbaar verlaten.

Roger

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *