Verjaardagsfeestje

()

Op kantoor werkt sinds een paar maanden een nieuw meisje. Jessica heet ze. Zij is vooraan in de 20, mooi figuurtje, rood haar en veel sproeten in haar gezicht. Zij neemt de telefonische orders op en werkt ze uit. Die orders komen dan bij mij op de afdeling waar ze klaargemaakt worden en verzonden. Als afdelingschef krijg ik de papieren het eerst na haar in handen, omdat ze door verschillende collega’s geplaagd word vanwege haar rode haar. Omdat ik haar er nog nooit mee geplaagd heb en haar steun als ze het er weer even moeilijk mee heeft komt ze vaak de papieren zelf brengen en om een praatje te maken.

Ik ben 53 jaar, vrijgezel en ga weinig op stap. Laatst nodigde ze mij uit voor haar verjaardag ze werd toen 23. Ze heeft alleen haar moeder nog en een broer die aan het andere eind van het land woont. Op de dag dat ze jarig was ging ik er s’ avonds naar toe en had een kleinigheidje als cadeau meegenomen. Toen ik er aanbelde deed haar moeder open, ik stelde mij voor en ze liet me binnen. Jessica kwam meteen naar me toe. Ik feliciteerde haar en zei dat ze er mooi uitzag in een strak kort rokje  en een shirt met lage hals uitsnijding. Als ze wat voorover boog kon ik een groot deel van haar stevige volle borsten zien, ik wilde haar dan drie kussen op haar wang geven bij de derde kus zoende Jessica mij op mijn mond. Ook haar moeder feliciteerde ik en gaf haar ook drie kusjes op haar wangen. Jessica vroeg wat ik wilde drinken. Ik zei, “doe maar wat fris want ik ben met de auto.”

“Je word wel thuis gebracht als je iets sterkers wild hoor” zei haar moeder. Ook was een nog mooie vrouw, 54 jaar, vlot gekleed en nog een goed figuur voor haar leeftijd.

“O, ja” zei Jessica “dat kan geregeld worden hoor. Wat wil je dan? Een wijntje of en pilsje?”

“Geef dan maar een pilsje” zei ik. Haar moeder ging naar de keuken en kwam terug met een paar flesjes stevig bier.

Wat later kwamen er nog een paar vriendinnen van Jessica met hun vriend of man binnen. Jessica en haar moeder kwamen bij mij op de bank zitten en we praten wat over het werk en haar moeder vroeg hoe het met Jessica op het werk ging, want ze had begrepen dat Jessica wat geplaagd werd door haar rode haar en dat ik haar vaak steunde als dat nodig was. Haar moeder was me er dankbaar voor en ze vertelde mij ook dat Jessica mij een beetje zag als een vader figuur. Bij mij kon ze alles kwijt had ze tegen haar moeder verteld. We kletsten nog verder, het werd steeds later en het alcohol in de biertjes deed zijn werk. We werden steeds losser en er werden moppen verteld die niet voor kleine kinderen waren. Jessica die tegenover mij op een stoel zat en niet in de gaten had dat haar toch al kort rokje nog hoger was geschoven draaide zich even om omdat een vriendin van haar iets riep ik zag een randje van haar slip onder haar rokje uitkomen, wat ik een mooi uitzicht vond. Toen Jessica zich weer terug draaide, kon ik even tussen haar benen kijken. Ik zag dat het een slipje was met open kruisje ik zag even haar glad geschoren kutje. Haar schaamlippen blonken en waren wat nat dacht ik te zien. Haar moeder ging nog een flesje bier halen en even later waren we nog met z’n drieën toen de laatste vriendinnen naar huis gingen. Het was bijna twee uur. Ik zei dat ik wel te voet naar huis zou gaan het was een half uurtje lopen.

“Je kunt ook wel hier slapen” zei Jessica “er is nog een bed vrij, dan kun je morgen vroeg als je nuchter bent naar huis.”

“Goed,” zei ik. Jessica zou mij even de kamer wijzen waar ik mocht slapen, ik vroeg haar waar de badkamer was om me eerst even wat te op te frissen van de rook die er de hele avond gehangen had.

“Hier is de badkamer,” zei Jessica en ze deed een deur voor me open en liep even mee binnen, “daar is wel een douche, als je soms even eronder wilt je ziet maar. Ik zal even een handdoek voor je pakken.”

Ik kleedde me uit en ging onder de douche. Even later kwam Jessica binnen met een handdoek.

“Ho! Sorry,” zei ze maar ze keek wel naar mijn half harde lul, die zo halfslap ook al een flinke afmeting heeft. Ik zag dat ze harde tepels kreeg.

Stotterend zei ze,” hier is een handdoek,” en wilde weer weggaan. Ik stapte uit de douche en zei dat ze niet meteen weg hoefde te lopen want dat ze nu toch alles gezien had.

“Droog mijn rug maar even af” zei ik, de handdoek weer in haar hand duwend. Ze begon boven op mijn schouders en droogde zo langzaam naar beneden. Ik hoorde haar zachtjes kreunen toen ze mijn billen afdroogde. Ik draaide mee om en zei “doe de rest ook maar.” Met een rood hoofd begon ze weer bij mijn schouders en zo lager. Toen ze mijn buik afdroogde zag ze mijn lul met schokjes omhoog komen. Ze kreunde nu harder. Ik trok haar omhoog en zoende haar vol op haar mond. Na een paar seconden verbazing voelde ik haar tong in mijn mond komen en ze zoende me terug.

Ik ging met een hand onder haar kort rokje en stak een vinger tussen haar billen op zoek naar het open kruisje. Mijn lul klopte bij Jessica van voren tussen haar benen. Ze opende haar benen wat en ik zat met mijn eikel tegen haar kutje. Ik ging wat naar beneden en weer omhoog waardoor mijn eikel in haar kutje schoof. Ze kreunde nu weer en zei zachtjes dat die grote lul er zo niet in kon.

“Ik kom direct wel naar je kamer als mijn moeder te bed is” zei ze terwijl ze nog even in mijn lul kneep.

Ik liep naar de aangewezen kamer en na vijf minuten hoorde ik Jessica en haar moeder naar boven komen. Na nog een paar minuten ging de deur open en kwam Jessica de kamer binnen. Ze trok haar shirt en haar rokje uit. Haar open slipje hield ze aan haar kleine bh viel ook op de grond.

Jessica kwam naast mij liggen. Ik speelde even met haar borsten en draaide mij toen om zodat ik met mijn mond op zoek kon naar haar nat kutje. Mijn lul was slap geworden tijdens het wachten op Jessica maar toen Jessica hem tussen haar lippen nam kwam hij weer met schokken omhoog. Ik likte het sappige kutje van Jessica en al snel stroomde er haar sappen uit, toen ik bijna kwam trok ik mijn lul uit Jessica ’s mond en draaide me om zodat ik met mijn lul tegen haar kutje lag.

Langzaam drukte ik mijn eikel tussen haar schaamlippen en Jessica beet op haar handen toen ik mijn 24 cm lange en bijna 6 cm dikke lul langzaam in haar kutje duwde. Wanneer mijn lul er bijna helemaal in zat stootte ik tegen haar baarmoeder. Ik haal mijn lul terug en stootte iets harder. Jessica begint te kreunen en haalt haar hand uit haar mond.

“Neuk me harder” kreunde ze. Ik stootte mijn lul diep en hard in haar eng en strak kutje, Jessica kwam keer over keer klaar op mijn dikke lul en als ik dan aangaf dat ik ging komen wilde ze alles in haar kutje hebben. Zij kreunde en ik ramde mijn lul nog een keer diep in haar strak kutje en spoot dan het hete spul diep erin. We blijven nog even zo in elkaar liggen tot mijn lul wat slapper werd. Jessica stond op en fluisterde dat ze naar haar eigen kamer ging voor dat haar moeder zou zien dat ze hier was.

Ik viel in slaap en werd de volgende morgen al vroeg wakker omdat er iemand aan mijn lul zat.

Het was nog donker op mijn kamer en ik dacht dat het Jessica was die er nog niet genoeg van had. Ze zoog mijn lul diep in haar mond ik kneedde haar borsten. Ik draaide haar om en likte haar kutje. Het smaakte anders dan eerder die nacht. Nadat zij twee keer klaar gekomen was draaide ik haar om. Ik duwde mijn lul in haar kutje, neukte haar weer hard en spoot al snel mijn zaad diep in haar kutje.

“Ja! Ja! O! Ja! Dieper!” kreunde ze.

Toen hoorde ik dat het Jessica niet was. Ik deed de lamp boven het bed aan en zag dat het haar moeder was die me wakker gemaakt had. Ik zoende haar op haar mond en ik voelde dat mijn lul die nog in haar kutje zat weer harder werd.

“Neuk me nog een keer” vroeg ze.

Ik haalde mijn lul weer bijna uit haar kutje en stopte hem er hard in. Ze gilde toen ik hem er weer in ramde haar sappen spoten uit haar kut als ik mijn dikke lul erin ramde. Samen kwamen we toen klaar. Jessica ’s moeder bleef nog naast me liggen en ging met haar mond naar mijn lul en likte de laatste druppels van mijn lul. Ik stond op om even naar het toilet te gaan in de badkamer. Toen ik daar binnen was kwam Jessica er ook binnen ze zag dat ik nog naakt was meteen pakte ze mijn lul en begon er mee te spelen. Ik zei dat ik net met haar moeder geneukt had en dat hij nu niet snel omhoog zou komen.

“Echt waar? Heb jij met mijn moeder geneukt?

“Ja,” zei ik “ze is net zo’n mooie vrouw als jij.”

Samen liepen we naar de kamer waar haar moeder nog in mijn bed lag. Met z’n drieën hebben we toen samen nog wat met elkaar gespeeld en ik heb Jessica geneukt waar haar moeder bij zat. Jessica wou zien hoe ik haar moeder neukte. Vanaf die dag wonen we met z’n drieën bij elkaar.

Jessica en haar moeder zijn allebei gelukkig en ik nog gelukkiger met twee geile vrouwen om me heen.

R&L

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *